Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 09:43
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 10:37
δηλώνω ότι μια μέρα θα έχω περισσότερα λεφτά απ' όλους σας, δεν θα ξέρω που να βάλω τα platinum και τα gems μου, θα φτιάχνω wondrous items και θα τα μοσχοπουλάω σε wizards και gnomes, θα είμαι τόσο μεγάλη τσαρλατάνα που θα πουλάω κότα σε half-orc για 30 platinum, θα έρχονται από τις 8 μεριές του faerun και απ' τα 11 planes να με δούνε να χορεύω, θα κερδίζω 3d8 platinum τη μέρα, θα μου πετάνε γαρούφαλλα και πανσέδες και το charisma μου θα έχει φτάσει στον θεό, και εχείς τρέχτε σε ξερονήσια στην άγονη γραμμή να κάνετε τις μπακατέλες που σας λέει ο Άριοχ ρε
:hero:
Καλά , καλά... μέχρι τότε να αρκείσαι σε αυτά που σου αφήνουν οι άλλοι [οι πιο ξύπνιοι] να μοιράζεσαι. Και να λες και ευχαριστώ που δίνω και τα Alchemist's Fire και δεν τα πουλάω... Τα platinum τώρα είναι σε άλλες τσέπες και εσύ χαμπάρι δεν πήρες... χαρ χαρ χαρ
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 10:58
αναρωτιεμαι αν υπαρχει πουθενα κλινικη για RPG Rehab...
Δευτερα σημερα, και κλασσικα εχω τα διαολια μου... I seriously hate Mondays... Ασε που η Κυριακη χαραμιστηκε τελειως προσπαθωντας να συνελθω απο τα ξυδια του Σαβατου..
Anyway, απο σαλονικα θα παει κανενας στα Kirov το βραδυ?
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 11:10
Καλά , καλά... μέχρι τότε να αρκείσαι σε αυτά που σου αφήνουν οι άλλοι [οι πιο ξύπνιοι] να μοιράζεσαι. Και να λες και ευχαριστώ που δίνω και τα Alchemist's Fire και δεν τα πουλάω... Τα platinum τώρα είναι σε άλλες τσέπες και εσύ χαμπάρι δεν πήρες... χαρ χαρ χαρ
σιγά ρε, έχεις έναν πόντο intellignece παραπάνω από μένα και κάτι τρέχει στα γιούφτικα (όχι εγώ πάντως

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 11:16
έρχεται και το fable σιγα σιγά να δω τι'ν'τούτο
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 11:24
don't worry
έρχεται και το fable σιγα σιγά να δω τι'ν'τούτο
ωχ καλά, θα καείς...είναι παιχνίδι για βλαμμένους, γιαυτό και κόλλησα

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 15:24
Τι διαολο εκανα εξηγηστε μου????
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 15:26

To Mελος Strawhat Nikos παρεβει τους νομους του φορουμ κατα τους οποιους απαγορευτε να εκφραστει καθε αποψη πανω σε πολυαγαπημενες ομαδες της κοινωνοιας οπως ειναι οι gay και οι Εmo.
Συμφωνα με τα ποστ του θιγονται οι Εmo επειδη αποκαλεστηκαν gay δεν εχει σημασια που ειναι gay απαγοραυετε να τους αποκαλεις gay, γιατι μπορει και να θιχτουν μιας και αυτο αντιφασκει με την κατωτερη κουλτουρα τους.
Επεισης οι gay απαγορευετε να λεγονται gay επειδη προσβαλονται με το να το ακουνε αλλα δεν τους προδσβαλει καθολου το να εκβιαζουν νεα ατομα να τους κατσουν προκειμενου να τους προοθησουνε.
Ως συνεπεια! Το απαραδεχτο αυτο μελος τρωει warn και πολυ συντομα θα εκτελεστει με Ban.
Καθε αποψη οσο ακραια και αν ειναι πρεπει να εκφραζετε αρκει να μας γυαλισει ειδαλως την αφαιρουμε απο καθε γραπτο κειμενο.
Αδολφος Χιτλερ

Αν ειναι να εκτελεστω θα πεσω με το κεφαλι ψηλα υποστηριζοντας τις αποψεις μου και θα συνεχιζω να κριτικαρω και να αφορηζω καθε μαλακια και μαστιγα που οι συγχρονες μορφες διακυβερνησης περνανε ως μοδα!!!

Αντιο Μαλακα που νομιζεις οτι θα μας πεις και την γνωμη σου!
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 15:52
που εμπλέκομαι πάλι εγώ; Ό,τι γίνετε σχετικό με σένα ο Spawn_I φταίει; Είδες να ασχολούμαι εγώ καθόλου με σένα εδώ και τοοοοοοοοοόσο καιρό; Ή βλέπεις φαντάσματα;
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:04
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:10
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:17
Congratulations, sir, you've broken all records.
Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, το gay/emo bashing σου είναι 101% αδικαιολόγητο. Από τη στιγμή που δεν σε παρενοχλούν εσένα, προς τι τα ζόρια; Live and let live, ρε άνθρωπε...
Για να μη σχολιάσω την Hitler pic... αυτό μας έλειπε...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:17
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:43
Εχουμε να κανουμε με ενα φαινομενο μη ομαλο, το να εναντιωνεται καποιος στη φυση του και μεσα απο αυτο να προκαλει και να προσπαθει να μειησει και τους αλλους δημιουργει μια αρωστημενη κατασταση μεσα στην οποια δυστηχως η κοινωνοια μας εχει μπει.
Αποτελεσμα, καθε ανωμαλος αναγνωριζετε πλεον απο την κοινωνοια και δεν αποτελει κατι το παραξενο, προσφατως στην Ολλανδια ειχαμε και τα πρωτα κομματα με παιδεραστες και κτηνοβατες, μα θα μου πειτε το παρατραβας, οχι ρε δεν το παρατραβαω δεν εισαι λιγοτερο ανωμαλος αν πηγαινεις με καποιον ομοιου φυλλου απο το να καβαλας ενα σκυλι!
Πλεον η Τηλεοραση εχει γεμησει με αυτο το φαινομενο gay ασεηουαλ λεσβιες και ενα καρο ανωμαλιες που ειναι μοδα που ειναι ανγνωρισιμες που ειναι in.
Ως συνεπεια, τα παιδια και οι νεοι ξεκηνανε τη ζωη τους αποδεχοντας ως φισιολογικο κατι μη φυσικο, και ξεδιαντροπο, παρεκλινουν προκειμενου να ξεχωρησουν, και εχουμε συνολα ατομων διχως παιδεια κουλτουρα πολιτισμο διχως να γνωριζουν την ιστορια τους τη θρησκεια τους το που πατανε τι εγινε εδω γιατι μιλαω ελληνικα γιατι πρεπει να δινω φορο τιμης στις εθνικες εορτες, γιατι να σεβομαι την οικογενεια μου κλπ.
Ετσι σιγα σιγα δημιουργειτε μια νεα μορφης κοινωνοια μια κοινωνοια που απελευθερωθηκε τοσο πολυ ωστε να καταντησει μια ζουγκλα απο προβατα περημενωντας καποιον να την ελεγξει.
Εχουμe φτασει μετα λυπης μου σε μια εποχη οπου ειναι πολυ cool να λεει η Maddona πως ο Χριστος ειναι πολυ σεξυ πανω στο σταυρο αλλα αν πω εγω πως η maddona ειναι μια πουτανα να με κραξουν η να φαω warn.
Τι με ενοχλει ρωτησατε πολλοι? με ενοχλει που υπαρχουν, που ζουν και που αναπνεουν, με ενοχλει που θα μεγαλωσουν αυριο τα παιδια μας βλεπωντας αυτα τα σκατα που τοσο πολυ υπερσπαζεται, με ενοχλει πως το γκετο των παλιαδερφαρων, προωθει τη συψη τη διαφθορα τη διαστροφη και δεν ειναι τυχαιο πως περισσοτεροι απο τους μισους πολιτικους και παπαδες ειναι αδερφες.
Θα μπορουσα να επικαλεστω απειρους θρησκευτικους λογους επεισης για να πω γιατι αυτοι δεν ειναι αξιοι και δεν αξιζουν καν το σαλιο μας, αλλα νταξει ρε συ αυτα ειναι μαλακιες τωρα χριστοι και τετοια? ποιος χεστηκε? αλλα αν πουμε κατι για τους ΕΜΟ τοτε ναι υπαρχει θεμα.
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 16:43
Καλά ρε man, είσαι μόλις 2 μήνες στο forum και το warn σου έχει ήδη φτάσει στο 50%;
Congratulations, sir, you've broken all records.
Γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος.Μπορεί ο DjDragon να του έχει κλέψει τη πρωτιά