Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39841 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 October 2010 - 16:22

Wow! Τις προάλλες παρήγγειλα μια πίτσα από pizza fan και καθυστέρησαν να μου τη φέρουν 20 λεπτά και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι μου πίστωσαν 10 ευρώ να παρηγγείλω ό,τι θέλω όποτε θέλω...Αυτα είναι! Τζάμπα φαί :joyful:

Best plan ever: Πες τους να στείλουν μία εδώ πάνω. Θα αργήσουν πολύ περισσότερο από 20 λεπτά για να τη φέρουν, οπότε θα σου χαρίσουν κι άλλες πίτσες. Επανέλαβε αυτό το κόλπο, και σύντομα θα είσαι ο πιο πλούσιος (σε πίτσες) άνθρωπος στον κόσμο. Enjoy free food forever.

U mad, Pizza Fan?
Posted Image

[/LOLSCIENCE]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#39842 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 30 October 2010 - 16:23

Best plan ever: Πες τους να στείλουν μία εδώ πάνω. Θα αργήσουν πολύ περισσότερο από 20 λεπτά για να τη φέρουν, οπότε θα σου χαρίσουν κι άλλες πίτσες. Επανέλαβε αυτό το κόλπο, σύντομα θα είσαι ο πιο πλούσιος (σε πίτσες) άνθρωπος στον κόσμο. Enjoy free food forever.

[/LOLSCIENCE]

:hahaha::hahaha::hahaha:
βαλε και το profit καπου και εισαι κομπλε...

#39843 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 30 October 2010 - 16:25

Wow! Τις προάλλες παρήγγειλα μια πίτσα από pizza fan και καθυστέρησαν να μου τη φέρουν 20 λεπτά και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι μου πίστωσαν 10 ευρώ να παρηγγείλω ό,τι θέλω όποτε θέλω...Αυτα είναι! Τζάμπα φαί :joyful:

*bloody jealous*

Την αλλη φορα καθυστερησε 30 λεπτα και παραλιγο να μη μας δωσει ρεστα.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#39844 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 October 2010 - 16:29

Best plan ever: Πες τους να στείλουν μία εδώ πάνω. Θα αργήσουν πολύ περισσότερο από 20 λεπτά για να τη φέρουν, οπότε θα σου χαρίσουν κι άλλες πίτσες. Επανέλαβε αυτό το κόλπο, και σύντομα θα είσαι ο πιο πλούσιος (σε πίτσες) άνθρωπος στον κόσμο. Enjoy free food forever.

U mad, Pizza Fan?
Posted Image

[/LOLSCIENCE]

:hahaha::hahaha::hahaha:

Tο γαμάτο είναι ότι έχω άπειρα κουπόνια από τα village για 50% έκπτωση για τη συγκεκριμένη πιτσαρία οπότε οικονομικά συμφέρει πολύ...Βέβαια από γεύση και ποιότητα βράστα...Είναι το αντίστοιχο του Κάβουρα για πίτσες...

Inb4 PK να ρωτάει " Μα τί έχει ο Κάβουρας? Μια χαρά είναι" :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#39845 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 October 2010 - 17:07

Αυτόν που λέτε από το Master Chef έχει account εδώ αν και έχει να γράψει χρόνια.

Έγραφε αρκετά στο J-Music.

Τον έχω δει σε αρκετά πάρτυ.

Posted Image

#39846 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 October 2010 - 17:10

Καβουρας=Καρκινος

#39847 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 30 October 2010 - 17:12

Για το γυράδικο Κάβουρας μιλάτε?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39848 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 October 2010 - 17:17

Y' know, με τόση αρνητική διαφήμιση που έχετε κάνει στον Κάβουρα, έχετε καταφέρει να μου εξάψετε τη φαντασία... μια μέρα πρέπει να δοκιμάσω, απλά για να το επιβεβαιώσω. Δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χάλια.

My Little Souvlaki Can't Be This Awful - τώρα και σε anime!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#39849 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 October 2010 - 17:26

Εγω στο γνωστο μας και πολυ νοστιμο μαλακοστακο που περπαταει πλαγια αναφερομουν

#39850 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 October 2010 - 17:34

Αυτόν που λέτε από το Master Chef έχει account εδώ αν και έχει να γράψει χρόνια.

Έγραφε αρκετά στο J-Music.

Τον έχω δει σε αρκετά πάρτυ.

Ο Γιάννος...Δεν τον πάω μία...Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και ο πιο εκνευριστικός και δεν λένε να τον διώξουν... ~φανατική τηλεθεάτρια του master chef, δεν έχω χάσει επισόδειο~ :hahaha:

Y' know, με τόση αρνητική διαφήμιση που έχετε κάνει στον Κάβουρα, έχετε καταφέρει να μου εξάψετε τη φαντασία... μια μέρα πρέπει να δοκιμάσω, απλά για να το επιβεβαιώσω. Δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χάλια.

My Little Souvlaki Can't Be This Awful - τώρα και σε anime!

Αν έχεις στομάχι από μπετόν κόπιασε...Πάντως στην πλατεία Εξαρχείων δεν έχει γάτες...Guess what...:nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#39851 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 30 October 2010 - 17:38

μια και μιλάμε για σουβλάκια πιο θεωρείται το καλύτερο ? εγώ από τα καλύτερα θεωρώ το πολύγευστον στο ν.ηράκλειο

#39852 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 30 October 2010 - 17:41

Posted Image
μαζι σου

#39853 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 30 October 2010 - 18:19

Καλα ο καβουρας απλα αθλιος .Μια φορα εφαγα ξανα απο κει δεν.Μικρε να ξερεις εχει πολυγευστο λιγο πανω απο την σχολη μας
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39854 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 30 October 2010 - 18:27

Σουβλακι καβουρα=WIN απο γευση, ειδικα τα με σως. Τωρα περι καθαριοτητας, ποιοτητας... νταξει δεν εχω δει και τιποτα το περιεργο οποτε δεν ξερω.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#39855 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 30 October 2010 - 18:40

το καλυτερο σουβλακι το εχουν οι Γιωργος-Μανος Θεμιστοκλεους και Κωλετη, μονο που ειναι
πρωι μεχρι και τις 2
και ενα στο Περιστερι που αν θυμαμαι καλα λεγεται Ο Φρατζήκος!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg