Εγώ πάντως σερφάρω στο forum και βλέπω και Angel's Heart.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 04:04

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 04:28
Η ζωή είναι πολύ surreal ώρες-ώρες, red pyramid.
I guess so....σε ζηλεύω αφάνταστα.....βαριέμεεεεε!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 08:59
η μόνη λογική και εργαζόμενη γυναίκα είμαι στο πάρτυ, τι να κάνω που με κλέβουν κι από πάνω......
(γι' αυτό και 'γω θα διαβάσω το μποντιμπιλτνερόβιβλίο μου να γίνω ντούκι και σας να σας κάνουν φου τα όρκια και να ψωφάτε ρε!
όχι τίποτα άλλο, η Σεσίλια δεν πήρε φράγκο και πώς θα κάνει την προίκα της.........................
πάω να ξανακοιμηθώ

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 09:35
+1Προτιμώ την κόλαση
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 11:29
x100000000000000000000000Προτιμώ την κόλαση
Glastenen...μην ανοιξω το βοθρο τωρα...γιατι οσο η Σεσιλια χτυπιοταν και εκλαιγε, οσο το ενενηνταποντο στρουμφακι εκλεβε, και οσο εσυ δουλευες...εμενα μου κοστισατε πρωινο sprint/burst για τη δουλεια...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 11:51
Μακριά από MMORPG (WoW δεν παίζατε; ), βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο!
Προτιμήστε ενα απλό single player rpg.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 12:04
Δεν παιζουμε Wow...εχουμε απλα τη Lockie σεναριογραφο, και οπου μας παει...Πω πω έχετε
τελείως!!!
Μακριά από MMORPG (WoW δεν παίζατε; ), βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο!
Προτιμήστε ενα απλό single player rpg.

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 14:41
μαζεψα μια 150άρα χρυσά ρεεεεεε με τον τίμιο ιδρώτα μου και με τα ορκς που ξέκανα (ένα τα 'φαγα και μόνη μου να πούμε) πάμε για άλλο χρήμα τώρα

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 16:07
Δεν τα λυπάστε τα καιμένα τα orcs?! Kαι αυτά πλάσματα του θεού (για την ακρίβεια του Grumsh) είναι που ψάχνουν πως να βγάλουν το ψωμί τους να επιβιώσουν τις κακουχίες του μεσσαίωνα
paladin ρεεεε
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 16:19
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 16:34

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 17:18
Και πολύ κοιμήθηκες!κοιμηθηκα ενα τετραωρο και σηκωθηκα για δουλεια...οποτε σους!
Για μία μεγάλη πολεμίστρια που εξολοθρεύει ορκ ενώ οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν 4 ώρες ύπνου είναι υπεραρκετές!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 17:35
στο στρατο καιγομουν βραδια ατελειωτα με vampire hunter the reconing με story tailer εναν ανθυπολοχαγο μου...
αντε μετε να εχεις ορεξη να ξυπνησεις τους νεους για να κανουν αναφορα(καθοτι οργανικος εκανα και τετοια)
ειμουν και ενας gangrel ολο το βραδυ οποτε εβλεπα τους νεους για nosferatus(συχαμενα πλασματα,καταδοτες,να καειτε ολοι ρε..) και ηθελα να τους ορμηξω και να τους καθαρισω που με τυραναγανε πρωι πρωι με μια ζαρια...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 18:10