Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 10:10
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 11:20
Λέω κι εγώ, δεν θα πέταγες καμία μλκια; Πολύ άργησες!λεω και εγω δεν θα πεταγε καμια μλκια ο μελκορ σε "σοβαρα" θρεντ, τελικα συνεβει σε βαρεσε παλι.
10% warn.
Γίνε πιο διακριτικός και λιγότερο προσβλητικός όταν απαντάς σε άτομα που θέλουν να στην πουν. Μην γίνεσαι σαν κι αυτούς.一つ >implying this thread is worth of serious conversation.
二つ Jimmakos would be glad and approving you recognize the masturbatory value of his work.
三つ όταν εμένα με βάρεσε πρώτη φορά η μ@λ@κί@ όπως λες εσύ δεν είχες μπει καν στη φάση "τι είναι αυτό εκεί κάτω; μάλλον για να κρεμάω την σακούλα με τα ψώνια" ακόμη.
四つ @ssj2sanji: I LOL'D!!!
五つ @Laraska: Δεν σου κρύβω μαν ότι, όταν πρωτοείδα το θεματάκι, νόμισα ότι έφαγες μπαν και μπήκες με τρίτο account. όπως είπες και εσύ, έχεις τα copyrights.
六つ @Lord Leon: κάπου είδα στην αρχή ότι αναρωτήθηκες για τον λόγο ύπαρξης τέτοιων θεμάτων εδώ μέσα. απάντηση : και δεν έχεις δει τίποτε ακόμα! ( βλέπε στο ακριβώς πό πάνω "σημείο" ).
Νομίζω έχω ξεχάσει κάτι, αλλά δεν βαριέσαι...
Edit: ah yes...
10% warn
Ρε από που μας ξεφύτρωσες τελικά εσύ, θα μας πεις;ρε απο που ξεφυτρωνετε ολοι εσεις;
10% warn για καλημέρα...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 11:44
συγγνώμη βγαίνω πολύ OFF αλλα δεν μπορούσα να συγκρατηθώ
Youtube Video
How can you be off when ya visting the black Hole?
In other words ειμαι αρρωστος 4 μερες και εχω ξεσκιστει να βλεπω ανιμε
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 11:51

PS. Warnings χωρίς λόγο ύπαρξης
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 11:55
δηλαδη οι αλοι που ποσταρουν βιντεο με βρισιες δεν τρωνε warn και περνω εγω το warn ετσι; Οταν πρεπει να δωσετε καπου τα σωστα warn δεν το κανετε και οταν την πω στο μελκορ το τρολλ παλι εγω φταιω; O melkor δηλαδη δεν την λεει σε ατομα; Με βαση αυτα που εχει πει κανονικα θα επρεπε να ειχε παρει 20 Warning Και παραπανω, αλλα οχι εγω ειμαι αυτους που την λεω σε ολους. Μπραβο ξερετε να κρινετε. Αλλα δεν θα κατσω να ασχολησω αλλο.Λέω κι εγώ, δεν θα πέταγες καμία μλκια; Πολύ άργησες!
10% warn.
Γίνε πιο διακριτικός και λιγότερο προσβλητικός όταν απαντάς σε άτομα που θέλουν να στην πουν. Μην γίνεσαι σαν κι αυτούς.
10% warn
Ρε από που μας ξεφύτρωσες τελικά εσύ, θα μας πεις;
10% warn για καλημέρα...
EDIT: Επισης αυτα τα ποστς ειναι απο αλλο θρεντ.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 12:04
για να καταλάβω έφαγα το warning επειδή έκανα quote απο το " ο Αστεριξ στους Βέλγους", ή για τη τη σακούλα;
σε κάθε περίπτωση, δώσε και μια απόδειξη για την εφορία.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 13:06
Να αναφέρω τα πέη σε ascii ή το ότι του την λες για το θέμα ότι είναι αρκετά μικρότερος και όταν εσύ ανακάλυπτες το τι κάνει αυτό που προεξέχει ανάμεσα στα πόδια σου αυτός το νόμιζε για κρεμάστρα;Ρε Fingo, τι καπνίζεις και δεν μας δίνεις πρωϊνιάτικα;
για να καταλάβω έφαγα το warning επειδή έκανα quote απο το " ο Αστεριξ στους Βέλγους", ή για τη τη σακούλα;
σε κάθε περίπτωση, δώσε και μια απόδειξη για την εφορία.
Μα καλά δεν διάβασες όλο το ποστ μου;δηλαδη οι αλοι που ποσταρουν βιντεο με βρισιες δεν τρωνε warn και περνω εγω το warn ετσι; Οταν πρεπει να δωσετε καπου τα σωστα warn δεν το κανετε και οταν την πω στο μελκορ το τρολλ παλι εγω φταιω; O melkor δηλαδη δεν την λεει σε ατομα; Με βαση αυτα που εχει πει κανονικα θα επρεπε να ειχε παρει 20 Warning Και παραπανω, αλλα οχι εγω ειμαι αυτους που την λεω σε ολους. Μπραβο ξερετε να κρινετε. Αλλα δεν θα κατσω να ασχολησω αλλο.
EDIT: Επισης αυτα τα ποστς ειναι απο αλλο θρεντ.
Δεν έδωσα και στον Melkor warn;
Και το που θα δώσω τα σωστά warn άσε εμένα να το κρίνω. Πιστεύω ότι δεν είμαι τυχαία σε αυτή τη θέση εδώ και 3 χρόνια περίπου. Αν έχεις κανένα πρόβλημα με το moderation μου αναφέρσου σε κανένα global mod ή admin γιατί κι εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω με εσένα πέρα από τα warnings.
Συνήθως σας αφήνουμε να βρίζεστε και να ξεκατινιάζεστε και γινόμαστε κακοί επειδή δεν επιβάλουμε την τάξη. Τώρα που έγινα λιγάκι αυστηρός για να σταματήσουν να πετάνε μλκ μερικοί και να σκέφτονται τι γράφουν πριν το γράψουν, μου την λέτε επειδή έδωσα warn.PS. Warnings χωρίς λόγο ύπαρξης
Αντέλλαξαν κουβέντες δύο μέλη και ο καθένας πιστεύει ότι πρέπει να μην πάρει warn αυτός αλλά ο άλλος. Εδώ μπήκα και έδωσα και στους 2 τους το ανάλογο warn, για να φανώ και λιγάκι δίκαιος πιστεύω, και έγινα εγώ ο κακός.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 13:33
QFT
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 13:34
Δεν παει ετσι, γιατι σε εμενα εριξες το warn και στο melkor, οποτε πστευω εχουμε το δικαιωμα να πουμε την αποψη μας.Και το που θα δώσω τα σωστά warn άσε εμένα να το κρίνω. Πιστεύω ότι δεν είμαι τυχαία σε αυτή τη θέση εδώ και 3 χρόνια περίπου. Αν έχεις κανένα πρόβλημα με το moderation μου αναφέρσου σε κανένα global mod ή admin γιατί κι εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω με εσένα πέρα από τα warnings.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 13:38
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 13:40
πάει ακριβώς όπως τα λέει ο fingolfin οποτε καλύτερα σταματα πριν χειροτερέψεις την κατάσταση
+ 1 Στην
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 14:07
OLD but it still makes me laugh.QFT
Κοιτάξτε, στο internet κάποιοι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό που δεν βγάζουν στην αληθινή ζωή, κάποιοι βγάζουν αυτό που θα ήθελαν πραγματικά αλλά φοβούνται να το κάνουν προσώπο με πρόσωπο με τους άλλους, κάποιοι φοβούντε παραπάνω και δεν βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Σε κάθε περίπτωση, το κάθε φόρουμ είναι μία κοινωνία και όπως καθόμαστε και πίνουμε καφεδάκι με τους φίλους μας έτσι κι εδώ είναι σαν να καθόμαστε μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητάμε. Εδώ όμως γλιτώνουμε αρκετές συνέπειες, όπως το ότι δεν έχουμε απέναντί μας τον άνθρωπο που δεν γουστάρουμε και μπορούμε να του την πούμε άφοβα, γιατί αυτός δεν πρόκειτε να σηκωθεί να μας χτυπήσει ή να μας απειλήσει.
Γι' αυτό υπάρχουν και κάποιοι κανόνες επίσημοι από το φόρουμ και κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς ανεπίσημοι. Το έχω πει επανηλλειμένως, σκεφτείτε τι θα γράψετε πρώτα!
Παρακολουθούσα το φόρουμ 3 μήνες πριν αποφασίσω να γραφτώ. Ήθελα να δω ποια είναι τα άτομα εδώ μέσα και αν μπορώ να συνυπάρξω μαζί τους καθώς και ποιο είναι το κλίμα στο φόρουμ και αν μου αρέσει. Όταν τελικά γράφτηκα ένιωθα ήδη μέλος αυτής της παρέας και ας έκανα μόλις το πρώτο μου ποστ, γιατί τα μέλη με αποδέχτηκαν αμέσως. Ήξερα πως θα κινηθώ και τι θα πω. Αρκετοί με το που γράφονται αρχίζουν αμέσως το spam, δεν έχουν διαβάσει τους κανόνες και νομίζουν ότι το φόρουμ θα προσαρμοστεί στον χαρακτήρα τους και όχι αυτοί στον χαρακτήρα που έχει το φόρουμ.

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 14:41
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 14:43
συγκρινεις τα αχλαδια με τα i-phoneΕίστε ήρωες που κάνετε moderate την μαύρη τρύπα...Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις moderate το 4 chan...
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 15:29
Στο πρώτο quote έχει 10% warn ,μετά δίνουμε warn σε κάποιον άλλο και μετά έχει άλλο ένα 10 % στο ίδιο άτομο.
Αυτό το επόμενο warn πάει προσθετικά δηλαδή 20% warn ή είναι ποσοστό επι του προηγουμένου warn ; Δηλαδή 10% του παραπάνω 10% ;