Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39286 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 14:26

Ειδικά απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα εχω απανωτους οργασμους και δεν μπορω να κατσω.

:hahaha::hahaha:

'Ντάξ, έλιωσα..

Posted Image

#39287 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 October 2010 - 14:29

Ειδικά απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα εχω απανωτους οργασμους και δεν μπορω να κατσω.

Posted Image
Στη πλάκα πάντα, ε...

Posted Image

#39288 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 20 October 2010 - 15:26

Ebay spam!

http://cgi.ebay.com/Best-domain-name-internet-available-NOW-/200512472374?pt=Domain_Names&hash=item2eaf798536

est domain name on the internet available NOW!!
Create an online brand for any store or product!

Item condition: --

Price: US $1,680,000.00

Build an online or brick and mortar store with these great names:

bestoninter.net

best-on-inter.net

Other projects are forcing sale, we will accept equity or shares in payment.
Never again opportunity, become an internet giant today!

rsrGbGx.gif

#39289 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 20 October 2010 - 15:34

Tensi Δοκιμασε να εισαγεις χαρακτηρες στο παραθυρο a με το on screen keyboard

Window a

Posted Image

On screen keyboard Posted Image
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39290 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 October 2010 - 15:46

Ebay spam!

http://cgi.ebay.com/Best-domain-name-internet-available-NOW-/200512472374?pt=Domain_Names&hash=item2eaf798536

Σιγά το όνομα :canthelp:
phmava.php

#39291 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 October 2010 - 16:15

Man traps himself in toilet trying to retrieve cellphone
:hahaha:
Posted Image
Posted Image

#39292 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 October 2010 - 19:10

Έλαβα ένα e-mail και αν και μπορεί να ακούγεται σαν κάποιο συνηθισμένο spam mail ή urban legend είπα να το μοιραστώ και μαζί σας. Δεν χάνει κανείς τίποτα απλά να το γνωρίζει....

Subject: take care 'cause one never knows what's coming next...
Αγαπητοί Φίλοι,
Αν όλοι εσείς που σας στέλνω αυτό το email δεν είσαστε γυναίκες, ελπίζω ότι θα το μοιραστείτε με τις συζύγους σας, τις κόρες, τις μητέρες, τις αδελφές, κτλ. Ο κόσμος μας μοιάζει να τρελαίνεται μέρα με τη μέρα. Βόμβες στα ταχυδρομικά κουτιά και τρελοί σε parking με αρώματα. Να είσαστε προσεκτικοί.

Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market κοντά στο Πανεπιστήμιο δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα. Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή.

Πιθανότατα να είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση: «Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» Ο άντρας συνέχισε να στέκεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φαντάζομαι ότι περίμενε και κάποιον άλλον να «χτυπήσει».

Σταμάτησα μία κυρία που πήγαινε προς το μέρος τους, τους έδειξα και της είπα ότι μου είχαν στείλει ένα email στη δουλειά σχετικά με κάποιον που σε πλησιάζει σε ταχυδρομεία και σε parking και σε ρωτάει αν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ. Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς. Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο.
Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».
Αλλά, ευτυχώς στην γενναιοδωρία ενός φίλου, γλίτωσα οτιδήποτε μπορεί να μου τύχαινε. Ήθελα να κάνω το ίδιο και για σένα.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ..

Δύο η τρεις τέτοιοι τύποι με αρώματα κυκλοφορούν στο PRACTIKER TATOIOY

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Είχε και ένα όνομα, ένα τηλέφωνο και το όνομα μίας τουριστικής επιχείρησης σαν υπογραφή.
Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#39293 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 October 2010 - 19:19

ναι... το 98...

με 500 email addresses

stasou%2520mygdala.jpg

#39294 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 October 2010 - 20:14

Ομολογουμένως τέτοιου είδος spam letter δεν έχω ξαναπετύχει.

Από την άλλη έχω εκνευριστεί με τα spam sms εν όψει δημοτικών εκλογών. :burningbe3: Ιδού ένα απ' αυτά που έχω λάβει από συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης (του οποίου τ' όνομα φυσικά δεν θ' αναφέρω για ευνόητους λόγους):

Δεν ρυπαίνουμε, δεν βάζουμε πανό στην πόλη. Κυριακή 17 Οκτωβρίου ώρα 10 ΠΜ καθαρίζουμε το Άλσος Καλαβρύτων. Να είμαστε όλοι εκεί. (Το sms κλείνει με τ' ονοματεπώνυμο του υποψήφιου δημάρχου)

Kαι σήμερα έλαβα από το ίδιο άτομο ενημερωτικό sms για την συμμετοχή του σε εκπομπή του Extra 3.

#39295 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 October 2010 - 20:59

ναι... το 98...

με 500 email addresses

Ξέσπασα σε δυνατά γέλια (πράγμα που παθαίνω σπάνια στα ιντερνετς) :hahaha::hahaha::hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#39296 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 October 2010 - 21:35

Έβαλε κανείς τον Live Messenger 2011??

Τα νέα features δείχνουν ωραία και λειτουργικά, αλλά δεν ξέρω μήπως αφαιρέσανε καμία λειτουργία όπως έχουν κάνει παλιότερα.
Posted Image
Posted Image

#39297 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 October 2010 - 21:38

Τα νέα features δείχνουν ωραία και λειτουργικά, αλλά δεν ξέρω μήπως αφαιρέσανε καμία λειτουργία όπως έχουν κάνει παλιότερα.

το έβαλα καταλάθος πριν λίγο, μου βγήκε η πιστη να το ξαναφτιάξω. σκέτη αηδία είναι.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#39298 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 October 2010 - 21:39

Μόλις τώρα τελείωσα την εγκατάσταση. Εϊναι πανέμορφα, με πάρα πολλες επιλογές.

Αν σας ενοχλεί που έχει τα νέα απο δίπλα ( γιατί μου πήρε λίγο να το γυρίσω στο κανονικό) πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέει "Μετάβαση σε συμπυκνωμένο"

Μου αρέσουν, και έχουν ότι σου έδινε και το Plus! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39299 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 20 October 2010 - 21:55

Mamane.Microft 4 Ever [/fanboism off]
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39300 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 October 2010 - 22:14

Πρέπει να κάνω εκ νέου εγκατάσταση ή φτάνει να πατήσω το κουμπάκι που λέει για νέο update? Θέλω γλυκούλια γραφικούλια τώωωωωρα:joyful:

xbJ3b2w.jpeg