Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39271 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 09:55

Τί είδος χαρτιού να βάλω στη ταμειακή;

... Καλημέρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39272 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 10:05

Edit: Τελικά για την ενεργοποίηση παω στις ιδιότητες του υπολογιστή. Εκει εχει ενεργοποιηση του υπολογιστη, παταω να βαλω το κλειδι και δε μου αφηνει να βαλω μερικους χαρακτηρες!
πως στο καλο μπορω να το βρω τωρα? αν το κανω απο το ιντερνετ παιζει να γινει τιποτα? θα πληρωσω κατι? το cd αυτο δεν ηταν original windows?

Πηγα να αγορασω κλειδι - ηλεκτρονικα
και μου βγαζει αυτο

Το λογισμικό που ετοιμάζεστε να λάβετε λειτουργεί με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Μόλις εγκατασταθεί, θα επιχειρήσει να επιδιορθώσει τα στοιχεία παραχώρησης αδειών των Windows 7 που ενδέχεται να έχουν καταστραφεί, μετακινηθεί ή διαγραφεί. Κατά περιόδους, το λογισμικό αυτό θα εκτελεί έναν έλεγχο επικύρωσης για να βεβαιώνεται ότι τα Windows 7 που εκτελούνται στον υπολογιστή είναι και παραμένουν γνήσια.

Εχει ένα κουμπάκι ΛΗΨΗ

μετά αυτό

Όταν εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα, επιλέξτε Εκτέλεση και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης

και μετά Συνέχεια!

Αν εγώ κάνω ΛΗΨΗ θα πληρώσω κάτι? μια βοηθεια σας παρακαλω?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 20 Οκτώβριος 2010 - 10:12

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39273 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 10:08

... Καλημέρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
καλημερα.

#39274 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 10:17

Edit: Τελικά για την ενεργοποίηση παω στις ιδιότητες του υπολογιστή. Εκει εχει ενεργοποιηση του υπολογιστη, παταω να βαλω το κλειδι και δε μου αφηνει να βαλω μερικους χαρακτηρες!
πως στο καλο μπορω να το βρω τωρα? αν το κανω απο το ιντερνετ παιζει να γινει τιποτα? θα πληρωσω κατι? το cd αυτο δεν ηταν original windows?

Πηγα να αγορασω κλειδι - ηλεκτρονικα
και μου βγαζει αυτο

Αν εγώ κάνω ΛΗΨΗ θα πληρώσω κάτι? μια βοηθεια σας παρακαλω?

Λογικά, σου ζητάει να κατεβάσεις το πρόγραμμα επικύρωσης Windows Genuine Advantage. Το κατεβάζεις και το τρέχεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#39275 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 10:25

Και νόμιζα ότι ο ηλεκτρικός είναι χάλια, anyone going for work to Japan?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GlNyCHlLt1Y&feature=player_embedded[/media]

LOL πραγματικα ειχα δει οτι ειναι σαν σαν σαρδελες σε κουτι αλλα δεν φανταζομουν τοσο ασχμα, στο 1:32 ειναι σακακι αυτο που ανεμιζει εξω απο την πορτα??ή σακουλα?:hmmm::hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39276 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 10:30

Μερικά παραπάνω και οποιος μπορει να βοηθησει θα του κανω αγαλμα!!

Τα windows που έκανα εγκατάσταση στο σταθερό μου ήταν 1 cd που το πήρα μαζί με το λαπτοπ. Έλεγε πάνω reinstallation windows 7 ,αλλά ήταν τα windows όταν έκανα browse the dvd. Έγινε install , ολα καλά αλλα δε μπορω να βάλω το cd-key που έχει πισω στη χάρτινη θήκη. Να τονισω οτι μαλλον τα windows 7 που εβαλα πρεπει να ειναι τα ιδια με αυτα στο λαπτοπ στο οποιο εχω χρησιμοποιησει ιντερνετ πολλες φορες και εχω κανει αναβαθμισεις!

Τα windows αυτα θεωρούνται γνησια που ειχα μαζι με το λαπτοπ?
Δηλαδή δε μπορω να τα περάσω και στο σταθερο? Επίσης πάω να βάλω το cd-key και μου λεει σε μερικους χαρακτηρες "invalid character" ...

#39277 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 11:15

αν σου λέει σε "μερικούς" και οχι σε ολους, άλλαξε το απο ελληνικα σε αγγλικα.

stasou%2520mygdala.jpg

#39278 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 11:20

μη αποδεκτος χαρακτηρας λεει...το δοκιμασα..παλι τιποτα!

#39279 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 11:31

α τωρα το ειδα. παιζει να μην μπορεις να τα βαλεις αυτα του λαπτοπ αλλού (παρα μονο σε ιδιο λαπτοπ)
Εχουν ρυθμιστει με βαση καποια εξτρα προγραμματα του λαπτοπ που ερχονται απο τη μανα του, και με βαση το πληκτρολογιο του. Ειμαι 80% σιγουρος για αυτο που λέω.
Ρωτα ομως κι απο κει που το πηρες. κι αμα δεν ξερουν παρε σε κανα πλαισιο, μουλτιραμα κτλ. τηλ. για τετοια ερωτηση δε νομιζω να σε χρεωσει κανεις :Ρ

stasou%2520mygdala.jpg

#39280 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 11:54

... Καλημέρα.

Βάλε Linux.
rsrGbGx.gif

#39281 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 12:41

Πραγματικά πολύ εμπνευσμένο!!
[media]http://vimeo.com/8766811[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#39282 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 13:06

Tenshi εριξα μια γρηγορη ματια στα ποστ σου και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα το προβλημα σου παντως θα προσπαθησω να βοηθησω :P

αν τα Windows 7 τα εχεις κανονικα αγορασμενα σε CD,αυθεντικα δηλαδη,τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα.αν ομως τα εχεις cracked,τοτε χρειαζεσαι και ενα key για Windows 7 Activation.ετσι εκανα και γω που εχω cracked και δεν ειχα προβλημα.
ομως,υπαρχει κατι ακομα που πρεπει να κανεις.πρεπει να απενεργοποιησεις τη ρυθμιση για αυτοματα updates,γιατι ετσι το συστημα σε βρισκει οτι εισαι cracked και σου δημιουργει προβληματα.(ομως και για αυτα τα προβληματα εντοπισμου υπαρχει προγραμματακι να σε φτιαξει ;)).αρα μπορει να φταιει το οτι ξεχασες να κλεισεις τη ρυθμιση για updates.

βεβαια μπορει και να λεω ακυρα πραγματα σε σχεση με το προβλημα που εχεις,αν ειναι ετσι και σε μπερδεψα περισσοτερο τοτε sorry:P
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#39283 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 13:30

Tenshi εριξα μια γρηγορη ματια στα ποστ σου και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα το προβλημα σου παντως θα προσπαθησω να βοηθησω :P

αν τα Windows 7 τα εχεις κανονικα αγορασμενα σε CD,αυθεντικα δηλαδη,τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα.αν ομως τα εχεις cracked,τοτε χρειαζεσαι και ενα key για Windows 7 Activation.ετσι εκανα και γω που εχω cracked και δεν ειχα προβλημα.
ομως,υπαρχει κατι ακομα που πρεπει να κανεις.πρεπει να απενεργοποιησεις τη ρυθμιση για αυτοματα updates,γιατι ετσι το συστημα σε βρισκει οτι εισαι cracked και σου δημιουργει προβληματα.(ομως και για αυτα τα προβληματα εντοπισμου υπαρχει προγραμματακι να σε φτιαξει ;)).αρα μπορει να φταιει το οτι ξεχασες να κλεισεις τη ρυθμιση για updates.

βεβαια μπορει και να λεω ακυρα πραγματα σε σχεση με το προβλημα που εχεις,αν ειναι ετσι και σε μπερδεψα περισσοτερο τοτε sorry:P

Είπε ήδη ότι το cd είναι γνήσιο, απλά θέλει να τα περάσει και σε 2ο pc. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει το authentication, του έστειλα ήδη το loader για να το σπάσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#39284 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 14:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

...

HETAAALIIIIAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σε πω μια στιγμήηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! :hiding_something:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39285 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 14:17

Δημοσιευμένη  εικόνα

...

Ειδικά απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα εχω απανωτους οργασμους και δεν μπορω να κατσω.

stasou%2520mygdala.jpg