Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 October 2010 - 09:55
... Καλημέρα.

Posted 20 October 2010 - 10:05
πως στο καλο μπορω να το βρω τωρα? αν το κανω απο το ιντερνετ παιζει να γινει τιποτα? θα πληρωσω κατι? το cd αυτο δεν ηταν original windows?
Πηγα να αγορασω κλειδι - ηλεκτρονικα
και μου βγαζει αυτο
Το λογισμικό που ετοιμάζεστε να λάβετε λειτουργεί με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Μόλις εγκατασταθεί, θα επιχειρήσει να επιδιορθώσει τα στοιχεία παραχώρησης αδειών των Windows 7 που ενδέχεται να έχουν καταστραφεί, μετακινηθεί ή διαγραφεί. Κατά περιόδους, το λογισμικό αυτό θα εκτελεί έναν έλεγχο επικύρωσης για να βεβαιώνεται ότι τα Windows 7 που εκτελούνται στον υπολογιστή είναι και παραμένουν γνήσια.
Εχει ένα κουμπάκι ΛΗΨΗ
μετά αυτό
Όταν εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα, επιλέξτε Εκτέλεση και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης
και μετά Συνέχεια!
Αν εγώ κάνω ΛΗΨΗ θα πληρώσω κάτι? μια βοηθεια σας παρακαλω?
Edited by Tenshi, 20 October 2010 - 10:12.
Posted 20 October 2010 - 10:08
Τί είδος χαρτιού να βάλω στη ταμειακή;
... Καλημέρα.

καλημερα.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 20 October 2010 - 10:17
Edit: Τελικά για την ενεργοποίηση παω στις ιδιότητες του υπολογιστή. Εκει εχει ενεργοποιηση του υπολογιστη, παταω να βαλω το κλειδι και δε μου αφηνει να βαλω μερικους χαρακτηρες!
πως στο καλο μπορω να το βρω τωρα? αν το κανω απο το ιντερνετ παιζει να γινει τιποτα? θα πληρωσω κατι? το cd αυτο δεν ηταν original windows?
Πηγα να αγορασω κλειδι - ηλεκτρονικα
και μου βγαζει αυτο
Αν εγώ κάνω ΛΗΨΗ θα πληρώσω κάτι? μια βοηθεια σας παρακαλω?
Λογικά, σου ζητάει να κατεβάσεις το πρόγραμμα επικύρωσης Windows Genuine Advantage. Το κατεβάζεις και το τρέχεις.
Posted 20 October 2010 - 10:25
Και νόμιζα ότι ο ηλεκτρικός είναι χάλια, anyone going for work to Japan?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GlNyCHlLt1Y&feature=player_embedded[/media]
LOL πραγματικα ειχα δει οτι ειναι σαν σαν σαρδελες σε κουτι αλλα δεν φανταζομουν τοσο ασχμα, στο 1:32 ειναι σακακι αυτο που ανεμιζει εξω απο την πορτα??ή σακουλα?
Posted 20 October 2010 - 10:30
Τα windows που έκανα εγκατάσταση στο σταθερό μου ήταν 1 cd που το πήρα μαζί με το λαπτοπ. Έλεγε πάνω reinstallation windows 7 ,αλλά ήταν τα windows όταν έκανα browse the dvd. Έγινε install , ολα καλά αλλα δε μπορω να βάλω το cd-key που έχει πισω στη χάρτινη θήκη. Να τονισω οτι μαλλον τα windows 7 που εβαλα πρεπει να ειναι τα ιδια με αυτα στο λαπτοπ στο οποιο εχω χρησιμοποιησει ιντερνετ πολλες φορες και εχω κανει αναβαθμισεις!
Τα windows αυτα θεωρούνται γνησια που ειχα μαζι με το λαπτοπ?
Δηλαδή δε μπορω να τα περάσω και στο σταθερο? Επίσης πάω να βάλω το cd-key και μου λεει σε μερικους χαρακτηρες "invalid character" ...
Posted 20 October 2010 - 11:15

Posted 20 October 2010 - 11:20
Posted 20 October 2010 - 11:31
Εχουν ρυθμιστει με βαση καποια εξτρα προγραμματα του λαπτοπ που ερχονται απο τη μανα του, και με βαση το πληκτρολογιο του. Ειμαι 80% σιγουρος για αυτο που λέω.
Ρωτα ομως κι απο κει που το πηρες. κι αμα δεν ξερουν παρε σε κανα πλαισιο, μουλτιραμα κτλ. τηλ. για τετοια ερωτηση δε νομιζω να σε χρεωσει κανεις :Ρ

Posted 20 October 2010 - 13:06
αν τα Windows 7 τα εχεις κανονικα αγορασμενα σε CD,αυθεντικα δηλαδη,τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα.αν ομως τα εχεις cracked,τοτε χρειαζεσαι και ενα key για Windows 7 Activation.ετσι εκανα και γω που εχω cracked και δεν ειχα προβλημα.
ομως,υπαρχει κατι ακομα που πρεπει να κανεις.πρεπει να απενεργοποιησεις τη ρυθμιση για αυτοματα updates,γιατι ετσι το συστημα σε βρισκει οτι εισαι cracked και σου δημιουργει προβληματα.(ομως και για αυτα τα προβληματα εντοπισμου υπαρχει προγραμματακι να σε φτιαξει
βεβαια μπορει και να λεω ακυρα πραγματα σε σχεση με το προβλημα που εχεις,αν ειναι ετσι και σε μπερδεψα περισσοτερο τοτε sorry:P
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 20 October 2010 - 13:30
Tenshi εριξα μια γρηγορη ματια στα ποστ σου και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα το προβλημα σου παντως θα προσπαθησω να βοηθησω
αν τα Windows 7 τα εχεις κανονικα αγορασμενα σε CD,αυθεντικα δηλαδη,τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα.αν ομως τα εχεις cracked,τοτε χρειαζεσαι και ενα key για Windows 7 Activation.ετσι εκανα και γω που εχω cracked και δεν ειχα προβλημα.
ομως,υπαρχει κατι ακομα που πρεπει να κανεις.πρεπει να απενεργοποιησεις τη ρυθμιση για αυτοματα updates,γιατι ετσι το συστημα σε βρισκει οτι εισαι cracked και σου δημιουργει προβληματα.(ομως και για αυτα τα προβληματα εντοπισμου υπαρχει προγραμματακι να σε φτιαξει).αρα μπορει να φταιει το οτι ξεχασες να κλεισεις τη ρυθμιση για updates.
βεβαια μπορει και να λεω ακυρα πραγματα σε σχεση με το προβλημα που εχεις,αν ειναι ετσι και σε μπερδεψα περισσοτερο τοτε sorry:P
Είπε ήδη ότι το cd είναι γνήσιο, απλά θέλει να τα περάσει και σε 2ο pc. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει το authentication, του έστειλα ήδη το loader για να το σπάσει.
Posted 20 October 2010 - 14:14

...
HETAAALIIIIAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σε πω μια στιγμήηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

Posted 20 October 2010 - 14:17
...
Ειδικά απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα εχω απανωτους οργασμους και δεν μπορω να κατσω.