Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94151 replies to this topic

#38386 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 30 September 2010 - 15:06

αν δεν θελετε να χακερνει το εμαιλ σας το ετερο ημισυ, να βαζετε password της προκοπης!

:smokingg:
Posted Image

#38387 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 September 2010 - 15:13

Καλά δεν φταίνε μόνο οι κωδικοί για την κατάντια του Hotmail...

Εδώ κλείδωνε μαζικά λογαριασμούς λόγω massive spam και ζητούσε και επιβεβαίωση μέσω κινητού για ανάκτηση .... Εδώ κάθε τόσο σε σπαμάρει η Wibdows live team xD

Κάτι είπανε για security updates και κουραφέξαλα αλλά για μένα εξακολουθεί να είναι στον πάτο των προτιμήσεων.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#38388 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 September 2010 - 15:22

αν δεν θελετε να χακερνει το εμαιλ σας το ετερο ημισυ, να βαζετε password της προκοπης!

:smokingg:

Μου φαίνεται να είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό (και ο εταίρος δεν κάνει τέτοια πράγματα).
Δεν νομίζω να μάντεψε κανείς τους κωδικούς μου, υποψιάζομαι μην είναι το web interface του messenger και κάνει log in μόνο του.

#38389 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 30 September 2010 - 15:26

Ούφ, επιτέλους κατάφερα και διάβασα όλα τα posts αυτού του thread και επιτέλους είμαι up to date και μπορώ κι εγώ να πω κάτι:burningbe3:!!!!

Ναι, το hotmail ούτε εγώ το χρησιμοποιώ πολύ, περισσότερο για το facebook, αν και μου στείλανε χθες αυτό το γαμάτο βιντεάκι με μια ελληνική διασκευή του Breathless. Απολαύστε!!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TiN_UTKhMXY[/media]

ΥΓ: Η αρχική μου δήλωση δεν είναι αλήθεια, απλά σκεφτόμουν το ενδεχόμενο. I do have a life!!!
Παρόλα αυτά φαντάζομαι γκριμάτσες :hihi2::hihi2::hihi2:!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#38390 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 September 2010 - 15:34

Καλά δεν φταίνε μόνο οι κωδικοί για την κατάντια του Hotmail...

Εδώ κλείδωνε μαζικά λογαριασμούς λόγω massive spam και ζητούσε και επιβεβαίωση μέσω κινητού για ανάκτηση .... Εδώ κάθε τόσο σε σπαμάρει η Wibdows live team xD

Κάτι είπανε για security updates και κουραφέξαλα αλλά για μένα εξακολουθεί να είναι στον πάτο των προτιμήσεων.

Δεν φταίει μόνο το hotmail/gmail/yahoo/κλπ, υπάρχει σοβαρό invulnerability στο πρωτόκολλο του email, i.e. email spoofing.
Posted Image
Posted Image

#38391 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 30 September 2010 - 15:52

μου στείλανε χθες αυτό το γαμάτο βιντεάκι με μια ελληνική διασκευή του Breathless. Απολαύστε!!!

υποθετω βασισμενοι στην επιτυχια σε διασκευες που εχει κανει το παρακατω γκρουπ!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=fcskbMviEwQ[/media]
προσωπικα προτιμω τους Dolapdere Big Gang

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#38392 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 30 September 2010 - 18:11

Ούφ, επιτέλους κατάφερα και διάβασα όλα τα posts αυτού του thread και επιτέλους είμαι up to date και μπορώ κι εγώ να πω κάτι:burningbe3:!!!!

Ναι, το hotmail ούτε εγώ το χρησιμοποιώ πολύ, περισσότερο για το facebook, αν και μου στείλανε χθες αυτό το γαμάτο βιντεάκι με μια ελληνική διασκευή του Breathless. Απολαύστε!!!
ΥΓ: Η αρχική μου δήλωση δεν είναι αλήθεια, απλά σκεφτόμουν το ενδεχόμενο. I do have a life!!!
Παρόλα αυτά φαντάζομαι γκριμάτσες :hihi2::hihi2::hihi2:!!!

Εννοείς, διάβασες 38409 posts;!!!!
Και αν ναι, τελικά απάντησες μόνο στο τελευταίο post;
Πάντως αν το έκανες δεν θα έπρεπε να σου είχαν μείνει εγκεφαλικά κύτταρα.:blurah5:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#38393 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 September 2010 - 18:12

Μου φαίνεται να είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό (και ο εταίρος δεν κάνει τέτοια πράγματα).
Δεν νομίζω να μάντεψε κανείς τους κωδικούς μου, υποψιάζομαι μην είναι το web interface του messenger και κάνει log in μόνο του.

Και όντως αυτό ήταν, επειδή έμπαινα συνέχεια για να απαντώ σε μέιλ. Μου πήρε ώρα να το καταλάβω :sigh2:

#38394 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 30 September 2010 - 19:17

Φυσικά και το έκλεισε τελικά η RIAA, αλλά βγήκε άλλο προγραμματάκι που "τραβάει" από τους ίδιους servers.
http://code.google.com/p/pirateapp/downloads/list

Εμενα δουλευει τελια
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#38395 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 30 September 2010 - 20:03

προσωπικα προτιμω τους Dolapdere Big Gang

Πράγματι είναι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Δίνουν στα κομμάτια μια Ελληνική/Τούρκικη έκδοση με κανονάκι κτλ. Παρόλα αυτά οι Platanos Production είναι πιο χαβαλετζίδικοι. Κάναν τη διασκευή σε σκυλάδικο. Για αυτό και όταν το είδα λύθηκα στα γέλια. Οι Dolapdere κάναν μια διασκευή της προκοπής.

Εννοείς, διάβασες 38409 posts;!!!!
Και αν ναι, τελικά απάντησες μόνο στο τελευταίο post;
Πάντως αν το έκανες δεν θα έπρεπε να σου είχαν μείνει εγκεφαλικά κύτταρα.:blurah5:

Χαχα, ναι αν το είχα κάνει πραγματικά θα τα είχα κάψει τα πάντα. Απλά επειδή σε κάθε thread που μπαίνω, θέλω να έχω διαβάσει τα περισσότερα πριν postάρω κάτι, μου πέρασε από το μυαλό.
Αλλά...... αν διάβαζα 38409 post τα οποία δεν έχουν και καμία σχέση μεταξύ τους, πηδάνε από το ένα θέμα στο άλλο και για να μπεις στη συζήτηση χρειάζεσαι... τίποτα, απλά γράφεις ό,τι σου κατέβει,
τότε ΝΑΙ, θα ήμουν σαν τον τυπά από το SouthPark που έπαιζε WOW!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#38396 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 September 2010 - 20:34

τελος οι [eclipse] ... :(

#38397 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 September 2010 - 20:36

Penis Museum.

Iceland is sure compensating for something with this... :frozen:

Posted Image

#38398 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 30 September 2010 - 20:41

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

#38399 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 September 2010 - 20:44

τελος οι [eclipse] ... :(

Τέλος και οι Aniyoshi αν και οι περισσότεροι πήγαν στους Yabai.Dammit!:cry5:

#38400 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 30 September 2010 - 21:01

ειναι αληθεια πως οι απουσιες μειωθηκαν στις 50 στο συνολο? γιατι αν ισχυει οντως αυτο τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να παρουμε παλι τα λουκετα στα χερια! :8):
Posted Image