Ναι γιατι καλος κακος η ετεροφυλια ειναι ο κανονας και προσπαθειτε να επιβαλεται την εξαιρεση εδω μεσα επειδη καποιες την εχουν δει γιαπωνεζες και φτιαχνωτε με αυτο.Βαρεθηκα και εγω.Τα λεμε αργοτερα
Και έλεγα να μην ποστάρω, αλλά με αυτά που διαβάζω θα μου πέσουν τα μαλλιά πριν την ώρα τους. Βλέπω ένα εικοσάχρονο να κάθετε και να αναλώνεται με τέτοια πράγματα. Προσβάλλεις ανθρώπους, εθνικότητες, με την όποια στερεοτυπική άποψη έχεις...
Αυτό που λές εσύ είναι κάτι το τελείο διαφορετικό από αυτό που έθιξαν οι άλλοι. Όταν πηγαίνει το ο,τιδήποτε στο ρατσιστικό, κάποιος που ενοχλέιται μπορεί να το δηλώσει γιατί προσβάλλει τις απόψεις του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αστείο. Δεν μπορείς να κριτικάρεις κάποιον για το χιούμορ του επειδή εσύ έχεις αντίθετη άποψη.
Εγώ έχω μπεί σε τέτοια αστεία αρκετές φορές, αλλά γελάω. Τι άλλο πρέπει να κάνω δηλαδή; Να την πώ στον άλλον γιατί είμαι μάγκας και να του πω ότι αηδίασα. Ή ότι άλλο θέλετε. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος ούτε για να φωνάξεις, ούτε να αηδιάσεις.
It is just a joke. Επειδή είσαι αντίθετος με κάτι δεν μπορείς να το πείς προσβολή. There is a huge difference between these things.
Λέμε μετά, θέλουν να τα βάψουν όλα ρόζ.
Ηρεμία.
Edited by Night Wizard Seal, 20 September 2010 - 14:30.