Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:32
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:35
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:36
ΔΩΣΕ SNOOPY RED!! xD
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vo4MdN9tSgA[/youtube]
ΔΩΣΕ SNOOPY RED!! xD
Χιπχοπας βλέπω.....
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:38
[media]http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE[/media]
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:42
Χιπχοπας βλέπω.....
Εγώ? μπααα...ακούω λίγο Snoopy Red όπως βλέπεις χαχα
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:47
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:48
Youtube Video
ΔΩΣΕ SNOOPY RED!! xD
Κάνει "πλαπ-πλαπ-που" ; Κάνει "πλαπ-πλαπ-που" ;;; ΘΕΟΣ !
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 14:51
Όχι. Όχι, δεν λέει. Δεν λέει να χάνω κι άλλο το χρόνο μου ενώ έχω προειδοποιήσει δύο φορές.Τώρα τι να μπω να ποστάρω. Δλδ εντάξει, ********/sec. Άντε περιμένουμε το επόμενο mass delete από τον Kenny.
Lock μέχρι να ξεθυμάνετε, γενικώς.
#anime.gr @ rizon.net

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 22:18
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Afpc_EcohcY[/media]
(όσοι έχουν λυώσει σόλες σαν φαντάροι για να πιάνουν βήμα καταλαβαίνουν)...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 23:31
Κι επειδή ήθελα να ποστάρω κάτι εδώ, μπορεί να είναι κλειδωμένη, αλλά κάνω κατάχρηση της εξουσίας μου και θα το ποστάρω.
Βαρύ κόστος στην ιαπωνική οικονομία έχουν οι αυτοκτονίες
Τώρα που το σκέφτομαι, έτσι για μία μικρή ηθική ικανοποίηση θα συνεχίσω να ποστάρω μόνος μου στην Τρύπα απλά για να σας σπάσω τα νεύρα όπως σπάνε τα δικά μου όταν βλέπω να έχουν γραφτεί καμιά 10αριά σελίδες μέσα σε λίγες ώρες!
Εδώ ταιριάζει η εξής ελληνική παροιμία "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει":hihi2:
Double post...just for the fun of it...
Triple post!!!!!
YATTAAAAA!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑ να μη ξεχάσω....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 08 Σεπτέμβριος 2010 - 01:35
merged XD

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 13:16

Πατάτες = Posts
Αυτοκίνητο = Black Hole
Επικηδείου το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν...
Το ποιος είναι ο LDMTHEAWESOME το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που έκανε register. Ήταν, και εξακολουθεί να είναι, γνωστός trouble maker στην ελληνική ηλεκτρονική anime κοινότητα. Αρκετοί από εσάς τον γνωρίζετε κι από άλλα anime forums στα οποία κυκλοφορεί με το ίδιο nickname. Ορισμένοι από εσάς ίσως θυμάστε κάποιο από τα παλιά accounts του στο .aNiMe//GR. Ενδεικτικά αναφέρω τρία από αυτά (ίσως είναι περισσότερα... ειλικρινά, μέχρι κι εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα):
Luffy D.Monkey
Jim Carrey
LDM
Όπως (οφείλετε να) ξέρετε όλοι σας, η δημιουργία δεύτερου account από το ίδιο άτομο απαγορεύεται ρητά από τους Κανόνες Λειτουργίας Του Forum. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που έφαγε απροειδοποίητα ban τη δεύτερη και τρίτη φορά. Όταν επέστρεψε ως LDMTHEAWESOME, για κάποιο μυστήριο λόγο που κι εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα, αποφασίσαμε να του δώσουμε μια τζάμπα ευκαιρία, μήπως και έστρωσε. Τα αποτελέσματα δεν χρειάζεται να σας τα περιγράψω, τα είδατε και μόνοι σας.
Υπό αυτές τις συνθήκες, αναρωτηθήκαμε σαν Team αν είναι απαραίτητο να κάνει το εν λόγω μέλος κάτι πιο χοντρό για να τον διώξουμε οριστικά, ή αν τα ως τώρα γεγονότα αρκούν. Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όντως αρκούν. Ακόμα κι αν δεν προβλέπεται από τους κανόνες, έχει δωθεί στο παρελθόν το δικαίωμα σε banned μέλη να κάνουν δεύτερο account, υπό την προϋπόθεση ότι εις το εξής θα βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση και θα πρέπει να είναι τύποι και υπογραμμοί. Όπως καταλαβαίνετε, στην παρούσα περίπτωση σημειώθηκε παταγώδης αποτυχία.
Μόνιμο ban στον LDMTHEAWESOME, λοιπόν. Όχι ότι αυτό θα τον εμποδίσει να κάνει νέα accounts... Στοιχηματίζω 10 προς 1 ότι θα μας ξανάρθει, ορισμένοι συνάδελφοί μου μάλιστα στοιχηματίζουν ότι αυτό θα γίνει σε λιγότερο από μία βδομάδα. Απλά από δω και πέρα είναι ξεκαθαρισμένη η θέση μας και απέναντι σε εσάς, και απέναντι στον ίδιο, ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος στο .aNiMe//GR.
Μετά τιμής και δέους,
Ανθυποκόπανος Kenny
ΥΓ: Το Black Hole θα παραμείνει κλειστό προς το παρόν, διότι η κατάχρηση του ήταν φαινόμενο που προηγήθηκε της επιστροφής του LDMTHEAWESOME, οπότε κρίνεται απαραίτητο να απεξαρτηθείτε από αυτό για κάμποσες μέρες ακόμα.
ETA till Black Hole re-opens: Last Thursday (except on weekends)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 13:36
BREAKING NEWS: ΟΥΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ.Στοιχηματίζω 10 προς 1 ότι θα μας ξανάρθει, ορισμένοι συνάδελφοί μου μάλιστα στοιχηματίζουν ότι αυτό θα γίνει σε λιγότερο από μία βδομάδα.

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 15:30
Φρόνιμα από 'δώ και πέρα, ε;

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 15:31