Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#37561 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 September 2010 - 13:51

Cartoon όπως ο Μπομπ σφουγγαράκης και πολλά της Disney τα θέωρω πόλυ ωραία και δεν καταλαβαίνω γιατί το πέρνουμε ως κάτι που το βλέπυν μόνο τα παιδάκια. Και τέτοια συζήτηση είχε γίνει και σε άλλα threads. Το ότι γνωρίζουμε και βλέπουμε άνιμε δεν μας κάνει διανοούμενους![smartass mode off]

ROFL Zade! XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#37562 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2010 - 13:53

Ναι αλλά animation δεν είναι μόνο τα anime...Και όταν μιλάμε για παραγωγή animation στην Ελλάδα μιλάμε για κάτι διαφορετικό...Μακάρι δηλαδή να μπορούσαμε και εμείς να δημιουργήσουμε κάτι όπως οι άλλες χώρες αλλά όπως είπαν οι προλαλήσαντες δεν υπάρχουν χρήματα...

Ένα άσχετο σχόλιο...Ότι κάποιος είναι καινούριος σε ένα φόρουμ αυτό δεν δικαιολογεί να λέει ότι του κατεβαίνει. Και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα, γενικά ρε παιδί μου...

edit : Iri chan μάλλον γράφουμε πολύ αργά :P

xbJ3b2w.jpeg

#37563 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 13:57

Δεν λεω ανοησια τον μπομπ σφουγκαρακι κ αλλα....μην αλλαζεις τα λογια μου...απλα οι περισσοτεροι μιλανε υποτιμητικα ας πουμε για τα ιαπωνεζικα ανιμες...μπομ σφουγκαρακης μια χαρα ειναι και εγω εβλεπα ομως σε μικρη ηλικια...

#37564 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 07 September 2010 - 14:01

Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#37565 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2010 - 14:05

Δεν λεω ανοησια τον μπομπ σφουγκαρακι κ αλλα....μην αλλαζεις τα λογια μου...απλα οι περισσοτεροι μιλανε υποτιμητικα ας πουμε για τα ιαπωνεζικα ανιμες...μπομ σφουγκαρακης μια χαρα ειναι και εγω εβλεπα ομως σε μικρη ηλικια...

Ναι αλλά όπως είπε η Iristella αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα γνωρίζουν...Αυτό όμως τι σχέση έχει με την παραγωγή animation στην Ελλάδα?

xbJ3b2w.jpeg

#37566 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 September 2010 - 14:05

[...] Όμως οι περισσότεροι στην Ελλάδα (από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά για ιαπωνική κουλτούρα) ξέρουν μόνο Dragonball (από ΑΝΤ1) Και one piece (με την ονομασία Ντρεικ) από Alter...Και σε πολλούς δεν αρέσουν τα ανιμες [...]

And I fucking wonder why... Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#37567 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 September 2010 - 14:08

Youtube Video

:hahaha::hahaha::hahaha:

Φαντάζομαι μηνυτηρια αναφορά με αιτιολογία "ruined childhood" και έχω λιώσει στο γέλιο. Κρατιέμαι να μην φανταστώ τη δίκη...

(και αν ήταν έτσι εμένα θα έπρεπε να με είχανε χώσει μέσα ισόβια για ψυχικά τραύματα σε φίλους και γνωστούς)

#37568 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 September 2010 - 14:08

Εγώ ακόμα βλέπω . Απλός είναι δεν είναι το μέρος αυτό το κατάλληλο για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση ( δεν ξέρω καν αν έχει νόημα ) , επίσης μας έχει ταράξει με τις χαζές ερωτήσεις ο άλλος λες και είναι στο msn . Χαλαρώστε λίγο , οι πιο παλιοί λίγη ανεκτικότητα και υπομονή , οι καινούργιοι κοιτάξτε λίγο πως δουλεύει το και μην νομίζεται κατευθείαν πως σας κάνουμε επίθεση ή πως σας λογοκρίνουμε

ΥΣ Πράγματι γράφουμε αργά :P
Posted Image

#37569 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 September 2010 - 14:09

Παραμένει άκυρο, το πως θα το αντιμετωπίσει το κοινό δεν έχει καμία σχέση με το αν θα δημιουργηθεί. Όταν ,λοιπόν, και εφόσων υπάρξει μια ελληνική (σοβαρή) παραγωγή κινουμένων σχεδίων θα δούμε την ανταπόκριση. Αυτό που ήθελα να πω, είναι να σταματήσετε να πετάτε ανοησίες και να σκέφτεσται πριν πατήσετε ποστ.

//

Δεν μιλάω άλλο για το θέμα.

Μα ίσα ίσα, χωρίς να είμαι του κατάλληλου επαγγέλματος και από τα λίγα πράγματα που ξέρω γενικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια εταιρεία παραγωγής είναι το αν αυτό που θέλει να παράγει, θα βρει όσο μεγαλύτρερη ανταπόκριση γίνεται στο αγοραστικό κοινό. είτε το προϊόν είναι τσιμεντόλιθοι σε τρίγωνο σχήμα, είτε animation, είτε ποδήλατα χωρίς ρόδες.

απο κει και πέρα, αν οι έρευνες/δημοσκοπήσεις/δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δώσουν θετικά αποτελέσματα, τα λεφτά θα βρεθούν.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#37570 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 September 2010 - 14:12

And I fucking wonder why... Posted Image

λιγα λογια για το one piece :burningbe3:
Posted Image

το μποπ σφουγγαρακι ειναι θεικο (η τουλαχιστον ηταν εχω να δω καιρο) οπως και αλλα καρτουν, οπως και πολες παλιες ταινιες/φιλμακια του ντισνευ
αλλο αυτα, αλλο τα ανιμε (που αμα εχεις δει καμια 50αρια εχεις πιασει το κλιμα που κινουνται τα πιο πολα)
στην ελλαδα πιο πολυ με 3d animation θα ασχοληθουν αν γινει τιποτα (που δεν) που ειναι και της μοδας και υπαρχουν ατομα απο σχολες.. κατι θα εκανε η ερτ (και ειχε κανει κανα 2 του τριβιζα τα τελευταια χρονια) αλλα τωρα με την κριση δεν το βλεπω.

#37571 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 14:12

Μα ίσα ίσα, χωρίς να είμαι του κατάλληλου επαγγέλματος και από τα λίγα πράγματα που ξέρω γενικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια εταιρεία παραγωγής είναι το αν αυτό που θέλει να παράγει, θα βρει όσο μεγαλύτρερη ανταπόκριση γίνεται στο αγοραστικό κοινό. είτε το προϊόν είναι τσιμεντόλιθοι σε τρίγωνο σχήμα, είτε animation, είτε ποδήλατα χωρίς ρόδες.

απο κει και πέρα, αν οι έρευνες/δημοσκοπήσεις/δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δώσουν θετικά αποτελέσματα, τα λεφτά θα βρεθούν.

Μα όλα για τα λεφτά γίνονται τώρα...Κανείς δεν θα σκορπίσει τα λεφτά του για κάτι που δεν είναι σίγουρο...Ακόμα και τα κανάλια παίρνουν έτοιμες σειρές από Ισπανία κλπ.

#37572 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 14:16

Και πάλι παλιά...ο αντ1 αν θυμάμαι καλά είχε μετακινήσει την Σαιλορ μουν...λόγο γυμνου κατι τετοιο...Η μεταγλωτιση στο buu saga (dbz) ηταν απαισια...θα σε κανω παστιτσιο και τετοια...

#37573 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 07 September 2010 - 14:17

Τώρα που είπες Τριβιζά, θυμήθηκα την Φρουτοπία, από τα καλύτερα που έχει δείξει η τηλεόραση.
Posted Image

#37574 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 September 2010 - 14:21

Youtube Video

Στο 3:40

Πλάκα μου κάνεις ; Είναι απίστευτες οι ελληνικές μεταφράσεις!:hahaha:
Posted Image

#37575 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 07 September 2010 - 14:26

Aπορώ γιατί πρέπει να ποστάρουν τόσο πολύ κάποιοι; Τόσα θέματα, τόσα νήματα για σειρές, τόσα stickies, τόσα πράγματα έχει το forum.
Spoiler: