Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 07 September 2010 - 13:51
ROFL Zade! XD

*waving intensifies*
Posted 07 September 2010 - 13:53
Ένα άσχετο σχόλιο...Ότι κάποιος είναι καινούριος σε ένα φόρουμ αυτό δεν δικαιολογεί να λέει ότι του κατεβαίνει. Και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα, γενικά ρε παιδί μου...
edit : Iri chan μάλλον γράφουμε πολύ αργά
Posted 07 September 2010 - 13:57
Posted 07 September 2010 - 14:01
Posted 07 September 2010 - 14:05
Δεν λεω ανοησια τον μπομπ σφουγκαρακι κ αλλα....μην αλλαζεις τα λογια μου...απλα οι περισσοτεροι μιλανε υποτιμητικα ας πουμε για τα ιαπωνεζικα ανιμες...μπομ σφουγκαρακης μια χαρα ειναι και εγω εβλεπα ομως σε μικρη ηλικια...
Ναι αλλά όπως είπε η Iristella αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα γνωρίζουν...Αυτό όμως τι σχέση έχει με την παραγωγή animation στην Ελλάδα?
Posted 07 September 2010 - 14:05
And I fucking wonder why...[...] Όμως οι περισσότεροι στην Ελλάδα (από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά για ιαπωνική κουλτούρα) ξέρουν μόνο Dragonball (από ΑΝΤ1) Και one piece (με την ονομασία Ντρεικ) από Alter...Και σε πολλούς δεν αρέσουν τα ανιμες [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 September 2010 - 14:08
Youtube Video
Φαντάζομαι μηνυτηρια αναφορά με αιτιολογία "ruined childhood" και έχω λιώσει στο γέλιο. Κρατιέμαι να μην φανταστώ τη δίκη...
(και αν ήταν έτσι εμένα θα έπρεπε να με είχανε χώσει μέσα ισόβια για ψυχικά τραύματα σε φίλους και γνωστούς)
Posted 07 September 2010 - 14:08
ΥΣ Πράγματι γράφουμε αργά
Posted 07 September 2010 - 14:09
Μα ίσα ίσα, χωρίς να είμαι του κατάλληλου επαγγέλματος και από τα λίγα πράγματα που ξέρω γενικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια εταιρεία παραγωγής είναι το αν αυτό που θέλει να παράγει, θα βρει όσο μεγαλύτρερη ανταπόκριση γίνεται στο αγοραστικό κοινό. είτε το προϊόν είναι τσιμεντόλιθοι σε τρίγωνο σχήμα, είτε animation, είτε ποδήλατα χωρίς ρόδες.Παραμένει άκυρο, το πως θα το αντιμετωπίσει το κοινό δεν έχει καμία σχέση με το αν θα δημιουργηθεί. Όταν ,λοιπόν, και εφόσων υπάρξει μια ελληνική (σοβαρή) παραγωγή κινουμένων σχεδίων θα δούμε την ανταπόκριση. Αυτό που ήθελα να πω, είναι να σταματήσετε να πετάτε ανοησίες και να σκέφτεσται πριν πατήσετε ποστ.
//
Δεν μιλάω άλλο για το θέμα.
απο κει και πέρα, αν οι έρευνες/δημοσκοπήσεις/δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δώσουν θετικά αποτελέσματα, τα λεφτά θα βρεθούν.
Posted 07 September 2010 - 14:12
And I fucking wonder why...
λιγα λογια για το one piece

το μποπ σφουγγαρακι ειναι θεικο (η τουλαχιστον ηταν εχω να δω καιρο) οπως και αλλα καρτουν, οπως και πολες παλιες ταινιες/φιλμακια του ντισνευ
αλλο αυτα, αλλο τα ανιμε (που αμα εχεις δει καμια 50αρια εχεις πιασει το κλιμα που κινουνται τα πιο πολα)
στην ελλαδα πιο πολυ με 3d animation θα ασχοληθουν αν γινει τιποτα (που δεν) που ειναι και της μοδας και υπαρχουν ατομα απο σχολες.. κατι θα εκανε η ερτ (και ειχε κανει κανα 2 του τριβιζα τα τελευταια χρονια) αλλα τωρα με την κριση δεν το βλεπω.
Posted 07 September 2010 - 14:12
Μα ίσα ίσα, χωρίς να είμαι του κατάλληλου επαγγέλματος και από τα λίγα πράγματα που ξέρω γενικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια εταιρεία παραγωγής είναι το αν αυτό που θέλει να παράγει, θα βρει όσο μεγαλύτρερη ανταπόκριση γίνεται στο αγοραστικό κοινό. είτε το προϊόν είναι τσιμεντόλιθοι σε τρίγωνο σχήμα, είτε animation, είτε ποδήλατα χωρίς ρόδες.
απο κει και πέρα, αν οι έρευνες/δημοσκοπήσεις/δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δώσουν θετικά αποτελέσματα, τα λεφτά θα βρεθούν.
Μα όλα για τα λεφτά γίνονται τώρα...Κανείς δεν θα σκορπίσει τα λεφτά του για κάτι που δεν είναι σίγουρο...Ακόμα και τα κανάλια παίρνουν έτοιμες σειρές από Ισπανία κλπ.
Posted 07 September 2010 - 14:16
Posted 07 September 2010 - 14:17
Posted 07 September 2010 - 14:21
Στο 3:40
Πλάκα μου κάνεις ; Είναι απίστευτες οι ελληνικές μεταφράσεις!
Posted 07 September 2010 - 14:26