Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#37531 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 05:05

Spoiler: Εικόνα χιουμοριστική και συνάμα ελαφρώς αντι-Χριστιανική

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#37532 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 09:02

Welcome to Panteion University. Αν μη τι αλλο σου εγγυόμαι ότι σαν εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη αυτό το πανεπιστήμιο. Από πολλές απόψεις... :hihi2:

Όταν κατέβεις να πας Vanilla να φας γλυκάκι που είναι ωραία.

Thnx θα το έχω υπόψη μου:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37533 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 09:22

Αλλαγή προσέγγισης.

176 fail posts που θα έπρεπε να είχαν γίνει σε MSN/IRC/VM --> REMOVED. (Ίσως έπρεπε να σβήσω περισσότερα, αλλά τελοσπάντων.)

Προσπαθήστε να μπείτε στο κλίμα του τι αξίζει να γραφτεί στο Black Hole και τι όχι. Υπενθυμίζω:

To Black Hole δεν είναι chatroom.

Απευθύνομαι κυρίως στον LDMTHEAWESOME, αλλά και στους υπόλοιπους. Για totally mindless, ό,τι-κατεβάζει-η-γκλάβα-μου chat, χρησιμοποιήστε το κανάλι μας στο IRC. Don't flood this thread. I'll lock it if I have to.

Και πριν με ρωτήσετε μερικοί "Ε, και τότε για τι πράγμα είναι το Black Hole;"... Το Black Hole είναι για να πεις 2-3 κουβέντες τη μέρα, κατά προτίμηση κουβέντες που θα βρουν ενδιαφέρουσες πάνω από 10 άτομα. Όποτε πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει στιχομυθίες της μιας γραμμής με 5-6 άλλους επί κάμποσες σελίδες, μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε στο Black Hole. Πάτε στο IRC, ή ανταλλάξτε instant messengers.

Και σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε καταλάβει "ποιο είναι το πρόβλημά σου ρε Kenny, δηλαδή", είναι λίαν εκνευριστικό για τα μέλη του forum που διαβάζουν το Black Hole καθημερινά ελπίζοντας να δουν κάτι ενδιαφέρον όπως παλιά, να πρέπει πλέον κάθε μέρα να ξεφυλλίσουν 6 κι 7 κι 8 σελίδες με chat. I speak for everyone.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#37534 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 09:59

εντάξει ρε Kenny, σε καταλαβαίνω. Και εγώ μην νομίζεις τα ίδια θα έλεγα. Αλλά και πάλι το να μην τα πεις το ίδιο κάνει. Μα έτσι και αλιώς λέγοντας στους υπόλοιπους το ίδιο κάνει. Κατάλαβες ; Εγώ όχι πάντως. < Mindless Post. (free sample)
Άντε έβαλα και τόνους σήμερα,
and btw διάβασα το lolicon thread μου το πρότεινε ο hanzo. Πραγματικά δεν την παλεύετε εκεί μέσα:hihi2:
Α και Kenny δουλεύεις υπερωρίες (anime.gr); Γιατί περισσότερο εσένα βλέπω να ασχολείσε με το φορούμ.

ezgif.com-resize.gif

#37535 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 10:16

εντάξει ρε Kenny, σε καταλαβαίνω. Και εγώ μην νομίζεις τα ίδια θα έλεγα. Αλλά και πάλι το να μην τα πεις το ίδιο κάνει. Μα έτσι και αλιώς λέγοντας στους υπόλοιπους το ίδιο κάνει. Κατάλαβες ; Εγώ όχι πάντως. < Mindless Post. (free sample)
Άντε έβαλα και τόνους σήμερα,
and btw διάβασα το lolicon thread μου το πρότεινε ο hanzo. Πραγματικά δεν την παλεύετε εκεί μέσα:hihi2:
Α και Kenny δουλεύεις υπερωρίες (anime.gr); Γιατί περισσότερο εσένα βλέπω να ασχολείσε με το φορούμ.

Posted Image

βλεπω κλειδωμα της τρυπας:wth2:.. καποιος εχει αρχησει να αγανακτα..

in other news
http://www.madata.gr/diafora/media/75319.html :blurah5:

#37536 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 10:39

in other news
http://www.madata.gr/diafora/media/75319.html :blurah5:

Βασικά αυτό είναι λίαν ενδιαφέρουσα είδηση, γιατί θα πρόκειται για μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις ελληνικού cartoon στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ειδικά αν μιλάμε για τηλεοπτική σειρά, και όχι 1-2 shorts.

Δεν κρατάω μεγάλο καλάθι για την ποιότητα του συγκεκριμένου cartoon, πάντως συγχαίρω την πρωτοβουλία του MEGA. Ίσως αυτή η κίνηση να αποτελέσει την αρχή της αλλαγής, μπας και ανθίσει το animation και στην Ελλάδα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#37537 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 10:45

μπας και ανθίσει το animation και στην Ελλάδα.

x0ax0ax0ax0ax0ax0ax0axa0xa0xa0xa0xa0xa0

Να σαι καλά ρε συ, πω πω, πέθανα στα γέλια όμως.

Έχεις δει το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς? Αν κλαίγαμε πέρυσι, φέτος θα πηδηχτούμε από τα παράθυρα...Μόνο το "νησί" στο mega μου δίνει ελπίδα αλλά τι να κάνει και αυτό?:if:

Ναι, όπως καταλάβατε ήθελα απελπισμένα να πω τον πόνο μου για την ελληνική τηλεόραση :P

xbJ3b2w.jpeg

#37538 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 11:44

Βασικά αυτό είναι λίαν ενδιαφέρουσα είδηση, γιατί θα πρόκειται για μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις ελληνικού cartoon στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ειδικά αν μιλάμε για τηλεοπτική σειρά, και όχι 1-2 shorts.

Δεν κρατάω μεγάλο καλάθι για την ποιότητα του συγκεκριμένου cartoon, πάντως συγχαίρω την πρωτοβουλία του MEGA. Ίσως αυτή η κίνηση να αποτελέσει την αρχή της αλλαγής, μπας και ανθίσει το animation και στην Ελλάδα.

Αν θυμάμαι καλά, η τελευταία αντίστοιχη προσπάθεια(ελληνικού Cartoon δηλαδή) ηταν τα Φραουλόπουλα( 2002, Artoon) και παραθέτω και τα:

«Στόχος μας ήταν η παραγωγή κινηματογραφικών
ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με προορισμό την ελληνική και τη διεθνή αγορά» λέει ο Νίκος Βεργίτσης, γνωστός από
προηγούμενες σκηνοθετικές δουλειές του στη μεγάλη οθόνη. «Η πρώτη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ήταν η έλλειψη τεχνικής
υποδομής και το μεγάλο κόστος.Πριν από την Πανδώρα και τον Πλάτωνα, το γύρισμα 13 ημίωρων επεισοδίων ήταν άπιαστο
όνειρο στη χώρα μας
! Οι έλληνες σκηνοθέτες που ασχολούνταν με το κινούμενο σχέδιο, όπως ο Στράτος Στασινός, ο Γιάννης
Κουτσούρης, ο Αγγελος Χατζηανδρέου και ο Ιορδάνης Ανανιάδης, περιορίζονταν σε ταινίες μικρής διάρκειας ή διαφημιστικές»
τονίζει ο αρχιτέκτονας Γιώργος Νικολούλιας,που έχει κάνει τη σκηνοθεσία της σειράς μαζί με τον Νίκο Βεργίτση. Χάρη στους
ειδήμονες που κατέφθασαν από την Ευρώπη, η «Artoon» κατάφερε να αποκτήσει 60 εκπαιδευμένους συνεργάτες και έναν εξοπλισμό
υψηλής τεχνολογίας που έκανε τη Unisef να τη συμπεριλάβει στον κατάλογο των «50 καλύτερων animation studios του κόσμου

Ολα αυτά για τα φραουλόπουλα, που δεν ηταν και καμια επανάσταση!! Δεν έχω και πολλές ελπίδες, αλλα.... :blingeye2::blingeye2: μακάρι!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#37539 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 11:46

Προβλέπω 3-5λεπτα επεισόδια, εφόσον μιλάμε για animated Νεκρικούς Διαλόγους του Λουκιανού, που btw προτείνω να τους διαβάσετε όλοι, έχουν πολύ γέλιο. Φοβάμαι όμως την κατακρεούργηση στην προσαρμογή...
Για το animation δεν κρατώ καμία ελπίδα, fail θα είναι, πιθανότατα 3DCG όπως αυτό με την Barbie/Cindy or something.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37540 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 11:47

Το άρθρο αναφέρει ότι σεναριογράφος είναι ο Φειδάς, ο οποίος πιστεύω ότι είναι από τους καλούς στον ελληνικό χώρο, δεν νομίζω να κάνει κακή μεταφορά. Ελπίζω να δούμε κάτι καλό. (Μην είναι καμιά κίνηση απελπισίας επειδή δεν τους έβγαινε το μπάτζετ για live action ας πούμε)

#37541 makisa

makisa

ELCOE

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 11:53

Βασικά είχε ένα αφιέρωμα στις νύχτες πρεμιέρας προχτές και φάνηκε καλό. Το animation μου θύμησε southpark. Πάντως για όποιον τον ενδιαφέρει η ταινία της σειράς θα προβληθεί στις νύχτες πρεμιέρας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#37542 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 12:15

Εγώ συνιστώ ηρεμία στα μέλη.

@Kenny, χρησιμοποίησε αυτό κάθε φορά που κάτι σε τρελαίνει στο forum, είναι καλό αγχολυτικό.

http://www.nooooooooooooooo.com/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37543 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 12:56

συμφωνω με τον κεννυ ισως γινει κανα θαυμα και ανθησει το κινουμενο σχεδιο στην ελλαδα.. ποτε δεν ξερεις. και αντε δεν λεω να φερουν κανα ανιμε, αλλα μπορει κανα αντενα να φερει σειρες οπως σιμσονς ή φουτουραμα ή family guy ή κατι τελως παντον αν δει οτι κρατα το μεγκα.. (too much hope, μαλον φταιν οι πανελληνιες..)

#37544 LDMTHEAWESOME

LDMTHEAWESOME

*Don't be like me*

• Banned
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 13:11

παντως αυτη την απορια την ειχα καιρο! γιατι οι ελληνες δεν μπορουν να κανουν σειρες οπως οι ιαπωνεζοι και οι αμερικανοι?

#37545 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 13:16

παντως αυτη την απορια την ειχα καιρο! γιατι οι ελληνες δεν μπορουν να κανουν σειρες οπως οι ιαπωνεζοι και οι αμερικανοι?

ρε φιλε, ειλικρινα τωρα, πριν κανεις μια ερωτηση σκεψου
και στην τελικη αν δεν μπορεις να σκευτεις υπαρχει η κατηγορια
http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=25
και αυτη
http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=11
οπου σιγουρα θα εχει συζητηθει αυτο, ρωτα εκει..