Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3721 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 29 August 2007 - 01:13

Αυτο ξαναπεστο... Τι εχω τραβιξει με το star και τις ξενες σειρες δε λεγετε...

#3722 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 August 2007 - 01:31

Αυτο ξαναπεστο... Τι εχω τραβιξει με το star και τις ξενες σειρες δε λεγετε...

Στη τηλεόραση δε λέει να βλέπεις πια σειρές.Ορίστε το ξανάπα:hihi2:

Posted Image

#3723 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 29 August 2007 - 01:39

Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το anidb. Συνεχώς όταν κάνω login και ύστερα αλλάζω σελίδα με πετάει έξω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να serfαρω σαν μέλος. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό και μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει??
Go figure...
Posted Image

#3724 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 August 2007 - 02:26

"Remember me"?

Εγώ αυτό έχω επιλέξει, και μιας και δεν σβήνω τα cookies του anidb, με το που μπαίνω στο site είμαι εκ των προτέρων logged in.

Τώρα που το λέμε, το ίδιο έχω κάνει και για το .aNiMe//GR. Βαριέμαι να γράφω κωδικούς, lol.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3725 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 August 2007 - 02:31

"Remember me"?

Εγώ αυτό έχω επιλέξει, και μιας και δεν σβήνω τα cookies του anidb, με το που μπαίνω στο site είμαι εκ των προτέρων logged in.

Τώρα που το λέμε, το ίδιο έχω κάνει και για το .aNiMe//GR. Βαριέμαι να γράφω κωδικούς, lol.

Φοβάμαι να στο πώ μήπως το γκαντεμέψω....αλλά

Spoiler:

Ορίστε το είπα
Posted Image

#3726 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 29 August 2007 - 02:41

Φοβάμαι να στο πώ μήπως το γκαντεμέψω....αλλά

Spoiler:

Ορίστε το είπα

Μπα, δεν παίζει γιατί συχνά μπαίνω σ' αυτά τα sites από άλλους υπολογιστές, οπότε "φρεσκάρεται" η μνήμη. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3727 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 29 August 2007 - 02:43

Και το remember me να έχω με αναγνωρίζει μεν όταν πρωτομπαίνω στο anidb αλλά όταν αλλάξω σελίδα (κάνω ένα search ας πούμε) με πετάει. τεσπα...ισως παίζει κάτι με τα cookies...
Go figure...
Posted Image

#3728 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 29 August 2007 - 02:51

Μήπως χρησιμοποιείς κάποιον sucky browser by the name of Microsoft Internet Explorer;

Μόνο όποτε έχω αναγκαστεί να τον χρησιμοποιήσω αντιμετωπίζω ομοειδή προβλήματα...

2112.gif

#3729 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2007 - 08:58

Και το remember me να έχω με αναγνωρίζει μεν όταν πρωτομπαίνω στο anidb αλλά όταν αλλάξω σελίδα (κάνω ένα search ας πούμε) με πετάει. τεσπα...ισως παίζει κάτι με τα cookies...

το κάνει και σε μένα.

επίσης ήθελα να ρωτήσω σταμάτησαν να γράφουν στο anidb ποιος κάνει το funsub?

#3730 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 29 August 2007 - 09:20

το κάνει και σε μένα.

επίσης ήθελα να ρωτήσω σταμάτησαν να γράφουν στο anidb ποιος κάνει το funsub?

Όχι, απλά αυτές οι πληροφορίες δεν εμφανίζονται στους guests. Πρέπει να είσαι logged in για να τα βλέπεις.

2112.gif

#3731 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 29 August 2007 - 10:59

Εντάξει παιδιά το βρήκα το πρόβλημα. Έπρεπε να απενεργοποιήσω τον έλεγχο των cookies από το ZoneAlarm και τώρα γίνεται το login και η προσπέλαση κανονικά. Το γράφω εδώ σε περίπτωση που συναντήσουν και άλλοι κάτι παρόμοιο.
Go figure...
Posted Image

#3732 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 29 August 2007 - 12:54

Μελετήστε προσεχτικά. Αξίζει.

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

#3733 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 29 August 2007 - 13:16

Ctrl+D με την μια!!! Είναι φοβερά τα νούμερα. Ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται γύρω στα 125000 άτομα την ημέρα και το πετρέλαιο που αντλείται ξεπερνά τα 49 εκατομμύρια, τουλάχιστον μέχρι τις 2 σήμερα! Είναι και άλλα νούμερα απίστευτα αλλά τα παραπάνω μου κάναν τρομερή εντύπωση. Επίσης το 1/3 των θανάτων οφείλεται στην καρδιά και ο καρκίνος με το AIDS αποτελούν το 1/8 περίπου.
omg!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3734 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 29 August 2007 - 13:18

...wtf...

#3735 red pyramid

red pyramid