Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#37246 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:37

Posted Image

DO WANT! xd

me wants too
phmava.php

#37247 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:37

LOL at the flamewar..

και επειδη ειμαστε japanese & manga related forum, επιβαλεται να υπενθυμισουμε αυτο:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rapeman

και το live action..

http://l7world.com/2008/04/rapeman-review.html

για να γυρισουμε στο σοβαρο τωρα, το προβλημα με τους βιασμους ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να αποδειξεις τι ακριβως συνεβει οταν δεν υπαρχουν μαρτυρες και δεν προκειται για ξεκαθαρη περιπτωση επιθεσης στο δρομο. Και αυτο γινεται ακομα δυσκολοτερο απο τη στιγμη που εχει αυξηθει κατακορυφα ο αριθμος των γυναικων που χρησιμοποιουν την κατηγορια βιασμου ως μεσο εκδικησης κατοπιν εορτης, η για οικονομικα οφελη (βλεπε αγγλιδες τουριστριες θελουν τα λεφτα του travel insurance). Αν μη τι αλλο, αυτες οι γυναικες κανουν μεγαλυτερη ζημια στα πραγματικα θυματα βιασμου.

Και μαλλον σας ψαρευει ο Vetus.. Δεν νομιζω οτι εννοει οτι θα ορμουσε να κατασπαραξει οποια κοπελα φαινεται το βρακι της..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37248 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:40

Εγώ πάλι σας αφιερώνω αυτό

http://www.explosm.net/comics/1559/

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
phmava.php

#37249 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:42

@Glaurung Νομιζω εποιασε αυτο που ηθελα να πω με τα ψηγματα αληθειας.Για τι ειναι ψηγματα.Αλλα σαυτην την περιπτωση θα εδινα αδικο στην αδελφη μου οτι που παει ξυπολιτη στα καρβουνα.Επειδη παει πολυ η καραμελα να το καναν σε σενα στην αδελφη στο θειο και δεν ξερω τι οτι παντα εχουν δικιο και δεν εχουν φτεξει σε τπτ.Ως προς το επιχηρημα αυτο απαντησα και εγω χρεισιοποιωντας την αδελφη μου

@tenshi Αφρικη που πηγες να φανταστω????Σε κανα κοσμοπολιτικο μερος να φανταστω?Τους εμφυλιους που γινονται στην Νιγηρια τους ξερεις και εχω φιλο Νιγηριανο που μου τα λεει?Για την πεινα στην Κενυα το ξερεις?Εκει που δεν εχουν νερο και φαι και δεν ξερουν αν θα ζησουν την επομενη μερα περιμενεις να τους απασχολει να τους βιασουνε?

Also WTF is wrong about you.Που ειδες οτι ο μπαμπας μου αγοραzει pc και ***τσες μπλε.Δουλευω και τα αγοραζω μονος μου.Απλα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχισουν οι επιθεσεις.Προσωπικα σε σενα δεν προκειτε να απαντησω.

@Mono γιατι να μισεις την ανμθρωποτητα.Αποψεις εφραζονται και διαμορφωνονται.Επειδη καποιοι δεν εχουν την ιδια με σενα και την εκφραζουν αρπαζομαστε σαν ζωα.Freedom of speech guys.Αλλωστε Mono επεισης τι περιμενες οταν ποσταρες να σου πουν???O Mono τι σουπερ ντουπερ ουαου ειδηση ειναι αυτη!!!Αντε να κανουμε 15 like και να παμε σπιτια μας? Παντα ,μαθηματικα αποδεδιγμενο ,οτι θα εμφανιστει μια αντιθετη αποψη και θα αρχισει το flaming

Edit :Γιατι ποσταριστικε εννω εγραφα αυτο το κειμενο.Επεισης σωστα ειναι αυτα που λεει ο Mr Ayu-Mania .Οσο για το κρυβομαι πισω απο ενα αβαταρ και το νετ να ερθει στι 11/9 στο παρτι της Akai Panda να με γνωρισει.

Sleep Mode Activate.Wake up scheduled for 10 am .Have a good night
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#37250 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:45

για το θεμα του προκλητικου ντυσιματος γυναικων-βιασμοι ο Vetus εχει εν μερει δικιο.
ολοι ξερουν οτι το εγκλημα και οι ψυχανωμαλοι ανθουν πλεον στην κοινωνια μας.
γνωριζοντας το αυτο πολλες γυναικες συνεχιζουν και βγαινουν εξω ντυμενες προκλητικα (δικαιωμα τους).
απο αυτην και μονο αυτην την αποψη εχουν ενα μεριδιο ευθυνης.
Posted Image

#37251 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:58

Το πόσταρα σαν ουάου κοίτα ένα μ@λάκα...Από κει και πέρα ελεύθερος είσαι να έχεις αντίθετη άποψη και δεν νομίζω να σου είπε κανένας να μην ποστάρεις ούτε ήρθα να σου πάρω το πληκτρολόγιο από τα χέρια...Όμως όπως εσύ έχεις εέυθερία του λόγου έτσι και ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα έχει ελευθερία λόγου να πει ότι αυτά που λες εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος (δεν είναι προσωπικό το ζήτημα) είναι προσβλητικά...Και αν θεωρείς ότι το να πάρεις το έλασσον (εν προκειμένω μια που πάει σε επικύνδυνη γειτονιά ντυμένη προκλητικά) για να δικαιολογήσεις το μείζον (βιασμός επειδή κάποια ντύνεται προκλητικά) είναι αρκετή επιχειρηματολογία τότε λυπάμαι αλλά δεν θα κάνω like.

Επιτέλους σταματήστε να χρησιμοποιείτε την ελευθερία του λόγου σαν όχημα για να λέτε ότι σας κατεβαίνει. Η ελευθερία του λόγου έρχεται με μια βαριά ευθύνη. Την ευθύνη του δέχομαι τα αποτελέσματα αυτού που είπα. Αν είσαι μάγκας τότε σταμάτα να κλαίγεσαι που στη λένε 30 άτομα και δεν σέβονται την "ελευθερία του λόγου" σου και μάθε να σέβεσαι και εσύ τη δικιά τους...

Τέσπα νομίζω το κουρασα(με), θα αποσυρθώ στα ενδότερα διαμερίσματα μου...

Και ναι είμαι θεότρελη και πίνω αίμα παρθένων βιαστών (lolwut?) κάθε Τρίτη με πανσέληνο και όταν γίνω εισαγγελέας (ναι καλά) θα σας χώσω όλους μέσα.

xbJ3b2w.jpeg

#37252 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:06

Θα σε παρακαλουσα να μιλας ηρεμα και ευγενικα.

Και επειδη "δεν" ξερω τι γινεται στην Αφρικη και πηγα σε κοσμοπολιτικα μερη οπως υποστηριζεις, θα ηθελα να μου πεις εσυ, τι ακριβως γινεται σε αυτες τις χωρες γιατι εγω "δεν" το γνωριζω. Το οτι ειπα με ειρωνικο στυλ, εννοωντας οτι εσυ εχεις μεγαλυτερη ανεση και πολυτελεια απο οτι οι ανθρωποι στην Αφρικη, αλλα απο οτι φαινεται δεν καταλαβες τι ηθελα να πω και αντεδρασες οπως αντεδρασες.

Αυτα εχω να σου πω, τα υπολοιπα κατσε και σκεψου τα. Καληνυχτα!
Και προσεχε τα λογια σου αλλη φορα.

Also WTF is wrong about you.Που ειδες οτι ο μπαμπας μου αγοραzει pc και ***τσες μπλε.Δουλευω και τα αγοραζω μονος μου.Απλα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχισουν οι επιθεσεις.Προσωπικα σε σενα δεν προκειτε να απαντησω.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#37253 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:10

Και αν θεωρείς ότι το να πάρεις το έλασσον (εν προκειμένω μια που πάει σε επικύνδυνη γειτονιά ντυμένη προκλητικά) για να δικαιολογήσεις το μείζον (βιασμός επειδή κάποια ντύνεται προκλητικά) είναι αρκετή επιχειρηματολογία τότε λυπάμαι αλλά δεν θα κάνω like.

Οπα δεν ειπα οτι το ελλασων μπορει να δικαιολογισει το μειζον.Αλλωστε δεν ειδες και σχολιο που εκανα "Κοριτσια προς θεου μην βαλετε μπουργες".Μαλλον παρεξειγησες πολλα που εγραψα.Οταν εισαι σε απροσοπο λογο και μαλιστα σε ενα φορουμ ειναι ευκολο να παρεξηγισεις και να παρερμινευσεις.Τωρα οσο αφορα το οτι θα πρεπει να περιμενω κριτικη το ξερω.Μα πριν ποσταρω το 1ο ποστ ηξερα οτι καποιοι θα αρπαχτουν.
Οσο αφορα εσενα την ειπα αμεσα για σενα για ποσταρες μια εισηση σχολιαστικε και μετα απλα με το που ξαναηρθες εχεις μια σταση "Διαρυγνυω τα ιματια μου με αυτα που βλεπω εδω μεσα και η ανθρωποτητα παει κατα διαολου γιαυτο αντε γεια"

Επαναλαμβανω απλα κανω τον δικηγορο του διαολου.

@Tenshi for you to learn http://lmgtfy.com/?q=Africa+problems
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#37254 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:38

Ρε παίδες ηρεμία. Mono σε καταλαβαίνω, αλλά δεν χρειάζεται να φωνάζεις. Δεν το λέω ειρωνικά. Με το να νευριάζεις εσύ γίνεσαι χειρότερα. Ο απένταντι σου ούτε που σε ξέρει.

All in all, εγώ το εξέλαβα ότι οι γυναίκες που προκαλούν είναι πόρνες και οι άντρες που τις κοιτούν ή μπορεί να έχουν ορισμένες φαντασιώσεις, βιαστές. Αν το σκεφτείτε σοβαρά είναι πολύ χαζό. Πραγματικά. Δεν περίμενα να υπάρξει μία τέτοια συζήτηση.

Είναι φυσιολογικό ο άνθρωπος, από την φύση του, να διεγείρεται σεξουαλικά με το ανάλογο ερέθισμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραβήξατε τόσο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει. Το αν αυτό επηρεάζει τον οποιονδήποτε δεν βαζεί σε λούκι τον ίδιο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#37255 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:42

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει. Το αν αυτό επηρεάζει τον οποιονδήποτε δεν βαζεί σε λούκι τον ίδιο.

Μην το λές. Ξέρεις τι μπελάς είναι να κυκλοφορείς με στολη δυτη και σκαφανδρο στο κέντρο της Αθήνας?

#37256 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:43

:hahaha: Αυτό δεν ξέρω κατα πόσο θα επηρεάσει τους άλλους. :hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#37257 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:45

:hahaha: Αυτό δεν ξέρω κατα πόσο θα επηρεάσει τους άλλους. :hahaha:

Ποτε δεν ξερεις τι φετιχ μπορει να έχει ο αλλος

#37258 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:51

Επίσης και καλό μήνα σε όλους.

Μόλις τώρα πήγα να σκοτώσω ένα κουνουπάκι και ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι του δίδυμου. Δεν ξέρω τι αεροπλανικό έκανα, αλλά έπεσα επάνω του και με πόνεσε και η μέση. Ξύπνησε ο καημένος και με ρώταγε συνέχεια "Τι κάνεις;".

Με την δεύτερη το σκότωσα :P

Ποτε δεν ξερεις τι φετιχ μπορει να έχει ο αλλος

Σωστός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η στολή πρέπει να βγεί όλη. Και τότε πάει το φετίχ. Εκτός αν γίνει κάτι άλλο, αλλά ας μην αρχίσω προστυχιές :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#37259 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 02:47

LOL at the flamewar..

και επειδη ειμαστε japanese & manga related forum, επιβαλεται να υπενθυμισουμε αυτο:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rapeman

και το live action..

http://l7world.com/2008/04/rapeman-review.html

WTF? Live action Rapeman; :oo: Tώρα τα είδα όλα. Με την ευκαίρια, αφού είδα το anime που είναι από τα πιο cult hentai που 'χω δει ποτέ μου (κι από τα λίγα που 'χω δει ολόκληρα κι όχι κάποιες σκηνές αποσπασματικά) επιχείρησα να ρίξω μια ματιά στο manga αλλά το παράτησα καθώς το σχέδιό του είναι τελείως παραπληγικό.

για να γυρισουμε στο σοβαρο τωρα, το προβλημα με τους βιασμους ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να αποδειξεις τι ακριβως συνεβει οταν δεν υπαρχουν μαρτυρες και δεν προκειται για ξεκαθαρη περιπτωση επιθεσης στο δρομο. Και αυτο γινεται ακομα δυσκολοτερο απο τη στιγμη που εχει αυξηθει κατακορυφα ο αριθμος των γυναικων που χρησιμοποιουν την κατηγορια βιασμου ως μεσο εκδικησης κατοπιν εορτης, η για οικονομικα οφελη (βλεπε αγγλιδες τουριστριες θελουν τα λεφτα του travel insurance). Αν μη τι αλλο, αυτες οι γυναικες κανουν μεγαλυτερη ζημια στα πραγματικα θυματα βιασμου.

Συζυτώντας το θέμα αυτό παλιότερα μ' ένα φίλο μου είναι γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών που πάνε να καταγγείλουν ότι έχουν πέσει θύμα βιασμού κι όταν τους ζητήθηκε να περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους αλλάζαν σαράντα χρώματα και λέγανε μετά "εεεεεμ...όχι, τελικά δεν ήταν βιασμός" και προσπαθούσαν να τα μπαλώσουν.

Η ειρωνεία με το θέμα βιασμού ήταν ότι κάποτε ακόμα κι όταν μια νεαρή κοπέλα έπεφτε θύμα βιασμού και γνωρίζανε τον θύτη ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις ανήκε και στον οικογενειακό κύκλο θα καμαρώνανε τον θύτη για το πόσο "γκουσγκούνης" είναι και θα στέλνανε σε ειδικά ιδρύματα τις "ατιμασμένες κορασίδες". Για περισσότερα δείτε την ταινία "Οι κόρες της ντροπής" που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Magdalene_Sisters . Πολιτισμένος λαός σου λένε μετά. :smokingg:

#37260 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 03:16

Μου τελειώσαν τα ποπ κορν.
Καλά στο Μεταξουργείο στο τσακ ήταν να αρχίσει ο βιασμός και είμασταν και 7 μαντράχαλοι. Btw δεν είχα δει κάποια κοπέλα, μόνο τραβέλια. 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής (ξέρετε τα τύπου erotica), 7 μαντράχαλοι σε 2 δωμάτια χωρίς θέρμανση (αρχές Μαρτίου), με ένα δωμάτιο στο οποίο βρωντούσες το πόδι στο πάτωμα και κουνιόταν ο όροφος (κυριολεκτικα), κρεβάτια με στρώματα που είχαν τρύπες από τις κάφτρες των τσιγάρων και τρυμμένα από το πλήσιμο σεντόνια. Με τα πρεζάκια να την βαράνε στο διπλανό εγκατελειμένο κτήριο, τραβέλι να κάνει πιάτσα στο ίδιο το ξενοδοχείο που μέναμε (την έπεσε στον ένα) και νταβατζή μαζί με τον πελάτη να παίρνουν σηκωτή την ιερόδουλη που είχε καταρεύσει από την πρέζα, γιατί ο δεύτερος είχε αγαμίες και δεν μπορούσε να περιμένει να συνέρθει.

όχι δεν νομίζω να πηγαίνουν κοπέλες εκεί πέρα, εκτός από αυτές που εργάζονται...

το ίδιο καλοκαίρι το ξενοδοχείο κάηκε γιατί δεν είχε μέτρα πυρασφάλειας, οι πυροσβεστική δεν έβρισκε τους ενοίκους για να τους πάρει καταθέσεις, ναι ήταν εμπειρία αυτό το μέρος.
Δημοσιευμένη  εικόνα