Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#37216 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 August 2010 - 21:00

Πάντως έχει δίκιο στο εξής:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν».

Ένα πράγμα σαν τις κοπέλες που ντύνονται λες και πάνε να κάνουν πιάτσα στην Συγγρού και μετά έχουν την απαίτηση να μην τις κοιτάς σαν λιγούρης όταν σε πετυχαίνουν να τις γλυκοκοιτάς. :canthelp: Κάτι τέτοιο προσωπικά δεν μου 'χει συμβεί αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που πετυχαίνω γυναίκες ή κοπέλες να φοράνε τις μικροσκοπικές φούστες ή χαμηλοκάβαλα παντελόνια και να τα φτιάχνουν κάθε τόσο για να μην φαίνεται το εσώρουχό τους (τ' οποίο συνήθως είναι όσο πιο μικροσκοπικό γίνεται). :bahhh:

Vetus είσαι απαράδεκτος και πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτό που μόλις είπες. Δεν σου είπε κανείς να επιδοκιμάζεις κάτι που δεν σου αρέσει αισθητικά και σύμφωνα με τις αξίες σου αλλά αυτό από το να λες ότι σε κάποιον ή κάποια αξίζει η βία και ο βιασμός είναι σε άλλο τελείως επίπεδο.

Πραγματικά ενημερώσου λίγο γύρω από αυτό το θέμα μπάς και καταλάβεις τι εστί βιασμός και πόσο απέχει από αυτά που υπάρχουν στα hentai και στις ερωτικές ταινίες, γιατί πραγματικά δεν θέλω να πιστεψω ότι είπες συνειδητά κάτι τέτοιο. Πραγματικά ντρέπομαι που διάβασα τέτοια άποψη από νέο άνθρωπο στην σύγχρονη Ελλάδα.

#37217 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 31 August 2010 - 21:09

Oντως ηταν απαραδεκτο αυτο που ξεστομισες vetus. Ολες οι γυναικες δεν ειναι το ιδιο κ ουτε θα ειναι, απλως δεν μου αρεσει να ακουω τις αποψεις του καθε μισογυνη γυρω απο αυτα τα θεματα που ειναι ευαισθητα και προπαντων θιγουν τα μελοι του φορυμ.

Sorry, για τους βαρυς χαρακτηρισμους μου.

Posted Image

#37218 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 31 August 2010 - 21:15

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν».

Ένα πράγμα σαν τις κοπέλες που ντύνονται λες και πάνε να κάνουν πιάτσα στην Συγγρού και μετά έχουν την απαίτηση να μην τις κοιτάς σαν λιγούρης όταν σε πετυχαίνουν να τις γλυκοκοιτάς. :canthelp: Κάτι τέτοιο προσωπικά δεν μου 'χει συμβεί αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που πετυχαίνω γυναίκες ή κοπέλες να φοράνε τις μικροσκοπικές φούστες ή χαμηλοκάβαλα παντελόνια και να τα φτιάχνουν κάθε τόσο για να μην φαίνεται το εσώρουχό τους (τ' οποίο συνήθως είναι όσο πιο μικροσκοπικό γίνεται). :bahhh:

Άλλο το να κοιτάζεις και άλλο το να βιάζεις. Βασικά όλα στο μυαλό σου είναι, δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από το να δίχνει το σώμα του ένα άτομο που έχει τα "προσόντα" εσύ το χαρακτηρίζεις προκλητικό και δικο σου είναι το πρόβλημα.

#37219 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 August 2010 - 21:35

Ναι ρε Vetus. Οι κοπέλες γκόμενο θέλουν να βρουν, όχι να βιαστούν. :P
Κρύο αστειάκι για να ελαφρύνω την βαριά ατμόσφαιρα της συζήτησης.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#37220 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 31 August 2010 - 21:48

Τι χάλια ματς είναι αυτό......
Posted Image

#37221 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 August 2010 - 21:51

Άστα να πάνε, κοντεύω να φάω τις σόλες των παπουτσιών μου! Τι διάολο μαστουρωμένοι παίζουν? :burningbe3:

xbJ3b2w.jpeg

#37222 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 August 2010 - 21:53

"I mean your Honor, she totally asked for it. Look the way she was dressed!"

Το κλασσικό επιχείρημα κάθε βιαστή στο δικαστήριο. Πρόσεχε μη μπεις στο club, Vetus.

Επίσης, με ξετρελαίνει το πώς αυτό το επιχείρημα στην ουσία υποβιβάζει τους άντρες σε επίπεδο δάπεδο, χωρίς λογική, έρμαιο των ενστίκτων τους, σα ζώα, ανίκανοι για κριτική σκέψη και κίνδυνοι για την κοινωνία.

Γλεντάω και μόνο με τη σκέψη ότι υπάρχουν άντρες που το υποστηρίζουν αυτό το επιχείρημα με τα όλα τους. Μπράβο, μπράβο... συνεχίστε, κύριοι, που πιάνετε μόλις το 1/4 του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού.

/σκοτεινή πλευρά του φεμινισμού

Posted Image

#37223 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 31 August 2010 - 21:54

Δεν ξέρω...... Πάντως η ομάδα έχει πολλά προβλήματα που αν δεν τα διορθώσουν ούτε απ' τους 16 δεν την βλέπω να περνάει....
Posted Image

#37224 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 31 August 2010 - 22:06

Δεν ξέρω...... Πάντως η ομάδα έχει πολλά προβλήματα που αν δεν τα διορθώσουν ούτε απ' τους 16 δεν την βλέπω να περνάει....

υπερτιμημενοι, φαντασμενοι, και χωρις παθος... Και αυτα τα λεω απο το 2004... Και πανω απο ολα εξαιρετικα προβλεψιμοι ως ομαδα...

Ειδικα σε αυτο το παιχνιδι επρεπε να δειξουν λιγο παθος παραπανω.. Και φανηκε απο τους εθνικους υμνους... Ο ενας κοιτουσε το ταβανι, ο αλλος σκεφτοταν αν ξεχασε το θερμοσιφωνο ανοιχτο, και ο σοφο ονειρευονταν πιτογυρα.. Απο την αλλη οι Τουρκοι ξελαρυγγιαζονταν.
Posted Image

#37225 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 31 August 2010 - 22:10

Καλά τα πήγαμε xD
Beyond the Grave Posted Image

#37226 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 31 August 2010 - 22:10

υπερτιμημενοι, φαντασμενοι, και χωρις παθος... Και αυτα τα λεω απο το 2004... Και πανω απο ολα εξαιρετικα προβλεψιμοι ως ομαδα...

Ειδικα σε αυτο το παιχνιδι επρεπε να δειξουν λιγο παθος παραπανω.. Και φανηκε απο τους εθνικους υμνους... Ο ενας κοιτουσε το ταβανι, ο αλλος σκεφτοταν αν ξεχασε το θερμοσιφωνο ανοιχτο, και ο σοφο ονειρευονταν πιτογυρα.. Απο την αλλη οι Τουρκοι ξελαρυγγιαζονταν.

παοκ να σε και μη σκας :P

#37227 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 August 2010 - 22:13

Ουφ τα κατάφερα και απάντησα πολιτισμένα χωρίς μπινελίκια...Θέλω μπισκότο :P

Πάρε αν και μην το φας όλο γιατί θέλω κι εγώ :P

Posted Image

Πάντως θα την πω κι εγώ την στραβή μου.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν ιδιαίτερα την προβολή τέτοιων δηλώσεων μέσω της κρατικής τηλεόρασης. «Η τελευταία μετατρέπεται έτσι σε όχημα διάδοσης των απεχθέστερων σεξιστικών ιδεών, προσδίδοντάς τους και κύρος "γνώμης πνευματικού ανθρώπου"», τονίζουν. Και ζητούν από το Εθνικό Συμβούλιο Τηλεόρασης να καλέσει άμεσα σε απολογία τους υπευθύνους της κρατικής τηλεόρασης. «Επισημαίνουμε», υποστηρίζουν, «ότι το τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Τσόκλη συνιστά δημόσια προτροπή σε κακούργημα, πράξη η οποία είναι ποινικά κολάσιμη, σύμφωνα με το άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα, και τιμωρείται με φυλάκιση έως τριών ετών».

Νόμιζα ότι έχουμε ελευθερία λόγου. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πουν, δεν την χρειαζόμαστε την ελευθερία λόγου για τέτοια θέματα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει :P
phmava.php

#37228 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 31 August 2010 - 22:59

http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/703620

Fatalies? Naaaaaaaah! Mάλλον Suckalities θα 'λεγα εγώ. :hihi2:

Ολες οι γυναικες δεν ειναι το ιδιο κ ουτε θα ειναι...

Συγνώμη, πότε είπα ότι όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο; Moυ φαίνεται παρερμηνεύετε σκόπιμα τα όσα λέω. Δεν εξηγείται αλλίως το πως αμέσως μου βάλατε την ταμπέλα "υποστηρικτή των βιαστών" μόνο και μονό επειδή είμαι της απόψης "ορισμένες τα ζητάει ο οργανισμός τους". Να γιατί δεν πάμε μπροστά με τον φεμινισμό... :canthelp:

#37229 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 31 August 2010 - 23:02

Μην ξεχνάτε οτι το προκλητικό ντύσιμο συνδέεται με τη Posted Imageσεισμική δραστηριότητα. Επιστημονικά εξακριβωμένο απο Ιρανούς ερευνητές.

Edited by Nikos1451, 31 August 2010 - 23:07.

#37230 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 31 August 2010 - 23:06

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

ΠΕΘΑΝΑ στα γελια με το Fatality του Motaro....
πραγματικα ηταν απιθανο!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg