Οπα δεν ειπα οτι ειναι καλο.Ειναι εγκλημα.Καθαρα.Εγω ομως το ειδα απο το ψυχολογικο προφιλ του βιαστη.Ωραια ως εδω να μη παρεξιθουμε.
Επειδη εμενα και μενω στις ακολουθες περιοχες πχ Πατησια,Αγιο Παντελεημονα,Βικτωρια ,Πλ Βαθης ,Ομονοια και Μεταξουργειο οπου οι λαθρομεταναστες ειναι αρκετοι και ειναι σε αθλια κατασταση και ειναι σαν ζωα εεε πειτε τωρα αν μια περνα τυπισα προκλητικα ντυμενα και τις επιτεθουν οχι μονο να την βιασουν αλλα και να την κλεψουν κλπ κλπ ε τα ψιλοθελει ο κολ*ς της.Ακομα και να ηταν η αδελφη μου.
Ενω ηταν χιουμοριστικο το βιντεο ,καποιοι παρολα αυτα θιχτικαν και συγνωμη για αυτο δεν ηταν αυτος ο σκοπος,αν καποιο απο τα "παλικαρια" στθις ανωτερο περιοχες θελει ναααα.... απλα θα ορμηξει.
Οσο για την Αφρικη μιλας για περιοχες που σφαζονται καθε μερα ή που ο πολιτισμος δεν τους εχει αγγιξει.
Και επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω ο βιασμος ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ απλα στο απο πανω παραδειγμα σας λεω που μπορει να φταει και το θυμα.Ο βιαστης παντα φταει.
ΥΓ Προς θεου δεν ειπαμε μπουργες.Απλα δεν ειναι ολα μαυρρο και ασπρο στην ζωη υπαρχει και το γκρι
Dude....what's wrong with you.
Επειδη εχω παει στη Αφρικη και εχω δει πως ειναι τα πραγματα, μια χαρα πολιτισμο εχουν και οι ανθρωποι εκει περα. Τωρα επειδη δεν εχουν τα λεφτα που εχει ο μπαμπας σου να τους αγοραζει υπολογιστες και πολλα άλλα καλουδια, δε σημαινει οτι ειναι απολιτιστοι.
Αν εχεις αδερφη, θα ηθελα πολυ να της συμβει αυτο ακριβως που ΜΟΛΙΣ ποσταρες!!!!
(και ας φαω ban ή οτιδηποτε αλλο) αλλα ΔΕΝ ανεχομαι αυτα που γραφεις, και στο τελος η κλασσικη δικαιολογια, "αα εγω δεν ειπα οτι ο βιασμος είναι καλος"....μπλα μπλα μπλα
Λες που λες ολα αυτα, μας το παιζεις και καλος στο τελος...
Για ονομα του θεου δηλαδη!