Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#37231 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 August 2010 - 23:11

Να γιατί δεν πάμε μπροστά με τον φεμινισμό... :canthelp:

Ναι καλέ... Το να μπορείς να ντύνεσαι όπως θέλεις χωρίς να φοβάσαι για το τι θα κάνει ο καθένας που μπορεί να του φανεί προκλητικό το ντύσιμό σου είναι ...μεσαίωνας.

Γι αυτό να παραδειγματιστούμε από τις χώρες που έχουν ανάλογο σκεπτικό και που όποια γυναίκα βγεί χωρίς μαντήλα (κάτι που γι αυτούς είναι προκλητικό) είτε βιάζεται, είτε τρώει οξύ στο πρόσωπο για να πάρουμε μαθήματα πολιτισμού και προόδου.

Ανθρώπινα δικαιώματα, νόμοι και αηδίες.... :P

Aλήθεια Vetus αν αύριο μεθαύριο που γυρνάς από την παραλία, φανείς προκλητικός στον χι ψι ψυχανώμαλο επειδή θα φοράς μαγιό πάει να πει ότι θα τα ζητάει και εσένα ο οργανισμός σου? :P

#37232 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 31 August 2010 - 23:15

Δεν ειναι θεα hentai και αλλον βλακειων που υποθεικαν εδω αλλα ειμαι συμφωνος με τον Vetus.

Οταν η κυκλοφορει σαν τσ*λι και την κανενας που οπως λεει το ακολουθο ασμα
link deleted - PK
εκει επικρατουν τα ζωωδες ορμονες.Δλδ ειναι περιεργη η ψυχολογικη κατασταση του βιαστη πριν δει το τσ*λι

Οσο οτι γυναικες δεν ειναι το ιδιο εχετε δικιο.

Υπαρχουν γυναικες για την κουζινα και γυναικες για το κρεβατι[/falocratic joke]

Out of joking to ease the air in the thread απλα δεν ειναι οι ευθυνες μονο του βιαστη αλλα και του "θυματος".

Edited by Phantom Duck, 31 August 2010 - 23:37.
Link deleted

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#37233 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 31 August 2010 - 23:27

Το τραγούδι πρέπει να μπει σε spoiler.
*I summon someone who knows well the art of "kraksimo"* please guys δεν μπορώ να ακούω άλλα τέτοια. Και ναι θα το ρωτήσω... Έχετε πει ποτέ αυτές σας τις απόψεις στην πραγματική ζωή ή κρύβεστε από την ανωνυμία του διαδικτύου; Σοβαρά τώρα αυτά μου ακούγονται άρρωστα και αηδιαστικά.

#37234 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 31 August 2010 - 23:29

ειμαι στο χειλος να αρχισω να μοιραζω μπινελικια με αυτα που διαβαζω!
ολοι γουσταρουν μια γκομενα που τα πεταει εξω αλλα απο αυτο
μεχρι το σημειο να θεωρω οτι εχει και την ευθυνη επειδη εγω δεν μπορω απλα
να τη θαυμαζω και να την "πειραζω" η ακομα και να της την πεσω χωρις να θεωρω και
δεδομενο οτι θα μου κατσει αλλα να την αναγκασω με το ετσι θελω να κανει κατι χωρις
τη θεληση της ειναι τουλαχιστον αρρωστο και οχι δικαιολογημενο ως το "ακαταλογιστο"
του ψυχικα αρρωστου!
αν καποιοι αποζητουν "surprise sex" ας το δεχτουν μονο με τον εαυτο τους ως "θυματα"

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#37235 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 31 August 2010 - 23:31

Plz, μην παίρνετε στα σοβαρά ό,τι λέει το Sankaku Complex.
Το επιχείρημα "τα 'θελε ο κ*λος της" απλά το αντιπαρέρχομαι.

6dqFccT.gif

#37236 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 31 August 2010 - 23:43

Ειστε πολυ μεγαλοι καραγκιοζηδες !!!! Βαλτε στη θεση του θυματος την αδερφη σας και ξανασκεφτειτε το καμενοι , ανωμαλοι (η μηπως ανωριμα παιδακια που πισω απο την ανωνυμια του internet υποστηριζουν την "ριζοσπαστικη" και καλα αποψη?????? μονο που εδω δεν μιλαμε για πολιτικα ή ομαδες αλλα για εκγλημα !!!!!!!!!!) Οι χιλιαδες γυναικες που βιαζονται στην αφρικη ως μεθοδοςτιμωριας αμαχων φορανε μινι και ντεκολτε ?????
Spoiler:
The absolute anime babe

#37237 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 August 2010 - 23:45

Seriously πρεπει να ηρεμησουν τα πνευματα...

Καλο μηνα και σας ευχομαι ενα κρυο (και χωρις βιασμους :P) φθινωπορο...

2bbd14fc.jpg

#37238 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 31 August 2010 - 23:52

Posted Image
:kakaka:

Αν κάποιος ξέρει Ιαπωνικά ας μου στείλει pm με το τι γράφει στην περιγραφή(αν καταλάβει:P) ... onegai:gotit:

#37239 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 September 2010 - 00:00

Οπα δεν ειπα οτι ειναι καλο.Ειναι εγκλημα.Καθαρα.Εγω ομως το ειδα απο το ψυχολογικο προφιλ του βιαστη.Ωραια ως εδω να μη παρεξιθουμε.
Επειδη εμενα και μενω στις ακολουθες περιοχες πχ Πατησια,Αγιο Παντελεημονα,Βικτωρια ,Πλ Βαθης ,Ομονοια και Μεταξουργειο οπου οι λαθρομεταναστες ειναι αρκετοι και ειναι σε αθλια κατασταση και ειναι σαν ζωα εεε πειτε τωρα αν μια περνα τυπισα προκλητικα ντυμενα και τις επιτεθουν οχι μονο να την βιασουν αλλα και να την κλεψουν κλπ κλπ ε τα ψιλοθελει ο κολ*ς της.Ακομα και να ηταν η αδελφη μου.
Ενω ηταν χιουμοριστικο το βιντεο ,καποιοι παρολα αυτα θιχτικαν και συγνωμη για αυτο δεν ηταν αυτος ο σκοπος,αν καποιο απο τα "παλικαρια" στθις ανωτερο περιοχες θελει ναααα.... απλα θα ορμηξει.
Οσο για την Αφρικη μιλας για περιοχες που σφαζονται καθε μερα ή που ο πολιτισμος δεν τους εχει αγγιξει.
Και επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω ο βιασμος ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ απλα στο απο πανω παραδειγμα σας λεω που μπορει να φταει και το θυμα.Ο βιαστης παντα φταει.

ΥΓ Προς θεου δεν ειπαμε μπουργες.Απλα δεν ειναι ολα μαυρρο και ασπρο στην ζωη υπαρχει και το γκρι
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#37240 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 01 September 2010 - 00:12

Οπα δεν ειπα οτι ειναι καλο.Ειναι εγκλημα.Καθαρα.Εγω ομως το ειδα απο το ψυχολογικο προφιλ του βιαστη.Ωραια ως εδω να μη παρεξιθουμε.
Επειδη εμενα και μενω στις ακολουθες περιοχες πχ Πατησια,Αγιο Παντελεημονα,Βικτωρια ,Πλ Βαθης ,Ομονοια και Μεταξουργειο οπου οι λαθρομεταναστες ειναι αρκετοι και ειναι σε αθλια κατασταση και ειναι σαν ζωα εεε πειτε τωρα αν μια περνα τυπισα προκλητικα ντυμενα και τις επιτεθουν οχι μονο να την βιασουν αλλα και να την κλεψουν κλπ κλπ ε τα ψιλοθελει ο κολ*ς της.Ακομα και να ηταν η αδελφη μου.
Ενω ηταν χιουμοριστικο το βιντεο ,καποιοι παρολα αυτα θιχτικαν και συγνωμη για αυτο δεν ηταν αυτος ο σκοπος,αν καποιο απο τα "παλικαρια" στθις ανωτερο περιοχες θελει ναααα.... απλα θα ορμηξει.
Οσο για την Αφρικη μιλας για περιοχες που σφαζονται καθε μερα ή που ο πολιτισμος δεν τους εχει αγγιξει.
Και επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω ο βιασμος ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ απλα στο απο πανω παραδειγμα σας λεω που μπορει να φταει και το θυμα.Ο βιαστης παντα φταει.

ΥΓ Προς θεου δεν ειπαμε μπουργες.Απλα δεν ειναι ολα μαυρρο και ασπρο στην ζωη υπαρχει και το γκρι

Αγνοώ τα κομμάτια που αναφέρεται στους μετανάστες και τον πολιτισμό στην Αφρική . Κατ αρχήν ο «καλλιτέχνης» αναφερόταν καθαρά σε περιπτώσεις μεσήλικων και ηλικιωμένων ατόμων ( ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ) . Μετά έχουμε αμέτρητες περιπτώσεις που δεν στέκει καθόλου αυτή η λογική , μόνο στα δικαστήρια την δέχονται ( προσπαθεί να δείξει το θύμα πως βιάστηκε και πως δεν ήταν με την θέλησή της , κάτι σαν να απολογείται το ίδιο το θύμα ! ) , αυτή που έφερες εσύ ως παράδειγμα είναι η μοναδική που μπορώ να σκεφτώ που να έχει κάποια μικροσκοπικά ψήγματα αλήθειας . Επειδή είναι όμως λεπτό το θέμα , όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από εχθρικότατα και αυτό μπορείς να το πάρεις όπως θέλεις .
Posted Image

#37241 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 September 2010 - 00:15

Dude....what's wrong with you.

Επειδη εχω παει στη Αφρικη και εχω δει πως ειναι τα πραγματα, μια χαρα πολιτισμο εχουν και οι ανθρωποι εκει περα. Τωρα επειδη δεν εχουν τα λεφτα που εχει ο μπαμπας σου να τους αγοραζει υπολογιστες και πολλα άλλα καλουδια, δε σημαινει οτι ειναι απολιτιστοι.
Αν εχεις αδερφη, θα ηθελα πολυ να της συμβει αυτο ακριβως που ΜΟΛΙΣ ποσταρες!!!!
(και ας φαω ban ή οτιδηποτε αλλο) αλλα ΔΕΝ ανεχομαι αυτα που γραφεις, και στο τελος η κλασσικη δικαιολογια, "αα εγω δεν ειπα οτι ο βιασμος είναι καλος"....μπλα μπλα μπλα

Λες που λες ολα αυτα, μας το παιζεις και καλος στο τελος...
Για ονομα του θεου δηλαδη!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#37242 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 September 2010 - 00:20

Κάπου εδώ να ζητήσω συγγνώμη που ανέφερα τα λεγόμενα του Τσόκλη. Θεώρησα λανθασμένα ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους με κοινό νου και επίσης πήρα κάποια πράγματα για δεδομένα...Ήταν λάθος μου και δεν θα ξανασυμβεί.

Εύχομαι όσοι υποστηρίζουν ότι όποια ντύνεται σαν τσ*λα πάει γυρεύοντας να τη βιάσουν να βιαστούν από γάιδαρο με πριαπισμό τον οποίο προκάλεσαν ερωτικά με τα μουγκανητά τους γιατί προφανώς δεν είναι άνθρωποι...

Ουφ τα πα και ξέσκασα και ποτέ ξανά σοβαρό κοινωνικού περιεχομένου ποστ εδώ μέσα γιατί καταλήγω να μισώ την ανθρωπότητα.

xbJ3b2w.jpeg

#37243 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 01 September 2010 - 00:25

Εύχομαι όσοι υποστηρίζουν ότι όποια ντύνεται σαν τσ*λα πάει γυρεύοντας να τη βιάσουν να βιαστούν από γάιδαρο με πριαπισμό τον οποίο προκάλεσαν ερωτικά με τα μουγκανητά τους γιατί προφανώς δεν είναι άνθρωποι...

+1
:kakaka:

#37244 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 September 2010 - 00:34

Posted Image

DO WANT! xd

2bbd14fc.jpg

#37245 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 September 2010 - 00:34

If ppl fapped moar, there'd be less raeps

[/hikkikomori]
Posted Image
Posted Image