Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 August 2010 - 21:04
Ξερω, περναω συχνα απο Βεροια (εχω καιρο βεβαια)
Posted 17 August 2010 - 21:32
Posted 17 August 2010 - 21:49
O μέσος Έλληνας εργαζόμενος..Διδιμακια στην δουλεια Bleach..emm...Peach στο φορουμ Bleach χαρα στο κουραγιο σου[/cold humor off].Εγω παλι στην δουλεια τα ξυνω μονιμα και με καλα λεφτα
Εγώ είπα να ξεφύγω απο τα ξενοδοχεία για ένα καλοκαίρι και έμεινα άνεργος.. Η σερβιτόρους ζητάνε, ή γκόμενες.. Ούτε σερβιτόρος μπορώ(δεν τη μπορώ αυτή τη δουλειά) ούτε στήθος έχω.. Πήγα σε βενζινάδικο, να βάζω βενζίνη και ο τύπος μου ζήτησε 3 με 4 χρόνια προυπηρεσία... Πως διάολο θα είχα 23 ετών 4 χρόνια προυπηρεσία ειδικά σε βενζινάδικο ούτε εγώ δεν ξέρω.. Αφού δε ζήτησε και ECDL πάλι καλά..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 17 August 2010 - 21:56
Ευτυχως βρηκα σε φωτογραφειο! (με δικο μου εξοπλισμο, και 3ετη εμπειρια και ενασχοληση)
Posted 17 August 2010 - 22:17
O μέσος Έλληνας εργαζόμενος..
Εγώ είπα να ξεφύγω απο τα ξενοδοχεία για ένα καλοκαίρι και έμεινα άνεργος.. Η σερβιτόρους ζητάνε, ή γκόμενες.. Ούτε σερβιτόρος μπορώ(δεν τη μπορώ αυτή τη δουλειά) ούτε στήθος έχω.. Πήγα σε βενζινάδικο, να βάζω βενζίνη και ο τύπος μου ζήτησε 3 με 4 χρόνια προυπηρεσία... Πως διάολο θα είχα 23 ετών 4 χρόνια προυπηρεσία ειδικά σε βενζινάδικο ούτε εγώ δεν ξέρω.. Αφού δε ζήτησε και ECDL πάλι καλά..
Παππου δεν ειμαι και δημοσιος υπαλληλος
Edit: Uploaded K-on!! U & I in Utube
Posted 17 August 2010 - 22:39
Posted 17 August 2010 - 22:46
Πρόσφατα βρήκα το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας (ΙΜ), και, όπως οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό, έτσι και οι πιστοί του ΙΜ δεν τρώνε μακαρονάδα με κεφτέδες (μαζί, χωριστά επιτρέπεται). Διότι το ΙΜ βλέπει τα πάντα με τα τεράστια κεφτεδένια μάτια του και σε όποιον εκτελεί αυτή την κανιβαλιστικά βλάσφημη πράξη προσφέρει θεία τιμωρία απλώνοντας πάνω του τα τεράστια μακαρονοπλοκάμια του και καταβροχθίζοντάς τον με το τεράστιο μακαρονοστόμα του. Γιατί η καταλληλότερη τιμωρία για όσους τρώνε μακαρονάδα με κεφτέδες είναι να τους φάει η μεγάλη μακαρονάδα με κεφτέδες στον ουρανό. Στην πραγματικότητα το ΙΜ δημιούργησε τον κόσμο και τους ανθρώπους από το μεγάλο κενό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ναι, το ΙΜ μας δημιούργησε ως μια ρεζέρβα τροφής για να τρέφεται εις τους αιώνες των αιώνων. Και οι άνθρωποι, τυφλοί από τη ματαιοδοξία και την απληστία τους, το αρνήθηκαν και το ξέχασαν, συγκρατώντας την ιερή του εικόνα μόνο ως μέρος της διατροφής τους, για να τονίσουν την ειρωνία της ιστορίας. Όμως το ΙΜ δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί τέτοια βλασφημία. Και μας παρακολουθεί με τα τεράστια κεφτεδομάτια του, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να απλώσει το μακαρονοπλοκάμι του και να μας καταβροχθίσει με το μακαρονοστόμα του. Όσην ώρα διαβάζεις αυτό το κείμενο, άλλος ένας αφελής θνητός έγινε τροφή για την Αγιότητα του ΙΜ. Πρόσεχε πολύ λοιπόν. Ο επόμενος μπορεί να είσαι εσύ...
Πλάκα πλάκα έχουν μείνει κάτι μακαρόνια στο ψυγείο. Τα κεφτεδάκια μου λείπουν
Πάντως εμένα τα κεφτεδάκια δεν μου κάνουν για μάτια (δεδομένου ότι είδη έχει μάτια πιο πάνω). Για κάτι άλλο μου κάνουν
Posted 17 August 2010 - 23:09
Μου εμφανίζει και ένα μήνυμα που λέει:
Could not connect to MySQL database: Too many connections

Posted 17 August 2010 - 23:12
Όντως δεν φορτώνει. Από το μήνυμα που παραθέτεις υποθέτω ότι έχουν προβλήματα λόγω αυξημένου traffic. Από την άλλη, μπορεί να το παρερμηνεύω.Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω στο bakabt?
Posted 17 August 2010 - 23:15
Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω στο bakabt?
Same here.. Ελπίζω να μην τους hackάρανε πάλι
Posted 17 August 2010 - 23:16
Διαστασεις 150x150 και να μη φαινονται τα γραμματα
Την εικονα μονο καντε resize τιποτα παραπανω και καντε λιγο πιο πολυ focus στο χαρακτηρα (ελπιζω να μη ζηταω πολλα).
Edited by Jorg, 17 August 2010 - 23:24.

*waving intensifies*
Posted 17 August 2010 - 23:21
Same here.. Ελπίζω να μην τους hackάρανε πάλι
Και εγώ το ελπίζω γιατί κατέβαζα το Letter Bee και τώρα είναι dead.
Ελπίζω να λύσουν το πρόβλημα σύντομα.
Τελικά κατεβαίνει κανονικά και προς το παρόν έχω πρόσβαση.