Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#36721 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 August 2010 - 21:04

Damn, ροδακινα εννοουσα...εε ξαδερφακια ειναι ουτως η αλλως!

Ξερω, περναω συχνα απο Βεροια (εχω καιρο βεβαια)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#36722 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 August 2010 - 21:32

Διδιμακια στην δουλεια Bleach..emm...Peach στο φορουμ Bleach χαρα στο κουραγιο σου[/cold humor off].Εγω παλι στην δουλεια τα ξυνω μονιμα και με καλα λεφτα :hahaha:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#36723 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 17 August 2010 - 21:49

Διδιμακια στην δουλεια Bleach..emm...Peach στο φορουμ Bleach χαρα στο κουραγιο σου[/cold humor off].Εγω παλι στην δουλεια τα ξυνω μονιμα και με καλα λεφτα :hahaha:

O μέσος Έλληνας εργαζόμενος..

Εγώ είπα να ξεφύγω απο τα ξενοδοχεία για ένα καλοκαίρι και έμεινα άνεργος.. Η σερβιτόρους ζητάνε, ή γκόμενες.. Ούτε σερβιτόρος μπορώ(δεν τη μπορώ αυτή τη δουλειά) ούτε στήθος έχω.. Πήγα σε βενζινάδικο, να βάζω βενζίνη και ο τύπος μου ζήτησε 3 με 4 χρόνια προυπηρεσία... Πως διάολο θα είχα 23 ετών 4 χρόνια προυπηρεσία ειδικά σε βενζινάδικο ούτε εγώ δεν ξέρω.. Αφού δε ζήτησε και ECDL πάλι καλά..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#36724 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 August 2010 - 21:56

Ασε, μια απο τα ιδια...εγω γυριζα και δεν εβρισκα τιποτα. Σερβιτορος δε το μπορω, γιατι εχω δουλεψει και εχω ριξει δισκο x2 (και μου εμεινε τραυματικη εμπειρια).
Ευτυχως βρηκα σε φωτογραφειο! (με δικο μου εξοπλισμο, και 3ετη εμπειρια και ενασχοληση) ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#36725 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 August 2010 - 21:57

Posted Image

Spoiler:

Κλέψανε το Flying Spaghetti Monster για να γράψουν αυτήν την @@ριά?!?!?
/facepalm :sigh2:
Posted Image
Posted Image

#36726 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 August 2010 - 22:17

O μέσος Έλληνας εργαζόμενος..

Εγώ είπα να ξεφύγω απο τα ξενοδοχεία για ένα καλοκαίρι και έμεινα άνεργος.. Η σερβιτόρους ζητάνε, ή γκόμενες.. Ούτε σερβιτόρος μπορώ(δεν τη μπορώ αυτή τη δουλειά) ούτε στήθος έχω.. Πήγα σε βενζινάδικο, να βάζω βενζίνη και ο τύπος μου ζήτησε 3 με 4 χρόνια προυπηρεσία... Πως διάολο θα είχα 23 ετών 4 χρόνια προυπηρεσία ειδικά σε βενζινάδικο ούτε εγώ δεν ξέρω.. Αφού δε ζήτησε και ECDL πάλι καλά..

Παππου δεν ειμαι και δημοσιος υπαλληλος :oo:,IT manager ειμαι .Εγω ή θα βαραω μυγες:borednn9: ή θα τρεχω σαν τον *****:run:.Ενταξει για καλοκαιριη δουλεια εκατσε λουκουμι.

Edit: Uploaded K-on!! U & I in Utube
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#36727 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 17 August 2010 - 22:39

Welcome to the Brotherhood of the Flying Spaghetti Monster. Whoever believes that our GOD does not exist, we challenge him to prove that HE doesn't.
Posted Image

#36728 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 August 2010 - 22:46

Posted Image

Πρόσφατα βρήκα το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας (ΙΜ), και, όπως οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό, έτσι και οι πιστοί του ΙΜ δεν τρώνε μακαρονάδα με κεφτέδες (μαζί, χωριστά επιτρέπεται). Διότι το ΙΜ βλέπει τα πάντα με τα τεράστια κεφτεδένια μάτια του και σε όποιον εκτελεί αυτή την κανιβαλιστικά βλάσφημη πράξη προσφέρει θεία τιμωρία απλώνοντας πάνω του τα τεράστια μακαρονοπλοκάμια του και καταβροχθίζοντάς τον με το τεράστιο μακαρονοστόμα του. Γιατί η καταλληλότερη τιμωρία για όσους τρώνε μακαρονάδα με κεφτέδες είναι να τους φάει η μεγάλη μακαρονάδα με κεφτέδες στον ουρανό. Στην πραγματικότητα το ΙΜ δημιούργησε τον κόσμο και τους ανθρώπους από το μεγάλο κενό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ναι, το ΙΜ μας δημιούργησε ως μια ρεζέρβα τροφής για να τρέφεται εις τους αιώνες των αιώνων. Και οι άνθρωποι, τυφλοί από τη ματαιοδοξία και την απληστία τους, το αρνήθηκαν και το ξέχασαν, συγκρατώντας την ιερή του εικόνα μόνο ως μέρος της διατροφής τους, για να τονίσουν την ειρωνία της ιστορίας. Όμως το ΙΜ δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί τέτοια βλασφημία. Και μας παρακολουθεί με τα τεράστια κεφτεδομάτια του, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να απλώσει το μακαρονοπλοκάμι του και να μας καταβροχθίσει με το μακαρονοστόμα του. Όσην ώρα διαβάζεις αυτό το κείμενο, άλλος ένας αφελής θνητός έγινε τροφή για την Αγιότητα του ΙΜ. Πρόσεχε πολύ λοιπόν. Ο επόμενος μπορεί να είσαι εσύ...

Πλάκα πλάκα έχουν μείνει κάτι μακαρόνια στο ψυγείο. Τα κεφτεδάκια μου λείπουν :hihi2:

Πάντως εμένα τα κεφτεδάκια δεν μου κάνουν για μάτια (δεδομένου ότι είδη έχει μάτια πιο πάνω). Για κάτι άλλο μου κάνουν :canthelp:
phmava.php

#36729 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 17 August 2010 - 23:09

Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω στο bakabt?
Μου εμφανίζει και ένα μήνυμα που λέει:
Could not connect to MySQL database: Too many connections

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#36730 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 August 2010 - 23:12

Όντως δεν φορτώνει. Από το μήνυμα που παραθέτεις υποθέτω ότι έχουν προβλήματα λόγω αυξημένου traffic. Από την άλλη, μπορεί να το παρερμηνεύω.

#36731 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 August 2010 - 23:14

και σε μενα το ιδιο λεει,ελπιζω να μην το κλεισαν γιατι θελω να αρχησω να κατεβαζω απο εκει καλο φαινεται
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#36732 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 August 2010 - 23:15

Same here.. Ελπίζω να μην τους hackάρανε πάλι :sadist:
phmava.php

#36733 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 August 2010 - 23:16

Παιδια μπορει καποιος να μου κανει ενα avatar με την παρακατω pic γιατι ειμαι στα windows που δεν εχω photoshop και βαριεμαι να ψαχνω.
Διαστασεις 150x150 και να μη φαινονται τα γραμματα
Την εικονα μονο καντε resize τιποτα παραπανω και καντε λιγο πιο πολυ focus στο χαρακτηρα (ελπιζω να μη ζηταω πολλα).

Posted Image

Edited by Jorg, 17 August 2010 - 23:24.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#36734 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 17 August 2010 - 23:21

Same here.. Ελπίζω να μην τους hackάρανε πάλι :sadist:

Και εγώ το ελπίζω γιατί κατέβαζα το Letter Bee και τώρα είναι dead.

Ελπίζω να λύσουν το πρόβλημα σύντομα.

Τελικά κατεβαίνει κανονικά και προς το παρόν έχω πρόσβαση.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#36735 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 August 2010 - 23:23

να ρωτησω για hach διαβαζω και με εβελε σε σκεψη, τα ανιμε/μανκα τους ειναι virus free?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image