Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3586 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 August 2007 - 19:32

> > > και για δώστε και κάνα link από που παίρνετε φιγούρες. Αλλιώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ μια καλή φιγούρα της Belldandy ας μου το πει, πλησιάζουν τα γενέθλια ενός πολύ καλού φίλου...
χμ χμ άλλα δεν λέω :P

Εγώ αγοράζω από το rightstuff, ρίξε μια ματιά...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3587 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 August 2007 - 02:08

Λοιπόν να σας ξαναχαιρετήσω γιατί φεύγω πάλι αύριο και τα λέμε σε δύο βδομάδες πάλι.Α και μη κάνετε πολλά ποστ γιατί βαριέμαι να διαβάζω τόσες ώρες:hahaha:

Posted Image

#3588 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 August 2007 - 05:40

Τελευταία μέρα δουλειάς!!!:clap:
Let my holidays begin!:wooi2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3589 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 11 August 2007 - 14:29

Εκει παω αυριο!!!!!!!!!!! στη..πατριδα!!!
Spoiler:

και εκει την αλλη βδομαδα...

Spoiler:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#3590 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 August 2007 - 18:46

Δουλειά τέλος!!!:riiight:
2 εβδομάδες διακοπές!!!!!!!
Youtube Video

edit: Άθλιο video clip αλλά το τραγούδι αντέχει ακόμα!:wis:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#3591 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 12 August 2007 - 04:12

Posted Image

Αυτό σύντομα θα διακοσμεί τους τοίχους του διαμερίσματος μου, σε διαστάσεις ~75*120~, ύφασμα. Νομίζω αξίζει τα... $28 για shipping... :(

#3592 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 12 August 2007 - 11:56

Υο καλημερα και καλη μασα σημερα .
Παντα παρεα με μια Αμστελ.
Insanity has taken over me..
Posted Image

#3593 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 August 2007 - 15:48

Posted Image

Αυτό σύντομα θα διακοσμεί τους τοίχους του διαμερίσματος μου, σε διαστάσεις ~75*120~, ύφασμα. Νομίζω αξίζει τα... $28 για shipping... :(

και με το παραπάνω:riiight:
Posted Image

#3594 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 12 August 2007 - 16:42

Διακοπες τελος...back to work...:bahhh:...ωωω ναι...κυριακατικα δουλεια...:deadga6:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#3595 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 August 2007 - 17:00

Διακοπες τελος...back to work...:bahhh:...ωωω ναι...κυριακατικα δουλεια...:deadga6:

Άλλοι σε ζηλέυουν που έχεις δουλειά και εσύ το παραπονιέσε?:bahhh:

Οκ,υπερβάλλω,αλλά έπρεπε να βγάλω τον καημό μου κάπου.:wooi2:Κουράγιο και υπομονή.
Posted Image

#3596 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 13 August 2007 - 01:43

Εχω δουλεια και χαιρομαι γι αυτο...το παραπονο μου ειναι οτι τελειωσαν οι ολιγες ημερες διακοπων που ειχα...περασα φανταστικα, και θα ηθελα να κρατησουν λιγο ακομα...γιατι παρασκευη να τελειωνουν οι διακοπες,και σκ δουλεια, ειναι ΒΑΡΒΑΡΟ...sou desu ka?
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#3597 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 August 2007 - 09:12

Χαιρετώ τα μέλη του anime.gr για 2 εβδομάδες που θα λείπω διακοπές από σήμερα και δεν θα έχω pc και internet εκεί που θα πάω(όχι ότι θα ήθελα να έχω βέβαια,θέλω να κάνω διακοπές και από αυτά!)
Ελπίζω να περάσετε, όλοι όσοι θα μείνετε πίσω δουλεύοντας, όσο πιο καλά μπορείτε!(άλλωστε οι περισσότεροι πήγατε ήδη διακοπές και γυρίσατε:bleh:)

Ελπίζω να το βρω όρθιο το site όταν γυρίσω....:hehehe:

Spoiler:

:byejg9:
Posted Image

#3598 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 13 August 2007 - 10:33

επιτέλους, πολιτισμός *relief*

Posted Image

#3599 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 13 August 2007 - 21:29

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::erk::erk: f*cking b*stard... βρηκε σημερα η γιαγια μ νεκρα μεσα σε σακουλα 2 δικα μας γατακια ...
I put up my headphones and listen to the deftones

#3600 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 August 2007 - 21:37

πω θέλω να πατίσω ένα ...ασιμο που να ανατιναχτεί το φόρουμ.
Kafrilla Mode : ON