Spoiler:
Απλα!
Και περιμενω τη μαγικη λινκια!
Posted 10 August 2007 - 14:45
Spoiler:
Posted 10 August 2007 - 14:55
Και για ακόμα πιο hardcore καταστάσεις: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (και δογματική, και έρευνα, yeah right, LOL).γι αυτό και εγώ έχω να προτείνω ένα νέο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.
Άγιο Όρος chat

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 August 2007 - 14:55
.Απλά κορυφαίο το ακούω 5-6 φορές τη μέρα
.
εμενα με επεισε ο jiraiya και η κοπελιτσα neko angel και κατεβαζω τα τρια πρωτα να παρω μια ιδεα!!!

Posted 10 August 2007 - 14:56
Θες κι εσύ PM;Απλα!
:nod:
Και περιμενω τη μαγικη λινκια!![]()

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 August 2007 - 15:07
Θες κι εσύ PM;

Posted 10 August 2007 - 15:14
Sorry guys, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου.Μάλλον δεν εννοεί το γνωστό λινκ αλλά από που βρήκες τις φωτογραφίες με τα figurines.

Posted 10 August 2007 - 15:17
Sorry guys, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου.
Πάντως, με ένα ανελέητο image search στο Google, ψάχνοντας μέσα στις πρώτες 50 σελίδες (μέχρι εκεί είχα αντέξει εκείνη τη μέρα
), σίγουρα θα το βρείτε. Καλή υπομονή.
Posted 10 August 2007 - 15:18
mmm sorry κιόλας αλλά έτσι όπως το λές αυτό το κοπελίτσα μοιάζει σαν να με υποτιμάς κάπως.εμενα με επεισε ο jiraiya και η κοπελιτσα neko angel και κατεβαζω τα τρια πρωτα να παρω μια ιδεα!!!
Posted 10 August 2007 - 15:24
> > > και για δώστε και κάνα link από που παίρνετε φιγούρες. Αλλιώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ μια καλή φιγούρα της Belldandy ας μου το πει, πλησιάζουν τα γενέθλια ενός πολύ καλού φίλου...
χμ χμ άλλα δεν λέω
Posted 10 August 2007 - 15:34
Τυχερή! Εμένα τα 3 πλησιέστερα video clubs δεν έχουν anime ούτε για δείγμα!@@@ α! μια και το θυμήθηκα... χθες στο video club της γειτονιάς μου πέτυχα το Paprika
διπλό dvd με extras. Το νοίκιασα και έλιωσα

Posted 10 August 2007 - 15:46
extras like X333?i'd like to see the production process..@@@ α! μια και το θυμήθηκα... χθες στο video club της γειτονιάς μου πέτυχα το Paprika
διπλό dvd με extras. Το νοίκιασα και έλιωσα
Posted 10 August 2007 - 16:42
extras like X333?i'd like to see the production process..
ειδα προχθες το BR rip της που κατεβασα...καλη ηταν
Posted 10 August 2007 - 16:50
γι αυτό και εγώ έχω να προτείνω ένα νέο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.
Άγιο Όρος chat

Posted 10 August 2007 - 16:53
βασικά αυτό που έχω στα χέρια μου είναι όπως το κυκλοφόρησε η Sony Pictures εδώ στην Ελλάδα, η ταινία έχει και Greek Subs. Τώρα στο bonus disk έχει τα παρακάτω: Tsutsui and Kon's Paprika - A Coversation about the Dream - The Dream CG World - The Art of Fantasy (ta Extras έχουν αγγλικά subs και όχι ελληνικά)
Μια φορά εμένα με ικανοποίησε αρκετά, και το ευχαριστήθηκα αρκετά που το συγκεριμένο anime κατέφτασε και στην ψαροκόστενα μας.
Φανταστείτε την έκπληξη μου και τον ενθουσιασμό μου όταν το είδα στο ράφι του video club![]()
(xm xmm το μόνο κακό δεν μπορώ να το αντιγράψω η ατιμούτσικια![]()
)
Μα καλά ξέρει κανένας κάποιον Ιππολύτη
Posted 10 August 2007 - 16:55
βασικά αυτό που έχω στα χέρια μου είναι όπως το κυκλοφόρησε η Sony Pictures εδώ στην Ελλάδα, η ταινία έχει και Greek Subs. Τώρα στο bonus disk έχει τα παρακάτω: Tsutsui and Kon's Paprika - A Coversation about the Dream - The Dream CG World - The Art of Fantasy (ta Extras έχουν αγγλικά subs και όχι ελληνικά)
Μια φορά εμένα με ικανοποίησε αρκετά, και το ευχαριστήθηκα αρκετά που το συγκεριμένο anime κατέφτασε και στην ψαροκόστενα μας.
Φανταστείτε την έκπληξη μου και τον ενθουσιασμό μου όταν το είδα στο ράφι του video club![]()
(xm xmm το μόνο κακό δεν μπορώ να το αντιγράψω η ατιμούτσικια![]()
)