Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 17:24
Αν σκεφτώ ποτέ να αλλάξω κινητό, μάλλον θα πάρω αυτό ή κάτι με maemo.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 20:21
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:14
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:23
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:33

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:37
Yup.
Youtube Videois this ichigo?
Και τον Kenshin δειχνει ^^
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:39
Τοτε 2 χρονια πριν ηταν απλα ενα cult idol group που λιγοι το γνωριζαν εκτος της Akihabara, και τωρα ειναι ενα απο τα biggest selling groups στην χωρα.
Παρατηρησα οτι εχω εξελιχθει ως fan.. Πλεον αναγνωριζω με τη μια ολα τα κοριτσια που εμφανιστηκαν στο κλιπ.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:40

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 21:40
Youtube Videois this ichigo?
Holly Macaroni!! Ichigo +Kenshin? WTH??
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 22:06
έδειξε και σε μια whole building αφίσα την Haruhi!! επικές στιγμέςYup.
Και τον Kenshin δειχνει ^^
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 22:35
Χαχα μας ηρθες με πολλες εμπειριες και ευρηματα απο την πολυαγαπημενη μου Ακρατα την οποια εχω φαει στην μουρη εδω και 15 χρονια τα καλοκαιρια..In other news, το βραβείου του πιο φανατικού οπαδού του Σταμάτη Γονίδη με καμένα τα εγκεφαλικά του κύταρρα ανήκει στον κάτοχο του παρακάτω Ι.Χ. στην Ακράτα:
![]()
![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 22:49
για smartphone έχω βάλει στο μάτι το Χ1 mini pro.. έχει και android, και είναι σχετικά μικρό.. απο πάχος δεν ξέρω τι λέει γιατι έχει το querty απο κάτω
Αν διαβάσεις reviews, θα δεις ότι και αυτουνού η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ (λόγω μεγέθους).
Επίσης, η οθόνη του είναι τόσο μικρή που ούτε για browsing, ούτε για ebook/manga reading κάνει. Οπότε δώρον άδωρο το Android...
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 23:13
Για την μπαταρία δεν ξέρω τι παίζει, θα το κοιτάξω. Τώρα για το Browsing και το manga reading δεν με πολυκαίνε, καθότι έχω και PDA και το PSP, και netbook οπότε στο θέμα "internet εν κινήσει" είμαι καλυμμένος. Και manga με το ζόρι διαβάζω στο PSP, λίγο δύσκολο να το κάνω σε κινητό(θα πρέπει να έχει τεράστια οθόνη, και δε λέει). Το λειτουργικό στο κινητό, δεν είναι μόνο browsing, έχει απειρες προεκτάσεις, ειδικά τα λειτουργικά που έχουν σημαντική υποστήριξη(απο Symbian μέχρι Windows mobile).Αν διαβάσεις reviews, θα δεις ότι και αυτουνού η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ (λόγω μεγέθους).
Επίσης, η οθόνη του είναι τόσο μικρή που ούτε για browsing, ούτε για ebook/manga reading κάνει. Οπότε δώρον άδωρο το Android...
Γενικά δεν ψάχνω all-in-one συσκευή, αλλα ένα βολικό και με αρκετές δυνατότητες Smartphone με καλό λειτουργικό(οχι windows moblile δηλαδή
Αν βέβαια έχει πρόβλημα με την αυτονομία είναι άλλο θέμα.. Γιατι πάνω απο όλα κινητό θέλουμε.. Αν κλείνει κάθε 5 ώρες απο μπαταρία τι να το κάνω..
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 23:17
Kαι που να σου δείξω και τα υπόλοιπα ευρήματα όπως η μπασκέτα Slam Dunk στο λούνα πάρκ και το μηχάνημα απ' όπου έπιασα τον Kururu όπου είχε και...κιλοτάκια. Ο ξάδερφός μου έπιασε δύο για την καφρίλα (ο ίδιος μου έπιασε τον Kururu).Χαχα μας ηρθες με πολλες εμπειριες και ευρηματα απο την πολυαγαπημενη μου Ακρατα την οποια εχω φαει στην μουρη εδω και 15 χρονια τα καλοκαιρια..
Σ' ένα περίπτερο πέτυχα και τυχερή σακούλα Naruto αλλά βαριόμουν να το φωτογραφίσω.