Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#36076 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 August 2010 - 17:24

Αυτό το Android δυστυχώς δεν το βλέπω να στεριώνει. Variant η μια εταιρία, variant η άλλη, βγάζει και η Google νέο release και άντε πάλι οι εταιρίες να φτιάχνουν ξανά τα variant τους...

Αν σκεφτώ ποτέ να αλλάξω κινητό, μάλλον θα πάρω αυτό ή κάτι με maemo.

#36077 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 01 August 2010 - 20:21

http://tinycartridge.com/post/866743831/super-creepy-pokemon-hack

#36078 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 01 August 2010 - 21:14

Τα otaku level μου έχουν ανέβει αδιανόητα!! Εβλεπα τώρα το big in japan(ναι! η ποιότητα στην TV είναι κάτι που αναζητώ διαρκώς) και καταλάβαινα καλύτερα τους Ιάπωνες απο την καλομοίρα.. Που να ενεργοποιήσω και κανα god mode δηλαδή..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#36079 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 August 2010 - 21:23

Το Big In Japan είναι ότι καλύτερο σε τηλεπαιχνίδι τα τελευταία χρόνια :kakaka:

#36080 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 01 August 2010 - 21:33

Youtube Video

:OMG3: is this ichigo?

Posted Image

#36081 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 August 2010 - 21:37

Youtube Video

Yup.
Και τον Kenshin δειχνει ^^

2bbd14fc.jpg

#36082 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 August 2010 - 21:39

Βαλαν το Big In Japan σε επαναληψη? Δηλαδη θα ξαναδουμε αυτο το σκηνικο στην ελληνικη TV?

Youtube Video

:kawaii:

Τοτε 2 χρονια πριν ηταν απλα ενα cult idol group που λιγοι το γνωριζαν εκτος της Akihabara, και τωρα ειναι ενα απο τα biggest selling groups στην χωρα.

Παρατηρησα οτι εχω εξελιχθει ως fan.. Πλεον αναγνωριζω με τη μια ολα τα κοριτσια που εμφανιστηκαν στο κλιπ.
Posted Image

#36083 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 01 August 2010 - 21:40

:lol: ναι οκ ο Kenshin αλλα τον φραουλα ? XD

Posted Image

#36084 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 01 August 2010 - 21:40

Youtube Video

Holly Macaroni!! Ichigo +Kenshin? WTH??
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#36085 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 August 2010 - 21:50

Ton Chrono από το Chrono Trigger δεν τον πρόσεξε κανένας; :hehehe:

In other news, το βραβείου του πιο φανατικού οπαδού του Σταμάτη Γονίδη με καμένα τα εγκεφαλικά του κύταρρα ανήκει στον κάτοχο του παρακάτω Ι.Χ. στην Ακράτα:

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#36086 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 01 August 2010 - 22:06

Yup.
Και τον Kenshin δειχνει ^^

έδειξε και σε μια whole building αφίσα την Haruhi!! επικές στιγμές

#36087 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 01 August 2010 - 22:35

In other news, το βραβείου του πιο φανατικού οπαδού του Σταμάτη Γονίδη με καμένα τα εγκεφαλικά του κύταρρα ανήκει στον κάτοχο του παρακάτω Ι.Χ. στην Ακράτα:

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Χαχα μας ηρθες με πολλες εμπειριες και ευρηματα απο την πολυαγαπημενη μου Ακρατα την οποια εχω φαει στην μουρη εδω και 15 χρονια τα καλοκαιρια..:wet2:Αυτο με τον Γονιδη δεν ειναι τιποτα που να δεις τι ειχε γινει οταν ειχε παει για συναυλια ο Χριστοδουλοπουλος.Μπορω να σου εξηγησω τον λογο της μ******ς αλλα φοβαμαι μην με μπαγλαρωσει το FBI γι αυτα που θα γραψω!
Posted Image

#36088 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 August 2010 - 22:49

για smartphone έχω βάλει στο μάτι το Χ1 mini pro.. έχει και android, και είναι σχετικά μικρό.. απο πάχος δεν ξέρω τι λέει γιατι έχει το querty απο κάτω

Αν διαβάσεις reviews, θα δεις ότι και αυτουνού η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ (λόγω μεγέθους).
Επίσης, η οθόνη του είναι τόσο μικρή που ούτε για browsing, ούτε για ebook/manga reading κάνει. Οπότε δώρον άδωρο το Android...
Posted Image
Posted Image

#36089 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 01 August 2010 - 23:13

Αν διαβάσεις reviews, θα δεις ότι και αυτουνού η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ (λόγω μεγέθους).
Επίσης, η οθόνη του είναι τόσο μικρή που ούτε για browsing, ούτε για ebook/manga reading κάνει. Οπότε δώρον άδωρο το Android...

Για την μπαταρία δεν ξέρω τι παίζει, θα το κοιτάξω. Τώρα για το Browsing και το manga reading δεν με πολυκαίνε, καθότι έχω και PDA και το PSP, και netbook οπότε στο θέμα "internet εν κινήσει" είμαι καλυμμένος. Και manga με το ζόρι διαβάζω στο PSP, λίγο δύσκολο να το κάνω σε κινητό(θα πρέπει να έχει τεράστια οθόνη, και δε λέει). Το λειτουργικό στο κινητό, δεν είναι μόνο browsing, έχει απειρες προεκτάσεις, ειδικά τα λειτουργικά που έχουν σημαντική υποστήριξη(απο Symbian μέχρι Windows mobile).
Γενικά δεν ψάχνω all-in-one συσκευή, αλλα ένα βολικό και με αρκετές δυνατότητες Smartphone με καλό λειτουργικό(οχι windows moblile δηλαδή:P)
Αν βέβαια έχει πρόβλημα με την αυτονομία είναι άλλο θέμα.. Γιατι πάνω απο όλα κινητό θέλουμε.. Αν κλείνει κάθε 5 ώρες απο μπαταρία τι να το κάνω..

#36090 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 August 2010 - 23:17

Χαχα μας ηρθες με πολλες εμπειριες και ευρηματα απο την πολυαγαπημενη μου Ακρατα την οποια εχω φαει στην μουρη εδω και 15 χρονια τα καλοκαιρια..:wet2:

Kαι που να σου δείξω και τα υπόλοιπα ευρήματα όπως η μπασκέτα Slam Dunk στο λούνα πάρκ και το μηχάνημα απ' όπου έπιασα τον Kururu όπου είχε και...κιλοτάκια. Ο ξάδερφός μου έπιασε δύο για την καφρίλα (ο ίδιος μου έπιασε τον Kururu). :hihi2:
Σ' ένα περίπτερο πέτυχα και τυχερή σακούλα Naruto αλλά βαριόμουν να το φωτογραφίσω.