Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3571 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 14:45

Spoiler:

Απλα! :nod::nod:
Και περιμενω τη μαγικη λινκια! :P :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3572 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 14:55

γι αυτό και εγώ έχω να προτείνω ένα νέο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Άγιο Όρος chat

Και για ακόμα πιο hardcore καταστάσεις: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (και δογματική, και έρευνα, yeah right, LOL).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3573 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 14:55

.Απλά κορυφαίο το ακούω 5-6 φορές τη μέρα:burningbe3:.

Πάρτε και μια γεύση από το παραπάνω CD

Spoiler:

εμενα με επεισε ο jiraiya και η κοπελιτσα neko angel και κατεβαζω τα τρια πρωτα να παρω μια ιδεα!!!

Έτσι μπράβο.Επιτέλους μπήκες στο σωστό δρόμο:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3574 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 14:56

Απλα! :nod::nod:
Και περιμενω τη μαγικη λινκια! :P :nosey:

Θες κι εσύ PM; ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3575 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:07

Θες κι εσύ PM; ;)

Μάλλον δεν εννοεί το γνωστό λινκ αλλά από που βρήκες τις φωτογραφίες με τα figurines.Πάντως από τα δύο προτιμώ της Rei:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3576 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:14

Μάλλον δεν εννοεί το γνωστό λινκ αλλά από που βρήκες τις φωτογραφίες με τα figurines.

Sorry guys, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. :( Πάντως, με ένα ανελέητο image search στο Google, ψάχνοντας μέσα στις πρώτες 50 σελίδες (μέχρι εκεί είχα αντέξει εκείνη τη μέρα :confused:), σίγουρα θα το βρείτε. Καλή υπομονή. :P

2112.gif

#3577 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:17

Sorry guys, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. :( Πάντως, με ένα ανελέητο image search στο Google, ψάχνοντας μέσα στις πρώτες 50 σελίδες (μέχρι εκεί είχα αντέξει εκείνη τη μέρα :confused:), σίγουρα θα το βρείτε. Καλή υπομονή. :P

Αξιζει η προσπαθεια! :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3578 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:18

εμενα με επεισε ο jiraiya και η κοπελιτσα neko angel και κατεβαζω τα τρια πρωτα να παρω μια ιδεα!!!

mmm sorry κιόλας αλλά έτσι όπως το λές αυτό το κοπελίτσα μοιάζει σαν να με υποτιμάς κάπως.
Τέσπα μάλλον κατάλαβα λάθος, η ζέστη πρέπει να φταίει :

> > > και για δώστε και κάνα link από που παίρνετε φιγούρες. Αλλιώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ μια καλή φιγούρα της Belldandy ας μου το πει, πλησιάζουν τα γενέθλια ενός πολύ καλού φίλου...
χμ χμ άλλα δεν λέω :P

rrmr.png

#3579 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:24

> > > και για δώστε και κάνα link από που παίρνετε φιγούρες. Αλλιώς όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ μια καλή φιγούρα της Belldandy ας μου το πει, πλησιάζουν τα γενέθλια ενός πολύ καλού φίλου...
χμ χμ άλλα δεν λέω :P

Ah! My Goddess: "Statue - Belldandy Pillor 6.5in" *PRE (JUL 07)* [AB-FIGKOT036] - £20.42 : TokyoToys.com: UK Based e-store, Anime Toys Retail & Wholesale, Manga Action Figures, Hentai Statues, Japanese Snacks, Pocky, DVDs, Gashapon, Cosplay, Monkey S
:wooi2:

#3580 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:34

@@@ α! μια και το θυμήθηκα... χθες στο video club της γειτονιάς μου πέτυχα το Paprika :wooi2:
διπλό dvd με extras. Το νοίκιασα και έλιωσα :Blissfull:

Τυχερή! Εμένα τα 3 πλησιέστερα video clubs δεν έχουν anime ούτε για δείγμα! :cry:

2112.gif

#3581 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 15:46

@@@ α! μια και το θυμήθηκα... χθες στο video club της γειτονιάς μου πέτυχα το Paprika :wooi2:
διπλό dvd με extras. Το νοίκιασα και έλιωσα :Blissfull:

extras like X333?i'd like to see the production process..
ειδα προχθες το BR rip της που κατεβασα...καλη ηταν :wooi2:

#3582 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:42

extras like X333?i'd like to see the production process..
ειδα προχθες το BR rip της που κατεβασα...καλη ηταν :wooi2:

βασικά αυτό που έχω στα χέρια μου είναι όπως το κυκλοφόρησε η Sony Pictures εδώ στην Ελλάδα, η ταινία έχει και Greek Subs. Τώρα στο bonus disk έχει τα παρακάτω: Tsutsui and Kon's Paprika - A Coversation about the Dream - The Dream CG World - The Art of Fantasy (ta Extras έχουν αγγλικά subs και όχι ελληνικά)

Μια φορά εμένα με ικανοποίησε αρκετά, και το ευχαριστήθηκα αρκετά που το συγκεριμένο anime κατέφτασε και στην ψαροκόστενα μας.
Φανταστείτε την έκπληξη μου και τον ενθουσιασμό μου όταν το είδα στο ράφι του video club :P :P
(xm xmm το μόνο κακό δεν μπορώ να το αντιγράψω η ατιμούτσικια : :bleh: )

rrmr.png

#3583 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:50

γι αυτό και εγώ έχω να προτείνω ένα νέο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Άγιο Όρος chat

Κοσμικές Γιορτές
σήμερα 10/08

Ευλαμπία, Ευλαμπή, Ευλάμπω, Λαμπή, Λαμπίνα, Λαμπία, Λάμπω, Ηρώ, Ηρων, Ιππόλυτος, Ιππολύτη, Ιππολύτα, Λαυρέντιος, Λαυρέντης, Λώρα, Λάουρα, Λαυρεντία, Λαυρεντίνα
αύριο 11/08
Εύπλους, Εύπλος, Εύπλοος

Μα καλά ξέρει κανένας κάποιον Ιππολύτη ή Εύπλους?
Φαντάσου να σε λέγανε Εύπλοος...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#3584 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:53

βασικά αυτό που έχω στα χέρια μου είναι όπως το κυκλοφόρησε η Sony Pictures εδώ στην Ελλάδα, η ταινία έχει και Greek Subs. Τώρα στο bonus disk έχει τα παρακάτω: Tsutsui and Kon's Paprika - A Coversation about the Dream - The Dream CG World - The Art of Fantasy (ta Extras έχουν αγγλικά subs και όχι ελληνικά)

Μια φορά εμένα με ικανοποίησε αρκετά, και το ευχαριστήθηκα αρκετά που το συγκεριμένο anime κατέφτασε και στην ψαροκόστενα μας.
Φανταστείτε την έκπληξη μου και τον ενθουσιασμό μου όταν το είδα στο ράφι του video club :P :P

σε εμάς το βιντεο κλαμπ πουλάει και manga δηλαδή αυτά τις anubis, με τα πολλά έχει κάνει ενα κουτάκι με anime και simpsons, στο ταμπελάκι γράφει :

Manga / Simpsons, ωστόσο εκεί έχει μόνο το Clone 9 και όλα τα υπόλοιπα τα έχει στα παιδικά. (και τα 3)

Μα καλά ξέρει κανένας κάποιον Ιππολύτη

ήταν η αρχηγός των Αμαζόνων σωστά;
έχω θεία που την λένε έτσι

#3585 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2007 - 16:55

WHAAATTTTT?????????

Το Paprika εδω??? ποιο ειναι το βιντεο κλαμπ σου? Please tell me οτι ειναι της αλυσιδας Seven.. και να μην ειναι φανταζομαι τα σεβεν να το εχουν.. Δηλαδη δεν θα πρεπει να περιμενω να παω Αγγλια να το αγορασω, ε??
Δημοσιευμένη  εικόνα