Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#35896 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 July 2010 - 19:13

Το φιδάκι ΙΚΑ είναι βασανιστήριο και όχι παιχνίδι. Μετα το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο απαγορεύτηκε η χρήση του στις περισσότερες χώρες. Για αδιευκρίνιστους λόγους στην Ελλάδα δεν έφτασε ποτέ η απαγόρευση.

#35897 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 July 2010 - 19:33

Φοράνε σουτιέν;

(reverse) trap??... xD
Posted Image
Posted Image

#35898 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 July 2010 - 20:00

Το φιδάκι ΙΚΑ είναι βασανιστήριο και όχι παιχνίδι. Μετα το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο απαγορεύτηκε η χρήση του στις περισσότερες χώρες. Για αδιευκρίνιστους λόγους στην Ελλάδα δεν έφτασε ποτέ η απαγόρευση.

Εκει στο ικα ειναι μπροστα Posted Image

Πιστευω κ το ΟΠΑΔ να το εφαρμοσει Posted Image

Posted Image

#35899 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 July 2010 - 00:56

Γύρισα για να βρω One Piece, και το mangastream βγάζει ανακοίνωση "Jump is Delayed" You gotta be fucking kidding me.
Και παλεύω να πω στην κολλητή μου ότι την έχω ερωτευτεί, but words wont come out.
Double Disaster :if:
Posted Image

#35900 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 July 2010 - 01:12

Τί τραβάς και εσύ ρε παιδί μου...Ειδικά η καθυστέρηση του one piece μιλάμε για μεγάλο πλήγμα...:terror2:

Προσοχή με την κολλητή πάντως...Γιατί ή που θα γίνετε πιο κολλητοί (αν με πιάνεις), ή που θα γίνετε κώλος XD

Ερωτικές συμβουλές στην τρύπα 2 η ώρα το βράδυ...Η βαρεμάρα μου έχει χτυπήσει νέα επίπεδα :sigh2:

xbJ3b2w.jpeg

#35901 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 July 2010 - 01:14

Και παλεύω να πω στην κολλητή μου ότι την έχω ερωτευτεί, but words wont come out.

I hope you don't end up here...
Ganbatte!! :if:
Posted Image
Posted Image

#35902 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 July 2010 - 01:24

Τί τραβάς και εσύ ρε παιδί μου...Ειδικά η καθυστέρηση του one piece μιλάμε για μεγάλο πλήγμα...:terror2:

Αν θες κάτι να σου φτιάξει την ημέρα και δεν σου το δίνουνε :Crying2:

Προσοχή με την κολλητή πάντως...Γιατί ή που θα γίνετε πιο κολλητοί (αν με πιάνεις), ή που θα γίνετε κώλος XD

Αυτό ακριβώς φοβάμαι.:unlucky:.

Ganbatte!! :if:

Arigato φίλε.
Posted Image

#35903 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 July 2010 - 01:57

Avoid the "Friend Zone" ;)

edit:Άκυρο...τώρα είδα ότι είναι κολλητή σου...Dude,you are doomed ! You are already in the "friend zone"....

Edited by GkLoc, 29 July 2010 - 02:02.

Berserk___Gatsu.jpg

#35904 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 July 2010 - 07:19

Γύρισα για να βρω One Piece, και το mangastream βγάζει ανακοίνωση "Jump is Delayed" You gotta be fucking kidding me.
Double Disaster :if:

Alcohol is your friend...

Βγειτε για ξυδια, και πανω στο τσακιρ κεφι αρχισε τα φλερτακια... Εκει θα καταλαβεις αν σε παιρνει.. Αν δεις οτι ειναι τελειως αρνητικη, τοτε απλα γυρνα το στην πλακα. To αλκοολ ειναι καλη δικαιολογια για πολλα πραγματα.

Αμα το ριξεις ξεκαρφωτα στο μελο, η εκβαση δεν θα ειναι καλη εφοσον ειναι η κολλητη σου. Ακομα και αν σε ψιλογουσταρε στην αρχη.

On other news...

Posted Image

Παραγκα και στην Ολλανδια σε λεω!!!
Posted Image

#35905 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 July 2010 - 10:03

Repost, αλλά δε βαριέσαι... η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Posted Image

Posted Image

Επίσης, +1 για το αλκοόλ. It really helps on both sides. Πέφτουν και οι δικές της άμυνες αν έχει πιει. XD

Go, D.Dragon, make us proud!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#35906 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 29 July 2010 - 10:31

οπως λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι "τα καλυτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα".

#35907 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 29 July 2010 - 10:49

Αυτο με την κολλητη μην το επιχειρησεις : οπως ειπαν κ τα παιδια οχι στην friend zone!

Aλλα αν εχεις φαει κολλημα πιες ουισκυ χωρις παγο κ πες τη στο κανονικα !!

Posted Image

#35908 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 29 July 2010 - 10:54

γιατι ρεεε μπορει να γουσταρει κ αυτη ;) κ οπως ειπε κ ο kakashi πιο πανω τα φιλικα ειναι τα καλυτερα :P

Posted Image

#35909 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 July 2010 - 10:58

παοκ να σε και ολα τα αλλα...

#35910 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 July 2010 - 11:05

Θυμασαι τι έπαθε ο Joey με την Rachel?

Youtube Video

Μπορεί να γίνει κάτι, αλλά θα χάλασετε τη φιλία σας. Δε σου λέω να μην το επιχειρήσεις, αλλά αν την αγαπάς, καλύτερα να μη την χάσεις απο φίλη σου.
Οι φιλίες κρατάνε μια ζωή, οι σχέσεις όχι (νταξει οχι απαραίτητα "οχι") ;)

It's up to you buddy

Tiger-stock-blog-header.jpg