Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#35431 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 09:19

Αποτι φαινεται οι AKB48 ερχονται στο Μιλανο για συναυλια τον Οκτωβριο.. Αν ειναι ετσι, πανε τα καημενα τα λεφτακια μου...

Θα τα φαω ολα κυνηγωντας idols ανα την Ευρωπη.. :cry5:

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#35432 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 09:59

Μόλις ξύπνησα κι ετοιμάζω τον χαρακτήρα μου για DnD... θα με σκοτώσει ο DM...:beaten:

Βοήθειαααααα...!!! :run:

Τωρα τον ετοιμαζεις!????

αχ...αχ....!!! :hiding_something:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#35433 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 18:39

Στραμπούλιξα το αριστερό μου πόδι σήμερα παίζοντας βόλλει στο γκαζόν..[ΕΛΕΟΣ?]
και θα πηγαίναμε σημερα θάλασσα και δεν μπήκα λόγω ότι δν μπορώ σταθώ όρθια κ να περπατήσω επίσης την Παρασκευή δίνω πορεία με το αυτοκίνητο και πρέπει να το ακυρώσω..
δλδ ελεος στραβά όλα σήμερα :( και πονάει κ
αι φοβεράαααα...:run:

btw ξέρετε μήπως τπτ για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα? κανα φάρμακο? Το έχω δέσει με επιδεσμο και είχα βάλει πάγο..

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#35434 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 19:45

Και γω επέστρεψα από θάλασσα..και τώρα τελικός με πίτσες και μπύρες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#35435 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 20:26

οτι πρεπει για τη μαυρη τρυπα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#35436 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 21:15

Στραμπούλιξα το αριστερό μου πόδι σήμερα παίζοντας βόλλει στο γκαζόν..[ΕΛΕΟΣ?]
και θα πηγαίναμε σημερα θάλασσα και δεν μπήκα λόγω ότι δν μπορώ σταθώ όρθια κ να περπατήσω επίσης την Παρασκευή δίνω πορεία με το αυτοκίνητο και πρέπει να το ακυρώσω..
δλδ ελεος στραβά όλα σήμερα :( και πονάει κ
αι φοβεράαααα...:run:

btw ξέρετε μήπως τπτ για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα? κανα φάρμακο? Το έχω δέσει με επιδεσμο και είχα βάλει πάγο..

Πριν ένα μήνα κι εγώ το ίδιο είχα πάθει και πήγα στο ΚΑΤ. Ο γιατρός μου το έδεσε και μου είπε να βάζω πάγο 4 φορές την ημέρα για 20 λεπτά την φορά. Λόγω δουλειάς την τρίτη μέρα έβγαλα τον επίδεσμο επειδή μπορούσα πλέον να οδηγήσω για να πάω στην δουλειά.
Βέβαια δεν ξέρω πόσο πολύ το στραμπούληξες. Σίγουρα κράτα το δεμένο όσες περισσότερες μέρες μπορείς και να το έχεις και λίγο ψηλά όταν ξαπλώνεις.
Αυτές ήταν οι ιατρικές συμβουλές ενός...ηλεκτρολόγου!:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#35437 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 23:49

Με αυτο που επαθα σημερα θα αυτοκτονουσα...λοιπον,λοιπον ενω ημουν Λεπτοκαρια και εκανα το μπανακι μου ηρθε η ωρα να φυγουμε...το τραινο εφευγε 4:30...σαν χαζοι καθυστερημενοι το χασαμε και περιμεναμε μεχρι το 6:30. Εεεελα ομως που στην σταση ειχε πανω απο 200 ατομα...στην κυριολεξια ομως...τελοσπαντων ερχεται το τραινο που ηταν ηδη γεματο στις θεσεις και τα 200ατομα ορθια...παμε μεχρι το Λυτοχωρο και το τρενο σταματαει..περιμενουμε 15 λεπτα ετσι και βγαζουν ανακοινωση στο μεγαφωνο πως οποιοι ανεβηκαν απο λεπτοκαρια να κατεβουν διοτι το τρενο δεν μπορει να συνεχισει την πορεια με τοσο βαρος ...ε λοιπον στην αρχη κανεις δεν κατεβαινε..τελοσπαντων μετα απο παρακαλια κατεβηκαμε καμμια 80ατομα και ξαφνικα κλεινουν οι πορτες και το τρενο φευγει...Oι υπολοιποι 120+ εμειναν μεσα στο τρενο και συνεχισαν τον προορισμο τους... εμεις οι 80 μειναμε μ@λ@κες...τελοσπαντων μας ειπαν οτι το επομενο τρενο απο Λυτοχωρι - Πλατυ θα ερθει στις 8:00...Η Ωρα ηταν 7:00...καθομαστε εκει μια ωρα,μλκιζομαστε,γνωριζουμε καποια ατομα και ερχεται 8:00...κοιταμε δεξια αριστερα το τρενο πουθενα...τελικα ηρθε 8:30...το προβλημα ομως ηταν οτι απο Πλατυ - Βεροια το τρενο ξεκινουσε 8:45 ενω εμεις φτασαμε 9:00...το επομενο τρενο θα ηταν 10:30... ε τελικα φωναξαμε εναν γνωστο απ το πλατυ μας φορτωσε στην καροτσα και μας πηγε Βεροια...
Συμπερασμα?
Spoiler:

Υ.Γ. Εχασα και το 1ο ημιχρονο του τελικου...οχι οτι ηταν τπτ σπουδαιο αλλα τεσπα...

2bbd14fc.jpg

#35438 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 23:51

Pure win ! I lol'ed so hard~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#35439 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 00:50

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
http://www.newgrounds.com/portal/view/532379

Από περιέργεια και μόνο, ξέρεις από που είναι;

#35440 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 01:01

Με αυτο που επαθα σημερα θα αυτοκτονουσα...λοιπον,λοιπον ενω ημουν Λεπτοκαρια και εκανα το μπανακι μου ηρθε η ωρα να φυγουμε...το τραινο εφευγε 4:30...σαν χαζοι καθυστερημενοι το χασαμε και περιμεναμε μεχρι το 6:30. Εεεελα ομως που στην σταση ειχε πανω απο 200 ατομα...στην κυριολεξια ομως...τελοσπαντων ερχεται το τραινο που ηταν ηδη γεματο στις θεσεις και τα 200ατομα ορθια...παμε μεχρι το Λυτοχωρο και το τρενο σταματαει..περιμενουμε 15 λεπτα ετσι και βγαζουν ανακοινωση στο μεγαφωνο πως οποιοι ανεβηκαν απο λεπτοκαρια να κατεβουν διοτι το τρενο δεν μπορει να συνεχισει την πορεια με τοσο βαρος ...ε λοιπον στην αρχη κανεις δεν κατεβαινε..τελοσπαντων μετα απο παρακαλια κατεβηκαμε καμμια 80ατομα και ξαφνικα κλεινουν οι πορτες και το τρενο φευγει...Oι υπολοιποι 120+ εμειναν μεσα στο τρενο και συνεχισαν τον προορισμο τους... εμεις οι 80 μειναμε μ@λ@κες...τελοσπαντων μας ειπαν οτι το επομενο τρενο απο Λυτοχωρι - Πλατυ θα ερθει στις 8:00...Η Ωρα ηταν 7:00...καθομαστε εκει μια ωρα,μλκιζομαστε,γνωριζουμε καποια ατομα και ερχεται 8:00...κοιταμε δεξια αριστερα το τρενο πουθενα...τελικα ηρθε 8:30...το προβλημα ομως ηταν οτι απο Πλατυ - Βεροια το τρενο ξεκινουσε 8:45 ενω εμεις φτασαμε 9:00...το επομενο τρενο θα ηταν 10:30... ε τελικα φωναξαμε εναν γνωστο απ το πλατυ μας φορτωσε στην καροτσα και μας πηγε Βεροια...
Συμπερασμα?

Spoiler:

Υ.Γ. Εχασα και το 1ο ημιχρονο του τελικου...οχι οτι ηταν τπτ σπουδαιο αλλα τεσπα...

γι αυτο πας για μπανιο 10:30 (οπως εγω) και οταν παει 1:30-2:00 θα βλεπεις ολους τους ταλαιπωρους (που ξυπνησαν εκεινη την ωρα) να τραβανε τον δικο τους γολγοθα καθως εσυ θα τραβας για την παραλιακη καφετερια οπου παιζει [media]http://www.youtube.com/watch?v=tfwQKkSIH98p[/media] για να απολαυσεις το freddo σου.

#35441 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 01:07

γι αυτο πας για μπανιο 10:30 (οπως εγω) και οταν παει 1:30-2:00 θα βλεπεις ολους τους ταλαιπωρους (που ξυπνησαν εκεινη την ωρα) να τραβανε τον δικο τους γολγοθα καθως εσυ θα τραβας για την παραλιακη καφετερια οπου παιζει [media]http://www.youtube.com/watch?v=tfwQKkSIH98p[/media] για να απολαυσεις το freddo σου.

Αυτο κανω...Hμασταν εκει απ τις 9:30 αλλα θελαμε να κατσουμε κι αλλο..ηταν το πρωτο μας μπανιο για φετος... :hihi2:

2bbd14fc.jpg

#35442 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 01:08

οι carlsberg μπυρες βοηθουν πολυ στην πεψη της πιτσας οπως διαπιστωσα σημερα. καλα δηλαδη που ειχα και πιτσα και ειχα κατι ενδιαφερον την ωρα του τελικου να κανω....
σειρα τωρα το mundobasket!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#35443 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 04:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#35444 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

#35445 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 20:26

Που πάει και τα βρίσκει τέτοια μέρη:oo:

http://gakuranman.com/raiders-of-the-lost-subterranean-shrine/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Δημοσιευμένη  εικόνα