An entire drumset >>>> scratching.naaaaah, he can't even scratch.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 June 2010 - 18:42

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 June 2010 - 18:55

Posted 30 June 2010 - 19:05
Άσχετο: θέλω μια μέρα να κάνω αυτό:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 June 2010 - 19:08
Σχετικό: Δε θέλω να σκέφτομαι τον εαυτό μου σε πτώση προσπαθώντας το. Θα έσπαγαν τα πάντα >_<

Posted 30 June 2010 - 19:23
Τι να κανει μωρε στην ελλαδα?Εδω ειναι η χωρα των μπουζουκιων!Και τα ονοματα που ερχονται τωρα σε Rockwave/Sonisphere παλι καλα να λεμε...η Hiromi παντως γυριζει ολο τον κοσμο παει και απο Γαλλια Ιταλια μεχρι και ...Τουρκια
και δεν περναει μια βολτα κι απο εδω για ενα live, damn it!
και το σκεφτομουν μηπως παω 8 Ιουλη που παιζει Κωνσταντινουπολη αλλα...
οι τσεπες ειναι αδειες!
Εγω παντως αν ειχα λεφτα προτιμουσα να βαλω δοσεις για πιανο,παρα να παω στην Πολη...Σωστος?
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 30 June 2010 - 19:32
Είμαι και πάλι πολίτης!! B.B. E.Σ.!!
Posted 30 June 2010 - 19:54
και ...θελω πολυ να τη δω καποια φορα να παιζει, εχω φαει τρελο κολλημα μαζι της
εχω λιωσει τα βιντεο στο youtube και δεν την χορταινω!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 30 June 2010 - 20:33
[media]http://vimeo.com/12816548[/media]
Πραγματικα απιθανο

Posted 01 July 2010 - 00:26
Posted 01 July 2010 - 00:35

Posted 01 July 2010 - 00:56
[media]http://www.youtube.com/watch?v=tktl6MQK-Yg[/media]
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 01 July 2010 - 01:03
Βασικά βλέποντας το Eclipse,αναρωτήθηκα πόσο γαμάτη και μικρή,σε διάρκεια,ταινία θα ήταν αν συμμετείχε ο συγκεκριμένος κύριος:
Spoiler:
O συγκεκριμένος κύριος δε θα καταδεχόταν ΚΑΝ να μπει στην ταινία.

Όχι, ΔΕ το βάζω σε spoiler tag.

Posted 01 July 2010 - 01:25
O συγκεκριμένος κύριος δε θα καταδεχόταν ΚΑΝ να μπει στην ταινία.
Ούτε και κανένας άλλος χαρακτήρας από τον κόσμο του. Έχουν επίπεδο.
Spoiler:
Όχι, ΔΕ το βάζω σε spoiler tag.
Έγραψες!!
Να και η συνέχεια της ιστορίας :
Τα spoiler tags τα βάζουμε για να μην πεθάνει η σελίδα στο κατέβασμα

Posted 01 July 2010 - 02:24
Μόλις γύρισα από σινεμά, όπου κάτι φίλες μου με έσυραν να δούμε το eclipse, αλλά πέρα από την πλάκα αυτό ήταν κάπως καλύτερο, κυρίως επειδή είχε περισσότερη δράση, και σκέφτηκα πως ο Jacob και οι κυλιακοί του είναι πολύ χαριτομένοι
Spoiler:ο Edward είναι λίγο αισχρός.... χωρίς να θέλω να φανώ κακιά η μούρη του είναι λιγο σαν χλαπάτσαSpoiler:αναρωτιέμαι γιατί είναι όλες ξετρελαμένες μαζί του ενώ η αληθινή ομορφιά βρίσκεται εδω
Spoiler:
Εγω αύριο θα πάω να δω το eclipse και αν και πρέπει να διαφωνίσω μαζί σου για το Jacob ο οποίος είναι απλά αισχρός γιατί μπορεί να έχει κοιλιακούς αλλά και πάλι έχω ακούσει τα χειρότερα γιαυτό και για το πόσο ψωνάρα είναι!!(για τον edward θα συνφωνίσω είναι για τα μπάζα!)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!Η πραγματική ομορφια βρίσκεται πάντα όπου είναι και ο Hero!(πάντα βρίσκεις τρόπο να τον βάλεις στην συζήτηση!!
Ο Lee Gi Kwang άνετα έπαιζε τον Edward!!Εξάλου η Meyer το λέει ξεκάθαρα!!O Edward θα έπρεπε να είναι θεός!!
I WANT LEE TO BECOME THE NEW EDWARD!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...