Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#35026 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2010 - 15:46

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#35027 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 15:48

Posted Image

Πφφφ ειναι μπελας να εισαι σαν κι εμενα...:hero:

2bbd14fc.jpg

#35028 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 29 June 2010 - 15:49

...ξερω οτι θα σας λειψω..ειδικα στα κοριτσια...:tensai:

:OMG3::OMG3::OMG3:
σ ειπα μην λες παραεξω βλακιες!θα νομιζουν(οχι πς δεν το νομιζουν βεβαια)
για τρελο

Posted Image

#35029 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 29 June 2010 - 15:49

ακόμα και για πλάκα...

Posted Image

Posted Image

#35030 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 June 2010 - 15:52

δε νομιζω να διαλεγει κανεις ταξι αναλογως με το τη μουσικη παιζει.

Δεν διαλέγει κανείς ταξί έτσι, όχι γιατί δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά γιατί δεν μπορεί. Δεν ξέρεις τι playlist λιώνει ο άλλος παρά μόνον αφού κλείσεις την πόρτα, και τότε είναι αργά. Όσο κουφό κι αν ακούγεται, θα μου άρεσε οι ταξιτζήδες να γράφανε το είδος μουσικής που ακούνε σε εμφανές σημείο (πχ στις πόρτες). Έχω χορτάσει από σκυλάδες.

Αξέχαστη θα μου μείνει η μία και μοναδική φορά που πέτυχα μεταλλά ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν σε φανάρι και ξαφνικά αρχίζει να παίζει στο ραδιόφωνο το The Trooper των Maiden, οπότε αρχίσαμε και οι δύο ταυτόχρονα το headbanging. Φυσικά ο άνθρωπος κατάλαβε ότι τον έπαιρνε, οπότε κάναμε το υπόλοιπο της διαδρομής με τα ηχεία τέρμα. Just epic.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#35031 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 June 2010 - 15:54

Θελω να γινω τσουχτρα.
Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#35032 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 June 2010 - 15:59

Αφηστε τις βλακειες και οι 2 οι απο πανω και παμε για κανα tf2..
i want achievements and stats...

and also kenny
Spoiler:

#35033 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 16:05

Η τσουχτρα που ποσταρε με εκανε να searchαρω λιγο στο google και εμεινα μ@λ@κ@ς...
:OMG3:
Spoiler:

Ποσο θεϊκο ειναι να κανεις καταδυση? δεν εχω κανει ποτε αλλα θελωωωω... *_*

2bbd14fc.jpg

#35034 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2010 - 16:06

Σαν αυτό που έπαθα εγώ τα Χριστούγεννα δεν το έχει ζήσει κανείς όμως...Πάμε ρομαντικές διακοπούλες με το αμόρε στο Πήλειο και ένα βράδυ ξεμένουμε Βόλο και λέμε να πάρουμε ταξί...Παίρνουμε ένα και λίγο πριν στρίψει για Πήλειο ο ταξιτζής μας πετάει ένα πάω από το σπίτι να πάρω το αμάξι μου γιατί το ταξί δεν έχει βενζίνη...Χώνεται σε κάτι θεοσκότεινα δρομάκια και πηγαίνει και ξαφνικά νιώθω το αίμα μου να παγώνει και αρχίζω και βλέπω όλα τα επισόδεια του κόκκινου κύκλου να περνάνε μπροστά στα μάτια μου...Σταματάει μπροστά σε μια μεγάλη καγκελένια πόρτα, την ανοίγει και μπαίνει μέσα με το αμάξι, εμείς να έχουμε χεστεί απάνω μας...Μας βγάζει από το ταξί και πάει να πάρει το αμάξι ενώ εμείς ψάχνουμε τρόπο διαφυγής μέσα στην ερημιά...Γυρνάει, βγαίνει από το αμάξι και πάει να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ, ήμουν σίγουρη ότι 8α βγάλει μια καραμπίνα και θα μας φάει επιτόπου...Έβλεπα και τους τίτλους των ειδήσεων...Ζευγαράκι βρέθηκε διαμελισμένο στο Πήλειο :nanana:

Φυσικά δεν έγινε τίποτα από αυτά...Αλλά ο αληθινός τρόμος τότε ξεκινούσε...Σε όλη τη διαδρομή έπαιζε το πω πω ένα μαναρ του Μπουγά...
Spoiler: Στίχοι

Όχι φανταστείτε το...Καθισμένη στο πίσω κάθισμα ενός αμαξιού, ασπρισμένη από το φόβο, μέσα στην ερημιά και να σκέφτομαι ότι το τελευταίο τραγούδι που θα ακούσω είναι το πω πω ένα μαναρ...:nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#35035 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 29 June 2010 - 16:21

Ξερω 3 ταξιτζηδες που ειναι μεταλλα.Οι δυο ειναι νεοι και ο ενας ειναι πατερας ενος μεταλλα φιλου μου,αλλα απο οτι μου λενε σπανια βαζουν τετοια στην κουρσα,ο κοσμος δεν γουσταρει...
Εκτος φυσικα απο κατι νυχτες που μαζευουν τα ρεμαλια απτα μπαρ :P

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#35036 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 June 2010 - 16:26

Δεν διαλέγει κανείς ταξί έτσι, όχι γιατί δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά γιατί δεν μπορεί. Δεν ξέρεις τι playlist λιώνει ο άλλος παρά μόνον αφού κλείσεις την πόρτα, και τότε είναι αργά. Όσο κουφό κι αν ακούγεται, θα μου άρεσε οι ταξιτζήδες να γράφανε το είδος μουσικής που ακούνε σε εμφανές σημείο (πχ στις πόρτες). Έχω χορτάσει από σκυλάδες.

Έχεις όμως το δικαίωμα (από το νόμο) να του ζητήσεις να αλλάξει σταθμό.
Το ίδιο ισχύει και για τα παράθυρα ή τον κλιματισμό.
Posted Image
Posted Image

#35037 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 June 2010 - 16:39

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

Dont mind me, απλα επρεπε καπου να το φωναξω και μιας και δεν εχουμε Thread ειπα να το κανω εδω.

Hope its not the end BAA:zetsubou:

FUCCCCCCKKKKKKKKKKK RAAAAAAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

σκατα και απο σκατα και τις προαλλες μου ηρθε το v13.

#35038 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 29 June 2010 - 16:45

Σαν αυτό που έπαθα εγώ τα Χριστούγεννα δεν το έχει ζήσει κανείς όμως...Πάμε ρομαντικές διακοπούλες με το αμόρε στο Πήλειο και ένα βράδυ ξεμένουμε Βόλο και λέμε να πάρουμε ταξί...Παίρνουμε ένα και λίγο πριν στρίψει για Πήλειο ο ταξιτζής μας πετάει ένα πάω από το σπίτι να πάρω το αμάξι μου γιατί το ταξί δεν έχει βενζίνη...Χώνεται σε κάτι θεοσκότεινα δρομάκια και πηγαίνει και ξαφνικά νιώθω το αίμα μου να παγώνει και αρχίζω και βλέπω όλα τα επισόδεια του κόκκινου κύκλου να περνάνε μπροστά στα μάτια μου...Σταματάει μπροστά σε μια μεγάλη καγκελένια πόρτα, την ανοίγει και μπαίνει μέσα με το αμάξι, εμείς να έχουμε χεστεί απάνω μας...Μας βγάζει από το ταξί και πάει να πάρει το αμάξι ενώ εμείς ψάχνουμε τρόπο διαφυγής μέσα στην ερημιά...Γυρνάει, βγαίνει από το αμάξι και πάει να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ, ήμουν σίγουρη ότι 8α βγάλει μια καραμπίνα και θα μας φάει επιτόπου...Έβλεπα και τους τίτλους των ειδήσεων...Ζευγαράκι βρέθηκε διαμελισμένο στο Πήλειο :nanana:

Φυσικά δεν έγινε τίποτα από αυτά...Αλλά ο αληθινός τρόμος τότε ξεκινούσε...Σε όλη τη διαδρομή έπαιζε το πω πω ένα μαναρ του Μπουγά...

Spoiler: Στίχοι

Όχι φανταστείτε το...Καθισμένη στο πίσω κάθισμα ενός αμαξιού, ασπρισμένη από το φόβο, μέσα στην ερημιά και να σκέφτομαι ότι το τελευταίο τραγούδι που θα ακούσω είναι το πω πω ένα μαναρ...:nanana:

WELCOME TO AUSTRIA, έπρεπε να το σκεφτείς. Εμείς οι Αυστριακοί δεν είμαστε όποιοι και όποιοι.

Η ιστορία σου μου θύμισε αυτό ----> http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82

Δώσε σημασία στο κομμάτι "Η νυχτερινή ζωή του Βόλου είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, καθώς τη νύχτα μπορείς να πας για τσιπουρα, τσίπουρα και τσίπουρα. Επίσης μπορείς να πάς και φυλακή για φόνο εκ προ μελέτης. "

...Basement:OMG3:
Posted Image

#35039 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 17:15

Αντε σας αποχαιρετω..τα λεμε σε 4-5 μερες...Have a nice time w/o me (πραμα δυσκολο)

2bbd14fc.jpg

#35040 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 June 2010 - 17:43

Γιατί έχω την εντύπωση πως τον τελευταίο καιρό όλο μας αποχαιρετάει και όλο εδώ βρίσκεται ; :rolleyes:
Posted Image