AAAAAAAAHHHH!!!!!!!!!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 29 June 2010 - 02:58
AAAAAAAAHHHH!!!!!!!!!!!

Posted 29 June 2010 - 03:07
4 ποστ πισω ειναι
Posted 29 June 2010 - 03:13
Posted 29 June 2010 - 03:15
Nα πεις ηταν 10 σελιδες πισω..
4 ποστ πισω ειναι
Ask me if I bothered to turned the page...

Posted 29 June 2010 - 03:23
i am genuinely stunned!

Posted 29 June 2010 - 03:42
πω πω τέτοια αδιαφορία στην τρούπα
i am genuinely stunned!
well, well, well
Posted 29 June 2010 - 08:29
Posted 29 June 2010 - 09:11
I don't see what's wrong with that.
btw more legit link
Ούτως ή άλλως, videos με copyrighted μουσική σβήνονται εδώ και χρόνια.
Όποιοι θέλουν να συνεχίσουν να φτιάχνουν AMVs or whatever, ας πληρώνουν. Έτσι, θα λιγοστεύσουν και τα απαίσια ανοίγω-moviemaker-πετάω-μερικές-σκηνές-dragonball-με-80's-ροκιά videos.
Άλλωστε η Google σχεδιάζει να ανοίξει και δικό της "iTunes".
http://www.downloadsquad.com/2010/05/20/google-launches-web-based-music-service-buys-itunes-syncing-com/
so says who ?
ποιος ειναι αυτος που θα κρινει αν τα ανοίγω-moviemaker-πετάω-μερικές-σκηνές-dragonball-με-80's-ροκιά ειναι απαισια και με βαση τι κριτηρια, αλλα κυριως, ακομα και αν ειναι, απο ποτε αποτελει αυτο κριτιριο για να τα κοστολογησουν;
Κοίτα, όσοι κάνουν σοβαρή δουλειά σε AMVs (σε τέτοια subscriptions αναφέρεσαι νομίζω) χρησιμοποιούν commercial προγράμματα που κάνουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ (πχ Adobe Premiere, After Effects, Sony Vegas κλπ.). ΑΝ τα έχουν αγοράσει αυτά, δεν νομίζω πως 1,5€ για ένα τραγούδι είναι δα και τραγικό ποσό...
εχεις την ταση να αναφερεσαι στην τεχνη (επειδη ακομα και τα amv's τεχνη ειναι) με πολυ απολυτο τροπο, ενω στην ουσια ειναι κατι το τελειως υποκειμενικο. ξαναρωταω. ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποιος κανει σοβαρη δουλεια και ποιος οχι; και γιατι για να θεωρουμε οτι κανω σοβαρη δουλεια, θα πρεπει να πληρωσω τα μαλλοκεφαλια μου; απο ποτε οσοι πληρωνουν ειναι οι σοβαροι και οσοι δε πληρωνουν ειναι οι αστειοι;
The fee entitles the video producer to "non-commercial, unlimited views rights in perpetuity,
στην ουσια μιλαμε για το απολυτο νταβαντζιλικι. (κατι το οποιο το συνηθιζουν οι εκαστοτε εταιριες). σε αναγκαζουν πλεον να πληρωσεις για κατι ακομα και οταν εσυ εχει μηδενικο οφελος απο αυτο. αντι να σε πληρωνουν αυτοι που τους κανεις και τζαμπα διαφημιση. ξερατε οτι οποιο καταστημα (ρουχων, supermarket κτλ) παιζει μουσικη ειναι αναγκασμενο να πληρωνει ενα συγκεκριμενο ποσο καθε μηνα στις δισκογραφικες εταιριες για να εχει αυτο το δικαιωμα; ακομα και τα ταξι ειναι αναγκασμενα. και αντε αυτα ειναι επιχειρησεις. γιατι πλεον να αναγκαζομαι και εγω που ειμαι απλος ανθρωπος και κανω κατι για το χομπι μου;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 29 June 2010 - 11:42
Youtube Video
AAAAAAAAHHHH!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ααααααααααα its an end of an era!!!!!!
οταν τελειωσει κ αυτη η ταινια στανταρ θα αισθανομαι γρια ;_;
τσπ
επιτελους hpmovie in 2 parts... γτ μεχρι στιγμης καθε ταινια ηταν πετσοκομμενη για να χωρεσει σε ενα 2ωρο -_-" /βλ. 4, 6/
αν κ στανταρακι θα πεθανω απο τν αγωνια between the parts :3

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 29 June 2010 - 12:06
Posted 29 June 2010 - 13:05
Posted 29 June 2010 - 13:18