Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34981 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 28 June 2010 - 20:34

Κριμα που δεν υπηρχε internet 20 χρονια πριν να το ποσταρει καποιος, θα ηξερα κιθαρα τωρα.. :unlucky:

ps: A και αναφερομαι στο internet οπως ειναι τωρα, πριν πεταχτει καποιος και πει υπηρχε και πριν 20 χρονια.
thnx

ps2: Mερικοι ειναι τοσο εξυπνοι που δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν ποτε τους ειρωνευονται..

Edited by Strange Loop, 28 June 2010 - 22:50.
Ξέρω τα πάντα, στην άκρη όλοι

#34982 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 28 June 2010 - 20:35

Η τεχνική λέγεται 8-finger tapping και it's been around 20 years or so. :P

And Stanley Jordan made it what it is...:D

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#34983 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 June 2010 - 21:00

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

Dont mind me, απλα επρεπε καπου να το φωναξω και μιας και δεν εχουμε Thread ειπα να το κανω εδω.

Hope its not the end BAA:zetsubou:

qzMHWHd.png

#34984 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 June 2010 - 21:05

Κριμα που δεν υπηρχε internet 20 χρονια πριν να το ποσταρει καποιος, θα ηξερα κιθαρα τωρα.. :unlucky:

ps: A και αναφερομαι στο internet οπως ειναι τωρα, πριν πεταχτει καποιος και πει υπηρχε και πριν 20 χρονια.
thnx

It's never too late ya know...

Εγώ πάντως πρόλαβα να χρησιμοποιήσω το internet όπως ήθελα,και έμαθα 1-2 πράγματα από κιθάρα...Still can't read music sheets tho :emptyonexg1:

#34985 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 June 2010 - 21:08

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

Dont mind me, απλα επρεπε καπου να το φωναξω και μιας και δεν εχουμε Thread ειπα να το κανω εδω.

Hope its not the end BAA:zetsubou:

ευχαριστω που μου κατεστρεψες μια υπεροχη μερα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#34986 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 June 2010 - 22:11

thnx

Ναι, είναι πραγματικό θαύμα το πώς μάθαινε μουσική ο κόσμος πριν το internet...
[/sarcasm]
Posted Image
Posted Image

#34987 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 00:25

Jesus Christ...
http://www.blogotsarka.gr/?p=38727

2bbd14fc.jpg

#34988 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 June 2010 - 01:18

Jesus Christ...
http://www.blogotsarka.gr/?p=38727

I don't see what's wrong with that.
btw more legit link

Ούτως ή άλλως, videos με copyrighted μουσική σβήνονται εδώ και χρόνια.
Όποιοι θέλουν να συνεχίσουν να φτιάχνουν AMVs or whatever, ας πληρώνουν. Έτσι, θα λιγοστεύσουν και τα απαίσια ανοίγω-moviemaker-πετάω-μερικές-σκηνές-dragonball-με-80's-ροκιά videos.
Άλλωστε η Google σχεδιάζει να ανοίξει και δικό της "iTunes".
http://www.downloadsquad.com/2010/05/20/google-launches-web-based-music-service-buys-itunes-syncing-com/
Posted Image
Posted Image

#34989 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 01:20

I don't see what's wrong with that.
btw more legit link

Ούτως ή άλλως, videos με copyrighted μουσική σβήνονται εδώ και χρόνια.
Όποιοι θέλουν να συνεχίσουν να φτιάχνουν AMVs or whatever, ας πληρώνουν. Έτσι, θα λιγοστεύσουν και τα απαίσια ανοίγω-moviemaker-πετάω-μερικές-σκηνές-dragonball-με-80's-ροκιά videos.
Άλλωστε η Google σχεδιάζει να ανοίξει και δικό της "iTunes".
http://www.downloadsquad.com/2010/05/20/google-launches-web-based-music-service-buys-itunes-syncing-com/

Well το προβλημα δεν ειναι για μενα..δεν ασχολουμαι πλεον...ουτε βλεπω ανοίγω-moviemaker-πετάω-μερικές-σκηνές-dragonball-με-80's-ροκιά videos...απλα φοβαμαι πως ενα 70% απ τα subscriptions μου δεν θα ανεβαζουν πλεον...:unlucky:

2bbd14fc.jpg

#34990 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 June 2010 - 01:27

απλα φοβαμαι πως ενα 70% απ τα subscriptions μου δεν θα ανεβαζουν πλεον...:unlucky:

Αυτό δεν το κατάλαβα. Πες μερικά παραδείγματα.
Posted Image
Posted Image

#34991 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 01:33

Αυτό δεν το κατάλαβα. Πες μερικά παραδείγματα.

Ειναι ρε συ πολλοι users τους οποιους θαυμαζω τις δουλειες τους και μπορει πολλοι απο αυτους να μην γουσταρουν να δωσουν λεφτα...τωρα το να καθομαι να σου δινω λιστα? παρε το account μου και δες http://www.youtube.com/user/Kam3hameha αλλα και παλι δεν κτλβενω που ''κολλησες''...μηπως μπερδεψες τα subcribers με τα subscriptions?

2bbd14fc.jpg

#34992 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 June 2010 - 01:43

Harry Potter trailer.
Aν και δεν εχω διαβασει καποιο βιβλιο τις ταινιες τις ειδα ευχαριστα

Youtube Video

#34993 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 June 2010 - 01:45

Ειναι ρε συ πολλοι users τους οποιους θαυμαζω τις δουλειες τους και μπορει πολλοι απο αυτους να μην γουσταρουν να δωσουν λεφτα...τωρα το να καθομαι να σου δινω λιστα? παρε το account μου και δες http://www.youtube.com/user/Kam3hameha αλλα και παλι δεν κτλβενω που ''κολλησες''...μηπως μπερδεψες τα subcribers με τα subscriptions?

Κοίτα, όσοι κάνουν σοβαρή δουλειά σε AMVs (σε τέτοια subscriptions αναφέρεσαι νομίζω) χρησιμοποιούν commercial προγράμματα που κάνουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ (πχ Adobe Premiere, After Effects, Sony Vegas κλπ.). ΑΝ τα έχουν αγοράσει αυτά, δεν νομίζω πως 1,5€ για ένα τραγούδι είναι δα και τραγικό ποσό...
Posted Image
Posted Image

#34994 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 June 2010 - 01:53

Κοίτα, όσοι κάνουν σοβαρή δουλειά σε AMVs (σε τέτοια subscriptions αναφέρεσαι νομίζω) χρησιμοποιούν commercial προγράμματα που κάνουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ (πχ Adobe Premiere, After Effects, Sony Vegas κλπ.). ΑΝ τα έχουν αγοράσει αυτά, δεν νομίζω πως 1,5€ για ένα τραγούδι είναι δα και τραγικό ποσό...

Kαλα νταξει αυτα μπορεις να τα βρεις και crackαρισμενα οπως τα ειχα και εγω...βεβαια μακαρι να εχεις δικαιο...

2bbd14fc.jpg

#34995 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 29 June 2010 - 02:16

:nooooo: