Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 June 2010 - 06:42
Posted 26 June 2010 - 09:28
Posted 26 June 2010 - 09:29
In other news
Εχει ΥΠΕΡΟΧΟ βιντεοκλιπ, και το βαζω εδω και οχι στο flash videos που αξιζει να δειτε ,γιατι ειναι τραγουδι.
Enjoy
Edited by Tenshi, 26 June 2010 - 09:51.
Posted 26 June 2010 - 10:55
Εμένα πάλι στην 3η δημοτικού ο πατέρας μου μου είχε δηιγηθεί (με μια δόση υπερβολής καταλαβαίνω τώρα) πως είναι να τρως με φόρα μια μπάλα μπάσκετ στο κεφάλι...
Για αρκετό καιρό μετά από αυτό φοβόμουν μέχρι και τις μπάλες του βόλει. Τ.Τ
Οι μπάλες του μπάσκετ το χειρότερο είναι μεγάλες και βαριές..Εχω φάει μια μπάλα στο κεφάλι στα αριστερα πάνω απο το αυτί..απο κλώτσημα τις μπάλας..(φαντάσου φόρα)..
με αποτέλεσμα να πεταχτω πίσω και να πέσωνα ζαλίζομαι και να κλαίω
και κανεις δεν μαρτηρούσε ποιος μλκς την κλώτσησε -.- θα τον είχα πλακώσει..
Οσο για τις διακοπές..είναι αλλοι που δν θα πανε καθόλου
έγω πρόσφατα απωλημένη και οι φιλοι προσφατα εργαζόμενοι οι άδιες δν συμπιπτουν..
τι άλλο να θέλει κανεις?
btw η γειτόνισσα ακούει λαικά απο το πρωί με έχει ξεκουφανει!!
The .aNiMe//GR Team.
Posted 26 June 2010 - 11:16
Πειράζει. Andriana Lima λέγεται, son. Κάθε άνδρας την ξέρει.Πειραζει που δεν ξερω ποια ειναι αυτη?
Παρομοίως, η μεγαλύτερη παικτούρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι η Georgia Palmas. Κάντε ένα image search και θα καταλάβετε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 June 2010 - 15:02
Να τις δωσει καμια φαπα αυτηνης θα την αποκεφαλισει.
Posted 26 June 2010 - 15:18
Γιατι δεν ποζαρει και καμια αρσιβαριστρια ή σφαιροβολος στο φακο;τι ρατσισμος ειναι αυτος;
Να τις δωσει καμια φαπα αυτηνης θα την αποκεφαλισει.
Astrid Kumbernuss has posed.

Posted 26 June 2010 - 15:35
Κι εμένα μου έμεινε μόνο η πρακτική και τέλος. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο έτος που γράφτηκα σχεδόν ταυτόχρονα στη σχολή και στο .aNiMe//GR
Άντε με το καλό να τελειώσεις και το aNiMe//GR
Posted 26 June 2010 - 15:41
Αυτό δεν τελειώνει το ρημάδι.Άντε με το καλό να τελειώσεις και το aNiMe//GR

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 June 2010 - 15:58
![]()
Οι μπάλες του μπάσκετ το χειρότερο είναι μεγάλες και βαριές..Εχω φάει μια μπάλα στο κεφάλι στα αριστερα πάνω απο το αυτί..απο κλώτσημα τις μπάλας..(φαντάσου φόρα)..
με αποτέλεσμα να πεταχτω πίσω και να πέσωνα ζαλίζομαι και να κλαίωγυμνάσιο πρεπει να ήμουνα..
και κανεις δεν μαρτηρούσε ποιος μλκς την κλώτσησε -.- θα τον είχα πλακώσει..
χαχαχα τελικά σε όποιο γυμνάσιο και να πας ασχέτου περιοχής σχολικής χρονιάς κτλ πάνω κάτω τα ίδια γίνονται. Ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί και εμένα στο γυμνάσιο, και ναι και εμένα ο άτιμος που την κλότσισε την μπασκετόμπαλα και μου την έφερε καπέλο μου ξέφυγε. και εγώ δεν τον είδα ποιος ήταν =.=
Posted 26 June 2010 - 16:30
RIP Naruse-sensei
Posted 26 June 2010 - 17:02
Αυτο μου θύμισε ένα ανέκδοτο(cold-hearted papp0us)
Πως πήρε το ονομά του το Yugo;
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 26 June 2010 - 17:40
Το πρώτο μας αυτοκίνητο ήταν ένα άσπρο Yugo...Στριμωγμένοι 4 νοματαίοι εκεί μέσα με όλη μας την προίκα να πηγαίνουμε από Αθήνα Γιάννενα κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα...Oh ze memories
Posted 26 June 2010 - 17:52
Χαχα! πάντα έψαχνα έναν κάτοχο yugo για να μη λέω τα ανέκδοτα στη τύχη.. θα μαρτυρήσεις^LOL
Το πρώτο μας αυτοκίνητο ήταν ένα άσπρο Yugo...Στριμωγμένοι 4 νοματαίοι εκεί μέσα με όλη μας την προίκα να πηγαίνουμε από Αθήνα Γιάννενα κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα...Oh ze memories
Εντάξει πλάκα κάνω, και εμένα ο πατέρας μου το πρώτο αυτοκίνητο που θυμάμε οτι είχε ηταν ένα Datsun Cherry
Πάρε και άλλο ένα yugoανέκδοτο γιατι δεν μπορώ να κρατηθώ..
Πάει ένας σε ένα συνεργείο:
-Καλησπέρα, θα ήθελα 2 πατάκια για ένα yugo!
Και ο Μηχανίκός:
-Οκ φίλε, φαίνεται δίκαιη η ανταλλαγή..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά