Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#3301 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 21:50

75 year old woman, has Worlds fastest home Broadband connection at 40Gbps, Articles and Reviews from Voodish.

Θέλω και εγώ:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3302 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 22:10

5 giga per second... :|
Hands up. :|

OMG... Αυτό είναι... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ είναι. :|

oR4yYRl.gif

#3303 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 22:47

But Sigbritt, who had never had a computer until now, is no ordinary 75 year old. She is the mother of Swedish internet legend Peter Löthberg who, along with Karlstad Stadsnät, the local council’s network arm, has arranged the connection.

Έτσι πές μας ...:fromabove:

#3304 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 22:55

Στο Hall of Shame γι' αυτό το μήνα μπαίνει το DaTorrents για ένα και μόνο λόγο: ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Τι θέλω να πω; Λοιπόν...καθώς μπήκα στο gallery του site μπήκα στο section "lolicon". Ως τώρα ήξερα για την ύπαρξη hentai με 10χρονα κοριτσάκια που είναι και πολύ συνηθισμένο στην anime κουλτούρα. Δυστυχώς είχα ακούσει από ένα φίλο μου που είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε hentai εικόνα με 3χρονο κοριτσάκι. :oo: Ευχόμουν ποτέ να μην βρέθω σ' αυτήν την κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, βρέθηκα. Η ειρωνεία, όμως, είναι ότι άθελά μου έπεσα πάνω σε τέτοιες εικόνες σε πολυσύχναστο anime torrent site (στο DaTorrents που προανέφερα). :burningbe3: Και δεν είχα μπει καν στο hentai section, που να πάρει ο @#$%//!! :mador2: Αλλά και σε hentai site να ήταν υπάρχει πάντα ένα μέτρο στο τι θες να δημιουργήσεις σ' ένα hentai!
NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Σε όσους νιώθουν την ίδια αγανάκτηση που νιώθω κι εγώ (δηλαδή όλοι σας) προτείνω να στείλουμε καταιγισμό από e-mails διαμαρτυρίας στο εν λόγω site.

#3305 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 23:34

I agree with you αλλά για να πώ την αλήθεια, δεν παραξενεύτηκα ιδιαίτερα...

#3306 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 00:06

Στο Hall of Shame γι' αυτό το μήνα μπαίνει το DaTorrents για ένα και μόνο λόγο: ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Τι θέλω να πω; Λοιπόν...καθώς μπήκα στο gallery του site μπήκα στο section "lolicon". Ως τώρα ήξερα για την ύπαρξη hentai με 10χρονα κοριτσάκια που είναι και πολύ συνηθισμένο στην anime κουλτούρα. Δυστυχώς είχα ακούσει από ένα φίλο μου που είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε hentai εικόνα με 3χρονο κοριτσάκι. :oo: Ευχόμουν ποτέ να μην βρέθω σ' αυτήν την κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, βρέθηκα. Η ειρωνεία, όμως, είναι ότι άθελά μου έπεσα πάνω σε τέτοιες εικόνες σε πολυσύχναστο anime torrent site (στο DaTorrents που προανέφερα). :burningbe3: Και δεν είχα μπει καν στο hentai section, που να πάρει ο @#$%//!! :mador2: Αλλά και σε hentai site να ήταν υπάρχει πάντα ένα μέτρο στο τι θες να δημιουργήσεις σ' ένα hentai!
NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Σε όσους νιώθουν την ίδια αγανάκτηση που νιώθω κι εγώ (δηλαδή όλοι σας) προτείνω να στείλουμε καταιγισμό από e-mails διαμαρτυρίας στο εν λόγω site.

Αν γινόταν σε ελληνικό site,θα συμφωνούσα μαζί σου.Όμως οι Ιάπωνες(όχι όλοι γενικά,ένα μέρος) αφού δεν αντιδράσαν μάλλον δεν νοιάζονται και πολύ,οπότε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε?:bahhh:Υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις,σειρές που έχουν αυτό το στοιχείο απροκάλυπτα.Και το θέμα είναι πολύ βαρύ,εδώ στην Ολλανδία υπάρχει κόμμα που υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της πράξης:erk:....τι να πεί κανείς.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3307 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 00:09

Count me in.

#3308 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 00:10

Ομολογώ οτι ούτε για σειρές ήξερα, ουτε για την "ανοιχτομυαλιά" των Ολλανδών:nosey:

#3309 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 00:12

και τι εγινε ρε που εχει hentai με 3χρονα. Δεν ειναι *πραγματικα* τριχρονα. Αμα ηταν τοτε επρεπε να τους RIP οχι να τους στειλουμε mail απλα. As long as no actual lolis are getting hurt it's ok imo.

Από την άλλη είναι αηδιαστικό με 3χρονα έλεος.

#3310 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 00:19

Ομολογώ οτι ούτε για σειρές ήξερα, ουτε για την "ανοιχτομυαλιά" των Ολλανδών:nosey:

Νομίζω π.χ. ότι το Loveless έχει αναφορές,δεν ξέρω για περρισσότερα.

Όσο για τους Ολλανδούς,πρώτον το κόμμα εκφράζει μόνο 1 ελαχιστάτατο ποσοστό της χώρας και δεύτερον αυτό δεν το λέω ανυχτομυαλιά,το λέω Μ&^%*ία,και χειρότερα.

Όπως και να 'χει,έχετε με μέσα και 'μένα για τα e-mail δυαμαρτυρίας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3311 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 01:30

Χεχε...το συγκεκριμένο κόμμα αν θυμάμαι καλά έχει διπλό σκοπό στο καταστατικό του. Ελευθερία στους παιδόφιλους αλλά και ελεύθερο δικαίωμα στην...κτηνοβασία...διαβάστε εδώ σχετικά...:terror2:

Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...

Due to the nature and diversity of the anime genre, there shall be under no circumstances that members are actively, and visibly encouraging pedophilia in the forums. Such behavior is not tolerated in HongFire forums. There shall be no creation of threads openly discussing pedophilia, and there will be no groups created hinting pedophilia, or any for that matter. We consider this offense as serious, and any violators discovered will receive a permanent ban.

Ρίξτε και μια ματιά στο entry της wikipedia για το θέμα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3312 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 01:54

Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...

Ρίξτε και μια ματιά στο entry της wikipedia για το θέμα...

Έλα, ρε συ! Δεν το 'ξερα αυτό το γεγονός για το hongfire! Παλί καλά που ξανάνοιξε και φρόντισε να συμορφωθεί.

Το entry της Wikipedia για το lolicon το 'χω διαβάσει ήδη εδώ και πολύ καιρό κι είναι αρκετά ψαγμένο. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε.

Warchief, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι το ψεύτικο δεν παύει να μου προκαλεί αηδία. Εκτός των άλλων, το lolicon το 'χω συνηθίσει που συνδέεται συνήθως με 10χρονα κοριτσάκια. Όταν το πας, όμως, σε 3χρονα τότε δεν μιλάμε ΚΑΘΟΛΟΥ για lolicon. Τουλάχιστον, έτσι θέλω να πιστεύω εγώ. Ακούω τις γνώμη σας παιδιά.

#3313 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 02:38

κάτσε ρε vetus... δλδ. με 10χρονα όλα ΟΚ αλλά κολλάμε στα 3χρονα;;;

αν είναι 9 μετράει ή και αυτό είναι αηδιαστικό; και που ξεχωριζεις ηλικία; το γράφει η ούγια;

#3314 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 03:32

ναι vetus, μιλάμε για toddlercon :Ρ πραγματικά αηδία.

#3315 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 12:25

κάτσε ρε vetus... δλδ. με 10χρονα όλα ΟΚ αλλά κολλάμε στα 3χρονα;;;

Ξέρεις, όταν είσαι 3 χρονών θεωρείσαι σχεδόν μωρό. Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ. Πολλές φορές στα hentai βλέπεις τα 10χρονα κοριτσάκια να 'χουν το πάνω χέρι κι όχι να πέφτουν θύμα βιασμού. Ξέρω, και πάλι θεωρείται ανωμαλία, αλλά για anime/manga μιλάμε τώρα όπου βλέπεις στο Hokuto no Ken (κοινώς, Fist of the North Star) να γίνονται τρελές σφαγές κι εσύ να γουστάρεις άγρια (ΟΚ, μιλάω για τον εαυτό μου εδώ, μιας κι οι σφαγές στο Hokuto no Ken είναι τελείως εξωπραγματικές και ποζεράδικες). Αλλά και πάλι, ναι, ακόμα κι αν είναι anime/manga εξακολουθεί να μου προκαλούν αηδία τα hentai με 3χρονα όπως και να το κάνουμε. Ακόμα και σε φίλους μου που γουστάρουν tentacles hentai όταν τους είπα για το site αυτό είχαν φάει το σοκ της ζωής τους.

αν είναι 9 μετράει ή και αυτό είναι αηδιαστικό; και που ξεχωριζεις ηλικία; το γράφει η ούγια;

Τι 9 τι 10! Κι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ του 10 και του 3. Μην κολλάς σε ακριβής ηλικία. Πάνω-κάτω βλέποντας το σώμα του κοριτσιού υπολογίζεις στο περίπου πόσω χρονών είναι.

ναι vetus, μιλάμε για toddlercon :Ρ πραγματικά αηδία.

Τι ακριβώς είναι το toddlercon; Στο Wikipedia δεν λέει τίποτα.:hmmm: