Θέλω και εγώ
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 July 2007 - 21:50

Posted 20 July 2007 - 22:10
Hands up.
OMG... Αυτό είναι... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ είναι.
Posted 20 July 2007 - 22:47
But Sigbritt, who had never had a computer until now, is no ordinary 75 year old. She is the mother of Swedish internet legend Peter Löthberg who, along with Karlstad Stadsnät, the local council’s network arm, has arranged the connection.
Έτσι πές μας ...
Posted 20 July 2007 - 22:55
Τι θέλω να πω; Λοιπόν...καθώς μπήκα στο gallery του site μπήκα στο section "lolicon". Ως τώρα ήξερα για την ύπαρξη hentai με 10χρονα κοριτσάκια που είναι και πολύ συνηθισμένο στην anime κουλτούρα. Δυστυχώς είχα ακούσει από ένα φίλο μου που είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε hentai εικόνα με 3χρονο κοριτσάκι.
NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Σε όσους νιώθουν την ίδια αγανάκτηση που νιώθω κι εγώ (δηλαδή όλοι σας) προτείνω να στείλουμε καταιγισμό από e-mails διαμαρτυρίας στο εν λόγω site.
Posted 20 July 2007 - 23:34
Posted 21 July 2007 - 00:06
Στο Hall of Shame γι' αυτό το μήνα μπαίνει το DaTorrents για ένα και μόνο λόγο: ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!
:mad:
Τι θέλω να πω; Λοιπόν...καθώς μπήκα στο gallery του site μπήκα στο section "lolicon". Ως τώρα ήξερα για την ύπαρξη hentai με 10χρονα κοριτσάκια που είναι και πολύ συνηθισμένο στην anime κουλτούρα. Δυστυχώς είχα ακούσει από ένα φίλο μου που είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε hentai εικόνα με 3χρονο κοριτσάκι.Ευχόμουν ποτέ να μην βρέθω σ' αυτήν την κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, βρέθηκα. Η ειρωνεία, όμως, είναι ότι άθελά μου έπεσα πάνω σε τέτοιες εικόνες σε πολυσύχναστο anime torrent site (στο DaTorrents που προανέφερα).
Και δεν είχα μπει καν στο hentai section, που να πάρει ο @#$%//!!
Αλλά και σε hentai site να ήταν υπάρχει πάντα ένα μέτρο στο τι θες να δημιουργήσεις σ' ένα hentai!
NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Σε όσους νιώθουν την ίδια αγανάκτηση που νιώθω κι εγώ (δηλαδή όλοι σας) προτείνω να στείλουμε καταιγισμό από e-mails διαμαρτυρίας στο εν λόγω site.
Αν γινόταν σε ελληνικό site,θα συμφωνούσα μαζί σου.Όμως οι Ιάπωνες(όχι όλοι γενικά,ένα μέρος) αφού δεν αντιδράσαν μάλλον δεν νοιάζονται και πολύ,οπότε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε?
Posted 21 July 2007 - 00:09
Count me in.
Posted 21 July 2007 - 00:10
Posted 21 July 2007 - 00:12
Από την άλλη είναι αηδιαστικό με 3χρονα έλεος.
Posted 21 July 2007 - 00:19
Νομίζω π.χ. ότι το Loveless έχει αναφορές,δεν ξέρω για περρισσότερα.Ομολογώ οτι ούτε για σειρές ήξερα, ουτε για την "ανοιχτομυαλιά" των Ολλανδών
Όσο για τους Ολλανδούς,πρώτον το κόμμα εκφράζει μόνο 1 ελαχιστάτατο ποσοστό της χώρας και δεύτερον αυτό δεν το λέω ανυχτομυαλιά,το λέω Μ&^%*ία,και χειρότερα.
Όπως και να 'χει,έχετε με μέσα και 'μένα για τα e-mail δυαμαρτυρίας.
Posted 21 July 2007 - 01:30
Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...
Due to the nature and diversity of the anime genre, there shall be under no circumstances that members are actively, and visibly encouraging pedophilia in the forums. Such behavior is not tolerated in HongFire forums. There shall be no creation of threads openly discussing pedophilia, and there will be no groups created hinting pedophilia, or any for that matter. We consider this offense as serious, and any violators discovered will receive a permanent ban.
Ρίξτε και μια ματιά στο entry της wikipedia για το θέμα...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 21 July 2007 - 01:54
Έλα, ρε συ! Δεν το 'ξερα αυτό το γεγονός για το hongfire! Παλί καλά που ξανάνοιξε και φρόντισε να συμορφωθεί.Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...
Ρίξτε και μια ματιά στο entry της wikipedia για το θέμα...
Το entry της Wikipedia για το lolicon το 'χω διαβάσει ήδη εδώ και πολύ καιρό κι είναι αρκετά ψαγμένο. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε.
Warchief, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι το ψεύτικο δεν παύει να μου προκαλεί αηδία. Εκτός των άλλων, το lolicon το 'χω συνηθίσει που συνδέεται συνήθως με 10χρονα κοριτσάκια. Όταν το πας, όμως, σε 3χρονα τότε δεν μιλάμε ΚΑΘΟΛΟΥ για lolicon. Τουλάχιστον, έτσι θέλω να πιστεύω εγώ. Ακούω τις γνώμη σας παιδιά.
Posted 21 July 2007 - 02:38
αν είναι 9 μετράει ή και αυτό είναι αηδιαστικό; και που ξεχωριζεις ηλικία; το γράφει η ούγια;
Posted 21 July 2007 - 03:32
Posted 21 July 2007 - 12:25
Ξέρεις, όταν είσαι 3 χρονών θεωρείσαι σχεδόν μωρό. Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ. Πολλές φορές στα hentai βλέπεις τα 10χρονα κοριτσάκια να 'χουν το πάνω χέρι κι όχι να πέφτουν θύμα βιασμού. Ξέρω, και πάλι θεωρείται ανωμαλία, αλλά για anime/manga μιλάμε τώρα όπου βλέπεις στο Hokuto no Ken (κοινώς, Fist of the North Star) να γίνονται τρελές σφαγές κι εσύ να γουστάρεις άγρια (ΟΚ, μιλάω για τον εαυτό μου εδώ, μιας κι οι σφαγές στο Hokuto no Ken είναι τελείως εξωπραγματικές και ποζεράδικες). Αλλά και πάλι, ναι, ακόμα κι αν είναι anime/manga εξακολουθεί να μου προκαλούν αηδία τα hentai με 3χρονα όπως και να το κάνουμε. Ακόμα και σε φίλους μου που γουστάρουν tentacles hentai όταν τους είπα για το site αυτό είχαν φάει το σοκ της ζωής τους.κάτσε ρε vetus... δλδ. με 10χρονα όλα ΟΚ αλλά κολλάμε στα 3χρονα;;;
Τι 9 τι 10! Κι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ του 10 και του 3. Μην κολλάς σε ακριβής ηλικία. Πάνω-κάτω βλέποντας το σώμα του κοριτσιού υπολογίζεις στο περίπου πόσω χρονών είναι.αν είναι 9 μετράει ή και αυτό είναι αηδιαστικό; και που ξεχωριζεις ηλικία; το γράφει η ούγια;
Τι ακριβώς είναι το toddlercon; Στο Wikipedia δεν λέει τίποτα.ναι vetus, μιλάμε για toddlercon :Ρ πραγματικά αηδία.