"Θέλω έναν αντρα γλυκό,ρομαντικο, να με καταλαβαίνει, να με βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού, να του αρέσουν τα puzzle και τα επιτραπέζια, και να τα πηγαίνει καλά με όλες τις φίλες μου χωρίς να γουστάρει καμία"(για μπάλα-πιτσα-μπυρα-φίλους-καφρίλα-καπακι τουαλέτας δεν συζητάω καν) Ε ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΝΤΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ! ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΘΕΣ! αστα κομμάτια τα πήρα πάλι
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 May 2010 - 13:22
"Θέλω έναν αντρα γλυκό,ρομαντικο, να με καταλαβαίνει, να με βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού, να του αρέσουν τα puzzle και τα επιτραπέζια, και να τα πηγαίνει καλά με όλες τις φίλες μου χωρίς να γουστάρει καμία"(για μπάλα-πιτσα-μπυρα-φίλους-καφρίλα-καπακι τουαλέτας δεν συζητάω καν) Ε ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΝΤΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ! ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΘΕΣ! αστα κομμάτια τα πήρα πάλι
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 28 May 2010 - 13:22
He? Αντρας ειναι αυτος? εδω δες τι κανει στην sig Σου... :S:S
Πρώτον δεν είναι ο ίδιος και δεύτερον WHATEVER.
ε βεβαια αυτοί διαφημίζονται για άντρες για αυτό οι μισοί γινονται gay και τους υπόλοιπους μας αντιμετωπίζουν σαν πίθηκους..
Οτι νάναι!
Εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ με τις/τους fan των Gazette οτι ένα μέλος τους έχει γενέθλια.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ FAN ΤΩΝ GAZETTE TI ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ??
Ναι ρε τον Ψινάκη θέλω έχεις κάποιο πρόβλημα!
Edited by Kenny, 28 May 2010 - 13:34.
merged

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 28 May 2010 - 13:33
Posted 28 May 2010 - 13:34

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 May 2010 - 13:37
Ελευθερος είναι ο Ψινάκης..
ΠΑΡΤΟΝ!

νιεχεχε! κάντε οτι θέλετε ρε σεις. ΜΕ ΓΑΤΙΑ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ!
Posted 28 May 2010 - 13:41
Οτι νάναι!
Εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ με τις/τους fan των Gazette οτι ένα μέλος τους έχει γενέθλια.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ FAN ΤΩΝ GAZETTE TI ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ??
http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=13παρακαλούνται οι συζητήσεις να γίνονται στα ανάλογα threads.
μη μας τα πρήζετε χωρίς λόγο.
Wakaru??
Posted 28 May 2010 - 13:47
Wakaru??
Eνα post έκανα εγώ και το κάνατε θέμα
Θα είχα πάει στο ανάλογο thread αν το ήξερα πως υπάρχει
Δεν ήθελα να σας ενοχλήσω κιόλας.
my apologies

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 28 May 2010 - 13:47
Είστε και οι δύο στο Ηράκλειο, πάτε να πιείτε μια ρακή.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 May 2010 - 13:48
Posted 28 May 2010 - 13:52
Κόντρα ξύρισμα η λύση...ε,ρε αντριλα το φορουμ... XD ανατρουχιασα...
Posted 28 May 2010 - 13:57
Stalone, statham, jet li! Θα πεθάνει πολύ κόσμος στην ταινίαΜιας κα άκουσα αντρίιιιιιιλα, έμαθα για το περιβόητο upcoming "the expendables" , ο ιδρώτας και η τεστοστερόνη θα πλυμυρίσει τις αίθουσες
Posted 28 May 2010 - 13:57
... ΚΑΙ στις αίθουσες.Stalone, statham, jet li! Θα πεθάνει πολύ κόσμος στην ταινία

Posted 28 May 2010 - 14:01

Posted 28 May 2010 - 14:01
... ΚΑΙ στις αίθουσες.
Εγώ θα πεθάνω στον καναπέ μου.
PS. Για προθέρμανση (του καψίματος) παίξτε Just Cause 2...