Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#33016 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 26 May 2010 - 23:09

Cheeeeeeeen!!

More like Reimu ;p

Με την Chen έχει πάθος η Ran βασικά ^_^

#33017 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 May 2010 - 00:28

http://www.inews.gr/88/katangelia-gia-to-GAMATOME.htm

Αυτά τα ζώα-leechers εύχομαι να πιάσουν γιατί έχουν καταστρέψει το p2p. :slash:
Posted Image
Posted Image

#33018 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 May 2010 - 00:48

Δεν καταλαβα πολλα πραγματα. Αυτος που εγραψε το αρθρο πρεπει να τα ειχε κοπανησει πιο πριν..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#33019 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2010 - 01:21

Δεν καταλαβα πολλα πραγματα. Αυτος που εγραψε το αρθρο πρεπει να τα ειχε κοπανησει πιο πριν..

θελει λιγο να το αποκρυπτογραφησεις οντως, παντως αυτο που λεει ειναι σωστο ( δε ξερω αν και ποσο ισχυει ), το να αφηνεις το ονομα σου αφου κατεβασεις ενα τορρεντ και ειδικοτερα στο facebook, ειναι επιεικως εντελως ηλιθιο.

Edited by Loke, 27 May 2010 - 01:35.

#33020 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2010 - 01:27

Το να έχεις λογαριασμό στο facebook in the first place ειναι επιεικώς εντελώς ηλίθιο, αλλά OK.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#33021 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2010 - 01:33

Το να έχεις λογαριασμό στο facebook in the first place ειναι επιεικώς εντελώς ηλίθιο, αλλά OK.

/me brofists kenny_AF

#33022 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 27 May 2010 - 02:23

Μη γίνεσαι κακός...Το facebook είναι όπως ένα forum,για άλλους χρήσιμο,για άλλους άχρηστο...Μπορεί να έχει γίνει μόδα το να μισείς κάτι mainstream,αλλά και πάλι that's just too much...

#33023 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 May 2010 - 02:27

Μη γίνεσαι κακός...Το facebook είναι όπως ένα forum,για άλλους χρήσιμο,για άλλους άχρηστο...Μπορεί να έχει γίνει μόδα το να μισείς κάτι mainstream,αλλά και πάλι that's just too much...

Δεν έχει σχέση με το ότι είναι mainstream.

Και το Twitter είναι mainstream αλλά είναι πολύ χρήσιμο,ειδικά για ενημερωτικούς σκοπούς.Ξέρεις πόσα επιστημονικά άρθρα που δε θα τα πετύχαινα ποτέ έχω ανακαλύψει μέσω του Twitter;

Το Facebook έχει καταντήσει αηδία.

Posted Image

#33024 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 May 2010 - 02:27

βασικα και εγω χαζο το πιστευα ... αλλα τοτε δεν το χρειαζομουν .
Ειναι οπως με τις διαφημισεις : οταν δεν σε αφορα ενα προιον λες τι μλκς ειναι αυτες ... αλλα αν χρειαστεις το αντιστοιχο προιον λογω της διαφημισης θα σου ερθει στο μυαλο το συγκεκριμενο προιον ... και αυτο θα αγορασεις

εντιτ
αλλο να εισαι ολη μερα και να το κανεις επαγγελμα και αλλο να το εχεις για επαφες ... στην θεση του twitter εχεις και το feed ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#33025 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 May 2010 - 02:28

Δεν έχει σχέση με το ότι είναι mainstream.

Και το Twitter είναι mainstream αλλά είναι πολύ χρήσιμο,ειδικά για ενημερωτικούς σκοπούς.Ξέρεις πόσα επιστημονικά άρθρα που δε θα τα πετύχαινα ποτέ έχω ανακαλύψει μέσω του Twitter;

Το Facebook έχει καταντήσει αηδία.

εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το twitter και ακόμη δεν έχω βρει τίποτα χρήσιμο....

#33026 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 May 2010 - 02:32

εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το twitter και ακόμη δεν έχω βρει τίποτα χρήσιμο....

Ουσιαστικά βρίσκεις κάποιον άλλο με account και τον "ακολουθείς".Κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι σου στέλνεται ειδοποίηση.

Εγώ ακολουθώ το National Geographic,New Scientist,Digg Science,Reuters Science και κάποια άλλα,οπότε όταν ποστάρουν κάποιο άρθρο ή επιστημονική είδηση κτλ πάω και ρίχνω μια ματιά σε αυτά που με ενδιαφέρουν.Χωρίς το Twitter θα χρειαζόταν πολύ ψάξιμο για να βρω τέτοια άρθρα που με ενδιαφέρουν.

Posted Image

#33027 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 May 2010 - 02:34

Ουσιαστικά βρίσκεις κάποιον άλλο με account και τον "ακολουθείς".Κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι σου στέλνεται ειδοποίηση.

Εγώ ακολουθώ το National Geographic,New Scientist,Digg Science,Reuters Science και κάποια άλλα,οπότε όταν ποστάρουν κάποιο άρθρο ή επιστημονική είδηση κτλ πάω και ρίχνω μια ματιά σε αυτά που με ενδιαφέρουν.Χωρίς το Twitter θα χρειαζόταν πολύ ψάξιμο για να βρω τέτοια άρθρα που με ενδιαφέρουν.

και τη διαφορά έχει αυτό με το Google reader???
εγώ χρησιμοποιώ εκείνο για να ενημερώνομαι για Updates στα site
Και τα περιοδικά για τα οποία διαβάζω....

(δώσε μου το twitter σου)

#33028 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 May 2010 - 03:29

Όλα τα παραπάνω έχουν και RSS feed οπότε το twitter είναι redundant...

Το Tweeter έχει γιγαντωθεί λόγω του celebrity stalking και μόνο. Τα περί ενημέρωσης και νέα της ώρας είναι δημοσιογραφικές πιπεριές.
Posted Image
Posted Image

#33029 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 May 2010 - 08:42

Άμα ο άνθρωπος προτιμάει το twitter εσείς τι ζόρι τραβάτε? :nosey:

Και το facebook αξίζει μόνο όταν έχεις φίλους σε άλλη πόλη/χώρα και θες να κρατήσεις επαφή αλλιώς είναι άλλο ένα hi5 που απλά βάλανε όλοι τα πραγματικά τους ονόματα και stalkάρεις πιο έυκολα παλιούς γκόμενους...

In other news, άλλη μια μέρα χαράς και εργασίας (βαριέμαι ελεεινά να πάω στη δουλειά)...I need cooooooooooffeeeeeeeeeeee (Hazuki σου κλέβω τις ατάκες I know :P )

xbJ3b2w.jpeg

#33030 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 May 2010 - 08:58

Για όσους πανε 1η λυκείου και δεν έχουν δόσει ακόμα Λογοτεχνία απλως ήθελα να πω πως εμας σήμερα έπεσαν "Οι Μοιραίοι" του Κώστα Βάρναλη και στην τελευταία ερώτιση έπρεπε να το συγκρίνουμε με το άλλο ποιήμα του Γιάννη Ρίτσου, "Ανυπόταχτη πολιτεία"... αυτα :ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR