Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32296 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 May 2010 - 15:22

Η δικηγόρος στην οποία δουλεύω είναι πραγματικά ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο :P

Μου αγοράζει καφέδες, με ταΐζει, έχει παντα στο γραφείο μπισκότα και σοκολάτες και σε αντίθεση με τους περισσότερους δικηγόρους που παίρνουν ασκούμενους και τους έχουν για τα θελήματα, δουλεύουμε μαζί τις υποθέσεις και αποκτώ απίστευτη εμπειρία...Επίσης και απίστευτα βασικό με αφήνει να καπνίζω και δεν την ενοχλεί το σκουλαρήκι στη γλώσσα...Εργασία και χαρά που λένε? :hihi2:

Άσχετο αλλά ήθελα να το μοιραστώ :P

xbJ3b2w.jpeg

#32297 digitaru kohi

digitaru kohi

森ガール

• Members
  • 14 posts

Posted 07 May 2010 - 15:33

Κατι που απεφυγα να ρωτησω στο download section γιατι ειναι ελαφρως ασχετο: ξερει κανεις τι παιζει με το Baka-BT? εδω και μερικες μερες ουτε μπορεις να μπεις ουτε τα torrents μου κανουν seed...Πιθανοτατα ειναι κατι προσωρινο αλλα με αυτα που εγιναν προσφατα με τα manga, οπως και με τα torrent sites εχει φοβηθει το ματι μου... :nanteee:
Posted Image

#32298 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2010 - 15:45

Κατι που απεφυγα να ρωτησω στο download section γιατι ειναι ελαφρως ασχετο: ξερει κανεις τι παιζει με το Baka-BT? εδω και μερικες μερες ουτε μπορεις να μπεις ουτε τα torrents μου κανουν seed...Πιθανοτατα ειναι κατι προσωρινο αλλα με αυτα που εγιναν προσφατα με τα manga, οπως και με τα torrent sites εχει φοβηθει το ματι μου... :nanteee:

http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=388542&postcount=32292
Posted Image
Posted Image

#32299 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 07 May 2010 - 16:01

Ποιος γουσταρει να λυσουμε σταυρολεξο?

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#32300 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2010 - 18:46

ενα βιντεακι που ειχε ποσταρει καποιος με ενα παπα να αναλυει τις καρτες yu gi oh το εχει κανεις το λινκ? γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω... :/

#32301 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 May 2010 - 19:50

Η δικηγόρος στην οποία δουλεύω είναι πραγματικά ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο :P

Μου αγοράζει καφέδες, με ταΐζει, έχει παντα στο γραφείο μπισκότα και σοκολάτες
και σε αντίθεση με τους περισσότερους δικηγόρους που παίρνουν ασκούμενους και τους έχουν για τα θελήματα, δουλεύουμε μαζί τις υποθέσεις και αποκτώ απίστευτη εμπειρία...Επίσης και απίστευτα βασικό με αφήνει να καπνίζω και δεν την ενοχλεί το σκουλαρήκι στη γλώσσα...Εργασία και χαρά που λένε? :hihi2:

Άσχετο αλλά ήθελα να το μοιραστώ :P

Πιο πολύ σαν pet παρά σαν ασκούμενη σε έχει μου φαίνεται:hihi2:

Posted Image

#32302 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 May 2010 - 20:05

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#32303 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2010 - 20:15

ε σορυ που μπλεκω παλι πολιτικα αλλα
αν δεν ειναι αυτο που εχουμε χουντα τοτε τι ειναι?

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=159858

(btw οποιος μπορει ας βρει το βιντεακι που ψαχνω :blingeye2:)

#32304 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 May 2010 - 20:27

αυτο ειναι.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_21%CE%B7%CF%82_%CE%91%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85

μην κανετε χρηση λεξεων αν δεν ξερετε τι σημαινουν.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#32305 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 May 2010 - 21:31

ε σορυ που μπλεκω παλι πολιτικα αλλα
αν δεν ειναι αυτο που εχουμε χουντα τοτε τι ειναι?

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=159858

(btw οποιος μπορει ας βρει το βιντεακι που ψαχνω :blingeye2:)

Ρε Τάσε, δίκαιο έχει ο Σερέστρουμ. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν. Ξέρεις, αλλα το πετάς. Θες εγώ προσωπικά να σου πω λόγους για τους οποίους δεν έχουμε χούντα; Χώρα που είναι μπαλάκι των άλλων χωρών είμαστε.
It is too much.

Μόνο-τσαν. Πραγματικά χαίρομαι για την δουλεία σου. Χάρηκα και εγώ που ένας άνθρωπος χαίρεται με την δουλειά του. Δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά πραγματικά χαίρομαι. Εδώ που έχουμε φτάσει.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο. :gotit:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32306 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 May 2010 - 21:38

Στο νοητό άξονα Δημοκρατία-Χούντα πηγαίνει κάπως πιο πολύ προς το μέρος της χούντας , μιας «εκλεγμένης χούντας » . Λίγο wtf αλλά όχι χωρίς προϊστορία (οι Ναζί στην Γερμανία ) . Κάπως έτσι συμφωνώ και γω , καλό είναι όμως να μην χρησιμοποιούμε κάτι τέτοιες λέξεις ψωμοτύρι (κλασικό παράδειγμα η λέξη «φασισμός») γιατί χάνουν το νόημά τους , πράγμα πολύ επικίνδυνο .
Posted Image

#32307 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 07 May 2010 - 21:54

Ελεος με τον matassos εχει μπλεξει τα μπουντια του. Τελικα αποφασισε μας πηδανε οι πολιτικοι η εχουμε χουντα;;
Πιστευω τα μετρα ηταν ικανοιποιητικα κ τπτ παραπανω.

Posted Image

#32308 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 May 2010 - 21:56

Ελεος με τον matassos εχει μπλεξει τα μπουντια του. Τελικα αποφασισε μας πηδανε οι πολιτικοι η εχουμε χουντα;;
Πιστευω τα μετρα ηταν ικανοιποιητικα κ τπτ παραπανω.

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις άλλα μίλα πιο καλά . Έχουμε πολιτικούς που μας πηδάνε και παίρνουν αντιδημοκρατικές αποφάσεις , οκ ?
Posted Image

#32309 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 07 May 2010 - 22:01

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις άλλα μίλα πιο καλά . Έχουμε πολιτικούς που μας πηδάνε και παίρνουν αντιδημοκρατικές αποφάσεις , οκ ?

Δεκτη η αποψη σου αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να ειπα τπτ κακο!

Posted Image

#32310 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 May 2010 - 22:09

Οκ , παίζει να έχεις δίκιο , μόλις είχα γυρίσει από μια παρόμοια (τραγική) συζήτηση και ήμουν λίγο ευερέθιστος :P

Edited by Glaurung, 07 May 2010 - 22:21.

Posted Image