Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32266 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 May 2010 - 20:36

Τουλάχιστον πλέον τους ανοίγετε τους υπολογιστές, όταν ήμουν στην τρίτη λυκείου (1995) είχαμε φτιάξει μία πρωτοποριακή για την εποχή αίθουσα υπολογιστών και στο μάθημα της πληροφορικής που το κάναμε εκεί, συνολικά ανοίξαμε λιγότερες από 5 φορές τους υπολογιστές. Τα υπόλοιπα μαθήματα τα κάναμε από το βιβλίο θεωρητικά...τι να πεις...τζάμπα χρήμα είχαν δώσει τότε.(όπως και ακόμη δίνουν τζάμπα χρήμα)

"τρίτη λυκείου (1995)"??

.
.
.

13 χρονών τελείωσες το λύκειο?? :hmmm:
Εγώ θυμάμαι πάντως στη 3η γυμνασίου και μετά στο λύκειο, υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν υπολογιστή σπίτι τους και σκίζονταν για να μάθουν αυτά που εμείς τα ξέραμε λόγω εμπειρίας από το σπίτι, και τα βοηθάγαμε και τους λέγαμε και μπράβο.

Το να χρησιμοποιείτε την δικαιολογία "παιδιά είναι/είμαστε, τί θέλετε να κάνουμε?", δείτε τα παιδιά μεταναστών σήμερα στα σχολεία μας που είναι αριστούχοι, όχι επειδή είναι φυτούκλες αλλά επειδή ξέρουν πόσο σημαντική είναι η παιδεία γιατί έχουν βιώσει την φτώχεια από 1ο χέρι και θέλουν το καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειές τους.
Τα δικά μας τα "βλαστάρια" κοιτάνε να chatάρουν στο facebook, να αλλάζουν κάθε 3 μήνες κινητό, να πάνε στα clubs/μπουζούκια παρά να στρωθούν στο διάβασμα ή αν "δεν το 'χουν" στο κάτω-κάτω να πιάσουν μια δουλειά.
Posted Image
Posted Image

#32267 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 06 May 2010 - 21:04

διαγωνισμος ποιος global/ admin θα κανει ban πιο πολλα μελη σε 5 μερες. εχουν περασει οι 5 μερες και δεν μας λενε... Π_Π

i have a better quiz...ποια μελη θα φανε το μπαν?
Posted Image

#32268 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 May 2010 - 21:26

διαγωνισμος ποιος global/ admin θα κανει ban πιο πολλα μελη σε 5 μερες. εχουν περασει οι 5 μερες και δεν μας λενε... Π_Π

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Δεν παίζεσαι.

:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32269 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 May 2010 - 21:51

i have a better quiz...ποια μελη θα φανε το μπαν?

Όλοι ξέρουν ότι ban θα φάνε όποιοι ρωτάνε ποιοι θα φάνε ban.

#32270 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 May 2010 - 22:03

WHAT THE FUCK?!!!
OK now we can build EVAs!!
έχω μείνει!!

Posted Image

#32271 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 06 May 2010 - 22:12

Όλοι ξέρουν ότι ban θα φάνε όποιοι ρωτάνε ποιοι θα φάνε ban.

wrong answer
ban ban
Posted Image

#32272 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 May 2010 - 22:39

WHAT THE FUCK?!!!
OK now we can build EVAs!!
έχω μείνει!!

mmm....
1 step closer to
Posted Image

rawr!

#32273 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 06 May 2010 - 22:54

Εγώ θυμάμαι πάντως στη 3η γυμνασίου και μετά στο λύκειο, υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν υπολογιστή σπίτι τους και σκίζονταν για να μάθουν αυτά που εμείς τα ξέραμε λόγω εμπειρίας από το σπίτι, και τα βοηθάγαμε και τους λέγαμε και μπράβο.

Το να χρησιμοποιείτε την δικαιολογία "παιδιά είναι/είμαστε, τί θέλετε να κάνουμε?", δείτε τα παιδιά μεταναστών σήμερα στα σχολεία μας που είναι αριστούχοι, όχι επειδή είναι φυτούκλες αλλά επειδή ξέρουν πόσο σημαντική είναι η παιδεία γιατί έχουν βιώσει την φτώχεια από 1ο χέρι και θέλουν το καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Ξεκόλλα λίγο , δεν είναι δήγμα παιδείας το αν θα μπεις στο internet ή όχι στο μάθημα της Πληροφορικής ! Αυτός είναι και ο σκοπός του μαθήματος γενικά-γενικά , δεν κάνεις κάτι άσχετο . Επίσης , δεν είναι ότι μιλάει ο καθηγητής και εσύ των έχεις χεσμένο και κάθεσαι στο pc . Υπάρχει ένα κομμάτι της ώρας που μαθαίνεις στη πράξη κάποια πράγματα , άμα τα ξέρεις ήδη ποιο είναι το πρόβλημα .

Τα δικά μας τα "βλαστάρια" κοιτάνε να chatάρουν στο facebook, να αλλάζουν κάθε 3 μήνες κινητό, να πάνε στα clubs/μπουζούκια παρά να στρωθούν στο διάβασμα ή αν "δεν το 'χουν" στο κάτω-κάτω να πιάσουν μια δουλειά.

Και είμαι σίγουρος πως εσύ είσαι πολύ καλύτερος

ποιο ηθος μου ρε αγορι μου?
στην τελικη παιδιά ημαστε οχι εργαζομενοι.
μηπως να ρωτουσες και γιατι εχουν αυλες τα σχολεια και γιατι δεν μας κλειδωνουν στην ταξη ολη μερα να "γεμιζουμε το μυαλο μας γνωσεις" ?

και κανονικα θα επρεπε στην πληροφορικη να είχε ειδικο θεμα για το διαδικτιο την ασφαλεια και τα σοσιαλ σαιτς, ολο και πιο μικρα παιδα αποχτουν σελιδα στο fb χωρις να ξερουν τους διαφορους κινδυνους
αντι να καθονται να μας ξαναλεν τα ιδια και τα ιδια για το γουορντ και εξελ

απο τα κλασσικα συνθηματα "Παοκ" "ΑΡΙΣ" "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" "Α" "Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΑΔΕ" δεν προτιμας μια ζωγραφια στον ξεβαμενο-μουτζουρομενο τοιχο που περνας καθε μερα?
δεν καταλαβα την αναλογια που χρησιμοποεις μετα, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
ασε που ειναι βασικος κανονας, δεν κανεις σε ασπρους καθαρους τοιχους αλλα πατας τους βρωμικους..
και ποια χωρα εχει υποδομες για γκραφιτι?:hihi2: και επειδη η ελλαδα δεν εχει υποδομες για γλυπτικη δεν θα κανει ο αλλος αγαλματα?

και οντος τα σχολεια ειναι gtp και γι αυτο ευθυνονται κατα κυριο λογο οι καθηγητες που ανεχονται τους μαθητες οτι και αν κανουν και δεν τους εχουν δημιουργησει σωστο τροπο σκεψης. αν υπηρχε αυστηροτητα και σωστη παιδια απο την αρχη δεν θα καναν οι μαθητες αυτα που καναν. οπωτε σκεψου τι οδηγησε τους μαθητες και οχι για το αν φταινε για τι σημερινη κατασταση.
ετσι οπως εχει καταληξει το σχολειο ειναι ενα χασιμο χρονου και ειδικοτερα για την δευτερα και την τριτη, απο τις 7 ωρες που παμε, ο συνολικος χρησιμος δημιουργηκος χρονος δεν ξεπερνα την μια ωρα..
ο μαθητης θα πρεπει να θελει να μαθει και οχι να τον αναγκαζουν , και ο εκπαιδευτικος θα πρεπει να κανει μαθημα για την κατανοηση οχι απλα για να κανει

Συμφωνώ και επ αυξάνω !
Posted Image

#32274 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 May 2010 - 22:59

Ενα γλυκούλι video που ξέθαψα

Youtube Video

Πάντως αν και για την κατάσταση των σχολείων φέρουν ευθύνη οι καθηγητές δεν πρέπει να αφήνουμε από έξω τους γονείς των παιδιών όπως επίσης και τα ίδια τα παιδιά. Και να θέλει ο καθηγητής να είναι αποτελεσματικός πολλές φορές συναντά τεράστια εμπόδια σε αυτό.

#32275 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 06 May 2010 - 23:00

Και να θέλει ο καθηγητής να είναι αποτελεσματικός πολλές φορές συναντά τεράστια εμπόδια σε αυτό.

ομολογουμενως μερικοι μαθητες ειναι ντουβαρια.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#32276 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 06 May 2010 - 23:18

Ισχύει αυτό . Θα μπορούσες να πεις πως έως ένα σημείο διογκώνετε τόσο πολύ ώστε να έχει λόγο ύπαρξης ο μαθητικός συνδικαλισμός , η μαθητική αντίδραση (αν θέλετε βάζετε και εισαγωγικά στους δυο χαρακτηρισμούς ) . Αλλά αυτή η κριτική είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να το ισοπεδώνεις .

Κάτι άλλο :

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8664161.stm

Ήμουν εκεί , έπεφτε που και που κάνα πλαστικό μπουκαλάκι του νερού , άντε και κάνα νεράντζι . Απλώς τους δόθηκε η εντολή να φύγει ο κόσμος και έκαναν ντου
Posted Image

#32277 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 May 2010 - 00:40

Mια απορία εχω εγω. Γιατί κανένα απο τα κανάλια δεν μεταδίδει τπτ απο όλα αυτά? Μπορεί να είμαι ατυχη και κάθε φορα που ανοιγω την tv για να δω τι τρεχει πεφτω πανω σε επαναληψεις σειρων και το wipeoooout.
Δλδ πώς στην αγγλια μαθαινουν πριν απο εμας τι γινεται εξω απο το σπιτι μας? Ο_ο

#32278 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 May 2010 - 00:55

εχει πεσει λαδι στην σαλατα ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#32279 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 May 2010 - 00:59

Τί γίνεται δεν καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να μπώ στο site μόνο μέσω sites οπως το bandwidthusage.co.cc μπορώ να μπώ. Καμιά ιδέα;

#32280 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 May 2010 - 02:01

Lolwut?

"Λυπούμαστε, κάτι δεν πήγε καλά.

Η διευθέτηση του ζητήματος έχει ανατεθεί σε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων"