Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32251 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 May 2010 - 18:46

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FACEBOOK

και?????????????????????

λες και τα σχολεια ειναι αυτα που παν την Ελλαδα πισω, λες και στην παιδια εχει πεσει ολο αυτο το χρημα που εχει χαθει... λες και τα λεφτα που πληρωνουν οι φορολογουμενοι εκει παν..
λες και το μαθημα της πληροφορικης μου μαθαινει κατι καινουργιο και εχω κατι καλυτερο να κανω...
σαν εναν παπου που καναμε προχθες γκραφιτι σε ειδη λερομενο τοιχο και μου ελεγε παρομοιες μπουρδες, αντε να του εξηγησεις μετα οτι το γκραφιτι ειναι τεχνη και οτι προτιμαμε σαν μαθητες ενα ζωγραφισμενο τοιχο στο σχολειο μας παρα εναν ασπρο (που στην τελικη ηταν ήδη γεματος χαζομαρες)

ας αλλαξουν πρωτα το στυλ των ελληνικων σχολειων και μετα θα χρησιμοποιουμε σωστα τους υπολογιστες...

Το ήθος σου δείχνει πόσο τόπο πιάνουν τα λεφτά μας στην παιδεία...

Όσον αφορά το μάθημα της πληροφορικής, αν πέρναγε από το χέρι μου όλοι οι H/Y θα είχαν Linux και ο web browser θα ήταν κλειδωμένος στη wikipedia, άλλωστε τί το θέλετε το internet?
Posted Image
Posted Image

#32252 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 May 2010 - 18:53

Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι ακόμα και τα γερμανάκια επισκέπτονται το facebook την ώρα της πληροφορικής... δεν είναι κάτι το τραγικό (well, OK, το ίδιο το facebook είναι τραγικό, αλλά τέ'σπα').

Δηλαδή έλεος, αυτή η οικονομική κρίση που περνάμε μας έχει κάνει πια να κατακρίνουμε τα πάντα (και φυσικά εννοώ τα πάντα που κάνουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ, όχι εμείς)... είναι αρρώστια αυτό το πράγμα. Chill out.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#32253 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 May 2010 - 19:00

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FACEBOOK

και?????????????????????

λες και τα σχολεια ειναι αυτα που παν την Ελλαδα πισω, λες και στην παιδια εχει πεσει ολο αυτο το χρημα που εχει χαθει... λες και τα λεφτα που πληρωνουν οι φορολογουμενοι εκει παν..
λες και το μαθημα της πληροφορικης μου μαθαινει κατι καινουργιο και εχω κατι καλυτερο να κανω...
σαν εναν παπου που καναμε προχθες γκραφιτι σε ειδη λερομενο τοιχο και μου ελεγε παρομοιες μπουρδες, αντε να του εξηγησεις μετα οτι το γκραφιτι ειναι τεχνη και οτι προτιμαμε σαν μαθητες ενα ζωγραφισμενο τοιχο στο σχολειο μας παρα εναν ασπρο (που στην τελικη ηταν ήδη γεματος χαζομαρες)

ας αλλαξουν πρωτα το στυλ των ελληνικων σχολειων και μετα θα χρησιμοποιουμε σωστα τους υπολογιστες...

Και άντε τώρα να εξηγήσει σε εσένα κανείς πόσο λάθος είναι αυτό.Αλλά δεν γίνεται μιας και φταίει η παιδεία.Τεσπα θα κάνω μια προσπάθεια.

Ας αλλάξεις πρώτα εσύ συμπεριφορά και ανεξάρτητα πόσο μπουρδέλο είναι το σχολείο και μετά να μιλήσεις.Όσο σκατά και να είναι αυτό αν εσύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που εσύ είσαι αυτός που έχει δικαίωμα να μιλάει για καλύτερο σχολείο και καλύτερη παιδεία.Ναι το graffiti είναι τέχνη.Και πολύ ωραία κατά την άποψη μου.Επειδή όμως το κράτος έχει 0 υποδομές για την άσκηση του ποιος σου δίνει εσένα το δικαίωμα να το εξασκείς σε κάθε τοίχο που βρίσκεις;Είναι σαν να λες ότι αυτοί που κάνουν τους χουλιγκανισμούς τέτοιες μέρες είναι και αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον της εργατικής τάξης.

Αυτό που έγραψα βασίζεται σε 40 λέξεις που έγραψες και φυσικά δε ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά σου σε αυτό που σε αυτήν την χώρα λέμε σχολείο.Δεν νομίζω όμως να έχω πέσει ιδιαίτερα έξω.Μαζί με το θέμα για το grafiti μπορώ να σου αναφέρω τα ζώα που βγαίνουν στα 15μελές,το βόλεμα των μαθητών όταν οι καθηγητές ξύνουν τα @@ τους και τη γενικότερη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των μαθητών απέναντι στο σχολείο.

Αν το κράτος και οι καθηγητές έχουνε μια x ευθύνη μία x ευθύνη έχουνε και οι περισσότεροι μαθητές.Μαθητής Γ Λυκείου και τα βλέπω καθημερινά.

Edited by Hellraider, 06 May 2010 - 19:32.
typo

#32254 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 06 May 2010 - 19:08

O Γιωργακης επιτέλους ξεσπά εναντια σε όλες τις κακοηθιες που πεταξαν την τελευταια φορα που εκανε σαρδαμ!:hihi2::hihi2:
Ηρθε η ώρα, το αγορι δεν αντεξε και τα πήρε! Δεν μπορω και να βρω το video.
Κατι φωναζε οτι αν θελουν να ασχολουνται με τις λεκτικες του αδυναμιες να ασχολουνται και ότι ειναι υπερηφανος που ειναι Ελληνας της διασπορας.

Γαμωτο αυριο γραφω και δεν μπορω να ανοιξω βιβλιο με ολα τα φοβερα που γινονται. Αμα κοπω θα απαιτήσω αποζημιωση απο το κρατος.

#32255 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 May 2010 - 19:17

Δηλαδή έλεος, αυτή η οικονομική κρίση που περνάμε μας έχει κάνει πια να κατακρίνουμε τα πάντα (και φυσικά εννοώ τα πάντα που κάνουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ, όχι εμείς)... είναι αρρώστια αυτό το πράγμα. Chill out.

Εγώ τουλάχιστον, ό,τι πιστεύω και λέω τώρα, τα έλεγα και πριν, απλά τότε κανένας δεν σε άκουγε. Ο κόσμος σκεφτότανε "σιγά μωρέ το πράγμα, αφού μια χαρά πάμε (σαν χώρα)".
Τώρα που έχουμε φτάσει στο "αμήν", ο ίδιος κόσμος λέει "δεν έφυγαν εκεί τα λεφτά, μας τα έφαγαν οι 'μεγάλοι'" ή "εγώ δεν φταίω, δεν έφαγα τίποτα". Έγινε της μόδας και η λέξη "τσουβάλιασμα".

Αν ο έλληνας δεν αποβάλλει αυτό το κόμπλεξ, δεν πρόκειται να έρθει ποτέ η κάθαρση και θα είμαστε μονίμως μία διχασμένη χώρα σε δεξιούς/αριστερούς, συνδικαλοκομματόσκυλα/αφεντικά/υπαλληλίσκους. Γι' αυτό χώρες όπως η Γερμανία, οι σκανδιναβικές, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία αναπτύχθηκαν όπως αναπτύχθηκαν.
Posted Image
Posted Image

#32256 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 06 May 2010 - 19:22

Πρέπει να παρακολουθώ πιο συχνά το κανάλι της Βουλής. Τρελό γέλιο.

#32257 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 May 2010 - 19:22

Nαι τα σαρδάμ του Γιωργάκη ξέρουμε να τα σχολιάζουμε, την αντίληψη του ότι "όποιος γεννήθηκε/μεγάλωσε εξωτερικό είναι απαραίτητα και λιγότερο Έλληνας" η οποία διατυπώνεται εμμέσως πλήν σαφώς από βουλευτές για να πλήξουν το ήθος του πολιτικού τους αντιπάλου δεν βλέπω να σχολιάζεται πουθενά.

Όπως επίσης και το τι ήθος δείχνει την ώρα που έχουμε πιάσει πάτο κυριολεκτικά σε κάθε επίπεδο και θεωρητικά προσπαθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι να βρουν μια λύση να ασχολούνται με τα σαρδάμ. Εδώ ο κόσμος καίγεται και o βουλευτής χτενίζεται if you ask me.

#32258 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 06 May 2010 - 19:31

Nαι τα σαρδάμ του Γιωργάκη ξέρουμε να τα σχολιάζουμε, την αντίληψη του ότι "όποιος γεννήθηκε/μεγάλωσε εξωτερικό είναι απαραίτητα και λιγότερο Έλληνας" η οποία διατυπώνεται εμμέσως πλήν σαφώς από βουλευτές για να πλήξουν το ήθος του πολιτικού τους αντιπάλου δεν βλέπω να σχολιάζεται πουθενά.

Όπως επίσης και το τι ήθος δείχνει την ώρα που έχουμε πιάσει πάτο κυριολεκτικά σε κάθε επίπεδο και θεωρητικά προσπαθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι να βρουν μια λύση να ασχολούνται με τα σαρδάμ. Εδώ ο κόσμος καίγεται και o βουλευτής χτενίζεται if you ask me.

+1

όσο για τα σχολεία και τα μαθήματα πληροφορικής, ξέρω ότι όσο είμασταν μαθητές αν μπορούσαμε να ζωγραφίζουμε και να παίζουμε μπάλα ακόμα και σε μαθήματα που έχουν να μας διδάξουν κάτι, θα το κάναμε. Όλοι μαθητές του πλανήτη θα το κάνανε. Γιατί πρόκειται για παιδιά. Στην πληροφορική όταν ήμουν στο σχολείο πήγαινα και επειδή ήξερα ξυνόμουν, αλλά οι συμμαθήτριες που δεν ξέραν που παν τα τέσσερα δεν ενδιαφέρονταν να μάθουν και ο καθηγητής είπε "αϊ στα διάλα", ειδικά αφού το μάθημα δεν είχε εξετάσεις καθόμασταν στο pc και παιρνούσαμε την ώρα μας μετά από το 20λεπτο που παρέδιδε την θεωρία.
Posted Image

#32259 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 06 May 2010 - 19:43

η ντορα .... η πρωην υποψηφια αρχηγος κομματος
Spoiler:

διεγραφη απο το κομμα της
το βιδεον ειναι αφιερωμενο γιατι βγηκα απο τα ρουχα μου

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#32260 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 May 2010 - 20:08

Το ήθος σου δείχνει πόσο τόπο πιάνουν τα λεφτά μας στην παιδεία...

Όσον αφορά το μάθημα της πληροφορικής, αν πέρναγε από το χέρι μου όλοι οι H/Y θα είχαν Linux και ο web browser θα ήταν κλειδωμένος στη wikipedia, άλλωστε τί το θέλετε το internet?

ποιο ηθος μου ρε αγορι μου?
στην τελικη παιδιά ημαστε οχι εργαζομενοι.
μηπως να ρωτουσες και γιατι εχουν αυλες τα σχολεια και γιατι δεν μας κλειδωνουν στην ταξη ολη μερα να "γεμιζουμε το μυαλο μας γνωσεις" ?

και κανονικα θα επρεπε στην πληροφορικη να είχε ειδικο θεμα για το διαδικτιο την ασφαλεια και τα σοσιαλ σαιτς, ολο και πιο μικρα παιδα αποχτουν σελιδα στο fb χωρις να ξερουν τους διαφορους κινδυνους
αντι να καθονται να μας ξαναλεν τα ιδια και τα ιδια για το γουορντ και εξελ

Και άντε τώρα να εξηγήσει σε εσένα κανείς πόσο λάθος είναι αυτό.Αλλά δεν γίνεται μιας και φταίει η παιδεία.Τεσπα θα κάνω μια προσπάθεια.

Ας αλλάξεις πρώτα εσύ συμπεριφορά και ανεξάρτητα πόσο μπουρδέλο είναι το σχολείο και μετά να μιλήσεις.Όσο σκατά και να είναι αυτό αν εσύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που εσύ είσαι αυτός που έχει δικαίωμα να μιλάει για καλύτερο σχολείο και καλύτερη παιδεία.Ναι το graffiti είναι τέχνη.Και πολύ ωραία κατά την άποψη μου.Επειδή όμως το κράτος έχει 0 υποδομές για την άσκηση του ποιος σου δίνει εσένα το δικαίωμα να το εξασκείς σε κάθε τοίχο που βρίσκεις;Είναι σαν να λες ότι αυτοί που κάνουν τους χουλιγκανισμούς τέτοιες μέρες είναι και αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον της εργατικής τάξης.

Αυτό που έγραψα βασίζεται σε 40 λέξεις που έγραψες και φυσικά δε ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά σου σε αυτό που σε αυτήν την χώρα λέμε σχολείο.Δεν νομίζω όμως να έχω πέσει ιδιαίτερα έξω.Μαζί με το θέμα για το grafiti μπορώ να σου αναφέρω τα ζώα που βγαίνουν στα 15μελές,το βόλεμα των μαθητών όταν οι καθηγητές ξύνουν τα @@ τους και τη γενικότερη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των μαθητών απέναντι στο σχολείο.

Αν το κράτος και οι καθηγητές έχουνε μια x ευθύνη μία x ευθύνη έχουνε και οι περισσότεροι μαθητές.Μαθητής Γ Λυκείου και τα βλέπω καθημερινά.

απο τα κλασσικα συνθηματα "Παοκ" "ΑΡΙΣ" "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" "Α" "Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΑΔΕ" δεν προτιμας μια ζωγραφια στον ξεβαμενο-μουτζουρομενο τοιχο που περνας καθε μερα?
δεν καταλαβα την αναλογια που χρησιμοποεις μετα, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
ασε που ειναι βασικος κανονας, δεν κανεις σε ασπρους καθαρους τοιχους αλλα πατας τους βρωμικους..
και ποια χωρα εχει υποδομες για γκραφιτι?:hihi2: και επειδη η ελλαδα δεν εχει υποδομες για γλυπτικη δεν θα κανει ο αλλος αγαλματα?

και οντος τα σχολεια ειναι gtp και γι αυτο ευθυνονται κατα κυριο λογο οι καθηγητες που ανεχονται τους μαθητες οτι και αν κανουν και δεν τους εχουν δημιουργησει σωστο τροπο σκεψης. αν υπηρχε αυστηροτητα και σωστη παιδια απο την αρχη δεν θα καναν οι μαθητες αυτα που καναν. οπωτε σκεψου τι οδηγησε τους μαθητες και οχι για το αν φταινε για τι σημερινη κατασταση.
ετσι οπως εχει καταληξει το σχολειο ειναι ενα χασιμο χρονου και ειδικοτερα για την δευτερα και την τριτη, απο τις 7 ωρες που παμε, ο συνολικος χρησιμος δημιουργηκος χρονος δεν ξεπερνα την μια ωρα..
ο μαθητης θα πρεπει να θελει να μαθει και οχι να τον αναγκαζουν , και ο εκπαιδευτικος θα πρεπει να κανει μαθημα για την κατανοηση οχι απλα για να κανει

#32261 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 May 2010 - 20:12

mmmm

/offtopic

ρε με το banner contest τι γίνεται o_o ? σα να ξεφύγανε λιγάκι οι ημερομηνίες!

#32262 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 06 May 2010 - 20:15

mmmm

/offtopic

ρε με το banner contest τι γίνεται o_o ? σα να ξεφύγανε λιγάκι οι ημερομηνίες!

Sorry κι ολας,αλλα ρε σι εγω δεν κατελαβα τι ειναι αυτο το banner contest...:hmmm:
Posted Image

#32263 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 06 May 2010 - 20:21

διαγωνισμος ποιος global/ admin θα κανει ban πιο πολλα μελη σε 5 μερες. εχουν περασει οι 5 μερες και δεν μας λενε... Π_Π

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#32264 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 06 May 2010 - 20:22

διαγωνισμος ποιος global/ admin θα κανει ban πιο πολλα μελη σε 5 μερες. εχουν περασει οι 5 μερες και δεν μας λενε... Π_Π

:OMG3:TI:OMG3:
OMG

Ty for the info...
Posted Image

#32265 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2010 - 20:23

Εγώ η καημένη μια ερωτησούλα έκανα και ούτε καν κατάλαβα ότι τα διάβαζες στον υπολογιστή, νόμιζα απλά ότι χάζευες σε άσχετο μάθημα (όπως κάναμε ΟΛΟΙ) και κοίτα εδώ τι έγινε :nanteee:

Btw μια παρένθεση, μην βάζουμε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους στο ίδιο τσουβάλι...Ο πατέρας μου 35 χρόνια από τη θέση του πάλευε με τους πάντες για να μην γεμίσει η Αθήνα ραδιοακτινινοβολίες και επειδή δεν έκανε τα χατήρια του Υπουργού τον έβαλαν στον πάγο...Ο άνθρωπος έχει διδακτορικό και ο διευθυντής του είναι απόφοιτος Λυκείου...Απλά για όσους έχουν αυταπάτες...Τέσπα αν ΜΗΝ ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση...Εντάξει πιστεύετε πως ο πατέρας μου είναι η εξαίρεση αν σας βολεύει να το πιστεύετε, γενικά ο καθένας ας πιστεύει ό,τι θέλει :P

In other news έφυγε η Ντόρα από τη ΝΔ? Ααααααα έναν απογευματινό υπνάκο ( 3 ώρες) πήγα να πάρω και έγινε χαμός XD

xbJ3b2w.jpeg