Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32176 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:14

Λετε να συνεχιστουν τα επεισόδια αύριο?
Ή αυτό ήταν και ήμαστε οκ τώρα?

#32177 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:14

θα εγραφα ''ωχ! αμαν τι διαβαζω θεε μου'' εαν πιστευα στο θεο!

ειμαστε σε θεση μιας γυναικας που ετοιμαζονται να βιασουν ομαδικα και εσυ προτεινεις να κατσει να το υπομεινει(αν οχι να το ευχαριστηθει κιολας) και να περιμενει ο χρονος να επουλωσει τις πληγες η να το κανει και επαγγελμα αργοτερα αφου το συνηθησει (με ποοοολυυυυ χαμηλη αμοιβη βεβαια)

για το πρωτο απλα... ''facepalm''

Ωραίο παράδειγμα !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32178 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:27

Λετε να συνεχιστουν τα επεισόδια αύριο?
Ή αυτό ήταν και ήμαστε οκ τώρα?

οι πορειες θα συνεχισουν
ελπιζω να συνεχιστει και η συγκρουση

hinto : η συγκρουση. οχι τα επεισοδια

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#32179 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:28

Αναγκαστικά σταχυολογώ γιατί δεν είναι δυνατόν να απαντήσω σε όλα. Διαλέγω λοιπόν αυτό που μου έβγαλε περισσότερο το μάτι:

αυτό το να την πληρώσουν η πολιτική είναι φυσικά και πιο σωστό αλλα είναι ουτοπία. το να είμαστε σε μια χωρα η οποια έχει ήδη χρεοκοπήσει η πάει να χρεοκοπήσει σύντομα και αντί να σκύψουμε να δουλέψουμε με ψίχουλα να βοηθήσουμε την κατάσταση καθόμαστε και διαδηλώνουμε το μονο που μπορεί να φέρι είναι το να καταφέρουμε να πτωχεύσουμε γρηγορότερα και χειρότερα.

Άκουσε να δεις... Αυτά τα κάνουν στη Γερμανία, που οι πολιτικοί τους είναι γύρω στις τρεις τάξεις μεγέθους λιγότερο λαμόγια από τους δικούς μας (prove me wrong, if you can). Εκεί δέχονται να δουλέψουν με μειωμένο μισθό, όχι επειδή οι πολιτικοί τους τους κατακλέβουν και δεν μπορούν να γλυτώσουν από δαύτους, αλλά εξαιτίας παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών. Αν ζούσα κι εγώ στη Γερμανία, θα δεχόμουν να μου μειώσουν το μισθό με την προοπτική να ανακάμψει μεσοπρόθεσμα η εταιρία στην οποία δουλεύω.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ, παλικάρι μου... εδώ, τα ΟΡΝΕΑ που έχουμε για πολιτικούς το ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κρατάμε το καράβι όρθιο, και συνεχίζουν να μας κατατρώνε τη σάρκα καθημερινά... και μέχρι σήμερα αυτό ακριβώς γίνεται... διότι ποιος παπάρας σου είπε ότι ο έλληνας δεν δουλεύει και με το παραπάνω; *

Ε, κάποια στιγμή ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Λοιπόν... Αν δεν τους κρεμάσουμε όλους αυτούς τους κλέφτες και τους λωποδύτες από τα άντερά τους, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή. Ως λαός είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα του κόσμου. Αν το καλοσκεφτείς, δεν έχουμε αλλάξει μοίρα από την τουρκοκρατία. Φτάνει πια. Αηδία κατάντησε. Καιρός να αλλάξουμε τροπάριο.

Σου φαίνεται ουτοπία; Ποσώς με ενδιαφέρει. A man can always dream. Πιστεύεις ότι μια εξέγερση θα βλάψει περισσότερο τη χώρα; Please, spare me the bullshit. Εδώ που έχουμε φτάσει, τι είχαμε, τι χάσαμε.

* Κι επειδή σε βλέπω να ετοιμάζεσαι να μου πεις για τους περίφημους ακαμάτηδες του δημοσίου... Προφανώς μιλάω γι' αυτούς που μπήκαν στη δουλειά με την αξία τους, και χρειάζεται να το αποδεικνύουν κάθε μέρα, για να μην τους πετάξουν στο δρόμο. Δεν μιλάω για τους χιλιάδες παρατρεχάμενους που ταΐζει το κράτος και ούτε καν πατάνε στο γραφείο. Αυτοί δεν αξίζει καν να λέγονται εργαζόμενοι, και απλά αποτελούν άλλη μια έκφανση της πληγής που λέγεται "έλληνες πολιτικοί", μιας και αυτοί είναι που τους δίνουν πλασματικές θέσεις εργασίας, ή, σε ακόμα χειρότερες περιπτώσεις, πραγματικές θέσεις εργασίας... Αλλά, που να χτυπιέσαι κάτω, αυτοί είναι μειοψηφία και όχι πλειοψηφία στο δημόσιο, και δεν δέχομαι να βάζουν όλους τους δημόσιους υπάλληλους στο ίδιο τσουβάλι.

Edit: Μέχρι να τα γράψω όλα αυτά, ο acid black cherry τα είπε πολύ καλύτερα από μένα, και με πολύ λιγότερα λόγια. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#32180 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:30

Εγω παντως ψιλοαπογοητευτηκα σημερα. Ειχαν φτασει τοσο κοντα στη βουλη και δεν ριξαν καμια μολοτοφ εκει μεσα? :(
Παρακολουθουσα την "ομιλια" του "πρωθυπουργου" και ηλπιζα οτι θα ακουσω ενα μπαμ στο βαθος και πανικοβλημένους φαγανες να τρεχουν γυρω γυρω! Και οταν θα εβγαιναν εξω τρεχοντας να τους πλακωνανε και στο ξυλο λιγο.

#32181 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:41

θα δω κανα επισοδειο ποκεμον ....
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#32182 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:42

Όσοι δεν έχετε ιδέα περί δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής, και πετάτε έννοιες όπως "πτώχευση" και "Αργεντινή" και ατάκες του στυλ "να βγούμε από το Ευρώ", διάβαστε πρώτα τίποτα πριν παπαγαλλίζετε τους κουμπούρες τους δημοσιογράφους μας...

Το να γυρίσουμε σε δραχμές δεν θα ήταν τόσο κακό γιατί η υποτίμηση (και η αύξηση του χρέους) θα μπορούσε να αντισταθμιστεί με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του νομίσματος ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΓΑΜΕ. Εφόσον, δεν έχουμε σοβαρές εξαγωγές όμως, η έξοδος από το ευρώ είναι εφιάλτης.
Οι ευρωπαίοι δεν πρόκειται να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε, δεν τους συμφέρει φυσικά. Αυτό που τους συμφέρει είναι να μπλοφάρουν μέχρι να μας πάρουν και τα σώβρακα και να έρθει ο συμβιβασμός.

tl;dr
Διέξοδος δεν υπάρχει, όσο και να φωνάζετε, να διαδηλώνετε, να σπάνε και να καίνε.
Ή σκύβετε το κεφάλι και δουλεύετε ή πάτε στα χωριά σας και φυτεύετε ντομάτες για να έχετε να φάτε ή φεύγετε στο εξωτερικό. Όλα τα άλλα είναι πολιτικά παιχνίδια.

θα εγραφα ''ωχ! αμαν τι διαβαζω θεε μου'' εαν πιστευα στο θεο!

ειμαστε σε θεση μιας γυναικας που ετοιμαζονται να βιασουν ομαδικα και εσυ προτεινεις να κατσει να το υπομεινει(αν οχι να το ευχαριστηθει κιολας) και να περιμενει ο χρονος να επουλωσει τις πληγες η να το κανει και επαγγελμα αργοτερα αφου το συνηθησει (με ποοοολυυυυ χαμηλη αμοιβη βεβαια)

για το πρωτο απλα... ''facepalm''

Η αναλογία σου είναι για facepalm...

Η Ελλάδα ήταν η νεόπλουτη ναρκομανής που σκόρπιζε τα λεφτά των ξένων από δω και από κει για να γουστάρει και όσο ξόδευε τόσο εθιζόταν και ζήταγε περισσότερα. Οι ξένοι την συμβουλεύανε κάθε τόσο ότι πρέπει να αλλάξει τροπάριο, αλλά εκείνη το χαβά της, έτρωγε τα λεφτά γιατί γούσταρε. Τώρα που της λένε ότι τα λεφτά--τέλος και πρέπει να τα ξεχάσει αυτά και να δουλέψει, της κακοφαίνεται κι από πάνω και προσπαθεί να δικαιολογεί ότι τις τα φάγανε τα λεφτά οι έμποροι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32183 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:01

Βασικά αυτό που χρειάζεται είναι να δολοφονήσει κάποιος τους αρχηγούς των κομμάτων και μετά να αυτοκτονήσει. :)

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#32184 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:15

Κάποιος να τηλεφωνήσει στον Akumetsu.

#32185 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:20

Somebody called me?

Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#32186 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:22

Η Ελλάδα ήταν η νεόπλουτη ναρκομανής που σκόρπιζε τα λεφτά των ξένων από δω και από κει για να γουστάρει και όσο ξόδευε τόσο εθιζόταν και ζήταγε περισσότερα. Οι ξένοι την συμβουλεύανε κάθε τόσο ότι πρέπει να αλλάξει τροπάριο, αλλά εκείνη το χαβά της, έτρωγε τα λεφτά γιατί γούσταρε. Τώρα που της λένε ότι τα λεφτά--τέλος και πρέπει να τα ξεχάσει αυτά και να δουλέψει, της κακοφαίνεται κι από πάνω και προσπαθεί να δικαιολογεί ότι τις τα φάγανε τα λεφτά οι έμποροι...

Ξέρεις ποιο είναι το λάθος σου στην παραπάνω παράγραφο; Ότι λες "η Ελλάδα"... Ποια Ελλάδα; Ποιοι αποτελούν την Ελλάδα που λες ότι έφαγε τα λεφτά των ξένων; Εσύ έφαγες; Εγώ έφαγα; Φυσικά και όχι. Άλλοι τρώγανε, κι εμάς δεν μας εδίνανε.

Ορίστε, γι' αυτό εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο. Γιατί από τη μία έχεις τους πολιτικούς που μας πίνουν το αίμα και μας έχουν φέρει σ' αυτό το χάλι, κι από την άλλη έχεις απλούς πολίτες (εκεί που νομίζεις ότι θα βρεις συμπαράσταση!) να σου λένε ότι όλοι φταίμε το ίδιο! :sigh2:

Διέξοδος δεν υπάρχει, όσο και να φωνάζετε, να διαδηλώνετε, να σπάνε και να καίνε.

Έχω φτάσει στο σημείο που δεν ψάχνω πια για διέξοδο. Άλλωστε αυτός ο τόπος θα βρει τον δρόμο του, είτε με το καλό είτε με το κακό, κι εδώ που έχουμε φτάσει, λίγα πράγματα με φοβίζουν πλέον. Αυτό που ζητάω είναι εξιλέωση, κάθαρση. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν με την ίδια τους τη ζωή για την κατάντια στην οποία έχουν φέρει τη χώρα.

Ναι, είμαι φριχτά ιδεαλιστής, αλλά τι να κάνω, έτσι γεννήθηκα, δεν αλλάζω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#32187 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:22

Γύρισα πριν κανά 10λεπτο και τις 3 τελευταίες σελίδες τις έκανα scroll down απλά.
1)Azathoth: Είσαι ακόμα Ιταλία ή γύρισες Ελλάδα; Γιατί οι τίτλοι που είδα σε CNN και μερικά ακόμα ήταν αντιμετώπισης όπως αντιμετώπιζε ο Μακάρθι το ΚΚΑ.
2)Αυτό που μου αρέσει είναι ότι πάρα πολλοί εδώ μέσα και σε άλλα μέρη (rl or not) χρησιμοποιούν την καραμέλα του "θέτω μερικούς προβληματισμούς". Μπράβο προβληματίσου με το ύφος 1000 καρδιναλίων και με μούρη τύπου "Κατέχω την αλήθεια αλλά δεν σας την λέω". Μάλιστα όταν τους ζητηθεί να προτείνουν κάποια λύση, οι απαντήσεις τους είναι τόσο πολύ βασισμένες στα αληθινά γεγονότα και τις διεθνείς συνθήκες, όσο εγώ είμαι ο Superman.
3)Μου άρεσε που μετά την πορεία οι αγωνιστές (πλειοψηφία) σαν να μην συμβαίνει τίποτα πήγαν για το φρέντο και τα λοιπά καφεδοειδή. Καθισμένοι αγωνιστικά στις καφετέρειες και καταναλώνοντας τόνους αγωνιστικής φαιάς ουσίας. ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Αυτά. Μην το ξεσκίσετε. Αν έχετε τον χρόνο να ποστάρετε, βγείτε έξω και κάντε κάτι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32188 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:23

Καμία πρόταση υπάρχει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32189 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:30

ptomahawk είμαι ελλάδα από τον δεκέμβριο, after all το είπα κιόλας πως ήμουν παρόν όταν έριξαν τις molotov στην συγγρού στα 2 οχήματα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#32190 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:45

Ξέρεις ποιο είναι το λάθος σου στην παραπάνω παράγραφο; Ότι λες "η Ελλάδα"... Ποια Ελλάδα; Ποιοι αποτελούν την Ελλάδα που λες ότι έφαγε τα λεφτά των ξένων; Εσύ έφαγες; Εγώ έφαγα; Φυσικά και όχι. Άλλοι τρώγανε, κι εμάς δεν μας εδίνανε.

Πως δεν τα τρώγαμε αφού τα λεφτά από τον τουρισμό και τα δάνεια αντί να τα επενδύουμε τα χαλάγαμε σε πολυτελή αυτοκίνητα και ipod(καταναλωτισμός ftw) διότι ¨ τρώω ¨ λεφτά δεν σημαίνει ότι ανάβω πουρά με αυτά.... και ρίχνω ευθύνη και σε μένα και στην οικογένεια μου.