Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32146 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 17:31

Αzathoth για τελείως άλλο πράγμα μιλάει ο Glaurung. Λέει ότι πολύ απλά η τράπεζα θα έπρεπε να φροντίσει για την ασφάλεια των υπαλλήλων της και βλέποντας ότι τα πνεύματα οξύνωνται να τους αφήσει να φύγουν.

Ναι πρέπει να βγει δουλειά, αλλά πρέπει και το προσωπικό να μείνει ασφαλές δεν νομίζεις?

Παρόλαυτά ας μην γελιόμαστε δεν φταίει μόνο η τράπεζα για τους θανάτους. Η μολότωφ δεν ξεκίνησε μια μέρα για να κάνει ανάληψη από την Marfin, κάποιος την πέταξε εκεί.

αυτό είχα πει και εγώ ρε iri. αφού όλο το πρωί τα πράγματα πήγαιναν ok, τι μετρα να πάρουνε από την τράπεζα? ξαφνικά άρχισαν να κάνουν τα δικά τους, τόσο ξαφνικά που δεν πιστεύω θα μπορούσαν να κάνουν κάτι από την τράπεζα. δεν πήρε μια μέρα για να αρχίσουνε τα επεισόδια, όλα μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν. και εγώ εδώ στην περιοχή μου που έκαψαν το αυτοκίνητο και το πυροσβεστικό, μια έκρηξη ακούστηκε και μετά από 5 λεπτά είχανε ήδη τελειώσει τα πάντα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#32147 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 05 May 2010 - 17:32

Τρίτον γιατί ήταν ανοιχτή η τράπεζα? Δεν είναι δολοφόνοι τα αφεντικά τους που τους ανάγκασαν να δουλεύουν εν μέσω πανικού?

Επειδη και εγω σε τραπεζα δουλευω,σε μεγαλα καταστηματα υπαρχει στις απεργιες προσωπικο ασφαλειας που επιλεγεται την προηγουμενη μερα.Ειναι και καλα για να πληρωνονται συνταξεις και κατι αλλες βλακειες που πρεπει να γινουν. Παντως η αληθεια ειναι οτι στο 99.9% των επιχειρησεων (ιδιως αν ειναι δυτικου-δυτικου τυπου)αν πας να απεργησεις την επομενη μερα θα μετατεθεις στο υπογειο να μαζευεις κοπρανα αρουραιων.
Live your constitutional freedom in greece...

#32148 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 05 May 2010 - 17:34

γουσταρω πολυ να διαβαζω περιγραφες απο πορειες απο ατομα που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους εστω και σε μια
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#32149 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 17:36

γουσταρω πολυ να διαβαζω περιγραφες απο πορειες απο ατομα που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους εστω και σε μια

πως καταλαβαίνεις ποιος έχει πατήσει και ποιος όχι? σου δίνουνε και τηλεπαθητικές ικανότητες στο κόμμα σου?

#32150 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2010 - 17:44

Σωστά...Γιατί όποιος διαφωνεί με τον παντογνώστη Azathoth (που βασικά δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά τέσπα) δεν εχει δικιά του γνώμη αλλά παίρνει γραμμή από τον Περισσό *facepalm* Άλλωστε μόνος σου έχεις δηλώσει ότι είσαι κατά των πορειών και δεν πατάς και εδώ και στο irc...Δεν χρειάζεται μαντικές ικανότητες απλά κοινή λογική :canthelp:

xbJ3b2w.jpeg

#32151 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 05 May 2010 - 17:47

.

δεν είναι θέμα το ποιος έχει φράγκα του baba και ποιος όχι, είναι θέμα του ότι δεν υπάρχουν και άλλες λύσης από όταν ήρθε το ΔΝΤ στο παιχνίδι. αυτό το να την πληρώσουν η πολιτική είναι φυσικά και πιο σωστό αλλα είναι ουτοπία. το να είμαστε σε μια χωρα η οποια έχει ήδη χρεοκοπήσει η πάει να χρεοκοπήσει σύντομα και αντί να σκύψουμε να δουλέψουμε με ψίχουλα να βοηθήσουμε την κατάσταση καθόμαστε και διαδηλώνουμε το μονο που μπορεί να φέρι είναι το να καταφέρουμε να πτωχεύσουμε γρηγορότερα και χειρότερα. ούτος η άλλος οι μισοί από τους διαδηλωτές etc, συνήθως νεαροί είναι πλουσιόπαιδα η κακομαθημένα, και φυσικά και όλα τα μελόι των κομματων, και των κομμουνιστών λεφτά από παντού περνούνε. διαμαρτύρονται για τους άλλους αλλα τα ίδια κάνουνε . η παπαρήγα με το παιδί τις στο αμερικανικο κολέγιο αρκεί για να καταλάβουμε τα πάντα.

Βλέπεις ΤΗΛΕΑΣΤΥ ;
Ναι , οι κουμουνιστές φταίνε και αυτοί είναι οι φασίστες και αυτοί φταίνε για όλα . Ρε άνθρωπέ μου , έχεις κατέβει ποτέ να δεις ποιοι είναι ;;; Αλλά και να είναι πλουσιόπαιδα , πιο είναι το πρόβλημά σου ; Αγωνίζονται ενάντια σε μέτρα που δεν πρόκειται να τους πλήξουν ! Και πολύ φόρα έχεις πάρει , έχουν γεμίσει οι πορείες με επαγγελματίες διαδηλωτές . Πολύ αντισυστηματικός μας βγήκες , ξέρω προσωπικά πολλά άτομα που είναι μέλη κάποιας κομματικής νεολαίας και έχουν μόρφωση και ταξική συνείδηση που δεν μπορείς σε καμία περίπτωση ο κάθε αναρχοδεξιομπερδεμένος να τους φτύνει.

Έχεις κοιτάξει ποτέ πως αποκτήθηκαν αυτά τα δικαιώματα που καταστρατηγούνται ; Οκτάωρο , ασφάλιση , επαγγελματική ασφάλεια ; Νομίζεις πως από μαγείας αποκτήθηκαν , πως ήταν κάτι που ίσχυε και είναι δεδομένο ;

Δεν τίθεται καν θέμα πτώχευσης . Μπορεί να πιάσουμε πάτο και να χρωστάμε παντού αλλά δεν θα δηλώσουμε πτώχευση γιατί αυτό δεν θα συνέφερε σε καμία περίπτωση το ευρώ . Το ότι οδηγηθήκαμε ως εδώ από τις κυβερνήσεις και , εξίσου , από το μοντέλο της ευρωπαική ένωσης , το ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει συμπαράσταση και πορείες , το ότι είμαστε ένα πείραμα και πως άμα επιβάλουν τα μέτρα θα επεκταθούν σε όλη την Ευρώπη σου λέει κάτι ; Αλλά όχι , πρέπει να προσπαθήσουμε να περισώσουμε ότι έμεινε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα , ξεκίνημα όμως θα αναγκαστούμε να κάνουμε και σε όλα τα δικαιώματά μας !

όσο για την τράπεζα είναι γέλιο αυτό που λες glaurung. και εγώ θα ήθελα να δουλέψω σήμερα αν ήμουν κάπου ιδιωτικά. όπως και πόλις άλλος κόσμος. επειδή ένα μέρος του λαου θέλει να διαδηλώσει πρέπει να την πληρώσουνε όλοι? υποτίθεται έχουμε δημοκρατία. υποτίθεται θα γινότανε μονο μια peaceful πορεία σήμερα. έτσι όπως πήγανε τα πράγματα μέχρι το μεσημέρι όλα ok ήτανε. από την στιγμή που άρχισε η via, αυτός που φταίει είναι αυτός που άρχισε την via, όχι τα άτομα που ήθελαν να δουλέψουνε, η αναγκάστηκαν να δουλέψουνε. στην τελική οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί είναι οι πιο φασίστες από όλους, είναι πάντα η μειοψηφία το Π’ΜΕ και οι κομμουνιστές και πάντα θέλουνε να επιβάλουνε την άποψη τους σε όλους. το λένε και οι ίδιοι. από την στιγμή που το ΚΚΕ είπε πως δεν ακολουθάει το σύνταγμα θα έπρεπε να πάρει πόδι από την βουλή once and for all.

Άμα έστελνα έναν μαύρο στο Μισισιπή την εποχή της ΚΚΚ να κάνει τον πλανόδιο πωλητή δεν θα είχα ευθύνη τεράστια ;

Γιατί φτάνεις στα όρια να χρησιμοποιείς την λέξη κουμουνιστής σαν βρισιά ; Να σε ενημερώσω πως αυτοί που λες πως είναι η μειοψηφία είναι ιη πλειοψηφία . Και δεν είναι μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εκφραστές των κουμουνιστών και των αριστερών . Το αν είχε κόσμο που το ξέρεις . Για την βία , ήσουν εκεί ; Εγώ που δεν έκανα τίποτα κόντεψαν να μου ρίξουν δακρυγόνο στο πρόσωπο , δίπλα μου έσκασε , ενώ ήμουν μέσα στη πορεία , μέσα στο κόσμο . Φαντάσου να έρχεται ένα φλεγόμενο πράγμα κατά πάνω σου και να μην ξέρεις τι είναι αυτό . Την Πέμπτη η αστυνομία έριξε στρατιωτική τύπου καπνογόνο και ενός παιδιού πήραν φωτιά τα μαλλιά του . Αυτή την βία , που προέρχεται από την αστυνομία που είναι εκεί για να προστατέψει τον πολίτη , γιατί την αγνοείς ;

it's time some people realize it. η μονη επιλογή αυτή τι στιγμή για να μην πάρουμε τρελό πουλί και όχι απλά μας κόψουνε 2-3 μισθούς αλλα δεν έχουμε πια καθόλου μισθούς, είναι να ακολουθήσουμε αυτό που μας λέει το ΔΝΤ, όχι να διαμαρτυρόμαστε. ας καταφέρουμε να αποφύγουμε την πτώχευση, ας πάνε όλα καλά για την χωρα μας και μετά θα κατεβω και εγώ στον δρόμο για να την πληρώσουνε όση πρέπει να την πληρώσουνε για αυτό που έγινε. δεν είναι η ώρα σωστή τώρα

Καλά , πες και ευχαριστώ .
Posted Image

#32152 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 May 2010 - 17:50

διαμαρτύρονται για τους άλλους αλλα τα ίδια κάνουνε.

Πέστο ψέματα!

Προσωπικά, εδώ και καιρό με κάποιους άλλους συμβασιούχους "κυνηγάμε" εδώ και καιρό άτομα στο δημαρχεία (αντιδήμαρχο, δήμαρχο κ.ο.κ.) για να μας πληρώσουν για τους 3 μήνες (που μετά έγιναν 4) που μας έχουν να δουλεύουμε απλήρωτοι (για να πουν μετά ότι οι συμβάσεις που υπογράψαμε δεν τις έχει εγκρίνει η επίτροπος) κι όταν ζητήσαμε την βοήθεια του σωματείου σε σχετικό συμβούλειο που είχαμε με τους υπεύθυνους του δημαρχείου τους μιλάγανε για άλλα άσχετα πράγματα και τελείως μακρυνά όπως την μονιμότητα των συμβασιούχων. Κι όταν τσακώνονταν σαν τα κοκόρια άτομα του σωματίου με τους υπεύθυνους του δημαρχείου γι' αυτά τα άσχετα θέματα και έκανα παρέμβαση για να τους πω ότι άλλο είναι το θέμα που μας καίει για την ώρα και πιο ουσιαστικό μου πετάξανε ξερά κι οι δύο πλευρές "ναι, οκ, έχει κανονιστεί το θέμα" κι επέστρεψαν στην "επικοδομητική" τους συζύτηση. Φυσικά, ακόμα δεν έχει κανονιστεί το θέμα και στο σωματείο το μόνο που τους καίει είναι να κατεβαίνουμε μαζί τους στις διαδηλώσεις και στάσεις απεργίας αντί να μας βοηθήσουν άμεσα (δηλαδή, να βρίσκονται παρόντες όταν κάνουμε επίσκεψη στο δημαρχείο ώστε να πιέσουμε μαζί τους υπεύθυνους για τα αυτονόητα που δικαιούμαστε) ώστε τους ενισχύσεις με την υποστήριξή σου.

Αλλά κι άλλες φορές έχω ακούσει από άλλους εργάτες του δήμου που όταν ζητάγανε εκπρόσωπους του σωματείου για να ζητήσουν την βοήθειά τους ποτέ δεν ήταν παρόντες στα γραφεία τους (ούτε καν στα κινητά τους δεν θα τους έβρισκαν). Ή θα 'χουν κλεισεί ραντεβού αλλά θα τα παραμελούσαν. Κατά τ' άλλα είναι κοντά στον λάο, δεν σου λέω!

Και λέγοντας για κομμουνιστές, δεν υπάρχουν χειρότεροι εργοδότες από τους κομμουνιστές. Οι πιο φραγκοφονιάδες απ' όλους είναι. Και δεν το λέω γενικά κι αόριστα, έχω γνωστούς που 'χουν δουλέψει για τέτοια άτομα. Κι όσο αφορά την νεολαία που το παίζουν κομμουνιστες ορισμένοι απ' αυτούς προέρχονται κι από οικογένεια δεξιών πεποιθήσεων που θέλουν να κάνουν την επανάστασή τους λόγω του εναστατικού πνεύματος που κουβαλάνε ως έφηβοι για να τους δεις μετά από χρόνια για ν' ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους στα πολιτικά πιστεύω ώστε να τους διαδεχτούν στις δουλειές τους. Για να μην παραλείψουμε και την μερίδα κομμουνιστών που κάνουν περιοδίες σε όλην την Ευρώπη με τα λεφτά των γονιών τους. Κατά τ' άλλα είμαστε αυτόνομοι!

ντεν το επιασα ...

Posted Image Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

#32153 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 05 May 2010 - 17:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNwYZX85-pI[/youtube]

oR4yYRl.gif

#32154 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 18:01

Σωστά...Γιατί όποιος διαφωνεί με τον παντογνώστη Azathoth (που βασικά δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά τέσπα) δεν εχει δικιά του γνώμη αλλά παίρνει γραμμή από τον Περισσό *facepalm* Άλλωστε μόνος σου έχεις δηλώσει ότι είσαι κατά των πορειών και δεν πατάς και εδώ και στο irc...Δεν χρειάζεται μαντικές ικανότητες απλά κοινή λογική :canthelp:

είμαι κατά τις κατάχρησης των πορειών που γίνετε στην ελλάδα. έχω πάει σε πορείες, αν και προφανέστατα όχι σε όσες έχεις πάει εσύ. ποτε δεν το έπαιξα παντογνώστης ούτε τίποτα τέτοιο, πιστεύω έχω το δικαίωμα να απαντάω με fail ειρωνεία στην fail ειρωνεία κάποιου. λες και τσαντίστηκα μαζί σου μονο που εxeiς διαφορετική άποψη, αυτό που λες δεν στέκει. την άποψη μου λέω και ποτε δεν είπα πως είναι αναγκαστικά η σωστή. εσύ είσαι αυτή που έχει την εντύπωση πως ξέρει τα πάντα προφανέστατα, αυτό φαίνεται από το πως μιλάς και τώρα και πάντα. πια είσαι εσύ που θα μου πεις πως δεν ξέρω τι μου γίνετε? εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνετε. μονο και μονο το ότι στην ηλικία σου κάθεσαι ακόμα και πιστεύεις το ότι πιστεύω εγώ είναι το σωστό και όση πιστεύουνε κάτι αντίθετο δεν ξέρουν τι τους γίνετε είναι γέλιο. και η ιριστελλα διαφωνεί μαζί μου, κοίτα την διαφορα του πως μου το είπε και το πως το λες εσύ. εκεί διακρίνονται πολλά. σοβαρά πας και την λες σε όλους και την έχεις δει ανώτερη και σωστή σε όλα, μπορείς να κανεις μια ανθρώπινη συζήτηση όπως είχε αρχίσει αυτή η πρέπει απλά να προσπαθήσεις να ξεφτιλίσεις η να κοροϊδέψεις η να την πεις στον άλλον? την άποψη μου είπα και δεν κατακρίνω την άποψη κανενός (εκτος από έναν :P) αν έχεις τόσο δίκιο η πιστεύεις πως έχεις μπορείς να χρησιμοποίησης επιχειρήματα για να με κανεις να αλλάξω γνώμη, υποθέτω έχεις μάθει από αυτά περισσότερο από εμενα στη σχολη σου. και believe με, δεν είμαι τόσο "κλιστομιαλος" ούτε είμαι δεξιός ούτε φασίστας όπως πολλοί μάλλον θα πιστεύουνε και αν χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα που θα θεωρήσω σωστά μπορώ και να αλλάξω το άποψη μου. ο androghost δεν διαφώνησε με εμενα, απλά πέταξε ένα comment δυσάρεστο το οποιο 'χτύπησε και εμενα όπως και άλλους. ένα comment το οποιο θα μπορούσα να δεχτώ από εσένα που τουλάχιστον με ξέρεις έστω και λίγο αλλα όχι από ένα άτομο που δεν ξέρει καν ποιος είμαι η τι κάνω, ούτος η άλλος όπως είπα πιο πάνω έχω πάει σε διαδήλωσης, ακόμη και ας είναι ελάχιστες έχω πάει. και να μην είχα πάει βεβαια θα μπορούσα να έχω άποψη. λες και πρέπει να έχω κάνει ηρωίνη για να ξέρω πως μου κάνει κακό

Glaurung,

Δεν τίθεται καν θέμα πτώχευσης . Μπορεί να πιάσουμε πάτο και να χρωστάμε παντού αλλά δεν θα δηλώσουμε πτώχευση γιατί αυτό δεν θα συνέφερε σε καμία περίπτωση το ευρώ . Το ότι οδηγηθήκαμε ως εδώ από τις κυβερνήσεις και , εξίσου , από το μοντέλο της ευρωπαική ένωσης , το ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει συμπαράσταση και πορείες , το ότι είμαστε ένα πείραμα και πως άμα επιβάλουν τα μέτρα θα επεκταθούν σε όλη την Ευρώπη σου λέει κάτι ; Αλλά όχι , πρέπει να προσπαθήσουμε να περισώσουμε ότι έμεινε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα , ξεκίνημα όμως θα αναγκαστούμε να κάνουμε και σε όλα τα δικαιώματά μας !

για όσα είπες δεν έχω να πω κάτι, είναι θέμα άποψης και σέβομαι την δικη σου και ας διαφωνώ. για το σημείο που έκανα quote έχω να πω κάτι. η ελλάδα πολύ δύσκολα θα αποφυγή την πτώχευση. δυστυχώς η τηλεοράσεις μας δεν λένε και πολλά οποτε πόλις κόσμος δεν το έχει πάρει είδηση ακόμα, αλλα εξαιτίας οικογενειας etc βλέπω ειδήσεις και διαφορα προγράμματα about the greek matter από άλλες χώρες, mainly italy :P θα πτωχεύσουμε, και θα δηλώσει πτωχεύσει και παίζει να γυρίσουμε και στη δραχμή έτσι όπως πάνε τα πράγματα. η τουλάχιστον έτσι λένε στις περισσότερες άλλες χώρες τις ΕΕ. ο τρόπος για να το είχαμε αποφύγει θα ήτανε αν οι γερμανοί μας είχανε δόσei τα λεφτά άμεσος. λυπάμαι αλλα προτιμώ να πιστέψω τις άλλες χώρες από ότι την ελλάδα, κρίνοντας από το ποσο άθλιες ήτανε οι ειδήσεις από πάντα.

EDIT: τι είναι τηλεάστυ?

#32155 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 May 2010 - 18:02

Youtube Video

Pikachu: O Martin Luther King της νέας γενίας. :bleh: (Και μετά σου λένε μερικοί κακοπροαίρετοι ότι τα Pokemon προάγουν την βία).

#32156 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 May 2010 - 18:06

Συγγνωμη γιατι ειμαι και "μικρος", τις μ@λ@κιες που καναν λιγα ατομα θα την πληρωνουμε εμεις μια ζωη και θα το δεχτουμε κιολα?
γιατι να φτυσουμε αιμα για μια χωρα που δεν εκανε τιποτα για εμας?

και γιατι ασχολειστε με κομματικα και δεξιες και αριστερες (που γνωμη μου χιλιες φορες αριστερα παρα εθνικισμος και φασισμος), το αντυκτυπο αυτων τον μετρων θα το νιωσουν ολοι και αυτες οι διαδηλωσεις ειναι για ολους, μη μπερδευετε τις παλιες διαδηλωσεις με αυτων ημερων που θα εχουν τεραστια σημασια

απορω με το στυλ μερικων: σας πηδ@ν και βγαινετε και απο πανω!

#32157 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 05 May 2010 - 18:14

Glaurung,
για όσα είπες δεν έχω να πω κάτι, είναι θέμα άποψης και σέβομαι την δικη σου και ας διαφωνώ. για το σημείο που έκανα quote έχω να πω κάτι. η ελλάδα πολύ δύσκολα θα αποφυγή την πτώχευση. δυστυχώς η τηλεοράσεις μας δεν λένε και πολλά οποτε πόλις κόσμος δεν το έχει πάρει είδηση ακόμα, αλλα εξαιτίας οικογενειας etc βλέπω ειδήσεις και διαφορα προγράμματα about the greek matter από άλλες χώρες, mainly italy :P θα πτωχεύσουμε, και θα δηλώσει πτωχεύσει και παίζει να γυρίσουμε και στη δραχμή έτσι όπως πάνε τα πράγματα. η τουλάχιστον έτσι λένε στις περισσότερες άλλες χώρες τις ΕΕ. ο τρόπος για να το είχαμε αποφύγει θα ήτανε αν οι γερμανοί μας είχανε δόσei τα λεφτά άμεσος. λυπάμαι αλλα προτιμώ να πιστέψω τις άλλες χώρες από ότι την ελλάδα, κρίνοντας από το ποσο άθλιες ήτανε οι ειδήσεις από πάντα.

Ποιος σου είπε πως οι τηλεοράσεις της υπόλοιπης Ευρώπης είναι αξιόπιστες ; Τα ίδια χάλια είναι , γενικά δεν σημάνει τίποτα ότι το βλέπεις στις ειδήσεις .
Επίσης , που είναι το πρόβλημα στο να γυρίσουμε πίσω στην δραχμή ;:P

EDIT: τι είναι τηλεάστυ?

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#32158 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 May 2010 - 18:16

και η ιριστελλα διαφωνεί μαζί μου, κοίτα την διαφορα του πως μου το είπε και το πως το λες εσύ.

Αχ please don't do that. Εγώ διαφωνώ μεν αλλά επειδή αυτό το είδος της συζήτησης το έχω δει και το έχω ξαναδεί και κοινώς σε αυτήν την φάση είμαι πολύ πεσμένη για να την ξανακάνω, δεν μπαίνω στην διαδικασία να επιχειρηματολογήσω για να σου πώ που κατά τη γνώμη μου έχεις άδικο. Πόσταρα για να σου δείξω κάτι που είχες παρανοήσει και ακόμη δεν έχεις καταλάβει σωστά γιατί δεν λέμε το ίδιο πράγμα.

Από την στιγμή που εσύ θες να συζητήσεις όμως, δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο (aka διαφωνώ αλλά δεν αναλύω γιατί) θα ήταν επικοδομητική συζήτηση.

Και εν πάση περιπτώση I am me, και ο χι ψι άλλος χρήστης έχει την δική του προσωπικότητα. Δεν με διασκεδάζει η σύγκριση του στυλ "Μαρία κοίτα το άλλο το κοριτσάκι τι όμορφα που παίζει" γιατί με πηγαίνει πίσω στο δημοτικό όταν η δασκάλα με έβαζε να κάθομαι στην γωνία επειδή παρενοχλούσα τον διπλανό μου.

#32159 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 18:20

Συγγνωμη γιατι ειμαι και "μικρος", τις μ@λ@κιες που καναν λιγα ατομα θα την πληρωνουμε εμεις μια ζωη και θα το δεχτουμε κιολα?
γιατι να φτυσουμε αιμα για μια χωρα που δεν εκανε τιποτα για εμας?

και γιατι ασχολειστε με κομματικα και δεξιες και αριστερες (που γνωμη μου χιλιες φορες αριστερα παρα εθνικισμος και φασισμος), το αντυκτυπο αυτων τον μετρων θα το νιωσουν ολοι και αυτες οι διαδηλωσεις ειναι για ολους, μη μπερδευετε τις παλιες διαδηλωσεις με αυτων ημερων που θα εχουν τεραστια σημασια

απορω με το στυλ μερικων: σας πηδ@ν και βγαινετε και απο πανω!

αυτή τη στιγμή την πληρώνουμε εμείς εξαιτίας του κράτους, ναι. αν διαμαρτυρηθείς, θα την πλήρωση το κράτος και εσύ. κανεις κακό στον εαυτό σου με τις διαδήλωσης. ας κάνουμε καλο στην χωρα μας και ας διαδηλώσουμε μετά. matassos με αυτές τις διαμαρτυρίες κακό στον εαυτό σου κανεις.

Ποιος σου είπε πως οι τηλεοράσεις της υπόλοιπης Ευρώπης είναι αξιόπιστες ; Τα ίδια χάλια είναι , γενικά δεν σημάνει τίποτα ότι το βλέπεις στις ειδήσεις .
Επίσης , που είναι το πρόβλημα στο να γυρίσουμε πίσω στην δραχμή ;:P

θα χρησιμοποιήσω τον τρόπο τις μονο και του androghost. ποιος είσαι εσύ που δεν έχεις δει τις ειδήσεις και τα προγράμματα που παρακολουθώ εγώ για να μου πεις αν είναι αξιόπιστα η όχι?
και να μην είναι, είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα ελληνικά

Και εν πάση περιπτώση I am me, και ο χι ψι άλλος χρήστης έχει την δική του προσωπικότητα. Δεν με διασκεδάζει η σύγκριση του στυλ "Μαρία κοίτα το άλλο το κοριτσάκι τι όμορφα που παίζει" γιατί με πηγαίνει πίσω στο δημοτικό όταν η δασκάλα με έβαζε να κάθομαι στην γωνία επειδή παρενοχλούσα τον διπλανό μου.

καλιτερα να συγκρίνω με άλλο μέλος παρα να προσβάλω έτσι δεν είναι :Ø

EDIT: sorry για την εμετική ορθογραφία αλλα με τέτοια σεντόνια που γράφω δεν έχω την όρεξη να τσεκάρω το κάθε λάθος του converter :Ο

και anyways, εγώ ξανατονίζω πως λέω την άποψη μου, δεν την επιβάλω σε κανέναν και δεν θέλω να μου επιβάλει κανένας την δίκια του. δεν έχω πρόβλημα να ακούω απόψεις και επιχειρήματα αλλα είναι σίγουρα πολύ ανώριμο το να πετάγεται ο ένας και να λέει πως ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνετε η να πετάει ειρωνικά και σαρκαστικά κομμεντακια

#32160 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 May 2010 - 18:25

Pikachu: O Martin Luther King της νέας γενίας. :bleh: (Και μετά σου λένε μερικοί κακοπροαίρετοι ότι τα Pokemon προάγουν την βία).

+1 :hihi2: Καλά τα λές αρχηγέ. Τα Πόκεμον είναι αξία και δεν ακούω κουβέντα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WawaM-q5A24&feature=related[/youtube]

:8):

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.