Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32161 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:26

και γιατι ασχολειστε με κομματικα και δεξιες και αριστερες (που γνωμη μου χιλιες φορες αριστερα παρα εθνικισμος και φασισμος)

Μπράβο, πλήρη αποτυχία!

Προσωπικά είμαι σε δήλυμα μεταξύ των πάνω και των κάτω.
Δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύουν, αλλά εφ' όσον είναι κάτι διαφορετικό πάντα ελπίζω!
Και αν είναι και αυτοί τόσο πρόστυχοι προχωράμε και στην τρίτη διάσταση!

Τέλος πάντων, ξέρω τι θα σκεφτούν πολλοί. "Α, δες, δεν ξέρει και θέλει να το παίξει διαφορετικός."
Όχι, απλώς έχω γνώμη [sic], και πραγματικά οι πολιτικοφιλοσοφικές ******** που διαβάζω σε αυτό το θέμα με κάνουν να δακρύζω από γέλια και λύπη με το πώς έχουν καταλλήξει ορισμένοι, αλλά και να μην εκπλήσσομαι με την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα μας.

Συνεχίστε.
Τι σας εκφράζει παραπάνω;
Ποιός φταίει;
Κάτω οι φασίσται!
Κάτω οι άπλητοι!

Πείτε μας, στοιρίξ'τε το, μας νοιάζει!

tl;dr:

• Είναι όλοι τους *******. (δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς)
  • Δεν υπάρχει καμία ιδεολογία. (απλά πολλής χρόνος, όρεξη, ανάγκη υποταγής)
  • Η Ελλάδα θα πάει ούτως ή άλλως στο διάολο, είτε παρθούν σοβαρές αποφάσεις, είτε γίνουν θυσίες και αγώνες.
Για οποιαδήποτε διαφωνία από οποιονδήποτε η απάντησή μου εκ των προτέρων είναι η εξής: Έχεις άδικο.

oR4yYRl.gif

#32162 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:28

ash άλλαξες avatar!!!! :Ø

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#32163 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:31

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#32164 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:33

θα χρησιμοποιήσω τον τρόπο τις μονο και του androghost. ποιος είσαι εσύ που δεν έχεις δει τις ειδήσεις και τα προγράμματα που παρακολουθώ εγώ για να μου πεις αν είναι αξιόπιστα η όχι?
και να μην είναι, είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα ελληνικά

Γιατί έχω παρακολουθήσει και γω ευρωπαϊκή τηλεόραση , κυρίως γερμανική .
Γιατί υπάρχουν πολλές καταγγελίες για παραποίηση των ειδήσεων και σε ευρωπαϊκά κανάλια .
Γιατί δεν μιλάω για το ειδικό (και στην ελληνική υπάρχουν αξιόλογες ενημερωτικές εκπομπές) , μιλάω για το γενικό .

Επίσης δεν υπάρχει μόνο η τηλεόραση για την ενημέρωση , και η εφημεριδαούλα καλή είναι .

και anyways, εγώ ξανατονίζω πως λέω την άποψη μου, δεν την επιβάλω σε κανέναν και δεν θέλω να μου επιβάλει κανένας την δίκια του. δεν έχω πρόβλημα να ακούω απόψεις και επιχειρήματα αλλα είναι σίγουρα πολύ ανώριμο το να πετάγεται ο ένας και να λέει πως ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνετε η να πετάει ειρωνικά και σαρκαστικά κομμεντακια

Όταν εκφράζεις την άποψή σου να είσαι έτυμος κάποιος «κακοπροαίρετος» να σε ειρωνευτεί . Ειδικά άμα την λες σε μία έντονη στιγμή

Συζήτηση κάνουμε , δεν σε ξέρω – δεν με ξέρεις . Δεν είναι ανάγκη να το επαναλαμβάνεις , νομίζω πως είναι αντιληπτό σε όλους αυτό :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32165 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:35

Μπράβο, συγχαρητήρια...Το βγαλες από μέσα σου, ηρέμησες?

Πρώτον η ειρωνία του androghost δεν ήταν fail γιατί στηρίχθηκε πάνω σε δικά σου λεχθέντα για να την κάνει, αντιθέτως η δικιά σου ήταν γιατί δεν στηρίχθηκε πουθενά σου...

Πάμε παρακάτω. Δεν είμαι αναγκασμένη να επιχειρηματολογήσω για τίποτα απολύτως...Και όση κουβέντα έκανα την έκανα γιατί ήθελα να θέσω μερικούς προβληματισμούς όσον αφορά το μέλλον μας και όχι να αντικρούσω κανενός επιχείρηματα...Άλλωστε δεν νομίζω να κέρδιζα και κάτι να αποδείξω το δίκιο μου (αν έχω) στη μαύρη τρύπα του anime.gr.

Από κει και πέρα δεν μπορώ να πάρω τα επιχειρήματα σου στα σοβαρά γιατί είναι γελοία...Κάθεσαι και μιλάς με απόλυτη σιγουριά (actually το δικό σου στυλάκι είναι αυτό που βγάζει ένα "Τα ξέρω όλα" ) για πράγματα που δεν έχεις ζήσει ποτέ σου...Όπως πολλές φορές που λεχεις μιλήσει για την κατάσταση των ελληνικών πανεπιστημίων όταν ήσοθν ακόμα μαθητής αλλά ακόμα και τώρα που δεν φητείς σε ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο...Και ναι για μένα μετράει πολύ η εμπειρία που έχει κάποιος για να μπορεί να μιλήσει για ορισμένα ζητήματα...

Επί της ουσίας...

* Δουλεύω περισσότερο δεν σημαίνει δουλεύω καλύτερα ή ότι βγαίνει η δουλειά που πρέπει να βγει...Αυτό που γίνεται είναι λίγοι να κάνουν τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν περισσότερα άτομα με τα ίδια χρήματα με πριν με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί τίποτα (βλέπε νοσοκομεία χωρίς το απαραίτητο προσωπικό), να κερδίζουν οι αποπάνω που πληρώνουν λιγότερα και να αυξάνεται η ανεργία. Εκεί οδηγούν η κατάργηση του 8ωρου, των υπερωριών, η απελεύθερωση των απολύσεων και η κατάργηση των αποζημίωσεων

*Η δουλειά δεν είναι κάτι κακό, είμαι υπέρ του να δουλεύεις ευσυνείδητα ΑΛΛΑ όχι για πενταροδεκάρες ενώ οι εργοδότες θησαυρίζουν. Το να δουλεύεις ενώ δρέπονται τα οφέλη άλλοι δεν νομίζω να το θεωρεί κανείς δίκαιο και σωστό.

* Όταν σου λένε ότι η ηλικία συνταξιοδότησης θα προσαρμόζεται ανάλογα με το προσδόκιμο όριο ζωής δεν μπορείς παρά να μην το θεωρήσεις γελοίο...Ναι μπορεί να ζούμε παραπάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να δουλεύουμε πέρα κάποιας ηλικίας...Έτσι οδηγούμαστε σε κουρασμένους και αναποτελεσματικούς εργαζόμενους ενώ δεν αξιοποιείται το δυναμικό της χώρας και αυξάνεται η ανεργία στους νέους...Όταν κάποιος πλήρωνε σε όλη του τη ζωή εισφορές στα ταμεία είναι απαράδεκτο να του λένε για άδεια ταμεία επειδή τα φάγανε με ομόλογα και να του λένε να δουλέψει παραπάνω μέχρι να τον πάρουν από το γραφείο στη κάσα για να πληρώσει αλλονών τα σπασμένα

* Είναι επίσης αδιανόητο να ξέρεις ότι 8.401 άτομα χρωστάνε 25 δισεκατομύρια στην εφορία...Μιλάμε για άτομα που φοροδιαφεύγουν για χρόνια με τεράστια ποσά που τα βάζουν στην τσέπη τους. Γιατί δεν τα ζητάνε από αυτούς? Γιατί ενώ μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν πάρει εκατομύρια μίζες από ξένες εταιρίες και να τους ζητήσουν να αποδώσουν τα χρήματα όπως έγινε πρόσφατα στην Αγγλία δεν το κάνουν? Τα λεφτά μπορούν να βρεθούν αλλά αντί να τα ζητήσουν από αυτούς που τα πήραν τα ζητάνε από τον κοσμάκη. Ζητάνε από μας να δουλεύουμε παραπάνω, να παίρνουμε λιγότερα, να μην έχουμε κανένα δικαίωμα και να γίνουμε θυσία για μια χώρα που δεν υπερασπίζεται την πλειοψηφία αλλά τους λίγους και εκλεκτούς.

* Τα μέτρα αυτά δεν θα σώσουν τη χώρα αλλά θα τη στείλουν πολλά πολλά χρόνια πίσω. Καθαιρούν την αξιοπρέπεια του εργαζόμενου και τον απενδύουν από την ιδιότητα του ανθρώπινου όντος καταστώντας τον μηχανή.

* Όσο για τα επισόδεια το είπα από την αρχή. Δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε στα σίγουρα ποιοί τα υποκίνησαν αλλά σίγουρα δεν ήταν ο κόσμος που κατέβηκε για να διαδηλώσει. Η αστυνομία από δικιά μου εμπειρία πάντως ποτέ δεν χτυπάει τους ταραξίες αλλά στρέφεται κατά των διαδηλωτών. Ακόμα και ειδήσεις από μεγάλα κανάλια να ακούσεις το λέγανε σήμερα ότι βλέπανε αστυνομικούς να ρίχνουν αβέρτα ξύλο σε άσχετους περαστικούς.

* Όταν λοιπόν οι ίδιοι δεν τηρούν το Σύνταγμα και το καταστρατηγούν καθημερινώς ποιοί είναι να μιλάνε για διάσωση της Δημοκρατίας?

Θα μπορούσα να σου πω και πολλά άλλα ακόμα για να στηρίξω το γεγονός ότι πραγματικά αυτά που λες δεν έχουν καμιά υπόσταση αλλά όπως σου ξαναείπα σκοπός μου δεν είναι να σου αποδείξω το "δίκιο" μου αλλά να σε προβληματίσω όσο μπορώ...

Δεν ανήκω σε καμιά νεολαία και σε κανένα κόμμα από επιλογή μου και αυτό δεν κάνει τα λεγόμενα ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο σωστά.

xbJ3b2w.jpeg

#32166 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:37

αυτή τη στιγμή την πληρώνουμε εμείς εξαιτίας του κράτους, ναι. αν διαμαρτυρηθείς, θα την πλήρωση το κράτος και εσύ. κανεις κακό στον εαυτό σου με τις διαδήλωσης. ας κάνουμε καλο στην χωρα μας και ας διαδηλώσουμε μετά. matassos με αυτές τις διαμαρτυρίες κακό στον εαυτό σου κανεις.

συγχεεις τις διαδηλωσεις με τη βια, στη διαδηλωση της πρωτομαγιας στη θεσνικη που πηγα δεν εγινε τιποτα βιαιο,
400.000 ατομα που διαδηλωνουν γιατι διαφωνουν με το νομο που τους πηδ@ δεν εχουν σχεση με τον πυρομανη ηλιθειο "αναρχικο" που γουσταρει βια και εκμεταλευεται την κατασταση.

και χιλιες φορες να γινει ρεζιλη η ελλαδα σε ολο τον κοσμο και να ταρακουνηθει ο αραχτος κοσμακης παρα να δεχτουμε τα μετρα αυτα ξυνοντας τις μυτες μας

ο αλλος καλυται να ζησει με 200 ευρω το μηνα και ας ειναι καλα το κρατος..

Μπράβο, πλήρη αποτυχία!

Προσωπικά είμαι σε δήλυμα μεταξύ των πάνω και των κάτω.
Δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύουν, αλλά εφ' όσον είναι κάτι διαφορετικό πάντα ελπίζω!
Και αν είναι και αυτοί τόσο πρόστυχοι προχωράμε και στην τρίτη διάσταση!

Τέλος πάντων, ξέρω τι θα σκεφτούν πολλοί. "Α, δες, δεν ξέρει και θέλει να το παίξει διαφορετικός."
Όχι, απλώς έχω γνώμη [sic], και πραγματικά οι πολιτικοφιλοσοφικές ******** που διαβάζω σε αυτό το θέμα με κάνουν να δακρύζω από γέλια και λύπη με το πώς έχουν καταλλήξει ορισμένοι, αλλά και να μην εκπλήσσομαι με την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα μας.

Συνεχίστε.
Τι σας εκφράζει παραπάνω;
Ποιός φταίει;
Κάτω οι φασίσται!
Κάτω οι άπλητοι!

δεν ειχα καμια ορεξη να γραψω 2000 λογους γιατι ειμαι στην αριστερη πλευρα, εγραψα τον πιο απλοικο και ξεκαθαρο για να δειξω την αντιθεση μου με μερικα ατομα απο το φορουμ που γραφαν αλλα νταλον πριν...

Η Ελλάδα θα πάει ούτως ή άλλως στο διάολο, είτε παρθούν σοβαρές αποφάσεις, είτε γίνουν θυσίες και αγώνες.

αυτο ειναι το μονο σιγουρο, συμπερασμα: φευγουμε εξωτερικο.

#32167 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:39

Yohohohoooo! 18 μέλη are viewing this thread αυτή τη στιγμή.

Αφήστε κάτω τα όπλα και τις τσουγκράνες σας και ακούστε με ,ενώ προφητεύω.
Όλα αυτά τα χρόνια από την εποχή του μεγάλου Ανδρέα η πολιτική που ακολουθείται κάθε άλλο παρά φιλολαϊκή είναι.Δυστυχώς όμως επειδή είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο να κάνεις την μάζα να σκεφτεί,η συγκεκριμένη κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή ,σημείο όπου τα αποτελέσματα της αναποτελεσματικής διακυβέρνησης έγιναν εμφανή.Όσο θα συνεχίζουν τα μέτρα να γίνονται πιο σκληρά ,τόσο περισσότερο θα συσσωρεύεται η οργή του λαού και θα συμβαίνουν όλο και μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές.

Το ερώτημα που γεννάται όμως ,τουλάχιστον για μένα είναι τι μερίδιο ευθύνης φέρει ο τυπικός Έλληνας στην όλη κατάσταση.Για μένα η απάντηση είναι προφανής.Τεράστιο!
Ο τυπικός Έλληνας λοιπόν ,αυτή τη στιγμή διαμαρτύρεται και ωρύεται ,ενώ τα προηγούμενα είκοσι χρόνια ,συνειδητά ψήφιζε τους ίδιους ανθρώπους να τον κυβερνούν ,παρόλο που ήξερε (ω ναι ήξερε,αλλά το αποδεχόταν) ότι ήταν διεφθαρμένοι και δεν ενδιαφερόντουσαν καθόλου για την ευημερία του.Ψήφιζε ανθρώπους που γνώριζε ότι έκλεβαν ,έτρωγαν χρήματα και διασπάθιζαν το δημοσιο χρήμα, σε αντάλλαγμα ένα μικρό βόλεμα και για τον ίδιο.Έπαιρνε τις επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης και τις έκανε Mercedes και BMW αντί να τις επενδύσει εκεί που έπρεπε.Φοροδιάφευγε,διότι αφού το ίδιο του το κράτος τον έκλεβε ,έπρεπε κάπως να το κλέψει και ο ίδιος.Και αυτή την στιγμή βρίσκεται κάπου εκεί έξω και διαμαρτύρεται οργισμένος γιατί η κυβέρνηση -την οποία ο ίδιος ψήφισε δεν πράττει προς όφελός του ,αλλά προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
Γι αυτό λοιπόν αγαπητέ μου έλληνα ,την επόμενη φορά που θα βγεις στον δρόμο να διαμαρτυρηθείς για την κατάσταση και την εξουσία,αναλογίσου ποιός έφερε αυτούς τους ανθρώπους στην εξουσία και ποιός συνειδητά αποφάσισε ότι θέλει αυτούς τους ανθρώπους να τον κυβερνούν.Εσύ δεν ήσουν;;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#32168 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:39

Συζήτηση κάνουμε , δεν σε ξέρω – δεν με ξέρεις . Δεν είναι ανάγκη να το επαναλαμβάνεις , νομίζω πως είναι αντιληπτό σε όλους αυτό :D

εσύ προφανέστατα το έχεις καταλάβει πως κάνουμε συζήτηση, αλλα διαφωνώ πως το έχουνε καταλάβει όλοι :Ο anyways μάλλον το παρατραβήξαμε το θέμα και εγώ φταίω πιο πολύ απόλους οποτε καλύτερα θα ήταν να μην συνεχιστεί, φυσικά αν κάποιος ποστάρει κάτι που πάει ειδικά σε εμενα θα απαντήσω βεβαια.

on another note :o όσο έβλεπα πως άλλαξε avatar ο ash pokemaster πείρα είδηση πως το PM του είναι Silver Soul, και μιας και αυτή τι στιγμή βλέπω gintama σκέφτηκα πως είναι gintama. μετά όμως σκέφτηκα πως βγήκε και η πόκεμον soulsilver και αναρωτήθηκα, στα ιαπωνικά λέγεται tamagin? :Ο

Also, i agree with zade :o

#32169 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:41

Yohohohoooo! 18 μέλη are viewing this thread αυτή τη στιγμή.

Εγώ 20 βλέπω και μάλλον ανεβαίνουμε :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32170 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:46

Συμφωνώ , δεν υποστηρίζω πως ο νεοέλληνας δεν είναι τρόμπας:P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32171 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:49

καλός ο τζιμάκος, and last time I saw him ο γιος του ήτανε ανιμε fan και έκανε ιαπωνικά :Ο καλο παιδί :Ø ισχύει πως ο πανούσης είχε σκάσει μύτη στο στρατό ντυμένος τσολιάς πάνω σε άλογο για να πάρει το I5?

#32172 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:50

* Όσο για τα επισόδεια το είπα από την αρχή. Δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε στα σίγουρα ποιοί τα υποκίνησαν αλλά σίγουρα δεν ήταν ο κόσμος που κατέβηκε για να διαδηλώσει. Η αστυνομία από δικιά μου εμπειρία πάντως ποτέ δεν χτυπάει τους ταραξίες αλλά στρέφεται κατά των διαδηλωτών. Ακόμα και ειδήσεις από μεγάλα κανάλια να ακούσεις το λέγανε σήμερα ότι βλέπανε αστυνομικούς να ρίχνουν αβέρτα ξύλο σε άσχετους περαστικούς.

hint: στην πορεια στις 6 του δεκεμβρη στη θεσσαλονικη, το πρωτο ατομο που αφησαν ελευθερο απο τους προσαχθεντες ηταν ο αρχιμπαχαλος της θεσσαλονικης.
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#32173 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:01

Μερικοί άλλοι πάντως ισχυρίζονται ότι δεν είναι οι έλληνες που έχουμε συνηθίσει. :hihi2:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=VpM02ntLnCg[/media]

ισχύει πως ο πανούσης είχε σκάσει μύτη στο στρατό ντυμένος τσολιάς πάνω σε άλογο για να πάρει το I5?

Εεεεεεεεεεεεε! Μην βάζεις ιδέες σε παιδιά που δεν έχουν πάει ακόμα στρατό! :rofl:

#32174 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:06

Μερικοί άλλοι πάντως ισχυρίζονται ότι δεν είναι οι έλληνες που έχουμε συνηθίσει. :hihi2:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=VpM02ntLnCg[/media]

Προτιμώ αυτό:P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME&feature=related[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32175 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:10

...μισοί από τους διαδηλωτές etc, συνήθως νεαροί είναι πλουσιόπαιδα η κακομαθημένα...

it's time some people realize it. η μονη επιλογή αυτή τι στιγμή για να μην πάρουμε τρελό πουλί και όχι απλά μας κόψουνε 2-3 μισθούς αλλα δεν έχουμε πια καθόλου μισθούς, είναι να ακολουθήσουμε αυτό που μας λέει το ΔΝΤ, όχι να διαμαρτυρόμαστε. ας καταφέρουμε να αποφύγουμε την πτώχευση, ας πάνε όλα καλά για την χωρα μας και μετά θα κατεβω και εγώ στον δρόμο για να την πληρώσουνε όση πρέπει να την πληρώσουνε για αυτό που έγινε. δεν είναι η ώρα σωστή τώρα

θα εγραφα ''ωχ! αμαν τι διαβαζω θεε μου'' εαν πιστευα στο θεο!

ειμαστε σε θεση μιας γυναικας που ετοιμαζονται να βιασουν ομαδικα και εσυ προτεινεις να κατσει να το υπομεινει(αν οχι να το ευχαριστηθει κιολας) και να περιμενει ο χρονος να επουλωσει τις πληγες η να το κανει και επαγγελμα αργοτερα αφου το συνηθησει (με ποοοολυυυυ χαμηλη αμοιβη βεβαια)

για το πρωτο απλα... ''facepalm''

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg