.
δεν είναι θέμα το ποιος έχει φράγκα του baba και ποιος όχι, είναι θέμα του ότι δεν υπάρχουν και άλλες λύσης από όταν ήρθε το ΔΝΤ στο παιχνίδι. αυτό το να την πληρώσουν η πολιτική είναι φυσικά και πιο σωστό αλλα είναι ουτοπία. το να είμαστε σε μια χωρα η οποια έχει ήδη χρεοκοπήσει η πάει να χρεοκοπήσει σύντομα και αντί να σκύψουμε να δουλέψουμε με ψίχουλα να βοηθήσουμε την κατάσταση καθόμαστε και διαδηλώνουμε το μονο που μπορεί να φέρι είναι το να καταφέρουμε να πτωχεύσουμε γρηγορότερα και χειρότερα. ούτος η άλλος οι μισοί από τους διαδηλωτές etc, συνήθως νεαροί είναι πλουσιόπαιδα η κακομαθημένα, και φυσικά και όλα τα μελόι των κομματων, και των κομμουνιστών λεφτά από παντού περνούνε. διαμαρτύρονται για τους άλλους αλλα τα ίδια κάνουνε . η παπαρήγα με το παιδί τις στο αμερικανικο κολέγιο αρκεί για να καταλάβουμε τα πάντα.
Βλέπεις ΤΗΛΕΑΣΤΥ ;
Ναι , οι κουμουνιστές φταίνε και αυτοί είναι οι φασίστες και αυτοί φταίνε για όλα . Ρε άνθρωπέ μου , έχεις κατέβει ποτέ να δεις ποιοι είναι ;;; Αλλά και να είναι πλουσιόπαιδα , πιο είναι το πρόβλημά σου ; Αγωνίζονται ενάντια σε μέτρα που δεν πρόκειται να τους πλήξουν ! Και πολύ φόρα έχεις πάρει , έχουν γεμίσει οι πορείες με επαγγελματίες διαδηλωτές . Πολύ αντισυστηματικός μας βγήκες , ξέρω προσωπικά πολλά άτομα που είναι μέλη κάποιας κομματικής νεολαίας και έχουν μόρφωση και ταξική συνείδηση που δεν μπορείς σε καμία περίπτωση ο κάθε αναρχοδεξιομπερδεμένος να τους φτύνει.
Έχεις κοιτάξει ποτέ πως αποκτήθηκαν αυτά τα δικαιώματα που καταστρατηγούνται ; Οκτάωρο , ασφάλιση , επαγγελματική ασφάλεια ; Νομίζεις πως από μαγείας αποκτήθηκαν , πως ήταν κάτι που ίσχυε και είναι δεδομένο ;
Δεν τίθεται καν θέμα πτώχευσης . Μπορεί να πιάσουμε πάτο και να χρωστάμε παντού αλλά δεν θα δηλώσουμε πτώχευση γιατί αυτό δεν θα συνέφερε σε καμία περίπτωση το ευρώ . Το ότι οδηγηθήκαμε ως εδώ από τις κυβερνήσεις και , εξίσου , από το μοντέλο της ευρωπαική ένωσης , το ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει συμπαράσταση και πορείες , το ότι είμαστε ένα πείραμα και πως άμα επιβάλουν τα μέτρα θα επεκταθούν σε όλη την Ευρώπη σου λέει κάτι ; Αλλά όχι , πρέπει να προσπαθήσουμε να περισώσουμε ότι έμεινε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα , ξεκίνημα όμως θα αναγκαστούμε να κάνουμε και σε όλα τα δικαιώματά μας !
όσο για την τράπεζα είναι γέλιο αυτό που λες glaurung. και εγώ θα ήθελα να δουλέψω σήμερα αν ήμουν κάπου ιδιωτικά. όπως και πόλις άλλος κόσμος. επειδή ένα μέρος του λαου θέλει να διαδηλώσει πρέπει να την πληρώσουνε όλοι? υποτίθεται έχουμε δημοκρατία. υποτίθεται θα γινότανε μονο μια peaceful πορεία σήμερα. έτσι όπως πήγανε τα πράγματα μέχρι το μεσημέρι όλα ok ήτανε. από την στιγμή που άρχισε η via, αυτός που φταίει είναι αυτός που άρχισε την via, όχι τα άτομα που ήθελαν να δουλέψουνε, η αναγκάστηκαν να δουλέψουνε. στην τελική οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί είναι οι πιο φασίστες από όλους, είναι πάντα η μειοψηφία το Π’ΜΕ και οι κομμουνιστές και πάντα θέλουνε να επιβάλουνε την άποψη τους σε όλους. το λένε και οι ίδιοι. από την στιγμή που το ΚΚΕ είπε πως δεν ακολουθάει το σύνταγμα θα έπρεπε να πάρει πόδι από την βουλή once and for all.
Άμα έστελνα έναν μαύρο στο Μισισιπή την εποχή της ΚΚΚ να κάνει τον πλανόδιο πωλητή δεν θα είχα ευθύνη τεράστια ;
Γιατί φτάνεις στα όρια να χρησιμοποιείς την λέξη κουμουνιστής σαν βρισιά ; Να σε ενημερώσω πως αυτοί που λες πως είναι η μειοψηφία είναι ιη πλειοψηφία . Και δεν είναι μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εκφραστές των κουμουνιστών και των αριστερών . Το αν είχε κόσμο που το ξέρεις . Για την βία , ήσουν εκεί ; Εγώ που δεν έκανα τίποτα κόντεψαν να μου ρίξουν δακρυγόνο στο πρόσωπο , δίπλα μου έσκασε , ενώ ήμουν μέσα στη πορεία , μέσα στο κόσμο . Φαντάσου να έρχεται ένα φλεγόμενο πράγμα κατά πάνω σου και να μην ξέρεις τι είναι αυτό . Την Πέμπτη η αστυνομία έριξε στρατιωτική τύπου καπνογόνο και ενός παιδιού πήραν φωτιά τα μαλλιά του . Αυτή την βία , που προέρχεται από την αστυνομία που είναι εκεί για να προστατέψει τον πολίτη , γιατί την αγνοείς ;
it's time some people realize it. η μονη επιλογή αυτή τι στιγμή για να μην πάρουμε τρελό πουλί και όχι απλά μας κόψουνε 2-3 μισθούς αλλα δεν έχουμε πια καθόλου μισθούς, είναι να ακολουθήσουμε αυτό που μας λέει το ΔΝΤ, όχι να διαμαρτυρόμαστε. ας καταφέρουμε να αποφύγουμε την πτώχευση, ας πάνε όλα καλά για την χωρα μας και μετά θα κατεβω και εγώ στον δρόμο για να την πληρώσουνε όση πρέπει να την πληρώσουνε για αυτό που έγινε. δεν είναι η ώρα σωστή τώρα
Καλά , πες και ευχαριστώ .