Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 May 2010 - 15:18
Στάντααααααρ...
Posted 05 May 2010 - 15:19
Από τη μια έχεις μια πορεία που συμμετείχαν όπως μου είπε η μητέρα μου γύρω στους 300.000 ανθρώπους και να σκεφτούμε λιγάκι γιατί κατέβηκαν όλοι αυτοί στους δρόμους και από την άλλη έχεις τρεις νεκρούς το οποίο είναι τραγικό όσο δεν πάει...
Απλά η γνώμη μου είναι ότι όσο η οργή φουντώνει τόσο θα φουντώνουν και τα επισόδεια...Είτε σαρέσει είτε όχι.
Posted 05 May 2010 - 15:21
όπως θα σου είπε και η μάνα σου όσο γινόταν αυτή η διαδήλωση δεν έπεσαν δακρυγόνα, όλα πήγανε ένταξη
EDIT 2: πως γράφετε το ένταξη? :Ø
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 05 May 2010 - 15:25
ναι φυσικά, αυτό είναι το έξυπνο, τα ρίχνουμε όλα στους αστυνόμους και τελειωσε το πράγμα, by the way mono να προσθέσω κάτι άλλο σε αυτό που είχα πει πριν, όσο γινότανε η κανονική πορεία δεν έπεσε ούτε δακρυγόνο ούτε ξύλο ούτε τίποτα μονο όταν άρχισαν να πέφτουν molotov απάντησαν με δακρυγόνα οποτε σίγουρα δεν το άρχισε η αστυνομία αυτή τι φορα
όπως θα σου είπε και η μάνα σου όσο γινόταν αυτή η διαδήλωση δεν έπεσαν δακρυγόνα, όλα πήγανε ένταξη
EDIT 2: πως γράφετε το ένταξη? :Ø
Πες τα ρε φίλε γιάτι όταν τα λέω μόνο εγώ με βγάζουν και τρελό
Posted 05 May 2010 - 15:31
Άντε να πάω να διαβάσω, να βγάλω τη σχολή, να πάρω πτυχίο, να έχω να ψάχνομαι.
*φεύγει με αναστεναγμούς*
Υ.Γ. Γράφεται "εντάξει". Μάθε παιδί μου γράμματα...

Posted 05 May 2010 - 15:38
Και επαναλαμβάνω...Πώς ξερεις ποιοι πραγματικά άρχισαν τα επισόδεια? Πόσες φορές έχουμε δει αστυνομικούς με κουκούλες να το παίζουν αναρχικοι? Και δεύτερον πώς γίνεται να δέχεσαι να γεμίζει η ατμόσφαιρα καρκινογόνες ουσίες που τις δέχονται ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως...Εκτός και αν είσαι υποστηρικτής της συλλογικής ευθύνης...Τρίτον γιατί ήταν ανοιχτή η τράπεζα? Δεν είναι δολοφόνοι τα αφεντικά τους που τους ανάγκασαν να δουλεύουν εν μέσω πανικού? Τέταρτον πώς γίνεται οι κουκουλοφόροι να είναι χ άτομα αλλά η αστυνομία μονίμως να συλλαμβάνει και να σπάει στο ξύλο άσχετους? Πολλά από αυτα που σου λέω δεν περιμένω να τα ξέρεις γιατί έχεις μηδαμινή εμπειρία από αυτά απλά μην νομίζεις ότι τα ξέρεις και όλα...
edit : Όντως θεωρώ αυτή την κουβέντα χιλιοπαιγμένη και συγγνώμη που παρασύρθηκα απλά όπως προσπάθησα να πω και πιο πάνω, σημασία έχει γιατί υπάρχει τόση αντίδραση του κόσμου και πώς όλα αυτά τα μέτρα έχουν προκαλέσει ανεξέλεγκτη οργή...
Αλλά επειδή δεν θέλω να κουράσω κανέναν και επειδή δεν με νιάζει να αποδείξω το δίκιο μου στα internets σταματάω εδώ...Και πάλι συγγνώμη...
Το εντάξει γράφεται με ει ( εν + τάξη στη δοτική--> τάξει)
Posted 05 May 2010 - 15:42
Posted 05 May 2010 - 15:45
κατι ασχετο γιατι δεν εχω ενημερωθει , αυτοι που διαδηλωνουν ανηκουν σε καποια παραταξη ή γενικα ειναι λαοθαλασσα ;
Posted 05 May 2010 - 15:47
Posted 05 May 2010 - 15:49
Posted 05 May 2010 - 15:49
Τί να πω; Κρίμα για τους νεκρούς.
Posted 05 May 2010 - 16:24
Eίτε ανήκουν σε κάποια παράταξη είτε όχι την ιδιά βλακεία κουβαλούν και πάλι. Πολύ θα 'θελα να πιάσω έναν απ' αυτούς και να τους βάλω μια μολώτοφ στον @#$%^&* τους για να δουν τι εστί βερύκοκο για να δούμε μετά αν θα ξανασκεφτούν να κάνουν τα ίδια καραγκιοζιλίκια.κατι ασχετο γιατι δεν εχω ενημερωθει , αυτοι που διαδηλωνουν ανηκουν σε καποια παραταξη ή γενικα ειναι λαοθαλασσα ;
Σωστό το σκεπτικό σου. Αλλά εδώ έχουμε ακούσει και περιπτώσεις σεκιουριτάδων σε τράπεζες που τους έχουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς όπλα (!) για να τους κοστίζει λιγότερο, οπότε αυτό είναι το λιγότερο που θα μου έκανε εντύπωση. Και μετά τους μάραναν να βάλουν αυτά τα ηλίθια συστήματα στις πόρτες εισόδου (όπου πατάς ένα κουμπί στην είσοδο της τράπεζας και πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ν' ανοίξει η πόρτα και μετά κάνεις το ίδιο και στην εσωτερική πόρτα) για λόγους ασφαλείας μην @#$%^& (που το μόνο που καταφέρνει είναι να σου σπάει τα νεύρα)....γιατί ήταν ανοιχτή η τράπεζα? Δεν είναι δολοφόνοι τα αφεντικά τους που τους ανάγκασαν να δουλεύουν εν μέσω πανικού?
Edited by Vetus, 05 May 2010 - 16:32.
Posted 05 May 2010 - 16:29
Calm down... Have some yummy Push Pop...

Posted 05 May 2010 - 16:34
*facepalm*Eίτε ανήκουν σε κάποια παράταξη είτε όχι την ιδιά βλακεία κουβαλούν και πάλι. Πολύ θα 'θελα να πιάσω έναν απ' αυτούς και να τους βάλω μια μολώτοφ στον @#$%^&* τους για να δουν τι εστί βερύκοκο για να δούμε μετά αν θα ξανασκεφτούν να κάνουν τα ίδια καραγκιοζιλίκια.
Ξέρω, ακούγομαι γραφικός, αλλά...
Αντί να σκεφτείς να βάλεις τη μολώτοφ στον @#$%^&* κάποιου πολιτικού... σου φταίνε οι διαδηλωτές.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||