Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31966 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 May 2010 - 23:39

χθες πήγα την γιαπωνέζα στα μπουζούκια....
λολ ενθουσιάστηκε τρελά!!

Ποιά Γιαπωνέζα ; :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#31967 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 May 2010 - 23:45

Ποιά Γιαπωνέζα ; :P

Mια Γιαπωνέζα που φιλοξενεί. Την είχε φέρει και στο πάρτυ και στην συνάντηση που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στην Θεσ/νίκη. Αν και δεν ασχολείται με anime η ίδια.

http://www.oasth.gr/news/announcements.php?id=191

:roar:

Τους μισώ...

Βασικά το αλλάξανε λίγο. Το εισητήριο των 60(και 30) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο διαδρομές εντός 70 λεπτών.
http://oasth.gr/news/news.php?id=195

Posted Image

Posted Image

#31968 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 May 2010 - 09:45

εγώ ξέρω η μισή θεσσαλονίκη άνεργη είναι και αυτοι ανεβάζουν τα εισιτήρια...
και το τραγικό ειναι οτι άντε εγώ δεν έχω παράπονο βολεύομαι με πολλά
αστικά...αυτοί που πέρνουν το 32 και περνάει μια φορά στο κάθε τοσο
γιατί να πληρώσουν παραπάνω αφού η εξυπηρέτηση ειναι απαραδεκτη;

#31969 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 May 2010 - 09:49

Aν θυμάμαι καλά η Θεσσαλονίκη έχει λεωφορεία όλο το 24ωρο.

Τυχεροί.... Σας ζηλεύω και ας ακρίβηναν τα εισιτήρια. Επίσης ζηλεύω την πολη το φαι (ειδικά αυτό), τα τσουρέκια, τις μπουγάτσες με μπέικον και πιπεριά και πολλά πολλά άλλα πράγματα Τ^Τ.

#31970 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 May 2010 - 09:58

Aν θυμάμαι καλά η Θεσσαλονίκη έχει λεωφορεία όλο το 24ωρο.

Τυχεροί.... Σας ζηλεύω και ας ακρίβηναν τα εισιτήρια. Επίσης ζηλεύω την πολη το φαι (ειδικά αυτό), τα τσουρέκια, τις μπουγάτσες με μπέικον και πιπεριά και πολλά πολλά άλλα πράγματα Τ^Τ.

Then come and stay here ;)

Και που λες χθες εφαγα μια Crème brûlée απο τον Τερκενλη με κομματια κεηκ σοκολατας.....πωωω απιθανη!!

:P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31971 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 May 2010 - 10:01

Λες να μην το έχω σκεφτεί? XD

Kαι επειδή σε βλέπω και τρίβεις αλάτι στην πληγή, εγώ χτες έφαγα ένα μεγάλο αφράτο φρέσκο κρουασάν με γέμιση λευκή σοκολάτα + μερέντα και τριμμένη σοκολάτα από πάνω οπότε δεν ζηλεύω (πολύ) την creme. Τερκενλή πάντως πλέον έχουμε και στην Αθήνα. Τον έχω τιμήσει πολλάκις.

#31972 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 May 2010 - 10:47

Ελαχιστα λεοφορεια ειναι εικοσιτετραωρο, μου φενετε του κτελ και του αεροδρομιου, τα αλλα μεχρι τις 12 το πολυ μεχρι τις 1

αυτο με τα εισητηρια ειναι τερμα γαιδουριά, ειδικα για μας που περνουμε 2 και 3 λεοφορεια για να παμε εκει που θελουμε :/ αυξησαν και τα μειομενα, ωραιοι ειναι... και το κορυφαιο, φθινιναν λεει τα εβδομαδιαια μηνιαια κλπ... που ελαχιστοι τα περνουν..

αντι να τα φθηνινουν να δωσουν στον κοσμο κινιτρο να τα χρησιμοποει τωρα που με την κριση δεν θα χρησιμοποιει τοσο αυτοκινητο, τα ακριβηναν,
γιατι?
για το μ@λακα το λεοφορειατζη που του κανεις νοημα να σταματησει και σε προσπερνα ενω περιμενες ενα 15λεπτο? για το λεοφορειο που οπωτε θυματε ξεκιναει, και επειδη αργουν ξεκιναν 2 μαζι για να προλαβουν το χαμενο χρονο? για το λεοφορειατζη που ενω δεν ειναι ελεγκτης σε πριζει για εισητηριο? για τον ελεγκτη που την πεφτει στα μικρα και τις γιαγιαδες και τους παπουδες τους αφηνει αραχτους?

#31973 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 May 2010 - 10:48

Aν θυμάμαι καλά η Θεσσαλονίκη έχει λεωφορεία όλο το 24ωρο

Μπα καλά θα ταν να ταν έτσι. Τα λεωφορεία σταματάνε από 12 παρά μέχρι 1 και κάτι εξαρτάτε το λεωφορείο. Μοναδική εξαίρεση είναι το 78Ν όπου είναι μια νυχτερινή γραμμή που περνάει κάθε μισή ώρα.
phmava.php

#31974 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 May 2010 - 12:08

...Επίσης ζηλεύω την πολη το φαι (ειδικά αυτό), τα τσουρέκια, τις μπουγάτσες με μπέικον και πιπεριά και πολλά πολλά άλλα πράγματα Τ^Τ.

Νταμπλγιου τι εφ.

Α, και αν σ'αρέσει η μπουγάτσα, ζηλεύεις την πόλη που την έφτιαξε, όχι τη Θεσσαλονίκη.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#31975 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 May 2010 - 12:17

Υπαρχει κ μηνιαιο και πολυ οικονομικο μαλιστα!

Posted Image

#31976 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 May 2010 - 12:37

Υπαρχει κ μηνιαιο και πολυ οικονομικο μαλιστα!

για οποιον τα χρησιμοποιει συχνα λογο δουλειας πχ..
και ειναι πολυ χαλια η αισθηση να δινεις 10 ευρω το μηνα στον οασθ, ενω εισαι με 50 το μηνα... με 5 ευρω επερνες 20 μειωμενα και σε κρατουσαν ανετα μηνα και..

#31977 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 02 May 2010 - 12:49

Posted Image

#31978 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 May 2010 - 12:52

για οποιον τα χρησιμοποιει συχνα λογο δουλειας πχ..
και ειναι πολυ χαλια η αισθηση να δινεις 10 ευρω το μηνα στον οασθ, ενω εισαι με 50 το μηνα... με 5 ευρω επερνες 20 μειωμενα και σε κρατουσαν ανετα μηνα και..

Με τα νεα δεδομενα μιλαω παντα! Οντως εχεις δικιο εγω με 15 εισιτηρα εβγαζα την βδομαδα...τωρα δεν εχω ιδεα Lolz!

Posted Image

#31979 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 May 2010 - 16:54

Νταμπλγιου τι εφ.

Α, και αν σ'αρέσει η μπουγάτσα, ζηλεύεις την πόλη που την έφτιαξε, όχι τη Θεσσαλονίκη.

:hmmm::hmmm::hmmm:

Εγώ πάντως Θεσσαλονίκη την βρήκα την συγκεκριμένη. Και αν θυμάμαι καλά όσα έλεγε η πηγή/παροχέας μπουγάτσας/μέγας δοκιμαστής ο φούρνος τις φτιάχνει εκεί.

Εκτός και αν προσπαθείς με έμμεσο τρόπο να παινέψεις τις Σέρρες και δεν το πιάνω.

#31980 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 May 2010 - 16:59

Mια τυπική μέρα στους δρόμους της Μυκόνου:
Spoiler:

(Για όσους δεν γνωρίζουν, η πίστα της Cammy στο Street Fighter Alfa 3 είναι η Μύκονος)