Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#3166 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 15:09

πως βλέπουμε τα ανίμε και μας χαρακτηρίζουν μικρά παιδιά και ειδικότερα στα αγόρια λένε αντί να ασχολείσαι με αυτά δεν πας να βρεις καμιά κοπέλα (έχω ακούσει τέτοιο σχόλιο)

Καμιά γκόμενα λένε βασικά συνήθως.Αλήθεια αυτή την απορία καιρό την έχω.Στα κορίτσια τι τους λένε να πάνε να βρουν κανά γκόμενο;Καμιά κοπελιά ας μου την λύσει αν έχει την καλοσύνη:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3167 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 15:24

τους λένε να βρούνε κανέναν να παντρευτούνε... έτσι πάει...

δε χρειάζεται να είσαι κοπελία για να το ξέρεις... αν έχεις αδερφή ή φίλες το καταλαβαίνεις αμέσως ;)

#3168 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 15:48

Καμιά γκόμενα λένε βασικά συνήθως.Αλήθεια αυτή την απορία καιρό την έχω.Στα κορίτσια τι τους λένε να πάνε να βρουν κανά γκόμενο;Καμιά κοπελιά ας μου την λύσει αν έχει την καλοσύνη:hihi2:

ατάκα που μου είπαν πρόσφατα και μάλιστα μου την έριξε και κοπελιά που το έπαιζε
και ακόμα το παίζει και πολύ προχωρημένη....
καλά στο μέλλον θα φέρεις παιδιά στον κόσμο, θα γίνεις μάνα και θα έχεις την ευθύνη
να τα μεγαλώσεις και να τα τα βγάλεις σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. Πως θα τα
καταφέρεις αν βλέπεις αυτά τα κινούμενα και έχεις τα μυαλά σου πάνω από το κεφάλι.
Ωρίμασε επιτέλους. > > μετά από αυτό Εγώ > > :uhh:
Δηλαδή το αν εγώ βλέπω anime θα επηρεάσει τα παιδιά μου ή το αν εγώ μπορώ να συντηρήσω
την οικογένεια μου, μπορώ να προσφέρω αγάπη,προστασία και αγωγή στα παιδιά μου, είμαι σωστή
απέναντι τους, δεν κλέβω και δεν βλάπτω τους συνανθρώπους μου > > Εντάξει είναι προφανές πιστεύω
ότι όλα αυτά που λέω στο δεύτερο κομμάτι είναι και αυτά που μπορούν να επηρεάσουν κάποιο παιδί.
Όσο για το πως σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι απλά με αρρωσταίνει :puke:
Και ναι το ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλιος, και ναι για μένα το τι κάνει ο καθένας στην ζωή
του είναι ξεκάθαρα προσωπικό του θέμα και πάνω από όλα είναι δικαίωμα του!!
Όμως παρόλλα αυτά δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιοι αντί να κοιτάνε τα δικά τους
ελαττώματα-προβλήματα-ασχολίες-προτιμήσεις και όλα τα σχετικά. Kοιτάνε μόνο ότι
αφορά τους άλλους, και σχεδόν πάντα καταλήγουν να τα διαστρεβλώνουν μέσα στο
μυαλουδάκι τους και φυσικά πάντα τα βγάζουν προς τα έξω με όσο πιο πολύ δηλητήριο μπορούν.
Εντάξει κατά την γνώμη μου αυτή οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή ,γιατί αν είχαν ζωή
θα είχαν και κάτι καλύτερο να ασχοληθούν!!

rrmr.png

#3169 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 16:30

ατάκα που μου είπαν πρόσφατα και μάλιστα μου την έριξε και κοπελιά που το έπαιζε
καλά στο μέλλον θα φέρεις παιδιά στον κόσμο, θα γίνεις μάνα και θα έχεις την ευθύνη
να τα μεγαλώσεις και να τα τα βγάλεις σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. Πως θα τα
καταφέρεις αν βλέπεις αυτά τα κινούμενα και έχεις τα μυαλά σου πάνω από το κεφάλι.
Δηλαδή το αν εγώ βλέπω anime θα επηρεάσει τα παιδιά μου ή το αν εγώ μπορώ να συντηρήσω
την οικογένεια μου, μπορώ να προσφέρω αγάπη,προστασία και αγωγή στα παιδιά μου, είμαι σωστή
απέναντι τους, δεν κλέβω και δεν βλάπτω τους συνανθρώπους μου > > Εντάξει είναι προφανές πιστεύω
ότι όλα αυτά που λέω στο δεύτερο κομμάτι είναι και αυτά που μπορούν να επηρεάσουν κάποιο παιδί.
Και ναι το ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλιος, και ναι για μένα το τι κάνει ο καθένας στην ζωή
Όμως παρόλλα αυτά δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιοι αντί να κοιτάνε τα δικά τους
μυαλουδάκι τους και φυσικά πάντα τα βγάζουν προς τα έξω με όσο πιο πολύ δηλητήριο μπορούν.

:oo:omg omg αμά στο έλεγε καμία γιαγιά θα το καταλάβενα κάπως ............. αλλά ... απλά έλεος .........
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3170 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 16:39

Είναι πάντα πιο εύκολο να (κατα)κρίνεις απερίσκεπτα τον άλλο. Αποφεύγεις να κρίνεις τον εαυτό σου που είναι το δύσκολο κομμάτι.
Don't worry be happy!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#3171 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 16:41

Που να έρθεις από τη περιοχή που πήγενα σχολίο να ακούσεις μπούρδες που λένε.Εντάξει ηλίθιοι υπάρχουν και κατηγορούν τους πάντες για τα πάντα,ε΄τε για το φύλλο είτε για τα γούστα,το χρώμα,κτλ.Αλλά εντάξει,ότι και να κάνουμε δεν θα σταματήσουν να φυτρώνουν,άλλωστε αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιοι πως να ξεχωρίσουν οι έξυπνοι(δεν ενοώ τον εαυτό μου:hahaha:).

Απλά μην δίνεις σημασία,άλλωστε άλλοι έχουε ακούσει και χειρότερα,και κάποιοι βιώνουν και χειρότερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3172 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 17:07

Ωρίμασε επιτέλους.

Ναι ρε συ ωρίμασε! Τι κάθεσε και βλέπεις!
Πήγαινε σινεμά να δεις καμμία σωστή ταινία με τον Μπρους Γουίλις, τον Σταλλόνε και τον Σβαρτζενεϊγκερ να καθαρίζουν ανθρώπους χωρίς ίχνος ενοχής και δισταγμού, με πιστόλια που ρίχνουν 10000 σφαίρες πριν κάνουν reload και με βόμβες που αφανίζουν ολόκληρα τετράγωνα!
Να δεις ψυχοπαθείς να τρώνε τα σωθικά των άλλων ανθρώπων ή να τους εξευτελίζουν χωρίς λόγο και αιτία!
Να δεις όλες αυτές τις ταινίες που έχουν να σου προσφέρουν σωστό και με νόημα σενάριο και υπόθεση τα οποία θα σε βοηθήσουν αργότερα στην ανατροφή των παιδιών σου και στην συντήρηση της οικογένειάς σου!
Τέλος πάντων σταμάτα να βλέπεις κινούμενα σχέδια γιατί αυτά είναι για παιδιά!!!
:redcard2:

Η απάντησή μου: Τα βλέπω τώρα ώστε όταν αποκτήσω παιδιά να ξέρω τι κινούμενα σχέδια θα τους δώσω να δούνε και σε ποια ηλικία! Βλέπω anime επειδή σκέφτομαι τα παιδιά μου!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#3173 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 17:30

Ναι ρε συ ωρίμασε! Τι κάθεσε και βλέπεις!
Πήγαινε σινεμά να δεις καμμία σωστή ταινία με τον Μπρους Γουίλις, τον Σταλλόνε και τον Σβαρτζενεϊγκερ να καθαρίζουν ανθρώπους χωρίς ίχνος ενοχής και δισταγμού, με πιστόλια που ρίχνουν 10000 σφαίρες πριν κάνουν reload και με βόμβες που αφανίζουν ολόκληρα τετράγωνα!
Να δεις ψυχοπαθείς να τρώνε τα σωθικά των άλλων ανθρώπων ή να τους εξευτελίζουν χωρίς λόγο και αιτία!
Να δεις όλες αυτές τις ταινίες που έχουν να σου προσφέρουν σωστό και με νόημα σενάριο και υπόθεση τα οποία θα σε βοηθήσουν αργότερα στην ανατροφή των παιδιών σου και στην συντήρηση της οικογένειάς σου!
Τέλος πάντων σταμάτα να βλέπεις κινούμενα σχέδια γιατί αυτά είναι για παιδιά!!!
:redcard2:

Η απάντησή μου: Τα βλέπω τώρα ώστε όταν αποκτήσω παιδιά να ξέρω τι κινούμενα σχέδια θα τους δώσω να δούνε και σε ποια ηλικία! Βλέπω anime επειδή σκέφτομαι τα παιδιά μου!

Ξέχασες την Πάνια:puke: και έπεσε ο δείκτης ποιότητας:hahaha:

Εγώ πάντως δεν τα βλέπω για τα παιδιά μου,αλλά για μένα ώστε να παραμείνω παιδί:wis:(κατά το ήμισι)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3174 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 17:41

πραγματικα ας πεθανουν ολοι αυτοι! πες μου αληθεια αυτη η ''φιλη'' σου εκτος απο Που**ες σκεφτεται τπτ αλλο! καλα fin αστο καλο θα ηταν να πιγενε να δει εστω και τον bruce willies! αλλα την κοβω αυτην το πολυ σε κανα μπουζουκι με τα λεφτα του γκομενου θα παει !! αααργχ!! νευριασα παλι!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath::roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#3175 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 17:54

εγω παντως θα τα μεγαλωσω τα παιδια μου σωστα, με καλα ανιμε..

κι αμα βγει η κορη μου σαν την Konata θα ειμαι υπερευχαριστημενος

:Blissfull::Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3176 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 18:29

καταφέρεις αν βλέπεις αυτά τα κινούμενα

Ναι, βλέπεις ο Φώσκολος είναι πιο εποικοδομητικός από κινούμενα σχέδια όπως το Gankutsuou.

Τι άλλο θα ακούσουμε :uhh:

E5VV38U.jpg

#3177 sarasbaati

sarasbaati

be all at sea

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 18:49

είναι η στάνταρ ατάκα όταν κάποιοι βλέπουν κάποιους να πορώνονται με κάτι,
να τους τη λένε με το "get a life", "η ζωή είν`εκεί έξω, κι όχι στα anime" κλπ.
κι όταν βγαίνεις με αυτούς τους ανθρώπους, βρίσκεις το κένο...->δεν υπάρχουν πιο βαρετοί άνθρωποι

οπότε ο καθένας με τα γούστα του και τις ευχαριστίες του
για να μη βγάζουμε αλλού απωθημένα και δε φροντίζουμε τη δική μας προσωπικότητα

p.s: εκτός αυτού...τα anime είναι καλύτερα απ`το nip/tuk:oo:
"No, you don't get it, thats why I'm telling you. You think you get it, which isn't the same as actually getting it. Get it? "
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3178 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 18:51

Λευτεριά στον Bruce Willis. :burningbe3:

Delin μη ξεχάσεις ποιο είναι και το σωστό κόμμα να ψηφίσεις, για τα παιδιά σου πάντα :smokingg:
rsrGbGx.gif

#3179 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 18:58

εγω παντως θα τα μεγαλωσω τα παιδια μου σωστα, με καλα ανιμε..

κι αμα βγει η κορη μου σαν την Konata θα ειμαι υπερευχαριστημενος

:Blissfull::Blissfull:

Μόνο υπερευχαριστημένος;Πες και άλλα.Το βλέπω η κόρη μου να είναι σαν τη Konata και εγώ σαν το μπαμπά της.Θα πηγαίνω στα festivals για να βλέπω school girls με yukata:lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3180 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 22:25

Αν η κόρη μου έβγαινε σαν την Konata εγώ θα αυτοκτονούσα, αλλά τέσπα.

Στο σχολείο μου τα anime έχουν μετατραπεί σε ένα είδος κουλτούρας, και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι μια χαρά.