Καμιά γκόμενα λένε βασικά συνήθως.Αλήθεια αυτή την απορία καιρό την έχω.Στα κορίτσια τι τους λένε να πάνε να βρουν κανά γκόμενο;Καμιά κοπελιά ας μου την λύσει αν έχει την καλοσύνη
ατάκα που μου είπαν πρόσφατα και μάλιστα μου την έριξε και κοπελιά που το έπαιζε
και ακόμα το παίζει και πολύ προχωρημένη....
καλά στο μέλλον θα φέρεις παιδιά στον κόσμο, θα γίνεις μάνα και θα έχεις την ευθύνη
να τα μεγαλώσεις και να τα τα βγάλεις σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. Πως θα τα
καταφέρεις αν βλέπεις αυτά τα κινούμενα και έχεις τα μυαλά σου πάνω από το κεφάλι.
Ωρίμασε επιτέλους. > > μετά από αυτό Εγώ > >

Δηλαδή το αν εγώ βλέπω anime θα επηρεάσει τα παιδιά μου
ή το αν εγώ μπορώ να συντηρήσω
την οικογένεια μου, μπορώ να προσφέρω αγάπη,προστασία και αγωγή στα παιδιά μου, είμαι σωστή
απέναντι τους, δεν κλέβω και δεν βλάπτω τους συνανθρώπους μου > > Εντάξει είναι προφανές πιστεύω
ότι όλα αυτά που λέω στο δεύτερο κομμάτι είναι και αυτά που μπορούν να επηρεάσουν κάποιο παιδί.
Όσο για το πως σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι απλά με αρρωσταίνει

Και ναι το ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλιος, και ναι για μένα το τι κάνει ο καθένας στην ζωή
του είναι ξεκάθαρα προσωπικό του θέμα και πάνω από όλα είναι δικαίωμα του!!
Όμως παρόλλα αυτά δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιοι αντί να κοιτάνε τα δικά τους
ελαττώματα-προβλήματα-ασχολίες-προτιμήσεις και όλα τα σχετικά. Kοιτάνε μόνο ότι
αφορά τους άλλους, και σχεδόν πάντα καταλήγουν να τα διαστρεβλώνουν μέσα στο
μυαλουδάκι τους και φυσικά πάντα τα βγάζουν προς τα έξω με όσο πιο πολύ δηλητήριο μπορούν.
Εντάξει κατά την γνώμη μου αυτή οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή ,γιατί αν είχαν ζωή
θα είχαν και κάτι καλύτερο να ασχοληθούν!!