Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31126 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 27 March 2010 - 15:08

It's all about the numbers...

Ρατσιστης ειναι αυτος που μισει καποιον επειδη απλα ειναι αλλη ρατσα, χρωμα, η θρησκεια απο αυτον. Οποιος ομως ευλογα δεν νιωθει ανετα με την προοπτικη να καταντησει σε λιγα χρονια μειονοτητα στην ιδια του τη χωρα, δεν ειναι σωστο να θεωρειται ρατσιστης.

Δεν μπορει σε μια μικρη χωρα σαν την Ελλαδα να ερθει το μισο Πακισταν. Συν το μισο Σουδαν, συν η μιση Αλβανια και παει λεγοντας... Εδω δεν μπορουμε να φροντισουμε τους εαυτους μας, πως θα καταφερουμε να φροντισουμε τους μισους φτωχους και καταπιεσμενους της υφηλιου?

Και η χωρα μας εχει και καποιες γεωπολιτικες ιδιαιτεροτητες. Περασαμε δυο βαλκανικους πολεμους. Εχουμε ιστορικα ζητηματα με πολλους απο τους γειτονες μας.. Αυτο πρεπει να λαμβανεται υποψην οταν δινεις ιθαγενεια σε εκατονταδες χιλιαδες κοσμο απο αυτες τις χωρες μετατρεποντας τους ασκοπα απο οικονομικους μεταναστες σε μειονοτητα με δικαιωμα ψηφου. Επισης, δεν ειναι φρονιμο να γεμισεις την χωρα σου με μουσουλμανους που δεν τα πανε καλα με την ευρωπαικη κουλτουρα γενικοτερα και οπως ολα τα ευρωπαικα παραδειγματα εχουν αποδειξει, οσες γενιες και να περασουν δεν ενσωματωνονται.

Η εθνικη μας ταυτοτητα οντως κυνδυνευει απο την αποψη οτι εκτιθομαστε σε ενα σωρο μελλοντικους κυνδυνους χωρις να υπαρχει λογος.

ΠΟΣΩΣΤΩΣΗ... What's wrong about that? Οσους αντεχουμε, τοσους να κρατησουμε. Και δεν ειναι η ιθαγενεια το ζουμι. Δεν εχω καμμια αντιρηση να δινονται ισα δικαιωματα σε οσα παιδια γενιουνται, και ζουνε ΝΟΜΙΜΑ ολη τους την ζωη εδω, εκπληρονωντας παραλληλα τις εκπαιδευτικες και στρατιωτικες τους υποχρεωσεις. Πρεπει ομως να λαμβανονται υποψη οι ιδιαιτεροτητες της χωρας μας και να σταματησουμε επιτελους να ειμαστε ξεφραγο αμπελι.

Ενα απο τα κακα του νομοσχεδιου ειναι οτι κανει καθε επιδοξο λαθρομεταναστη που θελει να μπει στην Ευρωπη, να προτιμησει την Ελλαδα ως τοπο ευκολης εισοδου και νομιμοποιησης..

κοιτα επειδη δν ειμαι σε θεση να postαρω ακομη ενα σεντονακι θα σου θεσω καποιους προβληματισμους...
λες οτι δν ημαστε σε θεση να φροντισουμε τους εαυτους μας γτ να εχουμε να φροντισουμε κ αλλους... αυτο δν εχει καμια απολυτως βαση... το μισο πακισταν η μιση αλβανια κτλ κτλ κτλ δουλευουν περισσοτερο παραγουν περισσοτερο προσφερουν περισσοτερο απο τους μισους ελληναρες που αποζητουν μια θεση να βολευτουν στο δημοσιο... γτ ειναι κ πολυ ανωτεροι για να δουλεψουν στα χωραφια... και στο κατω κατω... εσυ τους ταιζεις? το κανεις να φαινεται λες κ δουλευεις για να τρωνε οι αλβανοι, αντε καλε σιγα
δευτερον μονο κ μονο επειδη ημαστε μια τετοια χωρα που εχει περασει τοσα θα επρεπε να δεχομαστε πιο ευκολα τους ξενους... οπως μας δεχτηκαν κ εμας σε αλλες χωρες ως μεταναστες, γερμανια, αγγλια, σε χωρες της αμερικης η της αυστραλιας... εκτος αν θεωρεις πως εμεις ειμαστε καλυτερης ποιοτητας μεταναστες απο τους αλβανους κ τους πακιστανους
τριτον, ποια εθνικη σου ταυτοτητα κινδυνευει καλο μου? να τν χεσω τν εθνικη μας ταυτοτητα... τι προνομιο εχει να εισαι ελληνας το 2010??? α ναι ξεχασα ο σωκρατης ο αριστοτελης... η τζουλια... ο καρατζαφερης... ναι εγω φιλε μου παντως νιωθω στν ιδια μου τν χωρα μεταναστης.
βαριεμαι.
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#31127 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 March 2010 - 15:19

Αφιερωμένο στον Vetus:hahaha:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8qBFNaA7u1E[/media]

Posted Image

#31128 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 March 2010 - 15:27

Και να δεχομουνα οτι οι μεταναστες ειναι δηθεν πιο εργατικοι απο εμας και οτι εμεις ειμαστε ολοι τεμπελαροι, δεν μας περισσευουν και τοσες δουλειες οσα χωραφια και να λες οτι εχουμε, για να δικαιολογειται να ερθει το μισο Πακισταν. Εγω βλεπω οτι ολοι αυτοι καταληγουν στο παρα-εμποριο. Και απο τους ομοεθνεις τους κιολας στις περισσοτερες περιπτωσεις.. Οσα φραγκα βγαζουν, ειτε νομιμα ειτα παρανομα, τα στελνουν πισω στις φαμιλιες τους στις χωρες τους.. Τωρα πως ειναι καλο αυτο για την χωρα και την οικονομια, δεν ξερω... Ειδανε μπουρδελο οι ανθρωποι και μπηκανε..

Και μια που ειπες για την Τζουλια, ξερεις ποσα λεφτα χανει καθημερινα η καημενουλα με την πειρατια που υφισταται ο σκληρος της ιδρωτας???
Posted Image

#31129 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 27 March 2010 - 15:31

Θα πω το εξής. Η πατρίδα μου έχει να με πληρώσει 5 μήνες και βάλε. Και τρώω τα άπειρα ξενύχτια και το άπειρο άγχος για χάρη της. Είμαι περήφανος για την κληρονομιά μου αλλά αισθάνομαι ντροπή για το σήμερα και θα προτιμούσα να είμαι Δανός, Σουηδός, μέχρι και από το Ντουμπάι. Γιατί καλός ο Παρθενώνας, οι Θερμοπύλες κλπ αλλά όχι και να δουλεύω ουσιαστικά εθελοντικά και να μου τη λένε και από πάνω...Ας νοιαστεί η Ελλάδα για μένα όσο νοιάζομαι εγώ γι'αυτήν και μετά το συζητάμε.

Ps. Μου θύμησε το Rambo αυτό τώρα...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=D4PvdpXxXpY&feature=related[/media]
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#31130 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 March 2010 - 15:32

Δηλαδή τώρα κάνουμε σοβαρή συζήτηση? Γιατί αν κάνουμε πότε ήρ8αν 85 εκατομύρια Πακιστανοί στην Ελλάδα? :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#31131 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 27 March 2010 - 15:59

Νομίζω ότι αισθάνονται και τα 2...Τέσπα για μένα σημασία έχει ένας άνθρωπος που κατοικεί και δουλεύει χρόνια σε μια χώρα να μπορεί να απολαμβάνει συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά δικαιώματα για να μην τον εκμεταλέυονται. Όπως έγινε και με όλους τους Έλληνες του εξωτερικού που κάποτε τους αντιμετώπιζαν όπως και εμείς τώρα τους Πακιστανούς.Όσο για θρησκευτικό φανατισμό θα έλεγα να κοιτάξουμε πρώτα τους δικούς μας και μετά τους άλλους.

θελω να προσθεσω πως αυτος ο μεταναστης-προσφυγας πρεπει να σεβεται τη χωρα στην οποια βρισκεται και ακομη και να την τιμησει σαν δικια του.Γιατι εκει ζεις φιλε μου,μπορει να ειναι δυσκολα τα πραγματα ομως η ζωη σου ειναι εδω πλεον.Κι αν δειξεις στους ντοποιους πως σεβεσαι το μερος που βρισκεσαι τοτε κι αυτοι με τη σειρα τοςυ θα σε βοηθησουν στο να μπει η ζωη σου στο σωστο ρυθμο.Βρισκω απαραδεκτοι την συμπεριφορα καποιων ανθρωπων,στην περιοχη μου κυριως αλβανων νεαρης ηλικιας που βριζουν τη χωρα στην οποια γενηθηκαν και μεγαλωσαν.Βεβαιως και δεν ενοω πως ολοιθ ειναι ετσι,αλλα στα ματια του κοσμου δυστυχως αν το λαθος το κανει ενας τοτε ολοι σιγματιζονται πραγμα το οποιο ειναι μεγαλο λαθος.ΕΝα επισης πραγμα που θελω να πω ειναι η απανρθωπη αντιμετωπιση που δειχνει η αστυνομια στους ξενους με παραδειγμα που εχω ζησει,μετα απο πραξη χουλιγκανισμου σε προσφυγα απο παιδια ηλικιας 15-16 χρονων η αστυνομια ειπε στα παιδια να φυγουν και πως θα βαλουν τον ξενο μεσα.και τον βαλανε.και ο ξενος ζουσε 30 χρονια στη χωρα.
Posted Image

#31132 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 March 2010 - 16:07

Κυρίες/Κύριοι, plz don't taint ze BH with this bickering....έχουμε μια χαρά thread για το θέμα, βουρ όσοι ενδιαφέρονται.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#31133 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 27 March 2010 - 17:08

Huge Line

You break the CSS. :nanana:

#31134 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 March 2010 - 17:24

Ρε που χουμε καταντήσει ρε!!

Ακουστε τι εγινε χτες βραδυ. Μια κοπελα ειχε παει με το αμαξι να παρει το γατο της απ το κτηνιατρειο που το χε αφησει για στειρωση. Βαζει τη γατοφορο στο αμαξι στο καθισμα του συνοδηγου και ξαφνικα σταματαει ενα μηχανακι, σπαει το τζαμι και της βουταει τη γατοφορο με τη γατα μεσα!!!!!!!!!!!

Η γατοφορος ηταν πανινη και την περασανε για τσαντα τα κλεφτρονια...

Και ειναι τωρα σ εναν πανικο να ψαχνουνε να βρουνε που πεταξανε τη γατοφορο και που βρισκεται η γατα...

Στο Χαλανδρι εγινε αυτο, χτες βραδυ.

#31135 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 March 2010 - 17:33

^ Ηθικόν δίδαγμα: προτιμάτε τις μη πάνινες γατοφόρους.

Και τώρα, πάτε στο thread για την Αλίκη του Tim Barton να γελάσετε λίγο.

Edited by Tea-chan, 27 March 2010 - 18:00.

Posted Image

#31136 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 27 March 2010 - 17:53

^ Ηθικόν δίδαγμα: προτιμάτε τις μη πάνινες γατοφόρους.

Και τώρα, πάτε στο thread για την Αλίκη του Tom Barton να γελάσετε λίγο.

Nah....i prefer Tom and Jerry

Τι να πω για το παραπανω περιστατικο... παει το γατακι.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31137 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 March 2010 - 23:42

Πάλι τά 'φτυσε το laptop. Ώρα για αλλαγή λειτουργικού http://ubuntusatanic.org/news/

#31138 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 March 2010 - 08:34

Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα άλλα άρχισα να μεταφράζω για πλάκα το k-on στα ελληνικά :hot:
phmava.php

#31139 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 March 2010 - 10:56

Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα άλλα άρχισα να μεταφράζω για πλάκα το k-on στα ελληνικά :hot:

Θα σου περάσει:hihi2: Προσωρινό είναι μετά φεύγει.:kakaka:

Επίσης να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και να περάσετε καλά τις διακοπές σας. :)

Edited by Night Wizard Seal, 28 March 2010 - 11:02.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#31140 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 March 2010 - 14:36

http://www.gamato.it/ :P

2bbd14fc.jpg