Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31096 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 21:09

Βασικά μια χαρά τον βρίσκω. Εξάλλου, 3 oscar έχει ήδη, και μιλάμε για 2,6bn$...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#31097 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 21:49

Βασικά αυτό που μου κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον στη συνέντευξή του ήταν αυτό:

"The music industry saw it coming, they tried to stop it [i.e. piracy], and they got rolled over," he said. "Then they started suing everybody. And now it is what it is."

Instead, Cameron said he has tried to innovate to give movie goers a reason to go to theater. And in creating a rich, "reinvigorated cinema experience".

και αυτό:

But he warned content creators to not take short cuts when it comes to shooting video in 3D. He said low-quality 3D films could do more harm than good. Recently, Cameron has criticized studio's plans to convert older movies into 3D.

Instead, he said filmmakers and other content creators, such as sports broadcasters, need to take the time to learn the technology and do it right. This is why he has created a startup that will help solve this problem. The startup provides camera systems necessary for shooting video in 3D and it trains people to use the equipment.

"We are trying to create a brand for the experience that is high quality, like Dolby," he said. "If you get bad stuff, it will hurt your eye and people won't like the experience."

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#31098 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 22:26

James Cameron: "If I had to choose between the trophy [Academy Award for Best Picture] and the $2.6 billion, I'd choose the $2.6 billion"

Σωστος ο James.Μια χαρα τον βρισκω κι εγω.2.6 billion dollars.'Nuff said.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#31099 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 22:54

Αφού του φαγε το oscar μέσα από τα χέρια η πρώην σύζυγος με μια ταινία με το 1/1000 του δικού του budget το butthurt ήταν αναμενόμενο :P

Right on the money Mono!:hihi2:

#31100 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 00:33

Ποιος επιτρεπει τετοια πραγματα?

Εγώ πάντως στο video άκουσα πολλούς θεατές της παρέλασης να τους λένε μπράβο.

Ναι, ο xyz γείτονας/συνεργάτης/φίλος σου τα επιτρέπει αυτά τα πράγματα, όχι κάποια σκοτεινή και μυστική οργάνωση.

Δέχομαι το να μας προβληματίζει το γεγονός, δεν δέχομαι όμως το να κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#31101 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 00:52

Mια χαρά τα είπαν οι ράδιο αρβύλα πάνω στο θέμα.

#31102 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded[/youtube]

Αν είναι να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας τότε είμαι κατά των παρελάσεων...Δηλαδή το είδα και ανατρίχιασα...

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»

Καμάρωσε Ελλάδα τα παιδιά σου...Εγώ πάλι ντρέπομαι...

Haters gonna hate,αλλά το "Έλληνας γεννιέσαι,δεν γίνεσαι" είναι γεγονός...

Ντάξει όχι και να φτάσουμε και σε τέτοια σημεία,αλλά η στάση των σημερινών "Ελλήνων" που δεν τους καίγεται καρφάκι για το αν η Ελλάδα σε μερικά χρόνια λέγεται Πακιστάν-02 δεν είναι καλύτερη...

#31103 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:07

Πάντως εμένα το θέμα μου δεν ήταν ότι το θεώρησα πρωτοφανές όσο το ότι έχουν αποθρασυνθεί τόσο που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα φωνάξουν μέσα στη μέση του κόσμου...Σημασία δεν έχει τόσο το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν αυτοί όσο η ανοχή της κοινωνίας σε αυτό το μήνυμα...

Και όσο για το αν κάποια πράγματα γίνονται από πάντα αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσουμε να γίνονται και για πάντα...

edit : @ Darthnicolas Προφανώς αν σου πω ότι χέστηκα ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι τότε θα γίνω και εγώ Ελληνίδα μέσα σε εισαγωγικά...Το προτιμώ. Από το να είμαι άνθρωπος μέσα σε εισαγωγικά.

xbJ3b2w.jpeg

#31104 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:16

Γεγονός με βάση τι? Πώς καθορίζεται η καθαρότητα του αίματος? Υπάρχει κάποιου είδους pedigree όπως αυτό που δίνουν στα σκυλιά και τις γάτες? Όχι άμα είναι να ξέρω τι χαρτί να ζητήσω από τον μελλοντικό σύζυγο και από ποιό εκτροφείο να τον ψωνίσω για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαλάσω την καθαρότητα της φυλής. :hihi2:

Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ εγώ συμφωνώ με τον Ισοκράτη που κάτι χρόνια πριν (τώρα πρόσφατα μην νομίζετε) έλεγε ότι ''Έλληνας είναι αυτός ο οποίος μετέχει στην ελληνική παιδεία".

[/serious post]

#31105 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:31

Π.χ. αυτός δεν πα να ναι και από το Δέλτα του Κενταύρου...

Posted Image

:nbleed::nbleed::nbleed::lovulovu::lovulovu: :joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#31106 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:34

Όλα τα θέματα που συζητάμε εδώ, τα έχουμε πει και στο αντίστοιχο thread.

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8107

Από πότε;

Ντάξει όχι και να φτάσουμε και σε τέτοια σημεία,αλλά η στάση των σημερινών "Ελλήνων" που δεν τους καίγεται καρφάκι για το αν η Ελλάδα σε μερικά χρόνια λέγεται Πακιστάν-02 δεν είναι καλύτερη...

Get a reality check. Αν αυτή είναι όλη κι όλη σου η ανησυχία, τότε γιατί δεν τους κάνεις Έλληνες να σου φύγει το άγχος;

Και επειδή κουράστηκα να ακούω τέτοιες υποθάλπουσες φασισμού ανοησίες, κάνω quote

Οι λαθρομετανάστες είναι πραγματικά ένα άλλο θέμα, και θα πρέπει να εμπίπτουν σε θέματα ασύλου (συνήθως πολιτικού). όσο για τους υπόλοιπους, που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει εκεί ή ενήλικες που έχουν δουλέψει κάποια χρόνια, σαφέστατα και ναι. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα για να έχουν δικαιώματα και για να είμαι ειλικρινής είμαστε νομίζω η μόνη χώρα που δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της υπηκοότητας αν κάποιο παιδί γεννηθεί στην Ελλάδα, πράγμα που είναι δεδομένο αλλού. Για τους ενήλικες το μόνο παράδειγμα που μπορώ να φέρω είναι της Αγγλίας που μετά από 4 χρόνια εργασίας ή 10 παραμονής σου δίνει το δικαίωμα αυτό.

Είναι ντροπή, το είπα και το ξαναλέω, να είμαστε τόσο πίσω ενώ είμαστε απ'τους πλέον μεταναστευτικούς λαούς αλλά και απτους λαούς που έχουν υποστεί ρατσισμό. Αλλά βέβαια, μας βολεύει να ξεχνάμε πως στην Αμερική μας θεωρούσαν χειρότερους απ'τους χειρότερους, μας λέγαν δολοφόνους, ληστές και βιαστές, και όλα αυτά άλλαξαν με τον Β'Παγκόσμιο πόλεμο και με την σθεναρή μας αντίσταση. Ξεχνάμε την ιστορία μας και γινόμαστε αρτηριοσκληρωτικοί και αποβλακωμένοι, επιρρεπείς στον κάθε λαϊκιστή. Όποιος λαός όμως δεν θυμάται την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να πάθει λαός που παραποιεί την ιστορία του.

Και τέλος να σου πω πως στην Αγγλία έχουμε πολύ περισσότερους Πακιστανούς αλλά και άλλες εθνότητες. Νομίζεις είναι αυτοί λιγότερο Βρετανοί πια, τώρα που είναι 2ης-3ης-4ης γενιάς; Ή μήπως νομίζεις πως επειδή οι Άγγλοι δεν είναι τόσο "αρχαίοι" όσο εμείς είναι λιγότερο περήφανοι για τον λαό τους; Γιατί εδώ που τα λέμε, το "ένδοξο παρελθόν" τους είναι πιο πρόσφατο απ΄το δικό μας.

Είναι κρίμα ένα τόσο νέο παιδί όσο εσύ, με τόσο λίγη πείρα στη ζωή να προτιμάς να παίρνεις και να αναπαράγεις αμάσητες αυτές τις εθνικιστικές αηδίες που στο κάτω κάτω μειώνουν την ίδια σου τη χώρα, το έθνος αλλά και την νοημοσύνη σου. 400 χρόνια μας είχαν και μας άρμεγαν οι Τούρκοι και δεν χάσαμε την ταυτότητά μας και θες να πιστέψεις πως εξαιτίας μερικών ταλαιπωρημένων και δυστυχισμένων ανθρώπων που ξεριζώθηκαν απ΄τις χώρες τους για να έρθουν στην δικιά μας, να ζουν και να δουλεύουν σαν σκλάβοι και να πεθαίνουν και να κακοποιούνται συνεχώς θα χάσουμε την ταυτότητά μας; Σκέψου καλά τι γιορτάζαμε χθες και τι σε έχουν κάνει να πιστεύεις. Ενημερώσου και μετά βγάλε τον θυμό σου προς αυτούς που πρέπει, οι οποίοι δεν είναι οι μετανάστες αλλά οι δυνάστες μας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από QueenofHearts: 27 Μάρτιος 2010 - 01:40

#31107 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 01:45

Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περισσότερο σκέφτομαι την αποκάλυψη του Χάρρυ Κλυνν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31108 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 02:33

Mόλις βρήκα νέο τρόπο για να βγάλω εξτρά χρήματα. Kukukukuku! :kill4u:
Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

Youtube Video

Aν και δεν συμπαθώ καθόλου τους αλβανούς δεν θα έφτανα ποτέ σε σημείο να φώναζα ρατσιστικά συνθήματα σε εθνική παρέλαση ωσαν λυσασμένος ακροδεξιός που διψά για αίμα αλλοδαπών. :smokingg:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 27 Μάρτιος 2010 - 02:45

#31109 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 02:37

Spoiler:

ΖΗΤΩ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ!!!! :burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31110 Serestrum

Serestrum