6 η 7.Mπορεί κάποιος να μου πει μέσω pm σε ποιό manga volume του Death Note είναι το καρέ με την ατάκα "Just as planned.";
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 13:23

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 13:31
ξύπνησα με κεφάκια

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 14:16
Volume 7-Chapter 53-Page 24Mπορεί κάποιος να μου πει μέσω pm σε ποιό manga volume του Death Note είναι το καρέ με την ατάκα "Just as planned.";

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 14:40
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 14:48
Παρακαλώ.Eυχαριστώ πολύ, shinigami94.
Ξέρει κανείς αν η OMEGA Team σταμάτησε το Fullmetal Alchemist Brotherhood ?

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 16:45
Quoting....
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη μας.
Tην περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα e-mail από έναν δημοσιογράφο της εκπομπής Αξίζει να το Δεις του Ant1.
Θέλουν να κάνουν θέμα για τα anime τα manga και γενικότερα την ιαπωνική κουλτούρα και θέλουν κοινό για την εκπομπή τους το οποίο φυσικά να μιλήσει για το αντικείμενο καθώς επίσης να παρουσιαστούν και αρκετά cossplay.
Κυρίως τους ενδιαφέρει κόσμος από την Αθήνα αλλά αν υπάρχει και αρκετό ενδιαφέρον από την Θεσσαλονίκη τότε μπορεί να γίνει κάποιο video το οποίο να παιχτεί στην εκπομπή.
Η εκπομπή θα γίνει πριν το Πάσχα εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον άμεσα.
Οπότε όσοι είστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα σας ενδιέφερε να συμετάσχετε στην εκπομπή παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με e-mail.
Ευχαριστώ.
holborn
holborn@animeplanet.gr
Unquoting....
Λοιπόν, έχουμε εθελοντές;
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:00
Ξουτ ξουτ μακριά από μας...
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:08
Lol. Κάτι μου θυμίζει αυτόΜου ήρθε αυτό το μήνυμα σήμερα:
Quoting....
Tην περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα e-mail από έναν δημοσιογράφο της εκπομπής Αξίζει να το Δεις του Ant1.
Θέλουν να κάνουν θέμα για τα anime τα manga και γενικότερα την ιαπωνική κουλτούρα και θέλουν κοινό για την εκπομπή τους το οποίο φυσικά να μιλήσει για το αντικείμενο καθώς επίσης να παρουσιαστούν και αρκετά cossplay.
Κυρίως τους ενδιαφέρει κόσμος από την Αθήνα αλλά αν υπάρχει και αρκετό ενδιαφέρον από την Θεσσαλονίκη τότε μπορεί να γίνει κάποιο video το οποίο να παιχτεί στην εκπομπή.
Οπότε όσοι είστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα σας ενδιέφερε να συμετάσχετε στην εκπομπή παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με e-mail.
Ευχαριστώ.
holborn
holborn@animeplanet.gr
Unquoting....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jLflxO8Ir28[/media]
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:11
Από το να ασχοληθεί με τα anime/manga μια από τις πιο ελεεινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης καλύτερα να μην ασχοληθεί ποτέ κανείς...Οι akai panda καλώς έκαναν και αρνήθηκαν...Η Τατιάνα θέλει να κάνει νούμερα και δεν θα έχει κανένα ενδιασμό να μας παρουσιάσει σαν νούμερα και να φέρει και μερικούς ψυχολόγους να αναλύσουν το σύνθετο ψυχισμό της ελληνικής νεολαίας και μερικούς παπάδες να μας ξορκίσουν
Ξουτ ξουτ μακριά από μας...
Ναι.. όποτε έχουν πάει να εξετάσουν μια υποκουλτούρα το βλέπουν σαν "το κακό από το οποίο πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας, δείτε μας για να ξέρετε και να είστε μέσα στα πράγματα".
Ποτέ δεν θα ξεχάσω το σοκ της μαμάς μου καιρό αφού είχα πάψει να έχω παρουσιαστικό goth(απλά έπαψα να έχω πολύχρωμα μαλλιά βασικά..), είδε κάποια τέτοια εκπομπή και με πήρε τηλέφωνο γιατί ανησύχισε για την ψυχική μου υγεία. Ούτε ξέρω τι μπορεί να είδε και να άκουσε αλλά εγώ γέλασα πολύ με τις αντιδράσεις της αφού άρχισα να την δουλεύω.
Keep the community safe from the eyes of the "weirdos" και αφήστε τους να ασχοληθούν με την κάθε Πίτσα Κίτσα και Σούλα Μούλα της επικαιρότητας.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:40
Αχ θα έχει πολύ γέλιο πάντως. Γιατί μόνο για γέλια είναι η συγκεκριμένη.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:47
Όντως έτσι είναι... κατά 99% θα πάρει η Τατιάνα σοβαρό ύφος και θα ρωτάει πως αισθάνεστε, έχετε φίλους, με τα μαθήματα πως τα πάτε, οι σχέσεις σας με τους γονείς περνάει κρίση;
Αχ θα έχει πολύ γέλιο πάντως. Γιατί μόνο για γέλια είναι η συγκεκριμένη.
Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τέτοιο χάλι και όλες αυτές οι άχρηστες/οι έχουν κυριαρχήσει τόσο πολύ που δεν είναι πια για γέλια αλλά για κλάματα. Να δω πότε θα τους ξεφορτωθούμε όλους μαζί αυτούς που προβάλουν τόσο έντονα την αντίληψη του "κακομοίρη".
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 17:48
Μου ήρθε αυτό το μήνυμα σήμερα:
Quoting....
Ευχαριστώ.
holborn
holborn@animeplanet.gr
Unquoting....

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 18:07
Και αυτό που με συσχίζει περισσότερο είναι ότι "επιστήμονες" ψυχολόγοι βγαίνουν και εκφράζουν την "επιστημονικά τεκμηριωμένη" άποψή τους.
Θεωρώ ότι είναι ντροπή για το επάγγελμά μας, οταν π.χ. η γιαγιά μου μού λέει κάτι κουφά και όταν την ρωτάω που το άκουσε αυτό, η απάντηση είναι : το είπαν οι επιστήμονες στην τηλεόραση. Και όταν λέει τηλεόραση εννοεί αυτήν την επίμαχη μεσημεριανή ζώνη, my god.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 18:15
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 18:18
Ειλικρινά πάντως εμένα θα μου άρεσε κάποια νεανική εκπομπή να έρθει σε κάποιο πάρτυ και να παρουσιάσει τα anime/manga όπως θα έπρεπε...Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα "υποκούλτουρα" κατά τη γνώμη μου...Αλλά σε μια εκπομπή που τη μια παρουσιάζει τη Τζούλια, την άλλη κοπέλες που θέλουν να μοιάσουν στη Barbie, τη παράλλη Βόρεια vs Ανατολικά προάστια και πάει κλαίγοντας το μόνο που περιμένω είναι να μας βγάλουν τουλάχιστον ανώμαλους...Θα αρχίσει η Τατιάνα να ρωτάει αν βλέπουμε hentai, αν τρώμε χταπόδια ή αν κάνουμε τρελίτσες μαζί τους, πόσα dn έχουμε στο σπίτι μας, πόσους συγγενείς μας σκοπεύουμε να φάμε με αυτά και μετά θα πετάξει και μια μπούρδα για την πειρατεία όλα αυτά σε ανοιχτή σύνδεση με τον Άνθιμο που θα μας κάνει online τρισάγιο...
Που να μάθει και πως το yaoi έχει κυρίως target group τις γυναίκες...