Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 21 March 2010 - 21:13
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 21 March 2010 - 21:58
http://www.inout.gr/showthread.php?t=58198
Για μένα ήταν ο καλύτερος ελληνικός tracker. Είχε μέσα ταινίες διαμάντια και σπάνιες καθώς και πολύ καλή οργάνωση. Το τελευταίο torrent που κάτεβασα ήταν ένα πακέτο με τις περισσότερες ταινίες του Κουροσάβα με ελληνικούς υπότιτλους και πραγματικά το ολοκλήρωσα στο παρα πέντε!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 21 March 2010 - 22:31
Posted 22 March 2010 - 00:40
Posted 22 March 2010 - 01:04
Το pc μου εχει βαλθει να με τρελανει.....εκει που παω ωραια και καλα να δω το SEL, μετα απο 3-4 λεπτα ξαναγυριζει απο την αρχη......,,λεω wtf, not again γιατι μου ειχε γινει και πριν κανα χρονο με το war in the pocket, αλλα εκει γινοταν μονο μια φορα και απλα εκανα skip την αρχη του επισοδιου.Ελα ομως που εδω γινετε συνεχεια........
Κανεις καμια ιδεα?Μη το droparo για αυτο, αμαρτια απο το θεο ειναι.
Δοκιμασα με cccp,k-lite, no codec at all, vlc και τιποτα.Το αρχειο ειναι μορφης mkv.
Από torrent το κατέβασες ? Μήπως είναι ημιτελές download ή corrupted ? Μου έχει τύχει αν προσπαθώ να παίξω τα επεισόδια πριν κατέβουν 100%, να μένουν μόνιμα προβλήματα στο file.
Posted 22 March 2010 - 02:09
τα γιαννενα ακομα μπορουν να επανορθωσουν ' ο ατρομητος να μην φοβηθει ... και ο ηρακλης να μην ξεχασει το ροπαλο του στην μακρινη κρητη ...και εμεις να μην χασουμε παιγνιον ... ξανθη , πανθρακικο ... νταξ΄αλλα ο αρης αποτελει φοβητρο ...
Posted 22 March 2010 - 04:57
Μπικοζ γουι καν...
Spoiler:
Με συγχωρείς αν αυτό ήταν ατάκα τότε πρέπει να αλλάξουν την σημασία της λέξης στο λεξικό..
Μην θυμώνεις και οδύρεσαι, κανένας δεν σε αναγκάζει να "συνεισφέρεις" σε threads όπου διεξάγουν μια συζήτηση στα αγγλικά ή στα ελληνικά.
μμμ ή κάνω λάθος, μάλλον η χούντα ήρθε νωρίς...πρέπει να post-άρω
Εφόσον η γλώσσα χρησιμοποιείτε σε βαθμό τέτοιο όπου οι άλλοι αναγνώστες μπορούν να κατανοήσουν.
Αν σε θίγει ή σε ενοχλεί μπορείς να απευθυνθείς σε έναν moderator και άσε αυτόν/αυτήν να προσδιορίσουν τον αριθμό τον αγγλικών λέξεων που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε και αν πέρνουμε κάποιο +συν επιπλέον λέξεων αν οι αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιούμε είναι ελληνικής προελεύσεως.
On the other hand, keep derailing threads... you are so adorable when you do that
Open to suggestions for good animes & mangas
Posted 22 March 2010 - 07:45
Μπικοζ γουι καν...
Spoiler:
Με συγχωρείς αν αυτό ήταν ατάκα τότε πρέπει να αλλάξουν την σημασία της λέξης στο λεξικό..
Μην θυμώνεις και οδύρεσαι, κανένας δεν σε αναγκάζει να "συνεισφέρεις" σε threads όπου διεξάγουν μια συζήτηση στα αγγλικά ή στα ελληνικά.
μμμ ή κάνω λάθος, μάλλον η χούντα ήρθε νωρίς...πρέπει να post-άρω
Εφόσον η γλώσσα χρησιμοποιείτε σε βαθμό τέτοιο όπου οι άλλοι αναγνώστες μπορούν να κατανοήσουν.
Αν σε θίγει ή σε ενοχλεί μπορείς να απευθυνθείς σε έναν moderator και άσε αυτόν/αυτήν να προσδιορίσουν τον αριθμό τον αγγλικών λέξεων που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε και αν πέρνουμε κάποιο +συν επιπλέον λέξεων αν οι αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιούμε είναι ελληνικής προελεύσεως.
On the other hand, keep derailing threads... you are so adorable when you do that
Καταρχάς, you cannot derail the Black Hole. The Black hole derails you!
Επιπρόσθετα, ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο για την ύπαρξη αυτής της συζήτησης...επί της αρχής το αποδίδω στην άνοιξη λοιπόν. Αν έχετε κάποια διαφωνία, παρακαλώ λύστε την μέσω PM.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 22 March 2010 - 10:34
In other news συγχαρητήρια για το 5th banner contest, επιτέλους θα δούμε και νέες δημιουργίες...Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να υποβάλω τίποτα γιατί δεν έχω ιδέα από photoshop:cry5: Αλλά οι υπόλοιποι (ξέρετε ποιοι είστε) μην τυχόν και δεν ετοιμάσετε κάτι
Posted 22 March 2010 - 10:55

Posted 22 March 2010 - 11:15
Έχω ξεχάσει και την ύπαρξη των banners, επειδή χρησιμοποιώ skin Voodoo. Μήπως να ενσωματώνατε πρώτα τα ήδη υπάρχοντα και να κάνατε διαγωνισμό μετά;
Tα 2 dark skin μας είναι σχετικά χαμηλή προτεραιότητα αυτή την στιγμή (άσε που μπορεί να φύγουν και εντελώς, μιας και σιγά σιγά δουλεύουμε για νέα skins). Από εκεί και πέρα, ναι, πρέπει να μπουν τα banners μας και εκεί...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 22 March 2010 - 11:34
Σ’ ένα νοσοκομείο στο Λονδίνο ξεκίνησε η λειτουργία της πρώτης κλινικής που έχει ως στόχο την θεραπεία νέων εθισμένων είτε στο Internet είτε στα βιντεοπαιχνίδια είτε στα ίδια τους τα κινητά. Η υπηρεσία είναι ανοιχτή για παιδιά ακόμα και 12 ετών, αλλά έχει ως στόχο κυρίως παιδιά ηλικιών από 15 έως 17 ετών που αδυνατούν να κλείσουν τον υπολογιστή και τα βιντεοπαιχνίδια τους.
Ο Richard Graham, σύμβουλος των εγκαταστάσεων της κλινικής, είπε ότι κάποια παιδιά παίζουν online ηλεκτρονικά παιχνίδια για να έρχονται σε επαφή με άλλους, κάτι που τους δίνει την αίσθηση της κοινωνικότητας και έτσι καταλήγουν να μην σταματάνε να παίζουν.
«Έχω έρθει σε επαφή με τους γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να ξεσπούν σε οργή όταν τους λένε να κλείσουν τον υπολογιστή τους. Κάποιοι καταλήγουν να καλούν την αστυνομία.», είπε ο Graham.
Το νοσοκομείο ελπίζει να μετατρέψει τους “screenagers” σε “teenagers” απομακρύνοντάς τους απ’ το WoW (World Of Warcraft) και να τους ενθαρρύνει να αλληλεπιδρούν με άλλους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο. Αντίστοιχες ενέργειες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, όπως το reSTART Internet Addiction Clinic το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 13 μίλια μακριά απ’ τα γραφεία της Microsoft στο Redmond.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=375288
Posted 22 March 2010 - 11:56

Posted 22 March 2010 - 12:38
Posted 22 March 2010 - 12:48
Βασικά δεν νομίζω αυτό να είναι κάτι καινούριο, έχω ακούσει ότι και στην Ελλάδα έχει ένα μέρος για απεξάρτηση από το internet