Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30631 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 March 2010 - 00:39

Πλάκα πλάκα τελευταία postάρω αρκετά black hole. Τι να σας κάνω ένα irc έχουμε και τους τελευταίους μήνες υπάρχει σιγή ιχθύος εκεί μέσα. :canthelp:

Φταίει που δεν το διαφημίζουμε σωστά. Πχ στην υπογραφή του Dante γράφει "Better than sex, batteries included", αλλά πόσοι εδώ μέσα ξέρουν πως είναι το sex; :canthelp:

Μάλλον πρέπει να το διορθώσει και να γράψει "Better than One Piece, nakamas included". :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#30632 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 18 March 2010 - 00:49

Αν ψαχνεις τον εαυτό σου κάνε Ctrl+f και γράψε το nick σου.

ok,ok thank you
166 for me then :lol:

#30633 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 March 2010 - 00:52

Φταίει που δεν το διαφημίζουμε σωστά. Πχ στην υπογραφή του Dante γράφει "Better than sex, batteries included", αλλά πόσοι εδώ μέσα ξέρουν πως είναι το sex; :canthelp:

Μάλλον πρέπει να το διορθώσει και να γράψει "Better than One Piece, nakamas included". :hahaha:

Eλιωσα....:kakaka:

2bbd14fc.jpg

#30634 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 18 March 2010 - 01:08

dora η ηλιθια εισαι η το παιζεις. κανενας απο τους 2 ρολους δε σε τιμα παντως. εξακολουθεις ακαταπαυστα να παρερμηνευεις τα λογια μου.

Αναρωτιεμαι εαν ποτε εχει γινει καποια ανοικτη συζητηση μεταξυ ατομων ωστε να βρεθει ενας καλυτερος και λιγοτερο επιζημιος για τη σχολη τροπος. Δεν εχω δει να γινεται ουδεμια συζητηση περι αυτου του θεματος σε καμια συνελευση... και επειδη εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω αυτο το διαλογο τα αποτελέσματα ειναι αγονα επειδη τελικα μαλλον κανεις δε θελει να το αλλαξει.

ισως επειδη δεν υπαρχει; οπως και να χει δε θα παιξω το ρολο του υπερασπιστη της καταληψης. οπως ξαναειπα ουτε σε εμενα μου αρεσει να χανω μαθηματα. εχεις κατι να προτινεις; αν ναι καντο. αν οχι σταματα να μου σπαταλας τη μερα.

Για εμενα και αυτά τα φυτά δεν ειναι καθολου κατακριτέα. Δηλ το μόνο που καθοριζει καποιον ως φλώρο είναι η "μη συμμετοχη στις καταληψεις"?

παμε ξανα. αυτο που καθοριζει το φυτο (αλλο φλωρος αλλο φυτο) ειναι το γεγονος οτι θετουν ως μοναδικο θεμα της ζωης τους τη σχολη τους. και ειναι τερμα κατακριτεα. ο ανθρωπος πρεπει να αναπτυσεται σε ολους τους τομεις. οποιαδηποτε μονοδιασταση αναπτυξη τον καθιστα μια απλη μηχανη.

Υπαρχουν ατομα πανεξυπνα(οι περισσότεροι) που σκιζονται και πάλι το 9-10 ειναι σχεδον ακατορθωτο. Αλλου παλι το ακουω ως κατι πιο συνηθισμένο.

ποτε μιλησα εγω για 9-10; ακομα και αυτο δειχνει τη λογικη εντατικοποιησης μεσα στην οποια εχεις μπει (θεωρεις μοναδικους αποδεκτους βαθμους ως καλους το 9 και το 10)

Αυτες οι κατακαημένες οι βάσεις ειναι απαραιτητες για να μαθεις το πρακτικο μετα. Αλλιως θα είσαι κομπογιαννητης που μαθαινει καποια πραγματα μηχανικα(τουλ στη σχολη μου)
Και το σωστο ειναι να την ξερεις την επιστημη οταν θα πας να την ασκησεις πανω απ'ολα για να λειτουργησει η κοινωνια μας.

θυμισε μου ποτε ειπα κατι το αντιθετο.

What? Εδω εχουμε τη λογικη του παραλογου...
Δηλ το να θες να λειτουργει η σχολη σου σωστα είναι δείγμα μελλοντικης ανηθικότητας, επειδη βαθια μεσα σου εισαι ενας μεγαλος εγωιστής?
Παω πάσο...

αν αυτο καταλαβες απο ολα οσα ειπα τοτε δυστυχως δε μπορω να κανω κατι περισσοτερο.

Υπαρχουν και ατομα που μπορουν να τα κανουν παραλληλα ολα αυτά, χωρις απαραιτητα να τρεχουν σε καταληψεις. Εκτος και αν το μόνο δείγμα ανθρωπισμού είναι παραμεληση των διαφορων υποχρεωσεων σου για να αγωνιστείς. Ειναι και αυτό ένα δείγμα, αλλα όχι το σημαντικότερο.

συμφωνω απολυτα. και κατα μια περιεργη συμπτωση αυτα τα ατομα ειναι πολυ περισσοτερα στον αριστεροαναρχοαυτονομο χωρο απο τους δαπιτες και τους πασπιτες. και για ακομα μια φορα να εξηγησω τι ειπα. δεν θεωρω λαθος να βαζεις ως μια απο τις προτεραιοτητες τη σχολη σου. το προβλημα ειναι οταν τη βαζεις μεγαλυτερη (και πολλες φορες μοναδικη) απο ολες τις αλλες.

Θα μπορουσε κάποιος απλως να ζητησει να παει αλλη μερα η πρόοδος, και όχι να ακυρώσει όλη την πρόοδο και όλο το μάθημα. Ειναι τόσο απλο.

ξερεις ποσες φορες το εχουμε κανει στη σχολη μας; ξερεις ποσες φορες εχουμε κατεβασει διακοπη μαθηματων αντι για καταληψη; ποσες φορες εχουμε κατεβασει αποχη απο τα μαθηματα αντι για καταληψη; ξερεις τι εγινε; οι φοιτητες (αυτοι που αναφερεις ως προτυπο επιστημονα) μας εγραψαν στα @@ τους, οι καθηγητες μας εγραψαν στα @@ τους και εγινε κανονικοτατα μαθημα. μονο οταν ψηφιζεται καταληψη θορυβουνται ολοι. οποτε μη ψαχνεις να βρεις τους υπαιτιους σε αυτους που κατεβαζουν καταληψη αλλα σε αυτους που τους εχουν οδηγησει σε αυτο το σημειο.

Για εμένα ο νόμος 16 μια χαρά ήταν, εκτός απο την εξίσωση των πτυχιων. Είχε καλα σημεια τα οποια θα βελτιωναν λιγο την κατασταση.
Απο πότε ήταν κατακτηση να πέσει το επιπεδο δυσκολίας των μαθημάτων? Ο_ο

μου ζητησες παραδειγματα των τελευταιων ετων που η καταληψη εφερε αποτελεσματα και σου εδωσα. απο κει και περα βαριεμαι να προσπαθω να επιχειρηματολογησω πανω στα αυτονοητα. ας μεινουμε απλα στο γεγονος οτι η καταληψη αποδεδειγμενα πετυχαινει τους σκοπους της ειτε αυτοι ειναι σωστοι ειτε λαθος. εκει ηταν η αρχικη μας διαφωνια.

Ναι, αλλα είναι ο κυριος στοχος τους είναι να βγαλουν επιστημονες. Αν οι υπολοιποι στόχοι υπονομευουν τον κύριο αυτό στόχο, τότε κακό κάνουν. Και ΝΑΙ, τα πανεπιστημια εξ ορισμου είναι επιστημονικά ιδρύματα, δεν ξέρω πως εχει δημιουργηθει αυτη η παρανοηση στη χώρα μας.

ελευθεριακοι χωροι. χωροι ανταλλαγης αποψεων και ιδεων. φορεας αυτοοργανωσης και αυτοδιοικησης.
αν αυτα δε μπορουν να επιτυχουν τοτε να βρασω τα πτυχια.
και στο κατω κατω της γραφης ειναι καθηκον του επιστημονα να εχει πολυπλευρη γνωση και εκπαιδευση για να μπορει τα εχει επιγνωση των αποτελεσματων των πραξεων του. και για κατι τετοιο ειναι απολυτως απαραιτητη η πολιτικη
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#30635 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 18 March 2010 - 01:12

μη εφαρμογη του νομου 16

Για εμένα ο νόμος 16 μια χαρά ήταν

Η συζητηση αφορα την παιδεια? Απο ποτε μπηκε στο παιχνιδι νομος 16:blurah5:?

#30636 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 March 2010 - 02:31

έλα πες εχθές παρακολουθούσες εκείνη την ασιάτισα...
και τι ήταν αυτό που φόραγες στο λαιμό σου;
γιατί φορούσε και εκείνη το ίδιο καρτελάκι στο λαιμό της;
γιατί δεν με χαιρέτησες αφού είδες ότι δεν σε πείρα χαμπάρι
παρα μόνο όταν ήταν αργά....

έλα παραδέξου το την παρακολουθούσες. :smokingg:

Wait... Wat?

Δεν έχω ιδέα τι λες... Και ούτε φοράω τίποτα στο λαιμό μου. Η με δουλεύεις η με μπέρδεψες με άλλον :hihi2:

ελευθεριακοι χωροι. χωροι ανταλλαγης αποψεων και ιδεων. φορεας αυτοοργανωσης και αυτοδιοικησης.
και στο κατω κατω της γραφης ειναι καθηκον του επιστημονα να εχει πολυπλευρη γνωση και εκπαιδευση για να μπορει τα εχει επιγνωση των αποτελεσματων των πραξεων του. και για κατι τετοιο ειναι απολυτως απαραιτητη η πολιτικη

Sorry dude αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι το πανεπιστήμιο. Αν θέλει να του δώσεις και μια τέτοια χροιά είναι δικό σου θέμα.
phmava.php

#30637 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 March 2010 - 08:01

Μετά απο σκληρή προσπάθεια και 4 χρόνια συμμετοχής σε αυτό το forum...
βλέπω για πρώτη φορά να απειλείτε πραγματικά η θέση μου ως βασίλισσα αυτού του Thread...

Posted Image

"Kenny μπορεί μια μέρα να πάρεις εσύ την πρωτιά....αλλά ποτέ δεν θα γίνεις
Βασίλισσα της μαύρης τρύπας...."

είπε και γύρισε την πλάτη της τινάζοντας τα μαλλιά και πέταξε στο δάσος πηδώντας από κλαδάκι
σε κλαδάκι...:joyful:

Έλα μην κρύβεσαι, πάντα ήθελες έναν βασιλιά δίπλα σου...:hihi2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#30638 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 March 2010 - 08:46

Μόνο σε σειρά Cauchy-Schwartz

Όχι και δω,όχι και δω...Σε μισώ :mador2:

#30639 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 March 2010 - 12:00

dora η ηλιθια εισαι η το παιζεις. κανενας απο τους 2 ρολους δε σε τιμα παντως. εξακολουθεις ακαταπαυστα να παρερμηνευεις τα λογια μου.

Οποιος διαφωνει μαζι σου είναι όντως πολύ ηλίθιος

παμε ξανα. αυτο που καθοριζει το φυτο (αλλο φλωρος αλλο φυτο) ειναι το γεγονος οτι θετουν ως μοναδικο θεμα της ζωης τους τη σχολη τους. και ειναι τερμα κατακριτεα. ο ανθρωπος πρεπει να αναπτυσεται σε ολους τους τομεις. οποιαδηποτε μονοδιασταση αναπτυξη τον καθιστα μια απλη μηχανη.

Μαλλον εσυ παρανοησες κάποια πραγματα. Μπορεί κάποιος να είναι μια χαρά ανθρωπος και χωρίς να συμμετεχει στις καταλήψεις. Μπορει να μην τις γουσταρει, μπορει να θελει να κάνει μαθημα, και να κάνει ενα σωρό αλλα πραγματα, πολύ πιο δημιουργικά απο καποιον που γουστάρει καταληψεις. Δεν καθοριζει η συμφωνια ή όχι προς την καταληψη το ποιον του ανθρωπου. Αρχιζεις να μου θυμιζεις κατι γραφικους ΚΝιτες τώρα...

ποτε μιλησα εγω για 9-10; ακομα και αυτο δειχνει τη λογικη εντατικοποιησης μεσα στην οποια εχεις μπει (θεωρεις μοναδικους αποδεκτους βαθμους ως καλους το 9 και το 10)

Εγώ απαντησα σε αυτό που είπες. Το οτι ειναι ευκολο να βγει μια σχολή "αριστα" αν διαβαζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
1. Κανεις δεν μπορει να διαβαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Μπορει να το κανει για λιγο αλλα μετα θα τα παρατησει. Δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο(αλλο θεωρια και αλλο πραξη)
2. Μερικες φορες ουτε αυτο αρκει

Αλλα οπως είπα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το θέμα μας.

θυμισε μου ποτε ειπα κατι το αντιθετο.

Είπες ότι δεν ειναι και τοσο υψιστης σημασίας η σχολή, αφου τα μισα τα μαθαινεις αργοτερα. Και εγω σου λεω ότι είναι. Αλλο που η πλειοψηφία μας δεν της δινει ποτε την πρεπουσα σημασια.

αν αυτο καταλαβες απο ολα οσα ειπα τοτε δυστυχως δε μπορω να κανω κατι περισσοτερο.

Κοιτα, οπως σου ειπα και πριν, εκανες κατι συνειρμους με κατι αυθαιρετες παραδοχες. Δεν μπορουσα καν να πω κατι παραπανω διοτι δεν εβγαζε νοημα. Οποιος δεν θελει καταληψεις δεν νοιαζεται για τον συνανθρωπο? Wtf? Εγω σου λεω οτι απλως ξερει ότι δεν εχουν νοημα και στηριζονται σε κατι παρανοικες αρχες.

συμφωνω απολυτα. και κατα μια περιεργη συμπτωση αυτα τα ατομα ειναι πολυ περισσοτερα στον αριστεροαναρχοαυτονομο χωρο απο τους δαπιτες και τους πασπιτες. και για ακομα μια φορα να εξηγησω τι ειπα. δεν θεωρω λαθος να βαζεις ως μια απο τις προτεραιοτητες τη σχολη σου. το προβλημα ειναι οταν τη βαζεις μεγαλυτερη (και πολλες φορες μοναδικη) απο ολες τις αλλες.

Κοιτα, το πιο σημαντικο πραγμα στον κόσμο είναι οι πολεμοι, ναι. Δεν σημαινει ότι επειδη ειναι πιο σημαντικοι απο τη σχολη μου εγω θα πρεπει να παρατησω τη σχολή μου για να παω για συμπαρασταση.Στη θεση και την ηλικια που είμαστε είναι η πιο σημαντικη "υποχρεωση" οπως είπα(δεν μιλαω για "μη υποχρεωσεις", για σχεσεις με ανθρωπους κλπ)

μου ζητησες παραδειγματα των τελευταιων ετων που η καταληψη εφερε αποτελεσματα και σου εδωσα. απο κει και περα βαριεμαι να προσπαθω να επιχειρηματολογησω πανω στα αυτονοητα. ας μεινουμε απλα στο γεγονος οτι η καταληψη αποδεδειγμενα πετυχαινει τους σκοπους της ειτε αυτοι ειναι σωστοι ειτε λαθος. εκει ηταν η αρχικη μας διαφωνια.

Να τη βρασω την καταληψη αν φερνει και αρνητικά αποτελεσματα απο πάνω. Ενας ακομη λογος να μην γίνει.

Δεν εχω κατι να σχολιασω. Δικαίωμά σου να πιστευεις ότι ετσι ειναι το πανεπιστημιο. Παντως μονο στην ελλαδα υπαρχει πολιτικη μεσα στα πανεπιστημια. Και μην μου πεις ότι είμαστε προτυπο πολιτων, κοινωνιας και κρατους...

Sorry για το ότι το συνεχιζω, αλλα εχω πολυ ελευθερο χρόνο μιας και εχουμε καταληψη αυτή τη στιγμη.

#30640 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 March 2010 - 12:27

Ναι ρε Ντόρα μου συνεχίστε όσο θέλετε αλλά τουλάχιστον μη μιλάτε μαζί και χώρια καταλαβαίνεστε...Ο άνθρωπος σου λέει ότι ένας φοιτητής δεν πρέπει να ασχολείται μόνο με τη σχολή του και να είναι μονοδιάστατος και εσύ του λες ξανά και ξανά για τις καταλήψεις...Μα δεν σου λέει αυτό. Σου λέει και αρκετά ξεκάθαρα μάλιστα ότι άσχετα με το αν συμμετέχεις στις καταλήψεις αν είσαι ένας άνθρωπος που το μόνο που σε νιάζει στη ζωή σου είναι τα μαθήματα και δεν επιδεικνύεις απολύτως καμία κοινωνική και πολιτική ευαισθητοποίηση είσαι φυτό...

Είμαστε η γενέτειρα της Δημοκρατίας τρομάρα μας αλλά δεν ξέρουμε ούτε καν τις βασικές αρχές της...Τι είναι μια Δημοκρατία χωρίς συμμετοχή? Τι είναι ένας πολίτης χωρίς πολιτική σκέψη? Αυτόν τον ρημαδοεπιτάφιο του Περικλέους δεν πρέπει να τον έχει στην ύλη μόνο η θεωρητική...Εκεί μέσα βρίσκονται όλες οι αρχές του πολιτεύματος μας, ένα πολίτευμα που δεν γνωρίζουμε τις βάσεις του αλλά το επικαλόύμαστε κάθε τρεις και λίγο...

Πολιτική =/= κόμματα

Πολιτική είναι να συμμετέχεις σε μια ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως η Διεθνής Αμνηστία, πολιτική είναι ο τρόπος που φέρεσαι στην καθημερινότητα, πολιτική είναι αν θα αντιγράψεις ή όχι, πολιτική είναι πώς θα φερθείς στην γυναίκα σου, η πολιτική σκέψη βρίσκεται σε κάθε έκφανση του καθημερινού βίου. Έτσι δεν μπορεί να βρίσκεται εκτός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, εκεί που μαζεύεται όλη η νεολαία για να μορφωθεί. Να τη βράσω την ακαδημαική μόρφωση αν είσαι στούρνος κοινωνικά. Χρειάζονται και τα 2. Όχι μόνο το ένα. ΚΑΙ ΤΑ 2.

Από κει και πέρα τι θέση θα διαλέξεις να πάρεις στη ζωή σου είναι δικό σου θέμα...

Και ένα τραγουδάκι που γράφτηκε το 1930 κατά τη διάρκεια της απεργίας των ανθρακωρύχων στο Harlan County, όταν οι άνθρωποι στην κυριολεξία έδιναν το άιμα τους για μια καλύτερη ζωή...Για μένα θα είναι επίκαιρο πάντα...Which side are you on boys?

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#30641 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 March 2010 - 12:40

Youtube Video

#30642 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 18 March 2010 - 12:42

Είμαστε η γενέτειρα της Δημοκρατίας τρομάρα μας αλλά δεν ξέρουμε ούτε καν τις βασικές αρχές της...Τι είναι μια Δημοκρατία χωρίς συμμετοχή? Τι είναι ένας πολίτης χωρίς πολιτική σκέψη? Α

Ιδιώτης. Το οποίο έχει αλλάξει σημασία στην μοντέρνα ελληνική αλλά στην αγγλική διατηρεί την αρχαιοελληνική του σημασία. Idiot.

#30643 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 March 2010 - 13:02

@mono
Δεν μιλαγαμε γενικα και αοριστα για το αν καποιος πρεπει να ασχολειται μονο με τη σχολη του ή και με αλλα πραγματα. O androghost ελεγε οτι η θεωρηση του μαθηματος ως πιο σημαντικό απο την καταληψη είναι δείγμα μονοδιαστατου ανθρωπου.
Αν αλλο εννοουσε δεν νομιζω να το εξεφρασε καλα.

Αλλα υπαρχει και το προβληματακι στον ορισμο της πολιτικης. Και εκει νομιζω ριζωνει και η διαφωνία μας. Αν για καποιον ΟΛΑ εναι πολιτικη, ε παω πασο... Αν ο τροπος που λειτουργεις στην κοινωνια, στους φιλους, τους συζυγους, τους γονεις και τα σκυλια είναι πολιτικη, τοτε οκ εχει δίκιο.
Αλλα στο μυαλο μου πρακτικα δεν ειναι αυτός ο ορισμος της πολιτικης. Βεβαια παντα suckαρα στα μαθηματα τις θεωρητικης και ισως γι'αυτο να οδηγηθηκαμε σε αυτο το προβλημα συννενοησης.

Ο μεσος ανθρωπος παντως δεν τα θεωρει ολα αυτα πολιτικη. Τεσπα...

#30644 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 18 March 2010 - 13:19

Εφόσον κάποιος είναι πολίτης, ότι και αν κάνει αφορά την πολιτική και έχει πολιτική χροιά. Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να αναφέρω πως ότι χαρακτηρίζει κάποιον πολιτικά, τον χαρακτηρίζει και προσωπικά στη ζωή του.

Γι'αυτό και πιστεύω πως ο ιδιώτης εξακολουθεί να έχει την ιδιότητα που του απέδιδαν οι αρχαίοι απλά επειδή πρόκειται για την πλειοψηφία των ανθρώπων( αυτό μάλλον εννοούσες με το "μέσος άνθρωπος" αφού κάτι τέτοιο δεν υπάρχει), προτιμούμε να το αποσιωπούμε και να το ξεχνάμε αυτό το μέρος. Μην ξεχνάμε επίσης πως ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα το οποίο επιβραβεύει τον ιδιώτη και την προσωπική πορεία, ασχέτως αν πατάς επί πτωμάτων. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ιδιώτη(=να ενδιαφέρετε αποκλειστικά για το προσωπικό του καλό) που δεν ήταν idiot-ας μου επιτραπεί η χρήση της Αγγλικής για την απόδοση αρχαιοελληνικού νοήματος.

#30645 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 18 March 2010 - 13:32

Ναι ρε Ντόρα μου συνεχίστε όσο θέλετε αλλά τουλάχιστον μη μιλάτε μαζί και χώρια καταλαβαίνεστε...Ο άνθρωπος σου λέει ότι ένας φοιτητής δεν πρέπει να ασχολείται μόνο με τη σχολή του και να είναι μονοδιάστατος και εσύ του λες ξανά και ξανά για τις καταλήψεις...Μα δεν σου λέει αυτό. Σου λέει και αρκετά ξεκάθαρα μάλιστα ότι άσχετα με το αν συμμετέχεις στις καταλήψεις αν είσαι ένας άνθρωπος που το μόνο που σε νιάζει στη ζωή σου είναι τα μαθήματα και δεν επιδεικνύεις απολύτως καμία κοινωνική και πολιτική ευαισθητοποίηση είσαι φυτό...

Είμαστε η γενέτειρα της Δημοκρατίας τρομάρα μας αλλά δεν ξέρουμε ούτε καν τις βασικές αρχές της...Τι είναι μια Δημοκρατία χωρίς συμμετοχή? Τι είναι ένας πολίτης χωρίς πολιτική σκέψη? Αυτόν τον ρημαδοεπιτάφιο του Περικλέους δεν πρέπει να τον έχει στην ύλη μόνο η θεωρητική...Εκεί μέσα βρίσκονται όλες οι αρχές του πολιτεύματος μας, ένα πολίτευμα που δεν γνωρίζουμε τις βάσεις του αλλά το επικαλόύμαστε κάθε τρεις και λίγο...

Πολιτική =/= κόμματα

Πολιτική είναι να συμμετέχεις σε μια ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως η Διεθνής Αμνηστία, πολιτική είναι ο τρόπος που φέρεσαι στην καθημερινότητα, πολιτική είναι αν θα αντιγράψεις ή όχι, πολιτική είναι πώς θα φερθείς στην γυναίκα σου, η πολιτική σκέψη βρίσκεται σε κάθε έκφανση του καθημερινού βίου. Έτσι δεν μπορεί να βρίσκεται εκτός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, εκεί που μαζεύεται όλη η νεολαία για να μορφωθεί. Να τη βράσω την ακαδημαική μόρφωση αν είσαι στούρνος κοινωνικά. Χρειάζονται και τα 2. Όχι μόνο το ένα. ΚΑΙ ΤΑ 2.

Από κει και πέρα τι θέση θα διαλέξεις να πάρεις στη ζωή σου είναι δικό σου θέμα...

Και ένα τραγουδάκι που γράφτηκε το 1930 κατά τη διάρκεια της απεργίας των ανθρακωρύχων στο Harlan County, όταν οι άνθρωποι στην κυριολεξία έδιναν το άιμα τους για μια καλύτερη ζωή...Για μένα θα είναι επίκαιρο πάντα...Which side are you on boys?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_9Qlkx-qwaM[/youtube]

αυτο. (και ειδικα η πρωτη προταση)
πολιτικη συζητηση σε κανα 2μηνο παλι (i hope)
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece