dora η ηλιθια εισαι η το παιζεις. κανενας απο τους 2 ρολους δε σε τιμα παντως. εξακολουθεις ακαταπαυστα να παρερμηνευεις τα λογια μου.
Οποιος διαφωνει μαζι σου είναι όντως πολύ ηλίθιος
παμε ξανα. αυτο που καθοριζει το φυτο (αλλο φλωρος αλλο φυτο) ειναι το γεγονος οτι θετουν ως μοναδικο θεμα της ζωης τους τη σχολη τους. και ειναι τερμα κατακριτεα. ο ανθρωπος πρεπει να αναπτυσεται σε ολους τους τομεις. οποιαδηποτε μονοδιασταση αναπτυξη τον καθιστα μια απλη μηχανη.
Μαλλον εσυ παρανοησες κάποια πραγματα. Μπορεί κάποιος να είναι μια χαρά ανθρωπος και χωρίς να συμμετεχει στις καταλήψεις. Μπορει να μην τις γουσταρει, μπορει να θελει να κάνει μαθημα, και να κάνει ενα σωρό αλλα πραγματα, πολύ πιο δημιουργικά απο καποιον που γουστάρει καταληψεις. Δεν καθοριζει η συμφωνια ή όχι προς την καταληψη το ποιον του ανθρωπου. Αρχιζεις να μου θυμιζεις κατι γραφικους ΚΝιτες τώρα...
ποτε μιλησα εγω για 9-10; ακομα και αυτο δειχνει τη λογικη εντατικοποιησης μεσα στην οποια εχεις μπει (θεωρεις μοναδικους αποδεκτους βαθμους ως καλους το 9 και το 10)
Εγώ απαντησα σε αυτό που είπες. Το οτι ειναι ευκολο να βγει μια σχολή "αριστα" αν διαβαζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
1. Κανεις δεν μπορει να διαβαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Μπορει να το κανει για λιγο αλλα μετα θα τα παρατησει. Δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο(αλλο θεωρια και αλλο πραξη)
2. Μερικες φορες ουτε αυτο αρκει
Αλλα οπως είπα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το θέμα μας.
θυμισε μου ποτε ειπα κατι το αντιθετο.
Είπες ότι δεν ειναι και τοσο υψιστης σημασίας η σχολή, αφου τα μισα τα μαθαινεις αργοτερα. Και εγω σου λεω ότι είναι. Αλλο που η πλειοψηφία μας δεν της δινει ποτε την πρεπουσα σημασια.
αν αυτο καταλαβες απο ολα οσα ειπα τοτε δυστυχως δε μπορω να κανω κατι περισσοτερο.
Κοιτα, οπως σου ειπα και πριν, εκανες κατι συνειρμους με κατι αυθαιρετες παραδοχες. Δεν μπορουσα καν να πω κατι παραπανω διοτι δεν εβγαζε νοημα. Οποιος δεν θελει καταληψεις δεν νοιαζεται για τον συνανθρωπο? Wtf? Εγω σου λεω οτι απλως ξερει ότι δεν εχουν νοημα και στηριζονται σε κατι παρανοικες αρχες.
συμφωνω απολυτα. και κατα μια περιεργη συμπτωση αυτα τα ατομα ειναι πολυ περισσοτερα στον αριστεροαναρχοαυτονομο χωρο απο τους δαπιτες και τους πασπιτες. και για ακομα μια φορα να εξηγησω τι ειπα. δεν θεωρω λαθος να βαζεις ως μια απο τις προτεραιοτητες τη σχολη σου. το προβλημα ειναι οταν τη βαζεις μεγαλυτερη (και πολλες φορες μοναδικη) απο ολες τις αλλες.
Κοιτα, το πιο σημαντικο πραγμα στον κόσμο είναι οι πολεμοι, ναι. Δεν σημαινει ότι επειδη ειναι πιο σημαντικοι απο τη σχολη μου εγω θα πρεπει να παρατησω τη σχολή μου για να παω για συμπαρασταση.Στη θεση και την ηλικια που είμαστε είναι η πιο σημαντικη "υποχρεωση" οπως είπα(δεν μιλαω για "μη υποχρεωσεις", για σχεσεις με ανθρωπους κλπ)
μου ζητησες παραδειγματα των τελευταιων ετων που η καταληψη εφερε αποτελεσματα και σου εδωσα. απο κει και περα βαριεμαι να προσπαθω να επιχειρηματολογησω πανω στα αυτονοητα. ας μεινουμε απλα στο γεγονος οτι η καταληψη αποδεδειγμενα πετυχαινει τους σκοπους της ειτε αυτοι ειναι σωστοι ειτε λαθος. εκει ηταν η αρχικη μας διαφωνια.
Να τη βρασω την καταληψη αν φερνει και αρνητικά αποτελεσματα απο πάνω. Ενας ακομη λογος να μην γίνει.
ελευθεριακοι χωροι. χωροι ανταλλαγης αποψεων και ιδεων. φορεας αυτοοργανωσης και αυτοδιοικησης.
αν αυτα δε μπορουν να επιτυχουν τοτε να βρασω τα πτυχια.
και στο κατω κατω της γραφης ειναι καθηκον του επιστημονα να εχει πολυπλευρη γνωση και εκπαιδευση για να μπορει τα εχει επιγνωση των αποτελεσματων των πραξεων του. και για κατι τετοιο ειναι απολυτως απαραιτητη η πολιτικη
Δεν εχω κατι να σχολιασω. Δικαίωμά σου να πιστευεις ότι ετσι ειναι το πανεπιστημιο. Παντως μονο στην ελλαδα υπαρχει πολιτικη μεσα στα πανεπιστημια. Και μην μου πεις ότι είμαστε προτυπο πολιτων, κοινωνιας και κρατους...
Sorry για το ότι το συνεχιζω, αλλα εχω πολυ ελευθερο χρόνο μιας και εχουμε καταληψη αυτή τη στιγμη.